✅ گزارشی از پشت پرده یک پرونده امنیتی در موضوع جمعیت- قسمت سوم و پایانی
2⃣ادامه تحرکات تحدید جمعیتی بعد از انقلاب (2)
💢در سال ۱۳۸۹، رئیسجمهور وقت با ادامه سیاست تحدید نسل مخالفت کرد. شبکه تحدید نسل بلافاصله به میدان آمد و در مجلس نطق کردن.
🔹عملکرد مخرب شبکه تحدید نسل در تمام این سالها ادامه پیدا میکند تا اینکه برخی از اقدامات «ع.ش» و همکارش خانم «م.ح» تحت رصد سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار میگیرد. با پیشرفت تحقیقات، زوایای عجیبی از تلاش این دو نفر برای نفوذ در مسئولین کشور ملاحظه میشود.
🔹بهعنوان نمونه این دو متهم در سال ۱۳۹۲ به همراه دکتر «پیتر مک دونالد» (جمعیت شناس مطرح استرالیایی که سابقه امنیتی دارد) به ایران میآیند و در برنامهای مفصل، نهایت سعی خود را برای تأثیرگذاری بر تصمیمگیران کشوری مسئله جمعیت به کار میگیرند.
🔹«ع.ش» در این برهه که تهیه و تدوین قانون در مجلس پیگیری میشد، به بالاترین سطوح مسئولین کشوری (رئیسجمهور، رئیس مجلس، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و ...) نامه زده و در مرکز پژوهشهای مجلس نیز حاضر میشود و برای انحراف سیاست جدید جمعیتی و به تاخیر انداختن اجرای آن تلاش میکند.
🔹هزینه این سفر را صندوق جمعیت سازمان ملل میدهد و نام فایلی که بعدها در لپ تاپ متهم پیدا میشود و در آن به گزارش این سفر اشاره شده، «مأموریت تهران» (Tehran Mission) است!
🔹 این کار در مقاطع بعدی نیز پیگیری میشود چنانکه در سال ۹۷ «ط.س» - نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی- به «ع.ش» اطلاع میدهد که توانسته «طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده» را از دستور کار مجلس خارج کند!
🔹البته دامنه نفوذ متهمین بسیار بیشتر از موارد فوق بود.
🔹«ع.ش» در نامه درخواست خود برای دریافت تابعیت استرالیا (فوریه و ژولای ۲۰۱۴) در مورد آنکه وجودش تاکنون چه فایدهای برای استرالیا داشته، به جمعآوری و انتقال دادههای دست اول و ویژه (first hand data) از ایران اشاره کرده بود.
🔹«م.ح» نیز در سال ۹۷ و در حال انتقال دادههای مطالعه شاخصهای سلامت و جمعیت (DHS) ایران به خارج از کشور، در فرودگاه امام خمینی تهران دستگیر شده بود. جالب است بدانید پرواز برگشت وی از قطر به استرالیا ۳۵ میلیون تومان قیمت داشت، در حالی که مبلغ قرارداد کل تیم او برای مطالعه بر روی این دادهها تنها ۳۰ میلیون تومان بوده است. آیا «م.ح» برای دستیابی به این ۳۰ میلیون تومان، بیش از ۷۰ میلیون تومان هزینه بلیط هواپیما داده و از استرالیا روانه ایران شده بود؟!
🔻تلاش برای قانونی کردن سقط جنایی در ایران
🔹متهمین همچنین پروژههایی را به منظور قانونی کردن سقط جنین جنایی در ایران به انجام رسانده بودند.
🔹او در نامه خرداد ۱۳۸۰ خود خطاب به دکتر «امیرهوشنگ مهریار» - از طراحان پروژه تحدید نسل پس از انقلاب که در سال ۱۳۵۵ به مدت یک سال در سوییس دوره «بهداشت باروری و تنظیم خانواده سازمان جهانی بهداشت» را گذرانده بود- نوشته بود: « ارائه خدمات موثر تنظیم خانواده از جمله سقط جنین برای خانوادهها لازم و مفید است!»
🔻 رسیدگی قضایی، تبرئه مبهم!
🔹پس از دستگیری این متهمان، نتیجه پرونده چند صد صفحهای با این ویژگیها کاملا مشخص بود. متهمین ردیف اول و دوم به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور، در دادگاه انقلاب به ۱۰ سال و ۵ سال حبس، ارائه خدمات عمومی و ضبط بیش از دو میلیون دلار محکوم شدند.
🔹 این حکم با توجه به اعتراض متهمین به رای صادره، در دادگاه تجدیدنظر مورد رسیدگی مجدد قرار گرفت، حکم صادره قطعی گردید و نهایتا به اجرای احکام دادسرا ارجاع شد.
🔹در این مرحله، پرونده ناگاه و در اتفاقی نادر وارد فرایند اعاده دادرسی شد و احکام صادره که حاصل دو سال کار چهار مقام قضایی بود، در روالی عجیب که بهتر است بیان نشود، نقض شد.
🔹 اینبار پرونده برای تجدیدنظر به شعبهای غیرامنیتی ارجاع شد که نهایتا حکم به تبرئه متهمانی داد که حقیقتاً برای خیانت به کشورشان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده بودند.
🔹در نهایت اینکه بنا بر برخی مصالح، حرفهای بسیاری ناگفته ماند، اما امید است که همین مختصر سبب شود که مسئولین محترم قوه قضائیه، به موضوع جمعیت به نحوی شایسته اهمیت دهند و پرونده مزبور را نیز، مجدد و در یک دادگاه تخصصی به جریان بیندازند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/GcQucTH3sYE8vhPt3e4E6F
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
مجموعه #استوری
عکس العمل دولت در برابر گرانی های فعلی چیست⁉️
#رئیسی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/BiUO3NnHiFkBBSkgFH0EZc
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
✳️ طرح اصلاح و هدفمندی یارانه ها
فارغ از فراز و نشیب ها و حواشی آن
دارای یک نکته اساسی نیز می باشد.
در بحبوحه مشکلات امنیتی و اقتصادی جهان و پیش بینی کمبود غلات و ارزاق عمومی در بسیاری از کشورها و ذخیره سازی عجیب و بی سابقه برخی از کشورها که منجر به قطع زنجیره صادرات در برخی از کشورهای صادرکننده شده است
میتوان با بازنگری اساسی در میزان مصرف و بهینه سازی آن آینده خود و کشور را تضمین کرد.
🔰 مساله ای که اکنون در ادبیات اقتصادی سیاسی از آن به عنوان ریاضت اقتصادی نام برده میشود ولی در هزار و چهار سال پیش اسلام به عنوان میانه روی و تدبیر در معیشت و مصرف مطرح نموده و از آن به عنوان ارزشی دینی نام برده است.
⚠️ متاسفانه پدیده مصرف گرایی در ایران با اسراف و مصرف بی ضابطه عجین شده است به گونه ای که در میزان هدررفت و اسراف به نسبت جمعیت در برخی از امور مانند انرژی و مواد غذایی و...تقریبا رکورد دار هستیم!!
♻️ اکنون که مساله اصلاح و هدفمندی به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر در حال اجراست
می توان برای همیشه از شر اسراف رها شد و با عمل به دستورات دینی به میانه روی و مدیریت مصرف روی آورد.
#اصلاح_الگوی_مصرف
✍ محمد تقی احمدی پرتو
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/GcQucTH3sYE8vhPt3e4E6F
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
✅ چند نکته درباره سفر بشار اسد به تهران
🔹 روز گذشته بشار اسد رئیسجمهور سوریه در سفر به تهران با رهبر انقلاب و رئیسجمهور دیدار و گفتوگو کرد. چند نکته درباره این دیدار حائز اهمیت به نظر میرسد:
🔸 در ماههای اخیر و بهویژه پس از سفر بشار اسد به امارات، برخی گمانهزنیها وجود داشت که احتمالاً دمشق شرایط کشورهای عربی برای عادیسازی رابطه با سوریه و مشارکت در بازسازی این کشور را پذیرفته است. ورود سوریه به روند عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و کاهش رابطه با ایران ازجمله شروط اعراب عنوان میشد.
🔸 با وجود این اما دیدار روز گذشته اسد از تهران و برخی گفتوشنودهای آن نشان میدهد دمشق همچنان در نپذیرفتن شروط محور عبری-عربی-غربی مصمم است. اصل حضور اسد در تهران و دیدار با رهبر انقلاب و همچنین تأکید وی بر روابط راهبردی ایران و سوریه در مقابله با رژیم صهیونیستی و حمایت ایران از جبهه مقاومت را میتوان در همین زمینه مورد توجه قرار داد.
🔸 از جمله نکات دیگر این دیدار، تأکید رهبر انقلاب بر لزوم عبرت از تجربیات گذشته بود. آیتالله خامنهای به اظهار دوستی برخی کشورهایی که در سالهای گذشته در جبهه مقابل سوریه قرار داشتند، اشاره کردند. به نظر میرسد این مسئله ناظر به تلاش برخی کشورها برای نزدیکی به سوریه است؛ کشورهایی که تا واپسین روزها نیز منتظر سقوط اسد بودند.
🔸 رهبر انقلاب در این دیدار چندبار بر لزوم تقویت روابط تهران و دمشق و جلوگیری از تضعیف این روابط تأکید کردند. مسئلهای که حداقل در بعد اقتصادی چندان مورد توجه دولتهای دو کشور نبوده و در آمار و ارقام تجارت طرفین مشهود است. با توجه به خیز برخی کشورها مانند امارات برای حضور در بازارهای سوریه و نفوذ ترکیه در مناطق شمالی این کشور، تهران باید بیش از گذشته به توسعه روابط اقتصادی خود با سوریه توجه کند.
#تحلیل_کوتاه
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/BiUO3NnHiFkBBSkgFH0EZc
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
⭕️ مسیر طبیعی «سلام فرمانده» را سد نزنیم!
👤 محسن احمدی
🔹 برترین و بهترین آثار هنری و رسانهای در هرکجای دنیا معمولا دو مولفه یا شاخصه کلی دارند: 1- جامعه مخاطب بالایی دارند. 2- در طول زمان، ماندگار شدهاند. اگر از شعر حافظ، فردوسی، مولوی و دیگران بگیریم بیاییم تا آژانس شیشهای، آواز گنجشک ها و بگیریم بیاییم تا نوحههای «ای لشکر صاحب زمان...» و «ممد نبودی..» و بگیریم بیاییم تا آوازهای «مرغ سحر» و غیره همه دلیل برجستگی و شاخص بودنشان در همین دو مولفه مهم نهفته است: افراد زیادی آنها را دیده، شنیده و پسندیدهاند. مقاطع زمانی مختلفی را از سر گذراندهاند ولی فراموش نشدهاند.
🔸 «سلام فرمانده» حتما این قابلیت را دارد که 10 سال بعد جزو یکی از همین لیست بالا باشد که هر ایرانی در هر جایی احتمالا یک خاطره مشترک با آن دارد؛ به شرطها و شروطها!
📍 ارگانها و نهادهای فرهنگی کشور ما -اگر تعارفات را کنار بنهیم- کماثر و پرخرج هستند. بیلانکاریهای اداری، سوءمدیریتها و دهها دلیل دیگر میتوان برای این کم اثر بودن پیدا کرد. محصولات این نهادها و ارگانها اغلب پیش از تغییر مدیر مجموعهشان به فراموشی سپرده میشود و مصرف محصولاتشان نیز اغلب از دایره حزباللهیهای ناچار به استفاده از محصولات خودی، خارج نمیشود. به ندرت کاری کردهاند که هم اثر بلند مدت داشته باشد و هم جامعه فراگیری از مخاطبان ایرانی را پوشش دهد. برای همین در حوزه فرهنگ کمیت ما میلنگد و ضعفهای جدی داریم.
🔻 وقتی کار فرهنگی آتش به اختیاری مانند سلام فرمانده گل میکند و فراگیر میشود، ارگانها و مراکز فرهنگی گاه از سر احساس وظیفه و گاه از سر زرنگی و قالتاقبازی مدیریتی، سیل حمایتهای خود را پشت آن اثر میآورند؛ تا هم دخیل در موفقیتهای آن باشند و هم مواخذه دنیوی و اخروی نشوند که در حوزه فرهنگ چه کردید! این سیل حمایتها اما بسیاری اوقات چنان میکند که نه از تاک نشانی بماند و نه از تاکنشان!
🔸 نه شعر حافظ و نه فیلم حاتمی کیا و نه نوحه آهنگران، یک ماهه و یک ساله عالمگیر نشد. فرایند طبیعی و معمولی برای برجسته شدن یک اثر هنری باید طی شود. کوتاه کردن این مسیر طبیعی و معمول، کمک کردن به او نیست؛ نارس چیدن اوست. وقتی تمام ارگانها، تمام رسانهها و تمام برنامههای فرهنگی حکومتی از یه موضوع سخن میگویند، شاخکهای مردمی قدری تیز میشود که چه خبر است؟ تکرارها ملالآور میشود. کماخلاصیها مسیرهای طبیعی را منحرف میکند. گزارشکارها مردم را زده میکند. ولخرجیها برای مردم سوال ایجاد میکند و اینها همه مانع «همهگیری» و «ماندگاری» اثر هنری خواهد شد.
🔰 حمایتهای دولتی و حکومتی البته میتواند پیشران و پیشبرنده محصولات فرهنگی باشد اما زمانی که فرمان دست یک ناخدا و مقصد هدفگذاریشده و پله پله باشد. سلام فرمانده میتواند سرود چند نسل ایرانیها باشد به شرط آنکه ماجرای حامد زمانیها و دیگر شکستهای فرهنگی را تکرار نکنیم.
🔻 بگذاریم اثر هنری فرایند طبیعی همهگیر شدن و همهپسند شدن خود را طی کند تا در طول زمان ماندگار شود. بالا بردن تب جریان، لزوما باعث اثرگذاری و مانایی آن نیست. میوه را نارس از شاخه نچینیم!
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ زمان پایان کار نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد؛ تمدید نمایشگاه کتاب فقط شامل بخش مجازی میشود
فقط بخش مجازی نمایشگاه کتاب که در سامانه ketab.ir برگزار میشود تا ساعت ۲۴ روز دوم خرداد تمدید شده و بخش حضوری نیز امروز به کار خود پایان میدهد.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
◀️جوانان مؤمن انقلابی! لطفاً مترو و اتوبوس سوار شوید!
🔰کارگزارانستیزان کارگزارانی میشوند؟
⭕در دوران دانشجویی، پیرمردی خوشبیان و دلسوز، وعظمان میگفت و نصیحت میکرد که در دوره جوانی اهل تقوا شوید و بر هوسهای کوچکتان غلبه کنید که فردا روزی اگر قدرت گرفتید و منصبی پیدا کردید، به واسطه ملکه شدن تقوا در وجودتان، سمت گناه نروید که گناه خیلی لیز است و حتی امیرالمؤمنین اسطوره تدین و مجسمه مراقبت هم اهل مراعات بوده است. آن وعظ و تنبیه، حکایت امروز خیل جوانانی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب روزگاری فعال دانشجویی بودهاند و اهل مطالبه و فریاد و نقد و چالش، و امروز خود مسئولیت گرفتهاند. آیا جوانان مؤمن انقلابی، فعالان جهادی و مدیران متقی که روزگاری اشرافیت، دنیاطلبی و رانتخواری کارگزاران سازندگی را نقد میکردند، ممکن است خود کارگزارانی شوند؟
⭕«مردمی بودن» یکی از وجوه هویتی و ارکان گفتمانی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم است. مردمی بودن، شاقولها و معیارها و سنجههای مشخص و معینی دارد. ضمن آنکه تجربه گران و از برخی جهات نادرست دولتهای نهم و دهم اثبات میکند با مردم بودن و برای مردم بودن، با سپر کردن مردم برای پیشبرد اهداف شخصی و جناحی و تیغکشی روی نهادهایی مانند مجلس که اتفاقاً برآمده از خود مردم است، تفاوت دارد.
تلقی سطحی و حداقلی مردمی بودن، سر زدن به مردم و مرتباً از احوال آنان خبر گرفتن است.
اگر امام خمینی (ره) هشدار میداد که کاخنشینی خوی کاخنشینی در پی دارد و آن روزی که مسئولان خوی کاخنشینی پیدا کنند، باید فاتحه کشور را خواند؛ به این دلیل است که برخی رفتارها و برخی عادتها، هر اندازه هم حلال باشد، برای مدیر جمهوری اسلامی در هر سطحی که باشد، پسندیده و زیبنده نیست.
⭕اگر قدرت گرفتن، دسترسی به امکانات و وام و رانت و رفاهیاتی فراتر از زندگی روزمره مردم بیاورد؛ اگر قدرت گرفتن، رفت و آمد و حشر و نشر مدیر را با توده مردم از بین ببرد؛ اگر قدرت گرفتن، لمس و حس دردها و سختیها و دغدغههای مالی و معیشتی و روانی و روحی مردم را برای مدیر و مسئول بیمعنا کند؛ هر اندازه این مدیر و مسئول به مردم سر بزند و با آنها نشست و برخاست کند، مردمی نیست، چون خوی مردم را از دست داده است. مدیری که از اجارهبها، هزینه ثبتنام، قیمت مرغ و سیبزمینی باخبر باشد اما اینها برایش مسأله نباشد؛ اندک اندک از مردم فاصله میگیرد و اگر با شعار جهاد و انقلاب و سادهزیستی قدرت گرفته باشد، به تدریج شبیه همانهایی میشود که با شورش علیه آنان رأی گرفته و بالا آمده است. چه کنیم؟ مدیران جوان را مرتباً نهی از منکر کنیم؟
⭕اولاً واقعیت آن است که تجربههای حکمرانی در کشورهای مختلف میتواند به جمهوری اسلامی در تربیت و پرورش مدیران کارآمد و در عین حال متقی کمک کند. نمیتوان همه بار قانون را روی دوش اخلاق انداخت و تصور کرد به صرف خوب بودن عدهای، فساد ریشهکن میشود. نمیتوان دور مدیران جوان حزباللهی حرز دنیاگریزی کشید. قواعد و قوانینی همچون «دولت الکترونیک»، «تعارض منافع»، «شفافیت»، «سامانه سوتزنی» و ... میتوانند تیغ تیز و برنده وجدان عمومی را بر سر کسانی نگه دارند که اتفاقاً مدعیاند مردمیاند. نباید رانتها و اختصاصها را طبیعت مسئولیت یا مدیریت دانست. این تلقی اتفاقاً سبب میشود راه برای مردمینمایی و در عین حال مردمگریزی فراهم شود.
⭕ثانیاً تا آن ساعت و روزی که حکمرانی، پویا و هوشمند و دقیق و شفاف شود و پس از آن، همچنان به اخلاق نیازمندیم. قانون، کار را بر مدعیان اهل فریب سخت میکند اما راه را بر اختیار نمیبندد. از این روست که توضیح اینکه اگر شما مرتباً از مردم دم بزنی و دیدار مردمی ترتیب بدهی اما مثل مردم و در مردم زندگی نکنی، مردمی نیستی؛ مانع رهزنیهایی است که شیطانکها پیش پای شما میگذارند.
⭕️باید مردمی بودن را تعریف کرد. اولین معیار و شاقول مردمی بودن این است که سبک زندگیات مثل مردم باشد. مردم با چه میروند و میآیند؟ چقدر گوشت و مرغ میخورند و از کجا خرید میکنند؟ مردم کجا زندگی میکنند و چطور زندگی میکنند؟
اینجاست که باید گفت رفت و آمد با اتوبوس و مترو، هر اندازه مسئولیت شما سنگین باشد، شما را پیر میکند اما مؤمن و انقلابی نگه میدارد جوان مؤمن انقلابی!
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ وهابیت و بهائیت باید هم از "سلام فرمانده" عصبانی باشند
👤 محمد ایمانی
♦️وقتی مغالطه "انجمن حجتیه" به نیابت از استعمار گران را بازگو می کرد و می خواست تئوری جعلی "عصر حیرت" را جا بیندازد، مدعی ارادت به امام زمان (عج) در عصر غیبت بود.
🔹اما حالا که فرزندان سرزمین مان و دیگر کشورها، با خواندن سرود حماسی "سلام فرمانده"، به حضرت ولی عصر (عج) عرض محبت و اردات می کنند، همان تئوریسین مقلّد، تُرش کرده و ادعا می کند خواندن این سرود، موجب اختلاف و تفرقه است!
♦️ناراحتی بهایی ها و سلطنت طلب ها و تروریست های سازمان منافقین و همه پادوهای استعمار گران در سعودی اینتر نشنال و منوتو و بی بی سی و صدای آمریکا از #سلام_فرمانده کاملا مفهوم است.
🔹آنها از ترویج یاد و نام و مرام مهدی موعود (عج) سرآسیمه می شوند؛ چنان که فرعونیان از نام موسی (ع). اما چرا باید انقلابی سابق و متحیر بازیچه حیرت آفرینان، همان سرآسیمگی را تراوش کند؟!
♦️چقدر شگفت انگیز است انحراف برخی مدعیان ارادت به حضرت حجت و ائمه معصومین (علیهم السلام)، که در اثر انواع دنیا طلبی، یا عدم مراعات لوازم تقوا، بازیچه دست دشمنان خدا و خلق خدا شدند!
🔹استعمارگران و مافیای صهیونیسم مسیحی چگونه توانستند حجتیه ضد بهائیت را مصادره، و ابزار مبارزه علیه اقتضائات مهدویت کنند؟ و پیش از آن، چگونه توانستند جریان های جعلی بابیت و بهائیت (دشمن امام زمان عج) را در میان شیعیان، و وهابیت را در میان اهل سنت، نشا کنند و اسلام آمریکایی و شیعه انگلیسی بسازند؟!
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
♦️۱۳ میلیون جوان در کشور مجردند| ۵۵درصد از زنان مطلقه ازدواج نمیکنند
علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹۱۳ میلیون جوان مجرد در کشور داریم و یک سوم بانوان ایرانی یا ازدواج نکرده یا بدون فرزند و یا صاحب تنها یک فرزند هستند. ۲/۴ تا ۲/۵ سال سن ازدواج افزایش پیدا کرده است و متوسط فاصله بین ازدواج تا تولد فرزند اول در حدود پنج سال است.
🔹از ۱۳ میلیون مجرد در حدود پنج میلیون نفر از این افراد بانوان هستند. ۵۵درصد از بانوان مطلقه ازدواج نمیکنند.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
♦️زنان تنهاتر میشوند /۷۰۰هزار زن سالمند، تنها هستند
🔹با توجه به یکپژوهش، تا ۳۰سال دیگر جمعیت زنان سالمند ۳برابر امروز خواهد شد و در معرض آسیب بیشتری قرار خواهند گرفت.
🔹آمارها نشان میدهد هماکنون یکپنجم، معادل ۲۰درصد زنان سالمند، یعنی ۷۰۰هزار زن سالمند، تنها زندگی میکنند. این در حالی است که این آمار در مردان یکچهارم زنان است.
🔹براساس یک تحقیق، بیش از ۹۰درصد زنان سالمند تنهای ایرانی در ۳ دهک پایین درآمدی قرار گرفتهاند.
🔹۷۱ درصد زنان سالمند تنها، درآمدی ندارند و تنها ۲۹درصد آنها درآمدی از آن خود دارند و از این بین نیز ۳.۵درصد درآمد کمتر از یک میلیون تومان و ۱۳.۵درصد نیز بین یک تا ۳میلیون تومان درآمد دارند.
🔹پیشبینی میشود نسبت خانوارهای تکنفره در طول دوره ۱۳۹۵ تا ۱۴۳۰ دوبرابر خواهد شد و از ۸.۷درصد در سال ۱۳۹۵به ۱۶.۴درصد در سال۱۴۳۰ افزایش مییابد. بخش عمده این افزایش بهدلیل روند فزاینده تنها ماندن سالمندان است.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•