عدالت آموزشی و خطر بزرگ سرمایهداری!
عبدالله عبداللهی:
🔹یکی از گزارشهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نشان میدهد که در فاصله سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۵، نسبت مدارس غیرانتفاعی در کشور به کل مدارس، نزدیک به ۴۹ برابر رشد داشته است! تعداد کل مدارس غیرانتفاعی در سال ۱۳۷۰، ۲۰۱ مدرسه و نسبت آن به کل مدارس کشور ۰.۲۵ درصد بوده است اما این نسبت سال به سال افزایش یافته، به نوعی که در سال ۱۳۹۵ به ۱۲.۲۲ درصد رسیده است! جالب آنکه این روند در تمام دولتها، از آقای هاشمی رفسنجانی گرفته تا آقای خاتمی تا آقای احمدینژاد و آقای روحانی، افزایشی بوده است.
🔹در بحث مدارس غیرانتفاعی، مسئله این نیست که آیا یک فرد عادی متمکن باید فرزند خود را به مدارس بهتری بفرستد یا خیر؟ و یا حتی آیا مناسب است که یک فرد غیرمتمکن، با صرفهجویی و تحمیل مشقت بر خود در سایر مصارف، برای فرزند خود مدرسه بهتری انتخاب کند؟ مسئله حتی این هم نیست که آیا یک شخص عادی با انگیزه مشخص و با امکان تمهید مالی مجاز است که مدرسهای غیرانتفاعی داشته باشد یا خیر؟ همهی اینها مسائل حاشیهای و طرح غلط صورت مسئله است.
🔹مسئله مرکزی آن است که یک «حکومت و نظم سیاسی» باید به نحوی سیاستگذاری و اقدام کند که همچنان که رهبر معظم انقلاب نیز فرموده است، افراد صرفاً بر اساس استعداد و توانمندی و ارادهای که به خدمت میگیرند، به شکوفایی آموزشی برسند و در این میان «ثروت» و «پول»، عنصر تعیینکننده نباشد.
🔹رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردهاند که در عدالت آموزشی باید «استعدادها» ملاک باشد ولاغیر! امّا امروز همچنان هستند افرادی که درباره ضرورت حذف معیار پول و ثروت و تمکن مالی از توزیع موهبتهای آموزشی مناقشه و در جهت مقاومت در برابر آن نظرسازی میکنند.
📝متن کامل یادداشت را در اینجا (https://tn.ai/2373309) بخوانید
@TasnimNews
اسلام یا سکولاریسم؛ کدام در بحران؟
🔸محمدجواد لاریجانی در یادداشت اختصاصی برای تسنیم خطاب به امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه نوشت:
🔹هر دو حادثه اتفاق افتاده «طرح کاریکاتورهای موهن به ساحت نبی اکرم (ص) و سربریدن داعشی» از محصولات و دست پختهای همین سکولاریزم غربی است که آقای مکرون با حرارت از آن دفاع ایدئولوژیک میکند! در کشوری که حتی تردید در درستی هولوکاست پیگرد قانونی دارد، توهین به مقدسات مسلمانان علامت آزادی میشود! و از سوی دیگر مگر القاعده و داعش و امثال اینها همه تولیدات دستهای خبیث سیاستمداران غربی_ صهیونی نیست؟! چه کسانی این گروهها را سامان دادند؟ به آنها اسلحه دادند و برای قتل عام هزاران بیگناه آنان را به بلاد اسلامی گسیل دادند؟ دلارهای نفتی گاوهای شیری غرب در منطقه و فتواهای علمای وهابی سر در آخور و نقشههای پلید غربی_صهیونی را که آقای مکرون حتماً در جریان هستند! مگر فرانسه با قتل عام و خشونت مشکلی دارد؟ رواندا؟ الجزایر؟ یمن؟ و ...
🔹آقای مکرون! بحران اساسی در تجربه سکولاریزم غربی است که حال معلوم شده است نه دموکراتیک است و نه لیبرال!
📝متن کامل را در اینجا (https://tn.ai/2373213) بخوانید
@TasnimNews
صاحبان دلار فروشنده شدند
🔹پس از ثبت رکوردهای دلاری، از دیروز روند کاهش آرام قیمت ارز آغاز شده و از حدود ۳۲ هزار تومان به ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.
🔹یکی از فعالان بازار ارز علت را کاهش تقاضای خرید اعلام کرد و گفت اغلب دارندگان ارز فروشنده آن شدهاند.
🔹یک منبع آگاه از بازار ارز نیز گفت: برخی دارندگان عمده ارز در حال تبدیل داراییهای خود به ریال هستند و همین مساله موجب عرضه سنگین ارز شده. این رفتار ناشی از برخی پیشبینیها از تحولات بیرونی است.
🔹از طرف دیگر از دیروز یکی از صندوقهای بزرگ و فعال در زمینه طلا پیشبینیهای خود از سود آتی را تعدیل کرد و به شدت کاهش داد. همین موضوع نیز از سوی معاملهگران بازار یک نشانه برای ادامهدار بودن این روند تلقی میشود.
🔹در حال حاضر دلارهای بالای ۳۰ هزار تومان نیز خریدار ندارند و اغلب واردکنندگان معتقدند اجناسی را که با دلار بالای ۳۰ هزار تومان وارد میکنند نمیتوانند در بازار داخل به فروش برسانند و خریداران قدرت خرید با قیمتهای بالاتر را ندارند.
🔸برخی فعالان بازار ارز پیشبینی میکنند کاهش بهای ارز در این مرحله ادامه پیدا کند.
fna.ir/f06dtm
@Farsna
⭕️ گلایه ای با بردار گرامی ، جناب آقای حسین شریعتمداری
🔺جناب آقای حسین شریعتمداری ، طی مقاله ای با عنوان "دولت بی سر" در روزنامه کیهان ، به نقل از روایتی از امیر المومنین (ع) می نویسند :« انَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ از داشتن امیر (رئیسدولت) چارهای نیست، خواه نیکوکار و خواه بدکار باشد .»
🔺اشتباه جناب آقای شریعتمداری در این است که امیر ـ رئیس حکومت ـ را به رئیس دولت ترجمه کرده و سپس با این ترجمه اشتباه خود ، نتیجه گرفته که رئیس جمهور چه یک فرد فاجر و فاسد باشد و یا عادل ، فرقی نمی کند و در هر صورت باید او را تحمل کرد !
🔺امیر در کشورهایی مانند لبنان و عراق ، همان رئیس دولت می باشد ؛ اما در جمهوری اسلامی ایران ، " امیر " همان مقام معظم رهبری است . لبنان و عراق از وجود ولی فقیه که مسلط بر قوای سه گانه است ، و اکثریت مردم نیز گوش به فرمان ایشان هستند ، محرومند . بنا بر این ، مجبورند رئیس دولت را چه عادل باشد و چه فاجر ، بپذیرند .
🔺اشتباه دیگر جناب آقای شریعتمداری آن است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران را با لبنان و عراق ، مشابهت سازی کرده و سپس نتیجه گرفته که توطئه آمریکا در لبنان و عراق برای استعفای رئیس دولت به منظور بی ثبات سازی اوضاع سیاسی آن کشورها ، قرار است در ایران هم تکرار شود و با کنار رفتن رئیس دولت ( حسن روحانی ) در ایران هم بی ثباتی سیاسی به وجود آید !
🔺این در حالی است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران ، با لبنان و عراق ، از زمین تا آسمان تفاوت دارد . اولاً کنار رفتن رئیس جمهور فعلی در ایران ـ همان رئیس جمهوری که میزان محبوبیتش به زیر پنج درصد رسیده ـ نه تنها باعث هیج گونه بی ثباتی سیاسی نخواهد شد ، بلکه باعث خوشحالی گسترده مردم نیز خواهد شد .
ثانیاً ، برکناری رئیس جمهور در جمهوری اسلامی ایران ، از کانال های قانونی که در قانون اساسی پیش بینی شده ، صورت می گیرد . یعنی همان روالی که مقام معظم رهبری هم در پیام 7 خرداد 99 خود به نمایندگان مجلس به آن اشاره کردند و هم در سخنان 22 تیر 99 خود با نمایندگان مجلس . و طی دو ماه ، دو بار به مسئله سؤال و استیضاح اشاره و بر آن تأکید کردند . یعنی برکناری رئیس جمهور ، در یک روال کاملاً عادی و قانونی صورت می پذیرد .
🔺به راستی مسئول وضعیت در آستانه انفجار جامعه کیست ؟ آیا دولتی که هر روز قیمت دلار و سکه و ماشین و لوازم خانگی و مسکن و مایحتاج روزمره مردم را افزایش می دهد ، در طی یک ماه اخیر بورس را حدود 30 درصد به سقوط کشانده ، واردات بی رویه و قاچاق کالاها به صورت سرسام آوری ادامه دارد ، هیچ نظارت جدی در بازار دیده نمی شود و ... آیا مسئول چنین وضعیتی بجز شخص آقای حسن روحانی است ؟
🔺بنا براین اگر دلسوزان نظام می خواهند جامعه به مرز انفجار نرسد ، راه آن ، برکناری هر چه سریعتر رئیس جمهور است .
🔺البته برخی می گویند باید به دولت کمک کرد و آن را از طریق وضع قوانین محکم و نظارت مستمر ، وادار کرد تا کارها را انجام دهد. اما این افراد توجه ندارند رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته نشان داده به هیچ عنوان قصد اجرای قوانین مصوب مجلس را ندارد ، چگونه می خواهند وی را وادار به تمکین از قانون کنند ؟
🔺جناب آقای شریعتمداری ! جنابعالی در بخش دیگری از مقاله خود نوشته اید : « طرح توطئهآمیز «دولت بیسر» علیه جمهوری اسلامی ایران هم کلید خورد و به صحنه آمد و به یقین میتوان گفت که ایران اسلامی اصلیترین هدف آن بوده است چرا که ایران خاستگاه، اردوگاه و پشتیبان نهضت مقاومت در سراسر منطقه و جهان است. بنابراین به آسانی میتوان نتیجه گرفت توطئه یاد شده، قبل از همه روی ایران اسلامی که خاستگاه و اردوگاه اصلی مقاومت است هدفگذاری شده و به صحنه آمده باشد.»
🔺جناب آقای شریعتمداری ! در طی هفت سال گذشته ، چه کسی در جمهوری اسلامی ایران مهمترین مانع بر سر راه تقویت اردوگاه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و نوکران آمریکا بوده است ؟ آیا غیر از شخص آقای حسن روحانی آدرس دیگری هم می توانید بدهید ؟!
🔺بنا بر این اگر دلمان برای تقویت اردوگاه مقاومت هم می سوزد ، نزدیکترین راه ، کنار گذاشته شدن هرچه سریعتر جناب حسن روحانی است .
ارادتمند : کامران غضنفری
⭕️ درگیریها در قره باغ ادامه دارد
♨️ نیروهای ارمنستان در جریان درگیریها در محورهای " آقدره – آقدام " ، " فضولی- هادروت – جبرایل" متحمل تلفاتی شده و مقادیری از تجهیزات نظامی آنها از جمله 4 فروند خودرو زره پوش، 11 فروند خودوری نظامی و سلاحهای سنگین نابود شده است.
🔻گزارش وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با اشاره به این که در حال حاضر نیروهای این کشور شرایط عملیاتی در کل جبهه را کنترل میکنند، نیروهای ارمنی را به حمله توپخانهای از صبح امروز به برخی شهرستانهای جمهوری آذربایجان در نزدیکی خط مقدم جبهه از جمله " آقجابدی " ، " گورانبوی " ، "ترتر " و " آقدام " متهم کرد.
💢 درگیریهای نظامی میان نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان از ششم مهر ماه جاری پس از یک وقفه چند هفتهای بار دیگر از سرگرفته شده است.
🔴 پس از درگیریهای نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیر) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات نظامی به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیشبینی کرده بود.
🔻با وجود حصول توافق آتشبس در مذاکرات ۱۰ اکتبر جاری وزیران امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مسکو، توافق آتشبس در چند روز اخیر در منطقه مورد مناقشه قره باغ بصورت مرتب نقض شده است.
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استیضاح_حسن_روحانی آری یا خیر؟
روشنگری علی زکریایی
29.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیناشو | من نگران حسن روحانی ام!
@Fars_Plus
❌مقایسه غلط و نتیجه غلط تر!!!
✍پاسخ منطقی به #حسین_شریعتمداری در روزنامه کیهان از زبان استاد #پورآقایی
جناب شریعتمداری عزیز:
در این نوشتار قصد ندارم بر طبل دوگانگی جبهه انقلاب بکوبم، منتها نمی توانم در مقابل یک تحلیل عجیب! و نتیجه گیری عجیب تر!!! در مورد جریان استیضاح رئیس جمهور، سکوت کنم چرا که عامه مردم هر سکوتی را نشانه رضایت می دانند در حالی بنده و طیف زیادی از روحانیون دغدغه مند کشور از این مقایسه به اصطلاح تحلیلی حضرتعالی بین ایران و لبنان بشدت گلایه مند هستیم و لذا به هیچ وجه سکوت را بر نمی تابم و چند سطری برایتان به اختصار می نویسم...
🎬پرده اول:
جمهوری اسلامی ایران در راس خود #ولایت_فقیه را دارد و دارای نظام ۱۰۰٪ الهی و اسلامی است که هزاران شهید را به پای ایدوئولوژی الهی خود هدیه نموده است و به معنای واقعی کلمه توانسته است دو بلوک قدرت در شرق و غرب عالم را متحیر سازد و نقش مهمی نه در اتفاقات منطقه که در حوادث جهانی رقم بزند و به این هم بسنده نکرده است تا جایی که طبق آمار جهانی، از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ تاکنون رشد اسلام در سراسر جهان افزایش چشم گیری داشته است و رهبران کشورهای پیشرفته را به تلاطم انداخته و بیم آن دارند که اسلام دین اول جهانی شود و البته انقلاب ایران به این هم بسنده نکرده است و رشد توحید در ابعاد مختلف(سیاست،فرهنگ،هنر،نظامی گری و...) را در راس فعالیت تمدنی خود قرار داده است...
🎬پرده دوم:
کشور لبنان علاوه بر آنکه در راس خود مفهوم مهمی بنام ولایت فقیه نداشته و تاثیر منطقه ای و جهانی خاصی در عرصه های مختلف بروز نداده است؛ کشوری است که در سپهر اجرایی خود در عرصه های مختلف، حقیقتا دارای یک نظام #تثلیثی به معنای عام است، چرا که نظام پارلمانی در لبنان متأثر از وضعیت فرقهای، اجتماعی و مذهبی خاص این کشور میباشد (مسیحیان ، مسلمان سنی و مسلمان شیعه) این سیستم به گونهای طراحی شده است که تمامی اقوام و مذاهب در آن سهمی از قدرت سیاسی داشته باشند. برطبق این توافق(طائف۱۹۹۰)، رئیسجمهور از میان مسیحیان مارونی، نخست وزیر از میان مسلمانان سنی مذهب، رئیس پارلمان از بین شیعیان و معاون نخست وزیر از بین مسیحیان ارتدوکس انتخاب میشود.
🎬پرده سوم:
🔸فرق است بین کشوری که دارای تاثیرات مهم منطقه ای و جهانی است(ایران) و بین کشوری که در سپهر جهانی از تاثیر و نقش خاصی برخوردار نیست(لبنان) و سالها درگیر جنگ و نا امنی بوده تا زمانی که حضور یک گروه کوچکی بنام #حزب_الله از طرف آن کشور قدرتمند(ایران) باعث ثبات و امنیتش شده است....
🔸فرق است بین کشوری که دارای نظام متقن الهی بر پایه ولایت فقیه است با کشوری که در سپهر اجرایی خود دچار نوعی تثلیث شده است...
🔸فرق است بین کشوری که رهبرانش آمریکا و اسرائیل را تهدید عملیاتی می کنند و تایمر نابودی رژیم اسرائیل را روشن کرده اند با کشوری که تا قبل از حزب الله، پایتخت خود را زیر چکمه های اسرائیلیان کودک کش فرش کرده بود...
🔗و قس علی هذا در مورد کشور عراق...
🎬پرده آخر و نتیجه گیری:
❗️جناب شریعتمداری شما فرمودید:
«طرح توطئهآمیز *دولت بیسر* علیه ایران هم کلید خورد و دولت بیسر نام پروژهای است که آمریکا و متحدانش با هدف تنشآفرینی و ایجاد ناامنی و بیثباتی برای سه کشور ایران، لبنان و عراق تهیه کرده و اجرای آن را از چند ماه قبل کلید زدهاند (استعفای سعد حریری و عادل عبدالمهدی از نخستوزیری لبنان و عراق)...»
❗️اما جناب شریعتمداری:
🔻آیا قبل از نوشتن این یادداشت، به خود نگفتید که چه مقایسه ای است بین عراق و لبنان و جمهوری اسلامی ایران روا می دارم؟!؟
🔻آیا به این فکر کردید که مبنای ولایت فقیه می تواند چه جایگاهی داشته باشد و این عنوان شما(دولت بی سر) غیر مستقیم اهانتی است به موقعیت و کارکرد ولایت فقیه!؟!
🔻آیا غیر از این است که امام جامعه را باید مدیر پاردایمی کشور بدانیم و ترس های واهی را به خود و جامعه انقلابی راه ندهیم؟!؟
🔻آیا ندیدیم که در جریان عزل #بنی_صدر این ولایت فقیه بود که در یک پارادایم شیفت به موقع توانست اذهان عمومی و حتی اذهان جهانی را متوجه حصر آبادان کند و کشور را از تاثیرات منفی عزل رئیس جمهور نجات دهد؟!؟
🔻آیا نه این است که امروز امام جامعه توانسته است کشتی انقلاب را با درایت تمام در دریای متلاطم منطقه و جهان مدیریت کند و امید داریم که به دست امام زمان برساند؟!؟
🔻آیا نه این است که نظام جمهوری اسلامی ایران دارای مغز متفکری است که باید سرمان را بالا بگیریم بگوییم ما سرور داریم نه اینکه تعبیر دولت بی سر را بکار ببریم؟
🙏بنابراین بگذاریم کشور روند قانونی خود را طی کند و نه خود و نه دیگران را دچار توهم «بی سر بودن» نکنیم چرا که جلوی ضرر را هر وقت بگیریم؛ منفعت است...
و السلام...
✍داود پورآقایی
۱۳۹۹/۷/۲۹
سکه وارد کانال ۱۳ میلیون تومان شد
🔹بر اساس آخرین قیمت اتحادیه طلا و جواهر تهران، سکه طرح جدید با قیمت ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با قیمت ۱۳ میلیون تومان معامله میشود.
@TasnimNews