🇮🇷
📝 پنج مغالطه بامزه در دفاع از بیحجابی
🍃🌹🍃
1⃣ یکم: میگه #بد_حجابی امروز نتیجه الزام #حجاب است.
✅ مثل اینکه کسی بگوید عبور از چراغ قرمز بخاطر قوانین پلیس است.
2⃣ دوم: میگه کشف حجاب بیشتر شده است.
✅ یعنی اگر معتاد به تریاک، حشیش کشید، معتاد بیشتر شده؟ نکنه فکر میکنید کسی که امروز روسری برمیداره قبلا چادری بوده؟
3⃣سوم: میگه این همه دزد چرا گیر دادین به حجاب؟
✅ مثل این می مونه که پلیس به کسی که خونه اش رو دزد زده بگه درگیراختلاسیم، بماند بعد.
4⃣ چهارم: میگه این وضع بیحجابی نشون میده مردم به اصل حجاب بیاعتقاد شدن.
✅ یعنی اگر کسی غیبت کرد به اصل غیبت بیاعتقاد شده؟ کلا همه معصومند و هرکس گناه کرد از سرکافری است؟
5⃣ پنجم: میگه حجاب اولویت نیست.!
✅ بله اولویت ما نیست. ولی ظاهرا اولویت ضدانقلاب هست. نمیبینید؟ حالا چه کنیم؟ بیخیال باشیم؟
✍محسن مهدیان
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۳۷)
خبر: یکی از مهمترین انتقاداتی که بر جریان سیاسی اصلاحات وارد میشود، ترجیح و برتری منافع حزبی بر منافع ملی است.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ اخیراً وبگاه آمریکایی «اینترسپت» در گزارشی، برنامه محرمانه پنتاگون در زمینه جنگهای نیابتی در آسیای غربی و کشورهای سوریه، مصر، لبنان و یمن را فاش کرده است. در بخشی از این گزارش اعلام شده است، گروهی محدود از نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا در جنگهای نیابتی در مناطق مختلف خاورمیانه و شمال آفریقا مشغول به فعالیت هستند که البته فعالیتهای آنها نسبت به گذشته با شدت کمتر و دایره عملیاتی وسیعتر دنبال میشود.
2⃣ محتوای این گزارش تازگی ندارد؛ سابق بر این دونالد ترامپ در ماجرای تبلیغات انتخاباتی خود با هیلاری کلینتون، از پشت پردههای ایجاد و حمایت آمریکا از داعش سخن گفته بود.
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ آمریکا که مدعی ابرقدرتی دنیا است، عامل اصلی آتش به پا شده در منطقه غرب آسیا در قرن حاضر و گذشته است. آنها از یک دهه پیش با تأسیس و حمایت داعش قصد واردکردن ضربه اساسی به جمهوری اسلامی داشتند.
2⃣ آنچه امروز از امنیت تثبیتشده در داخل کشور میبینیم مرهون سیاستهای درست جمهوری اسلامی در مبارزه با دشمن در فراسوی مرزها و رشادت و جانفشانی سربازان وطن است.
3⃣ در تحلیل اظهارات فائزه هاشمی نیز عقده «دیده شدن» و «لیدر شدن»، قابل تجزیهوتحلیل است؛ وی هر از چند گاهی یک حرف باطل (توهین به پیامبر، تشویق بیحجابی و حمایت از نافرمانی مدنی) بر زبان میآورد و برای ضدانقلاب خارج نشین، خوراک رسانهای تولید میکند. قوه قضائیه باید در مواردی که سیاسیون، امنیت و منافع ملی را به خاطر بهرهبرداری حزبی به حراج میگذارند، سریع و به هنگام وارد عمل شود.
✍فرهاد کوچک زاده
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | جنجالآفرینی برای امتیازگیری بیشتر‼️
🍃🌹🍃
🔻مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه دو پایان متفاوت داشت؛ درحالیکه طرف ایرانی از مثبت و سازنده بودن مذاکرات صحبت میکرد، طرف غربی مذاکرات را کاملاً بینتیجه و شکستخورده نامیده است.
❌نکات تحلیلی:
1⃣ اگر آمریکا تمایل بازگشت به توافق برجام را دارد باید خسارتهای ناشی از خروج یکجانبه از آن را جبران کند؛ این حق ملت ایران است و کسی نمیتواند از آن عدول کند. راستی آزمایی و تضمین بهعنوان دو مطالبه مهم تیم ایرانی، ریشه در همین موضوع دارد.
2⃣ تیم ایرانی همواره با ابتکار عملهای جدید خود باعث شده که مذاکرات پیش برود؛ اما طرف آمریکایی بهجای تعامل و گفتوگو، فاز اول مذاکره در اتاق را تمام کرده تا با جنگی هیبریدی و ترکیبی و ... عملاً وارد فاز دوم مذاکره شود.
3⃣ یکی از فنهای آمریکاییها در مذاکرات، تلقین محدودیت زمان و از دست رفتن فرصت برای طرف مقابل است؛ این در حالی است که در حقیقت زمان برای آمریکا در حال از دست رفتن است! در گزارشی که اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی منتشر کرده، آمده است: «احساس میشد ایرانیها هیچ عجلهای برای دستیابی به توافق از خود نشان ندادند». این موضع منطقی تیم مذاکرهکننده، باعث بههمریختگی طرف غربی شده است.
4⃣ ایران گزینههای بسیاری روی میز دارد که به توافق با غرب بستگی ندارد. بهبود تجارت خارجی در چارچوب سیاست همسایگی و فعال نمودن ظرفیت ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران، تقریباً بدون وابستگی به توافق به غرب، قابل انجام هست. بحران مواد غذایی و انرژی که الآن در غرب وجود دارد، دامنگیر ایران نشده و نخواهد شد. به این دلایل و دهها دلیل دیگر میتوان گفت ایران عجلهای برای توافق هستهای ندارد.
✍علی کارگر
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
✅چرا زبانشناسی رسانه مهم است؟
🔺زبان به عنوان یک ابزار مهم ارتباطی در بافتها و گفتمانهای مختلفی که قرار میگیرد و وضعیتهای متفاوتی بر آن عارض میشود. رسانه به عنوان یک بافت از اهمیت بالایی برخوردار است و زبان نیز از مولفههای اصلی آن؛ بنابراین دقت به وضعیت و کاربست زبان در رسانه مهم است.
از همین رو هم هست که زبانشناسی رسانه پای در حوزه علم مینهد.
🔸یکی از مسائل برجسته در مقوله زبان رسانهای دقت در کاربرد صحیح و بجای زبان در بافت رسانهای است. زیرا رسانه به عنوان یک ابزار قوی اجتماعی بر بسیاری از مقولات از جمله زبان گفتاری تأثیرگذار است. از دیگر سو هم که بنگریم میتوان مقوله زبان را عنصری تأثیرگذار بر نفوذ رسانه روی مخاطبان دانست. درواقع رسانه با یک زبان قوی میتواند اثربخشی بیشتری داشته باشد.
🔺پس توجه به امر زبانی در رسانه ضرورت بسیار دارد. ضمن اینکه هر رسانه باید زبان خاص خود را برای ارتباط با مخاطبانش پیدا کند. ارائه الگوهای معیار، رسیدن به یک زبان مشترک در حوزه رسانهای، همکاری نهادهایی مثل فرهنگستان زبان و دانشگاهها با مطبوعات، صداوسیما و دیگر کانالهای ارتباطی در این میان اهمیت بسیاری دارد. حتی واژههای تصویبی فرهنگستان هم بهواسطه رسانههاست که میتواند از جانب مردم پذیرفتهتر شود. زیرا رسانههایی چون مطبوعات و صدا و سیما و رسانههای اجتماعی بیشتر از رسانههایی چون کتاب با مردم پیوند دارند؛ بنابراین توجه به این امر ضروری مینماید.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۳۸)
خبر: شرایطی که رژیم صهیونیستی با تهدیدسازی از ایران، تحرکات گستردهای را در ابعاد روانی، رسانهای، دیپلماتیک و امنیتی برای تشکیل یک اجماع منطقهای علیه ایران به کار گرفته است، این روزها در پایتخت برخی کشورهای عربی تلاشهای معناداری برای تعامل با ایران دیده میشود.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ وزیر امور خارجه کشورمان در سفری که در روزهای گذشته به دمشق داشت، در اظهاراتی گفت: «در پاسخ به پیامی که نخستوزیر عراق از طرف عربستان برای ایران آورد، میگوییم که ایران از عادیسازی روابط با عربستان استقبال میکند.
2⃣ چند روز پیش از سخنان امیرعبداللهیان، فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرده بود: «دیدارهای مقدماتی میان هیئتهایی از ایران با طرفهای مصری و اردنی در بغداد انجام شده است تا بهاینترتیب این کشورها نیز به سمت گسترش روابط با ایران حرکت کنند». دکتر احمد الصحاف، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق دراینباره گفته است: «بهزودی خبرهای خوبی در این زمینه اعلام خواهد شد».
🔹گزاره تحلیلی:
گسترش همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با کشورهای همسایه و مسلمان، اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که در دولت سیزدهم در چهارچوب «سیاست همسایگی»، برنامههای جامع و مدونی در این زمینه تهیه نموده و تمرکز اصلی سیاست خارجی کشور را در کشورهای همسایه و جهان اسلام قرار داده است. اظهارات مقامات مصری در گفتگو با ایران و همچنین روند روبهپیشرفت گفتگوهای صلح ایران و عربستان و نیز موضعگیری پادشاه اردن در دیدار با جو بایدن که حتماً به گوش مقامات صهیونیستی رسیده است، خبری خوبی برای رژیم صهیونیستی نیست. آنهم در شرایطی که رژیم صهیونیستی نیز در پیشبرد سیاستهای ضدایرانی خود و تشکیل یک ائتلاف منطقهای علیه جمهوری اسلامی حساب خاصی روی این سه کشور عربی باز کرده و آنها را بهعنوان اضلاع مهم اجماع و ائتلاف منطقهای علیه ایران تعریف کرده است! جمهوری اسلامی ایران در یک هدفگذاری دقیق و هوشمندانه، تحرکات رژیم صهیونیستی برای پیشبرد طرحهای ضدایرانی ازجمله اجماع عربی و منطقهای علیه خود را ناکام گذاشته است.
✍ حمید خوشآیند
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
از بزرگ نمایی چند جعبه دارو
تا سانسور رونق دیپلماسی اقتصادی
♦️رسانه، وقتی غرض ورزانه رفتار کند، می تواند عکس بزرگ خانم موگرینی را در صفحه اول بگذارد و تیتر بزند "هرچه تهران بگوید"(!) این تیتر برای مسئول سیاست خارجی اروپا، زمانی در یک روزنامه ایرانی زده شد، که به اذعان آقای ظریف، اروپا یازده تعهد برجامی خود را زیر پا گذاشته بود و پایبندی نشان نمی داد.
🔹اروپایی ها سال 97 و 98، آن یازده تعهد را ابتدا به پیشنهاد کانال موسوم به SPV و سپس اینستکس فروکاستند. وعده کردند نفت ایران را بخرند و غذا و دارو بفروشند(!) بعدا گفتند نمی توانیم نفت بخریم، اما نفت خود را به دیگر کشورها بفروشید، پولش را به ما بدهند و ما در مقابل، غذا و دارو به شما بدهیم!
♦️اما همین را هم عمل نکردند و با خباثت های آمریکا همراهی کردند. رسیدیم به جایی که مثلا سفیر سوئیس، چند کارتن دارو با خود می آورد و عکس یادگاری می گرفت و متاسفانه همان رسانه های غربگرا، عکس موهن سفیر را به عنوان گشایش بخت برجام، به افکار عمومی قالب می کردند!
🔹حالا مقایسه کنید با خبر هایی مانند "واگذاری صد هزار هکتار زمین کشاورزی در روسیه به ایران برای کشت محصولات کشاورزی"، و یا این خبر خبرگزاری ایلنا که؛
♦️"ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی، یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایرانی قرار داده است. این کشور برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا مناسب است؛ ارزش اقتصادی سویا به مراتب از گندم بالاتر است. کنجاله سویا در تولید مرغ و دام بسیار کاربرد دارد. کشت سویا در هکتار حاشیه سود 150 درصدی دارد، در حالی که حاشیه سود گندم کمتر از 30 درصد است. کشت سویا و ذرت در ونزوئلا درآمد قابل توجهی را متوجه ایران می کند."؛
🔹یا خبرهای مهمی مانند گسترش دیپلماسی اقتصادی در منطقه (عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، پاکستان و...) و فرا منطقه (از شرق دور تا آمریکای لاتین) که به قراردادهای راهبردی برای تنوع بخشی صادرات و بی اثر کردن تحریم ها انجامیده و می تواند تدریجا، ثبات و رونق را به اقتصاد ما بر گرداند.
♦️همان ها که عکس سفیر سوئیس با چند جعبه دارو، عکس کلوز آپ موگرینی با تیتر دروغ "هر چه تهران بگوید"، و یا عکس سلفی نمایندگان مجلس دهم با او را بزرگ نمایی می کردند، حالا اِبا دارند اتفاقات راهبردی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی -بی اعتنا به برجام و تحریم و FATF- را منعکس کنند یا ضریب بدهند.
🔹طبیعی است آمریکا و غرب، از این که ایران در حال عبور از وضعیت فلجی و تعلیق و انتظار است، ناراحت باشند؛ اما این رسانه های ظاهرا ایرانی، چرا؟!
✍محمد ایمانی
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
♨️ناتوی خاورمیانه؛ ایدهای که در نطفه خفه شد!
🔺در هفته های اخیر، رسانههای امریکایی خبر دادند که مقامات دولت امریکا نشستهایی با مقامات ارشد اسرائیل و چند کشور عربی برای هماهنگیهای لازم جهت رویارویی با موشکها و پهپادهای ایران برگزار کردهاند. بر اساس این گزارشها، در این نشستها «اویو کوخاوی»، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، و همتایانش در چند کشور عربی حضور داشتند و به گفته رسانههای امریکایی این نخستین نشست امنیتی در این سطح میان مقامات اسرائیل این کشورها بوده که زیر نظر امریکا برگزار شده است.
🔺ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، پیش از این در گفتوگو با شبکه CNBC تأکید کرد که اردن از تشکیل پیمان نظامی در خاورمیانه مشابه پیمان ناتو حمایت میکند و چنین اقدامی ممکن است.
🔺ایده ایجاد پیمان امنیتی در منطقه به تمایل امریکا به فاصله گرفتن از پروندههای خاورمیانه و تمرکز بر شرق آسیا مربوط میشود. به نظر امریکا، پیمانی امنیتی متشکل از اسرائیل و چند کشور منطقه بهترین راه برای کاهش تنشهای منطقهای و رویارویی با نفوذ ایران است و میتواند موجب حل و فصل برخی پروندههای منطقه از جمله بحران فلسطین و سوریه و یمن بینجامد.
🔺اما چنین پیمانی با شماری از چالشهای ساختاری مواجه است که مانع از عملی شدن آن میشود. موانعی که از لابهلای اظهارات مقامات عرب کاملاً قابل مشاهده است.
🔺«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در گفتوگو با روزنامه «النهار» گفت که پادشاه اردن این مسئله را در پاسخ به سؤال خبرنگار مطرح کرد و منظور امتداد ناتو در منطقه نبود بلکه الگوگیری از آن برای یک همکاری منطقهای در برابر چالشهای مشترک اعم از تروریسم و امنیت اقتصادی و اجتماعی بود. او گفت که اردن در جریان آنچه در رسانهها درباره تشکیل نظام دفاعی یا امنیتی منطقهای با حضور اسرائیل مطرح شده، نیست. وی تأکید کرد که پیشنهاد اردن ایجاد سازوکاری برای همکاری کشورهای عربی در برابر چالشهاست. وزیر خارجه اردن همچنین گفت که آنچه درباره شکلگیری پیمان اسرائیلی ـ عربی در برابر ایران در رسانهها مطرح شده نیز با اردن در میان گذاشته نشده و اردن هرگز بخشی از چنین پیمانی نخواهد بود و چنین درخواستی هم از اردن نشده و در دستور کار نشست آتی سران 9 کشور عربی با رئیس جمهور امریکا نیز قرار ندارد.
🔺از سوی دیگر، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر، نیز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای بحرینی خود در منامه گفت که ایده تشکیل پیمان نظامی عربی از نوع پیمان ناتو در دستور کار سفر رئیس جمهوری امریکا به عربستان و دیدار وی با سران چند کشور عربی نیست. او افزود که تشکیل چنین پیمانی نیاز به سازوکاری مشورتی دارد و در حال حاضر چنین پیشنهادی وجود ندارد.
🔺در میان کشورهای شورای همکاری نیز درباره نحوه تعامل با ایران، که «دشمن فرضی» این ناتوی عربی شمرده می شود، یکدستی وجود ندارد. با اینکه شاید چند کشور شورای همکاری به ایران به چشم دشمن نگاه کنند، به نظر میآید که اکثر آنها ترجیح میدهند مسائلشان با ایران را از طریق مذاکره حل کنند.
🔺مانع دیگر در شکلگیری چنین پیمانی حضور اسرائیل است. حضور اسرائیل به این معناست که چنین پیمانی در درجه اول علیه ایران خواهد بود. این نکتهای است که پادشاه اردن نیز به آن اشاره کرده بود: «دستورالعمل چنین پیمانی باید کاملا روشن باشد تا موجب نگرانی طرفهای منطقهای نشود».
🔺از سوی دیگر، برخی کشورهای عربی حاضر نیستند با اسرائیل وارد پیمان نظامی شوند. ضمن اینکه حضور اسرائیل، حساسیت گروههای مقاومت فلسطینی و لبنانی را برمیانگیزد که هرگونه تعامل با اسرائیل را تهدیدی علیه خود میشمرند. در این راستا، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس، در سخنانی در بیروت گفت که تلاشهایی برای مهندسی منطقه بر اساس برنامههای امریکا و اسرائیل جریان دارد و افزود که «این توطئهای است که قرار است به نفع اسرائیل و برای ادغام کامل آن در منطقه وتبدیل کردن آن به امر واقع انجام میشود».
🔺«نعیم قاسم»، معاون دبیر کل حزب الله لبنان، نیز تأکید کرد که روند عادیسازی روابط به تشکیل پیمانهای نظامی با رژیم صهیونیستی کشیده شده است. اظهارات مقامات حماس و حزب الله نشان میدهد که آنان تشکیل چنین پیمانی را تهدیدی مستقیم علیه خود میشمرند و این محاسبات بسیاری از کشورهای عربی را که با حماس و حزبالله روابط دارند برهم خواهد زد.
🔺این چالشها از فرصت تشکیل چنین پیمانی در سطح منطقه میکاهد هرچند نباید از این واقعیت غافل شد که گسترش روابط کشورهای عربی با اسرائیل فضای امنیتی منطقه را تغییر داد و میتواند به شکلگیری مناسبات گسترده امنیتی و نظامی بینجامد.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#پوستر | از دل ظلمت برآوردی علوم
◽️۷ ذی الحجه سالروز شهادت امام محمد باقر (علیه السلام)
◽️علت شهرت امام به باقرالعلوم چه بود؟ مگر بقیۀ ائمه دانش را نمیشکافتند؟ گمان و تصور بنده این است که: امام باقر، باقرالعلم است زیرا حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود میشکافد و آن لبّ و مغز را در کام مشتاقان حقیقت میاندازد. مقام معظم رهبری | بهمن ۱۳۵۱
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایتی از آیتالله خامنهای از محبت مردم به #امام_باقر (علیهالسلام)
📥 نسخه کامل + متن بیانات👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46121
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/GcQucTH3sYE8vhPt3e4E6F
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
جهادتبیین الزامات.pptx
5.56M
🔰#تدریس_کنید | پردهنگار آموزشی الزامات جهاد تبیین
📍جهت تدریس در کلاسهای شبکه روشنگری
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#استوری | عجیب اما واقعی
🍃🌹🍃
❌ اینها روزگاری مذاکره کننده ما بوده اند!🤔
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🎯 بنگاههای خبری معمولاً احساسات ما را گروگان میگیرند
— آیا راهی برای کنترل تاثیر مخرب اخبار بد وجود دارد؟
📍پیگیری اخبار ضروری اما دوستنداشتنی است. پیگیری اخبار ما را به شهروندانی دغدغهمند و مسئولیتپذیر تبدیل میکند؛ همیشه از دوروبرمان مطلعیم و نسبت به سرنوشت دیگران بیتفاوت نیستیم. بااینحال چه کسی دوست دارد که کل روز خود را با روانی آزرده از خبرهای بد اقتصادی و حوادث ناگوار به شب برساند. واقعیت این است که این روزها بیش از گذشته در معرض اخبار منفی قرار داریم و هر روز نیز پژوهشگران بیشتری دربارۀ تاثیر مخرب خبرهای بد بر سلامت جسم و روانمان هشدار میدهند. آیا راهی برای کنترل یا مدیریت تاثیر مخرب اخبار بد وجود دارد؟
🔖 ۱۰۷۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۵۸ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10615/