6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اولین بار هست که آقاجان مخفی رأی ندادن😍
این یعنی این قدر نظر واضح بود که نیازی به مخفی کاری نداشت.
إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ
این پیروزی بزرگ باید مدنظر باشد
سران فتنه
آمدند پای صندوق های رای
با اين عمل شان اثبات کردند سال ۸۸ رذیلانه به این نظام مقدس تهمت زدند و خودشان هم می دانند
#باغی_انقلاب
🆔 @news_fath
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اولین بار هست که آقاجان مخفی رأی ندادن😍
این یعنی این قدر نظر واضح بود که نیازی به مخفی کاری نداشت.
إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ را باید الان دید
@M_NARJESKHATON
#امام_زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خطاب به آیت الله میرزا محمد حسن نایینی در دوران جنگ جهانی اول و اشغال ایران فرمودند:
اینجا ایران شیعه خانه ماست می کشند خم می شود در خطر است ولی ما نمی گذاریم سقوط کند ما نگهش می داریم .
#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
#امام_زمان
❌⛔️درددلی با مومنین ⛔️❌
_خدایا تو میدونی داد زدیم
شب و روز نشاختیم
جهاد تبیین کردیم
_ولی هنوز اکثر مردم رأی شون:
نژادپرستیه، اونم کسانی که از شب ۱ محرم، محکمتراز بقیه سینه خواهند زد
_رای شون نه به برنامه و نه کارنامه و نه تقوا و مدیریته: بلکه رأی به دروغ، رأی به ترس ، رأی به فضای مجازی رها و ول دست دشمنه:
( سماعون للكذب...)
_مگه نمیگن مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه
البته وقتی فضای مجازی رها بود ، رأی به مبارزه با دستور خدا _حجاب _ رأی میاره
_فتنه های آخرالزمان، غربالگری و خالص سازی میکنه
_خدا روی ناشکری خیلی حساسه:
رئیسی را جایی از ما گرفت که بیشترین رأی را به مخالفش دادند
( در چهل روز ورق تاریخ را عوض کردند _قوم بنی اسرائیل، وقتی موسی به کوه طور رفت_)
_گاهی ترساندن مردم و گاهی جهل و شهوات و شایعات کاری میکنه شخص اول عالم امیرالمؤمنین از ۲قدمی خیمه معاویه، با شکست برگرده.
تا خدا مثل امیرالمؤمنین و امامحسن را بگیره و مثل حجاج و معاویه را برای مردم جایگزین کنه
_ملت سیلی خورد ، اما ترسم از سیلی محکمتر خداست( حتی از گفتنش میترسم )
_ سنت های خدا تکرار میشه و خدا قوانینش را برای هیچ قومی تغییر نمیده
( ان الله لا یغیر مابقوم حتی یغیروا بانفسهم)
_خدا ما را امتحان سختی کرد تا دیگه هی نگیم( عجل لولیک الفرج)
فعلا برای ظهور آماده نیستیم وقتی مثل کوفه نائب امام زمان را رها کردیم وقتی که فرمود: به کسی رای ندهیم که آویزون غرب باشد
پس فعلا مهدی جان ، تو غربت غیبت بمان، فعلا خبری نیست😭
حالا حالاها نه...
_تازه خیلیها یادشون اومده که دوست دارند دنباله روی غرب باشند
از بیحجابی بگیر تا فضای مجازی تا کپی برداری از تفکر غرب..
خدایا مارا ببخش اگر کوتاهی در جهاد تبیین کردیم ( که قطعا کردیم )
(البته که هم آقا داریم و ازطرفی هم مومن همیشه با امید زنده است و این ابتلائات درنتیجه_ ولو چندین سال بعد _ به نفع امت اسلامی خواهد شد)
_ نکته: امام جامعه از همین امروز مردم را امید خواهد داد و حتی ازمردم تشکر خواهد کرد 😭 ولی ایشون یک وظیفه دارد و سربازان جهادگر تبیین، وظیفه دیگر...
_ خدایا تو میدونی ما خوبی همین رای دهندگان را میخواستیم؛ اما اونا جور دیگه برداشت کردند
_ممکنه عده ای چه بصورت عمومی یا خصوصی ازین دلنوشته من در سحرشنبه قبل محرم، گله کنند:
اما ( تِلْکَ شِقْشِقَةٌ هَدَرَتْ )
🔴 ما به خودمان باختیم؟!!!
🔻 اصلی ترین سوالی که این امروز پرسیده میشود این است که چرا ما باختیم؟! و متاسفانه شاهد آن هستیم که هر یک دیگری را مقصر جلوه میدهد و خود را مبرا از سهیم بودن در این شکست میداند!!! ولی واقعیت این است که همه ما در این شکست شریک هستیم و سهیم، حال برخی دارای سهم کمتر برخی بیشتر
🔻 اما واقعا دلائل شکست امروز ما چیست و چگونه میتوانیم از این شکست درس عبرت بگیریم و برای طی کردن مسیر آینده به سمت موفقیت و پیروزی از آن استفاده کنیم؟
🔻 عمده دلائل شکست امروز را ما میتوانیم در چند واقعیتِ تلخ جستجو کنیم:
1️⃣ ما به توهمِ پیروزی و دست کم گرفتن رقیب باختیم. بارها و بارها هشدار داده شد که دلخوش به نظرسنجی های ایتایی که نشان از رای 80 درصدی جلیلی داشت نباشیم. حریف را دست کم نگیریم و برای رقابتِ انتخاباتی بر اساس واقعیت های کف میدان برنامه ریزی کنیم اما مدام گفتیم که از اصلاح طلبان لولو نسازید و ما را از آنها نترسانید!!!
2️⃣ ما به اختلاف و چنددستگی باختیم. وقتی در کورانِ رقابتهای انتخاباتی به روی هم شمشیر کشیدیم و همدیگر را تخریب کردیم باید میدانستیم میوهِ تلخ این اختلاف را باید در فردای انتخابات بچشیم.
3️⃣ ما به عدم تبیین دستاوردهای دولت شهید رئیسی باختیم. وقتی در طول سه سال گذشته بصورت مداوم دستاوردها و پیشرفتهای دولت شهید رئیسی را کتمان کردیم و صبح تا شب او را تخریب و لجن مال کردیم، چگونه میتوانیم ظرف سه هفته او را در نگاه مردم ترفیع دهیم و خود را ادامه دهند راه او؟!!!
4️⃣ ما به تندروی های برخی در جبهه انقلاب باختیم. وقتی تصویری که در ذهن عامه مردم از نیروهای جبهه انقلابی رسم کرده ایم که جز رفتارهای تند، خشن، افراطی و بدور از عقلانیت است چگونه انتظار داریم مردم در انتخابات به ما اعتماد کنند؟!!
5️⃣ ما به عدم پیروی از فرامین امام جامعه باختیم. وقتی رهبری فرمودند اخلاق را در انتخابات رعایت کنید، جهاد تبیین را سرلوحه کار خود قرار دهید، دستاوردهای دولت شهید رئیسی را به گوش همه برسانید، وحدت داشته باشید، مردم را ناامید نکنید و ... و ما به هیچ یک از این رهنمودها و فرامین عمل نکردیم، چه انتظاری جز شکست داریم؟!!
✅ اکنون نیز بجای اینکه به دنبال آسیب شناسی از اشتباهات گذشته و جستجو برای شناسایی راه حل عبور از این وضعیت و رسیدن به وضعیت مطلوب باشیم انگشت اتهام را به سمت یکدیگر گرفته ایم!!!! یعنی اشتباه بدنبال اشتباه، خطا در پی خطا!!!!!!!
✅ چه بخواهیم، چه نخواهیم همه در یک کشتی نشسته ایم و همه به اندازه وسع خود در این شکست سهیم هستیم. حال بجای متهم کردن همدیگر به دنبال آسیب شناسی از وضع موجود باشیم و سعی کنیم از خطاها و اشتباهات گذشته عبرت بگیریم.
.
.
🔴 از یکی از بزرگان شنیدم که در ایام انتخابات سالهای گذشته وقتی رهبر انقلاب از مسجد مقدس جمکران باز میگشتند فردی از ایشان پرسیده بود آیا برای رای آوردن کاندیدای که در ذهن داشتید دعا کردید ایشان قریب به این #مضمون فرموده بودند نخیر به تجربه ثابت شده است خداوند همواره بالاترین خیر و صلاح را برای این کشور رقم می زنند.