زن، ابژه و شهر عریان
زمان لازم برای مطالعه: ۳ دقیقه
پرده اول (پرده فلسفی): از مهمترين مفاهيم فلسفه مدرن سوبژه و ابژه است. اُبژه (Object) در تعريف به معنای شيئی است كه مورد شناسایی واقع ميشود و بنا به همين مفهوم، گاهي ابژه را «متعلقِ شناسايی» نيز ترجمه میكنند. به بیان دیگر، ابژه هر آن چيزی است كه حاصل ادراك است و بر اثر ادراك، عينيت آن اعتبار میيابد. در مقابل، سوبژه (subject) به معنای «شناسا» است که ابژه را شناسایی میکند. پس سوبژکتیویه، مشاهدهکننده و اُبژکتیویه آنچه است که مشاهده میگردد.
قرآن کریم، به لحاظ متعلق شناسایی، تفاوتی بین مرد و زن قائل نیست و هر دو را در جایگاه شناسا به شناخت حقیقت هستی دعوت میکند. عباراتی نظیر «إِنَّ الْمسْلمينَ والْمُسْلِماتِ والْمؤمنِينَ والْمُؤْمِنَات» بیانگر هم شأن بودن زن و مرد در شناسایی حقیقت هستی است که پاداش این متذکر شدن به حقیقت هستی، چه برای زن و چه برای مرد، اجر عظیم است: والذَّاكِرِين اللَّه كَثِيرًا والذَّاكِرَات أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفرَةً وَأَجْرًا عَظيما (احزاب/۳۵). فلسفه دعوت اسلام به حجاب نیز همین موضوع است و از زن میخواهد تا با پوشاندن مظاهر ابژگی، اجازه ندهد تا جامعه او را تا حد «متعلقِ شناسایی» فرو بکاهد.
اما در تمدن معاصر غرب، شأن زن از جایگاه شناسنده به جایگاه متعلق شناسایی فروکاهیده میشود و چون نگاه غالب این تمدن نیز، مادی و ماتریالیستی است پس هر ابژهای (از جمله زن) هرچه وجوه مادی و عینیاش برجستهتر شود مطلوبیت بیشتری دارد و چنین میشود که جسم زن و جذابیتهای زنانگی او در مقام ابژه، موضوعیت مییابد.
پرده دوم (پرده معماری و شهرسازی): لازمه بروز هرچه بیشتر جذابیتهای زنانگی، تحول فضای کالبدی (چه در مقیاس خانه و چه در مقیاس شهر) است. معماری سنتی که تا پیش از فلسفه مدرن، معماری پوشاننده و حریممند بود، به دلیل تغییر نوع نگاه به زن و کالایی شدن او، به معماری عریان و بدون حریم بدل گشت تا از پس این نوع معماری، ابژگیِ زن بیشتر به چشم مرد (به عنوان سوبژه) بیاید.
لوکوربوزیه (به عنوان پدر معماری مدرن) چند اصل مهم را برای معماری مدرن تجویز نمود که دو مورد از آنها (یعنی پلان آزاد و نمای آزاد) به وضوح متأثر از این موضوع بودند.
پلان آزاد سبب شد مرز بین فضاهای درون خانه به کلی مخدوش شود (نظیر مستحیل شدن مرز بین پذیرایی و آشپزخانه در آشپزخانههای اُپن) و نمای آزاد نیز سبب شد مرز بین فضای درون خانه با فضای بیرون (شوارع و خیابانها) مخدوش شود و به این ترتیب، معماری عریان و بدون حریمی شکل گرفت که در آن، دیگر نه خبری از حفظ حریم بود و نه نشانهای از توجه به حرمت. زیرا لازمه تجلیِ ابژگی در معماری، درهم شکستن حریمها و مرزهای معمارانه بود تا ابژگی، هرچه بهتر به چشم بیاید.
این معماری عریان دقیقا در تقابل با «وَجعلوُا بیُوتَکم قِبلَه» (یونس/۸۷) است؛ منظور از این آیه این نیست که همه شهروندان، خانه خود را در جهت جغرافیایی قبله قرار دهند، بلکه منظور آن است که همه تحولات و مناسبات شهر (حتی مناسبات غیرعبادی نظیر سکونت) بایستی بر حقیقتِ محور قبله که همانا شناساییِ حقیقت هستی است شکل گیرد. این نوع خانه، خانهای است در تراز شناسا و سوبژه و نه خانهای فروکاهیده شده برای بروز بیشتر ابژه.
علاوه بر خانه، همین اتفاق در فضای شهری نیز رخ داد، شهر با حیای سنتی به شهری بدل شد مملو از فضاهای عریان و بدون حریم تا در چنین شهری، بتوان ابژگی را بیشتر به نظاره نشست.
مثال واضحش، تعریف پارکها و بوستانهای عمومی است؛ فراغت و تفریح که تا قبل از تمدن مدرن، در فضاهای حریممند انجام میشد (نظیر باغهای خصوصی و حریممند و یا باغچهها و فضاهای سبز که در خانههای وسیع و مفرّح سنتی وجود داشت) به فضاهایی عمومی تحت عنوان پارک و بوستان منتقل شد که در آن دیگر نه از حریم خبری هست و نه از حرمت؛ هر چه است آشکار و عریان در معرض دید همه قرار دارد زیرا این عریانی، لازمه انعکاس ابژگی در فضای شهری است.
پرده سوم (اکنون چه باید کرد): واضح است که حل این مسئله دفعتا مقدور نیست. تمدن معاصر غرب چنان در اجزای سبک زندگی ما رسوخ پیدا کرده که نمیتوان یک شبه چنین مسئلهای را حل کرد ولی میتوان نقشه راهی برای حل تدریجی آن ترسیم نمود.
به نظر میرسد اولین گام در این نقشه، اصلاح وضعیت کالبدی و عملکردی خانه است؛ اگر بتوان دوباره خانه را از این آپارتمانهای عریان و عمودی، به خانههای افقی و حریممند و دارای حیاط و فضای باز خصوصی تبدیل نمود آنگاه میتوان به بازتنظیم مجدد سوبژه/ابژه و احیاء ارزشهای معنوی در خانه و شهر معاصر ایرانی امیدوار شد. لازمه این مهم، شکستن احتکار زمین و تمرکز زدایی از کلانشهرها برای دست یابی به چنین خانههای مفرّح، وسیع و حریم مند در توسعههای آتی است.
@baladetayyeb
📍طائب:عملکرد سیستم امنیتی در جنگ ترکیبی اخیر عالی بود/باید از پدافند به آفند تغییر حالت بدهیم
مشاور فرمانده کل سپاه:
🔺ما تاکنون درگیر جنگهای مختلف با دشمن بودیم و یک پایه همه جنگهای نرم حوزه رسانه است،حتی در جنگ ترکیبی وجنگ سخت.
🔺ما احتیاج داریم در جنگ ترکیبی و در شبکه ادراکی و شبکه رسانهای خود بازنگری کنیم،ما زمانی میگفتیم وب۱ مطرح است.خب،وب۱ رفت و وب۲ آمد.ما باید ببینیم در۵سال دیگر چه اتفاقی میافتد،خودمان را برای آن جنگ آماده کنیم.
🔺من معتقدم اتفاقا برخوردی که با سلبریتی ها شد تا حدودی اصول جنگ ترکیبی فعلی رعایت شد.یعنی موقعی که فرضا آن آقا آمد و گفت دختر اردبیلی را کشتند،زود نرفتند با روش امنیتی با آن برخورد کنند،چرا؟چون در جنگ ترکیبی،او فالوور دارد،طرف مقابل میخواهد هیجان فالوور بیشتر شود،هیجان تبدیل به خشونت شود،سیستم امنیتی اگر میخواهد با جنگ ترکیبی مقابله کند،باید تحملش را بالا ببرد که این فالوور هیجانیتر نشود و تبدیل به خشونت هم نشود.کاری که کردند،به نظرم عالی بود.این فرد را خواستندو گفتند برای ادعای خود سند اگر داری سند بده و...
بیشتر بخوانید: mshrgh.ir/1466086
@mashreghnews_channel
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ غرب از دو جنبه بهسوی نابودی پیش میرود:
1⃣ #مرگ_اخلاقی؛ بهخاطر حمایت از پدیدههای غیراخلاقی و ناهنجاریها
2⃣ #مرگ_بیولوژیک جمعیتی و کاهش زاد و ولد
📚 کتاب «مرگ غرب» از: پاتریک بوکانان
سفارش های امام باقر علیه السلام به جابر بن عبد الله انصاری
🔸ای جابر! تو را به پنج چیز وصیّت و سفارش می کنم:
2️⃣ و اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن.
📚 تحف العقول، ص۲۹۲.
✍️
دومین ارزش قوام دهنده به زندگی اجتماعی، امانتداری است. این یک سفارش عمومی است که حتّی به کفار و غیر مسلمانان نیز نباید خیانت روا داشت.🔰 حضرت امام #سجاد علیهالسلام فرمودند: 👌 اگر قاتل پدرم شمشیری را که با آن پدرم را به شهادت رساند نزد من امانت می گذاشت آن را به او رد می کردم. 📚 امالی صدوق، ص۲۴۶. @Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تجمع آمریکایی ها مقابل شرکت فایزر؛
از خودتان بپرسید چرا در فضای عمومی دنیا (در بستر فضای مجازی) حرف زدن درباره فایزر ممنوع است؟
حرف های اساسی درباره #فایزر ، سلاح های مکروبولوژیک و #کرونا وجود دارد.
کرونا را ساخته اند، آن هم در کارخانه ای در آمریکا
و حالا دارند در فایزر مدل پیشرفته اش را میسازند (این اعتراف مدیران این شرکت است که نشان میدهد میتوان این ویروس را ساخت و میتوان در نظر گرفت که مدل اولش هم ساخته شده باشد)
حرف در این خصوص بسیار است اما گوشی برای شنیدن نباید وجود داشته باشد...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 اجرای مانور کولبیت توسط جنگنده سوخو۳۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کره شمالی ویدئویی از پرتاب موشک بالستیک قاره پیمای "Hwasong-15" منتشر کرد که می تواند به خاک آمریکا برسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شبکه الحدث به نقل از نیویورک تایمز: پایگاه زیرزمینی عقاب ۴۴ درحال آماده سازی برای استقبال از جنگنده های سوخو ۳۵ میشود
🔸این فرآیند مهمترین توسعه و ارتقای ایران در زمینه ناوگان جنگنده های قدیمی در طول چند دهه گذشته خواهد بود...
✴️انتقال هیمارس به اوکراین با توجیهات رسانههای امریکایی
🔸رسانههای امریکایی به شکل عجیبی با بخشهای نظامی، سیاسی و امنیتی این کشور هماهنگ هستند و معمولا خواستههای آنها را برآورده میکنند. این خواستهها در حالی به شکل کاملاً حرفهای اجرا میشوند که مثلا در کشور ما اگر کسی از اقدامات دولت و حکومت در هنگامی که کار درست هم میکند دفاع کرد، به شدت مورد حمله قرار میگیرد. در طول یک سال گذشته بارها از هماهنگی عجیب میان بخشهای نظامی و رسانهای غرب در مورد اوکراین گفتیم که این رسانهها جرأت نمیکنند از خط و خطوط مشخص شده عبور کنند.
🔸تقریباً رسانهای نیست که تا به امروز در چارجوب تعریف شده توسط دستگاههای امنیتی و نظامی یادداشت، گزارش، تحلیل، گفتوگو یا تصویری از جنگ اوکراین، ضرورت ارسال نیرو و تجهیزات به این کشور، حمله به روسیه و ... کار نکرده باشد. طرفه آنکه این گزارشها به شکل قابل توجهی حرفهای نوشته میشوند و اگر کسی رسانهای نباشد و خودش اینکاره، بدون شک متوجه نوع خبررسانی در آنها و خطی که در این گزارشها نوشته شده، نمیگردد.
🔸به عنوان مثال، این روزها دولت امریکا از طرف افکار عمومی این کشور به شدت زیر سوال است که چرا در حالی که وضعیت اقتصادی مردم مناسب نیست، دهها میلیارد دلار در اوکراین هزینه میکند و از سوی دیگر، یک مساله دیگر این است که بالاخره مساله ارسال موشکهای برد بلندتر هیمارس برای نیروهای ناتو در اوکراین، چه خواهد شد؟ همانگونه که چندی پیش نوشتم، شک نداشته باشید که در همین هفتهها شاهد شلیک این موشکها از اوکراین به سمت خاک روسیه خواهیم بود و رسانههای امریکایی دارند مقدمهچینی میکنند.
🔸به عنوان مثال گزارشی که نشریه نیوزویک منتشر کرده، پاسخی به این دو سوال است، این گزارش هم دارد به مردم امریکا میگوید ما با تسلیحات وحشتناک روسی در اوکراین مواجه هستیم و از بعد دیگر دارد برای ارسال این موشکها به اوکراین مقدمهچینی میکند. گزارشی که نیوزویک نوشته، بسیار حرفهای است و بیانگر آن است که یک اتاق فکر حسابی برای تهیه خوراک رسانهای و استفاده از کلمات و واژهها تشکیل شده که به صورت روزانه در رسانههای مختلف شاهد انتشار مطالب تهیه شده آن هستیم.
🔸در این گزارش، کارشناسان آمریکایی ادعا کردهاند که ارتش روسیه تسلیحات خطرناکتری نسبت به پرتابگر هیمارس دارد که در مناطق جنگ در اوکراین مستقر کرده است. نیوزویک نوشته که ایالات متحده راکتانداز هیمارس را به اوکراین تحویل داده که یکی از قدرتمندترین سلاحهای توپخانهای غربی به حساب میآید. به گفته کارشناسان نظامی ایالات متحده، روسیه هم سیستمهای راکتانداز قدرتمندتری در اوکراین مستقر کرده است که از جمله آنها میتوان به سامانه راکتاندازTOS-1A Solnetsbek اشاره کرد.
🔸نیوزویک در این باره مینویسد: راکتهای شلیک شده ازTOS-1A با سر جنگی ترموباریک (گرمافشاری) یک موج شوک بسیار قوی ایجاد میکنند که میتوانند ساختمانها را تخریب کنند!! دقت کنید؛ انگار این سامانه به تازگی در اوکراین در حال استفاده است و به تازگی هم وارد میدان نبرد شده و امریکاییها دارایی چنین تسلیحاتی نیستند! در حقیقت، دلیل برجسته کردن این سلاح، ایجاد یک حقیقت مجازی برای ارسال موشکهای دوربرد و تسلیحات جدید برای مزدوران ناتو در اوکراین است.
🔸نویسنده نیوزویک برای آنکه خطرناک بودن سلاح را بیشتر کند، نوشته:TOS-1A Solnetsbek در واقع نسخه ارتقا یافته راکتانداز سنگین TOS-1 است که در سال ۲۰۰۱ توسط ارتش روسیه به خدمت گرفته شد. در میان کارشناسان نظامی غربی این عقیده رایج وجود دارد که Solentsebek یکی از خطرناکترین سلاحهای غیر هستهای موجود است. جردن کوهن، تحلیلگر آمریکایی معتقد است که پرتابگر هیمارس که به اوکراین منتقل شده است به اندازه سلاحهای گرمافشاری روسیه قدرتمند نیست، زیرا سلاحهای روسیه شعاع ضربه بسیار بیشتری دارند. یک بار دیگر با دقت اظهارنظر جردن کوهن را بخوانید؛ «هیمارس به اندازه سلاحهای روسی قدرتمند نیست!» یعنی آنکه ما باید سلاح بیشتر و قدرتمندتری به اوکراین بفرستیم و چون چنین سلاحی در زرادخانه امریکا نیست، گزینه همان موشکهای بردبلندتر هیمارس است که علیالقاعده لهستان باید به اوکراین بفرستد!
🔸کارشناسان غربی معتقدند که سلاحهای گرمافشاری، برخلاف سلاحهای معمول، موج انفجار بسیار بیشتری دارند. در این سلاحها، پس از انفجار اولیه موجی از مواد قابل اشتعال در شعاع زیاد با اکسیژن هوا ترکیب میشود و انفجار دوم این مواد به شدت قابل اشتعال را به آتش میکشد، که همین امر علاوه بر ایجاد موج بزرگ انفجار و تخریب در شعاعی بزرگ، باعث ایجاد خلاء در محیط نیز میشود و همین خلاء و فقدان اکسیژن، برای آنان که از موج انفجار جان سالم به در بردهاند به ویژه خدمه ادوات زرهی، بسیار کشنده است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | تورم چیست و امکان مهار آن وجود دارد؟
⁉️ چرا دولت برای کمک به مردم پول چاپ نمیکند؟
🔴 #همین_یک_سال برای کاهش اینهمه مشکلات چه اقداماتی صورت گرفته است؟
♨️ نقش دولتها در #فرار_مالیاتی!
💢 ارزش پولی و عوامل تاثیر گذار بر آن!
⁉️ آیا با کاهش #نقدینگی، جیب ما پُرپولتر میشود؟!
💢 راهکار کاهش و مهار تورم!
♨️ چگونگی کاهش #تورم توسط دولت!
💢 ریشه کاهش ارزش پول و راه تقویت آن!
♨️ عواقب چاپ پول بر اقتصاد کشور!!
⁉️ چرا طلا پشتوانه پول است؟!
🔴 سکه و دلار بهکنار؛ حتی قیمت کالاهای اساسی هم دو ساعت ثابت نیست!
🔹 آقای رئیسی تیم اقتصادی دولت قرار بود جراحی کنه داره سلاخی میکنه!
🔸️ آقای رئیسی! این مردم با شنبه تاریخی نشون دادن از فتنه سیاسی سربلند بیرون اومدن
🔹 تا دیر نشده فکر چارهای کنید
📸 رژیم صهیونیستی در حمله شب گذشته به سوریه سرتیپ أمجد أحمد علی از محققان ارتش سوریه را ترور کرد
✍ احتمالا ترور در حمله به کفرسوسه صورت نگرفته است/سوریه به فارسی
🔺روسیه به ماکرون: وقتی درمورد ما حرف میزنی سرنوشت ناپلئون را فراموش نکن
🔹رئیسجمهور فرانسه دیروز گفته بود پاریس خواستار شکست روسیه در اوکراین است. سخنگوی وزارت خارجه روسیه در جوابِ ماکرون گفته: حرفهای ماکرون نشان میدهد غرب درگیر مباحث تغییر رژیم در روسیه است. وقتی ماکرون از تغییر رژیم حرف میزند سرنوشت ناپلئون را فراموش نکند.
🔸ناپلئون بناپارت امپراتور فرانسه در سال ۱۸۱۲ به روسیه حمله کرد اما بعد از مواجهشدن با سرمای کشنده، بیماری و گرسنگی مجبور به عقبنشینی شد. کشورهای رقیب هم از این فرصت استفاده کردند و با یورش به فرانسه امپراتوری این کشور را سرنگون کردند.
☢اورانیوم ۹۰ درصدی ساخت ایران در راه است ؟
🔹️ بلومبرگ مدعی شده بازرسان از تاسیسات اتمی ایران اورانیوم ۸۴ درصدی کشف کرده اند که تنها ۶ درصد تا میزان لازم برای بمب اتمی فاصله دارد.
🔸️ساخت اورانیوم ۹۰ درصدی یعنی ایران دیگر از لحاظ نظامی برای غرب دست یافتنی نخواهد بود و آرزوی واقع گرایان ایرانی محقق می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثبت روزانه ۳۰۰ مورد تجاوز به زنان در انگلیس | از عوارض «زن، زندگی، آزادی»
👤نماینده مجلس انگلیس:
🔻 روزانه به ۳۰۰ زن تجاوز جنسی میشود، ۲۰۰ مورد از این تجاوزها گزارش میشود و احتمالا فقط سه نفر از افرادی که به زنان این کشور تجاوز میکنند، مجازات میشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرنگار اسپوتنیک در ترکیه گزارش داد که بر اثر زمین لرزه های شرق ترکیه در منطقه لیسه، استان دیاربکر، حفره عمیقی در زیر زمین ایجاد شده که عمق آن مشخص نیست.
🔸 اشاره شده که در پی ایجاد این حفره، یک رودخانه محلی در روستای دورو در مدت ۱۰ روز خشک شد که آب آن به طور مداوم به این حفره سرازیر می شود.
🔺روزنامه سازندگی به راهکار جدیدی برای حل مشکل آلودگی هوای تهران رسیده و آن اینکه زاکانی را برکنار کنید!
🔹️ این روزنامه درباره آلودگی هوا در دوره حناچی و نجفی نظری نداشت اما فکر میکند سال گذشته که زاکانی شهردار شد، هوای تهران هم یکباره آلوده شد و راهکار هم مشخص است؛ زاکانی باید برود!
👤امیرحسین ثابتی
🔺آقایان دولت برای برخورد با گران فروشی هرچه نیرو دارید بخط کنید.
🔸️ در این آشفته بازار هرکس هر قیمتی که دلش بخواهد به مردم می گوید و هیچ نظارتی بر قیمت ها نیست.
🔹️ کالایی که نه وارداتی است نه با ارز فعلی وارد شده هر روز گرانتر می شود به بهانه افزایش قیمت ارز...!
🔸️ فضای مجازی هم بر این آشفته بازار دامن میزند.
این دولت دولت متاسفانه برخلاف دولت قبل هیچ توجهی به فضای مجازی نکرد و گول مشاوره های چند جوان ناپخته را خورد و این فضا را رها کرد، مشاوران رسانه ای دولت با گراهای اشتباه بزرگترین خیانت را در حق دولت کردند.
فضای مجازی مثل خیلی جاهای دیگر رها شد و دولت غافله را باخت.
🔹️ نظارت در هیچ کجای این دولت معنایی ندارد و صرفا یک امر سوری و نمایشی است.
نظارت هم باشد جوابگوی همه بخش ها نیست.
🔸️ یک جایی نظارت میشود بر روی یک صنف فشار وارد می شود در حالی که بر روی صنوف دیگر نظارتی وجود ندارد و مردم از این موضوع سردرگم و بلاتکلیف می شوند.
🔹️ به طور مثال در یک صنف سختگیری می شود که قیمت افزایش نداشته باشد اما بر روی قیمت فروش مواد اولیه ای که باید تهیه کند هیچ نظارتی نیست.
اگر قرار است نظارت شود باید زنجیره وار و بر روی تمام اصناف باشد.
فشار روانی گرانی ها از فشار حقیق آن بیشتر است.
🔸️ هرچقدر هم دولت ارز پاشی کند یک عده سواستفاده گر وجود دارند که نانش در دلالی با همین افزایش قیمت ها در می آید.
🔹️ کسی سرمایه چند ده میلیاردی دارد و به یکباره بازار را با یک خرید و فروش تکان می دهد هیچ وقت دوست ندارد بازار به ثبات برسد.
➖متاسفانه دولت نتوانسته بر این بخش به درستی نظارت کند و جلوی این افراد را بگیرد. هرچند قوانینی در دست بررسی است. اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده و همین موضوع عامل بی ثباتی در بازار است.
✍️دیده بان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨جنگنده چند منظوره روسی سوخو Su-35 در چه مواردی منحصر به فرد است؟ تسلط در هوا
🔸 برای پاسخ به این سوال، ویدئوی تهیه شده توسط تیم اسپوتنیک را مشاهده کنید.
☢ ایران اتمی
🔺پدافند هوایی هرقدر هم که قوی باشد، دربرابر باران موشکی یا کروز مافوق صوت اتمی ناتوان است.
خصوصا که شلیک فقط از مبدأ کشور متخاصم نیست و از پایگاه نظامی، زیردریایی رادار گریز، ناو، ناوچه، جنگنده و پهپاد، امکان حمله اتمی هست.
تنها راهکار رفع این خلاء پدافندی، بازدارندگی هستهای است.
🔹️ سلاح هستهای را چون در هیروشیما و ناکازاکی دیدهایم، گمان میکنیم الزاما شهر و مردم را نابود میکند.
غافل از آنکه شعاع انفجار برخی، فراتر از پایگاههای نظامی و شهرکهای صنعتی نمیرود و اینکه بسیاری از جزایر جهان کاربرد صرفا نظامی دارند.
فارغ از آنکه کارکرد اتم اصولا بازدارندگی است.
🔸️ درصورت دستیابی ایران به تسلیحات هستهای، توان نظامی حاصل از این سلاح، با دیگر توانمندیهای نظامی کشور «جمع» نمیشود، بلکه در آن «ضرب» میگردد.
با اتمی شدن، تمام موشکهای بالستیک، کروز و پهپادهای بردبلند ایران، برای دشمن به یک سلاح اتمی بالقوه تبدیل میگردد و بازدارندگی به اوج میرسد.
به نقل از کانال احمد قدیری
🔺دلار بالا خواهد رفت(ریال بی ارزش می شود)!
🔹️ مادامیکه رشد بی ضابطه نقدینگی متوقف نشود
در یک سال گذشته منتهی به آبان، ۱۵۰۰هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی کشور اضافه شده
این موج عظیم محرک تقاضا با کدام عرضه مهار شده است؟
🔸️ تقلای دولت برای تاسیس سازمان بازرگانی نیز به همین دلیل است
👤استاد علی اکبر رائفی پور
رژیم صهیونیستی نگران از توقیف سازندگی!
🔹 پسازاینکه روزنامه سازندگی به دلیل اصرار در نشر مطالب خلاف واقع و شایعهساز، توقیف شد، صفحه توییتری اسرائیل به فارسی، متعلق به وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در یک واکنش عصبی، نسبت به بسته شدن "سازندگی" ابراز نگرانی کرد!
🔹البته این واکنش حمایتی رژیم صهیونیستی از اصلاحطلبان در گذشته نیز وجود داشته، آنجا که نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل در بحبوحه فتنه ٨٨ گفت «اصلاحطلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند»! و شیمون پرز، رئیسجمهور تباهشده اسرائیل گفته بود «اصلاحطلبان به نمایندگی از اسرائیل با رژیم اسلامی ایران میجنگند!»
🔸سلام بر دلار ۵۰ هزار تومانی
🔹برای نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلام ایران، ارزش دلار به ۵۰ هزار تومان رسید.
🔹#خوب_است رئیس تیم اقتصادی دولت از برنامه خود برای کنترل ارز کمی به مردم توضیح بدهد.