فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تولید موتور میکروجت
👌ببینیم و به جوانان ایرانی افتخار کنیم ..
📆۱۴۰۱/۱۱/۱۹
#ساختوتولید
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
👨🎓 بازگشت مغزها ...
در قالب طرحی، بیش از ۱۰ هزار نفر از متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور به کشور جذب شدند که حدود ۲۶۰۰ نفرشان از محققان و متخصصان ایرانی دانشگاههای برتر دنیا هستند که به کشور بازگشتهاند.
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سه روز قبل زلزله در سوریه، صاحبخانه او را بیرون انداخت چون وضع کارش خراب شده بود و ۳ ماه اجاره نداده بود.
🔹زلزله که آمد خانه خراب شد و صاحبخانه، مهمان چادر او شد.
«LIBANIRAN»
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
هدایت شده از ورمتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 جشنوارهی فیلم فجر و جایزهای که به خانوادهی #شهید_آرمان_علی_وردی تقدیم شد
@varmetoon
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● #نماهنگ جدید بی علی نمیخواهم...
○فایل باکیفیت این نماهنگ در کانال آپاراتی و یوتیوب مرصاد حزب الله قابل دسترس است و بزودی پس از رونمایی از وبسایت و اپلیکیشن جدید مجموعه کلیه تولیدات اختصاصی مرصاد در دسترس قرار خواهد گرفت.
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آنچه درباره کانادا نمیدانید!
⭕️ شهروند کانادایی چند سال در خاورمیانه بوده و حالا برگشته کانادا و بین ایران و کانادا مقایسه میکنه که شنیدنی است👌
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
انقلاب به سبک فرانسوی
امسال و در این ایام مدرسهای در ایران دعوت شدم که در خصوص ویژگی های انقلاب های جهان برنامه گذاشته بودند. ایده جالب و مهمی بود که بچه ها بدانند انقلاب های جهان چه فرایند و سرنوشتی داشته اند. پیشنهاد تشریح انقلاب فرانسه را به عهده گرفتم. به عنوان کسی که از نزدیک هم فرانسه امروز را تجربه کرده است.
چکیده آنچه گفته شد این که:
فرایند تبدیل شدن فرانسه از سلطنت به جمهوری حدود ۱۰۰ سال طول کشیده. از انقلاب اول ۱۷۸۹. بقای انقلاب اول فرانسوی ها به ۱۵ سال هم نرسید.
انقلاب ضد سلطنت بود اما بعدش سلطنت ناپلئون شروع شد. سلطنت مطلقه کامل. بعد هم به کلی انقلاب فراموش شد.
کلا هر گروهی می آمدند با جنگ و خونریزی قدرت را دست گرفتند. تا ۱۷۹۲ خونریزی های فراوانی انجام شده. انقلابی ها تا ده سال پشت سر هم زیر تیغ گیوتین میرن. یا با فجیع ترین حالت ها حتی به جسد این افراد رحم نمی کنند.
پس از انقلاب دو دوره را فرانسه تجربه می کند. دوره اول جنگ های داخلی. دوره دوم جنگ های بین المللی.
در دوره اول در طی ده سال ۱۲۰۰۰ نفر زیر تیغ گیوتین رفتند. در زمانی که جمعیت فرانسه ۲۰ میلیون نفر بود. همه هم رهبران انقلاب بودند.
انقدر هرکس روی کار می آمد رهبران انقلاب قبلی را می کشت که این اصطلاح باب شد که انقلاب فرزندان خود را می خورد...
تا ۱۷۹۹ و روی کار آمدن ناپلئون که دیکتاتوری کامل شد این جنگ و جنایت داخلی ادامه داشته. ناپلئون انقلابی نبود نظامی بود. و او هم با کشتن مخالفان یک دیکتاتوری کامل ایجاد کرد.
از ۱۷۸۹ تا چهل سال پس از آن همین روند ادامه داشت. تا چهل سال!
ده سال نخست جنگ قدرت. بعد هم اوج قحطی و مشکلات اقتصادی.
در این ده سال ده بار قانون اساسی نوشته می شود. یعنی تقریبا سالی یک قانون اساسی.
بعد ۲۴ سال دیکتاتوری مطلق در فرانسه که همه چی در اختیار جنگ بوده، بعد برادرزاده ناپلئون بر سر کار میاد و بعد مجدد سلطنت طلبان...
بر این اساس گفته می شود که فرانسه انقلاب شده بعد ۴۰ سال با کشوری که انقلاب نکرده بود فرقی نداشت. تازه استعمارگر هم شد. استعمارگری بزرگ... و با انگلیس و پرتغال و اسپانیا که انقلاب نکردند هیچ فرقی نداشت. فرانسه از آمریکای لاتین گرفته تا کانادا و آفریقای شمالی و حتی آسیا مستعمره داشت. هند اول مستعمره فرانسه بود که انگلستان با او جنگید و این کشور را از آن خود کرد. فرانسه، مراکش، تونس، الجزایر همه را به بند کشید و منابع طبیعی و انسانی این کشورها را برای کشور خود می برد.
وقتی مردم الجزایر برای استقلال کشورشان انقلاب کردند. سر معترضین و رهبرانشان را که ۱۸۰۰۰ نفر می شد با تیغ گیوتین از بدن جدا کرد و به کشور خود برد که هنوز هم در موزه ای از آن جمجمه ها نگهداری می کنند! در ۱۳۲ سال استعمار ۵ میلیون آفریقایی را کشت و منابع طبیعی و نیروی انسانی این کشورها را برای خود برداشت...
شعار فرانسوی ها: آزادی، برابری و برادری بود اما در عمل همه چی برعکس اتفاق می افتاد.
برای بیستمین بار یک قانون اساسی که جمهوری باقی بماند ثبت شد. اما سازگار با سایر کشورهای اروپایی سلطنتی. یعنی تنها شکل حکومت تغییر کرد. اساس سکولاریسم. تفکیک قوا. رجوع به احزاب صاحبان قدرت نه مردم.
حق رای به زنان بیست سال پس از انقلاب فرانسه به تصویب رسید.حتی این حق برای همه مردها هم نبود. تا مدت ها حق رای بر اساس میزان ثروت بود و افراد باید مالیات معینی پرداخت می کردند تا حق رای پیدا کنند...
انقدر وضع جنایات و فجایع این انقلاب که با صفت کبیر از آن یاد می شود وحشتناک است که من توان ذکر یکی از انها را هم ندارم و می توانید در مستندی که نشانی آن را ارسال می کنم از آن با جزئیات بیشتر مطلع شوید...
به نظر یکی از کارهای ارزشمند آگاهی بخش برای نوجوان و جوان ایران آگاهی با کیفیت انقلاب های کشورهایی است که امروز سنگ آزادی و زندگی طبیعی مردم و زنان ایران را به سینه می زنند. همه اش فیلم و نمایش است و جز به دست آوردن سرزمین های پر منابعی همچون ما به چیز دیگری نمی اندیشند... به معنی واقعی کلمه در رنج هستند. هم رنج از دست دادن ایران، هم رنج تکثیر شدن این نگاه انقلابی در جهان...
✍️ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
📍یک عکس و چند نکته:
@secret_file
1⃣این عکس دقیقا ظهر روز ۲۲ بهمن از مقابل منزل اقای میرحسین موسوی گرفته شده است...
2⃣ دقیقا زمانی که رفراندوم واقعی را ملت ایران با حضور پرشکوه و مثال زدنی شون در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال باشکوه تر از قبل برگزار کردند.
3⃣ اول صبحی میرحسین اماده شده بود برای تشریف فرمایی به مجلس موسسان خیالی خود😂 ولیکن با دیدن جمعیت راهپیمایی بی خیال رفراندوم و مجلس موسسان و.... شد.
4⃣و مجبور شد زنگ بزنه پیک موتوری دوتا فلافل بیاره با زهرا رهنورد میل کنند.
5⃣ اخرشم میرحسین خطاب به رهنورد گفت : مردم اصلا گوششون بدهکار نیست. ما گفتیم قانون اساسی عوض بشه، رفراندم برگزار بشه، بدتر شد که بیشتر از همیشه اومدن تو خیابون!
راهپیمایی که نرفتیم کیک و ساندیس گیرمون بیاد، زنگ زدم پیک موتوری فلافل آورده بزنیم به بدن😁😁
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️از مایکل اسپرینگمن دیپلمات اسبق امریکا پرسیده میشه با توجه به دشمنی امریکا با مردم ایران در قبل انقلاب (کودتای ۲۸ مرداد) و انواع دشمنی های بعد انقلاب، ایرانی ها باید دقیقا چه کار کنند تا #امریکا دست از سرشان بردارد؟
🔺پاسخ صادقانه ای داد
🅱 #ویتامین_ب (بصیرت)
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
🔻لجوج و عنود که باشی
♨️رهبر انقلاب به رغم وجود ضعف گستردۀ دولتها در مدیریت فرهنگی، بیش از یک دهه است که برای هر سال شعار اقتصادی انتخاب می کنند و بخاطر تمرکز دشمن بر اقتصاد، حل مسائل اقتصادی را در اولویت قرار داده اند؛ از تاکید بر اجرای اصل44(مردمی سازی اقتصاد با واگذاری به بنگاههای مردمی) گرفته تا ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و...
♨️متاسفانه در دهۀ90 اصل بر واردات با تمرکز بر درآمدهای نفتی گذاشته شد و از اجرای این سیاستها غفلتی سنگین شد. دولت وقت نیز راه حل را در اجرای برجامها و دست بخشش کدخدا دید!
♨️رهبر انقلاب با احترام به رای مردم، دست دولت روحانی را باز گذاشت تا جایی که حتی صنعت هسته ای نیمه تعطیل شد و با اجرای ناقص برجام در کمتر از دو سال تحریمها بیشتر شد و...
♨️با اینکه ظریف با قاطعیت میگفت آمریکا نمی تواند از این قرارداد خارج شود، اردیبهشت 97 رئیسجمهور آمریکا برجام را الغاء کرد اما ظاهرا روحیۀ لجوجانۀ دولتیان و حامیانشان مثل همیشه گل کرد و مقصر را دیگران معرفی کردند!
♨️رهبر انقلاب برخلاف توصیه های پیشین خود مبنی بر بیفایده بودن مذاکره با دشمن، دست روحانی و ظریف را باز گذاشتند و به اعتراف ظریف حتی برخی خط قرمزهایی که رهبرانقلاب ترسیم کرده بودند نیز در مذاکرات لحاظ نشد اما خناسان، مشکلات اقتصادی امروز، که ریشه در دهه90 دارد را به پای رهبری می گذارند، که سیاستهای کلان ابلاغی اش هرگز اجرا نشده است!
✍هادی معتقدی
🌐 آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻به گمانش از زبان مردم سخن گفت، اما...
✍ یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:
♨️ چندی پیش محمد خاتمی در بیانیه ای از شکاف حاکمیت و مردم نوشت تا نشان دهد که انقلاب در موقعیت بحرانی قرار گرفته است.
♨️ او به گمانش از زبان مردم سخن گفت ولی مردم با حضور حیرت آفرینشان، روایتش را انکار کردند.
♨️ همیشه نباید پاسخ قلمی داد، بلکه باید خودِ مردم پاسخ عملی بدهند.
#تلنگر
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
🔳 هزینه 800 میلیاردی اروپا در بحران انرژی
▪️اینکه بحران جهانی انرژی، به ویژه جنگ اوکراین چه بلایی بر سر کشورهای اروپایی آورده با سرد و گرم شدن هوا مشخص نمیشود، بلکه این مساله را باید در آمارهای کلانی دید که آرام آرام منتشر میشود و همگی بیانگر هزینههای هنگفتی است که مشارکت در جنگ علیه روسیه روی دست اقتصاد این کشورها گذاشته است. عدد بسیار چشمگیر حدود 800 میلیارد یورویی، چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت.
▪️محققان با اعلام اینکه هزینه کشورهای اروپایی برای حمایت از مصرف کنندگان و شرکتهای این منطقه در برابر افزایش هزینههای انرژی، به حدود ۸۰۰ میلیارد یورو صعود کرده است، از کشورها خواستند در هزینه خود برای مقابله با این بحران، هدفمندتر عمل کنند.
▪️تحلیل اندیشکده بروژل نشان داد کشورهای اتحادیه اروپا تاکنون ۶۸۱ میلیارد یورو هزینه برای مقابله با بحران انرژی اختصاص دادهاند، در حالی که انگلیس ۱۰۳ میلیارد یورو و نروژ ۸.۱ میلیارد یورو از سپتامبر سال ۲۰۲۱ برای مقابله با این بحران اختصاص دادهاند. مجموع هزینه ۷۹۲ میلیارد یورو در مقایسه با آخرین ارزیابی که بروژل در نوامبر داشت، افزایش نشان میدهد زیرا کشورها همچنان در طول زمستان با پیامد کاهش عرضه گاز روسیه به اروپا در سال ۲۰۲۲، مواجه بودند.
▪️ آلمان با هزینه حدود ۲۷۰ میلیارد یورو، در صدر فهرست کشورهایی ایستاد که بیشترین هزینه را برای مقابله با بحران انرژی انجام داده اند. داشتن انگلیس، ایتالیا و فرانسه در رتبههای بعدی قرار گرفتند. با این حال، هر کدام از این کشورها کمتر از ۱۵۰ میلیارد یورو هزینه کردند. اکثر کشورهای اتحادیه اروپا تنها بخش کوچکی از این هزینه را صرف کردند. بر مبنای سرانه، خانه لوکزامبورگ، دانمارک و آلمان بزرگترین هزینه را در میان کشورهای اتحادیه اروپا صرف کردند.
▪️هزینه اختصاص یافته از سوی کشورهای اروپایی برای مقابله با بحران انرژی اکنون با اعتبار ۷۵۰ میلیارد یورویی برابری میکند که اتحادیه اروپا برای احیا از پاندمی کووید ۱۹ اختصاص داده بود. تحت این صندوق که در سال ۲۰۲۰ مورد موافقت قرار گرفت، بروکسل به استقراض مشترک پرداخت و آن را در اختیار ۲۷ کشور عضو این بلوک برای رویارویی با پاندمی قرار داد.
▪️برآورد جدید از میزان هزینه صرف شده در بحران انرژی، در حالی منتشر شده که کشورهای اتحادیه اروپا در خصوص پیشنهاد این بلوک برای تسهیل بیشتر مقررات کمک دولتی برای پروژههای فناوری سبز، مشغول مجادله هستند زیرا اروپا به دنبال رقابت با یارانهها در آمریکا و چین است.
▪️طرحهای مذکور نگرانیهایی را در بعضی از پایتختهای اتحادیه اروپا برانگیخته که تشویق بیشتر کمک دولتی ممکن است بازار داخلی بلوک را مختل کند. آلمان بر سر بسته کمک انرژی عظیمی که بسیار فراتر از توان مالی سایر کشورهای اتحادیه اروپا بوده، با انتقادهای شدیدی روبروست.
▪️بر اساس گزارش رویترز، بروژل اعلام کرد دولتها عمده حمایت خود را به تدابیر غیرهدفمند به منظور کنترل قیمتی که مصرف کنندگان برای انرژی پرداخت میدهند، مانند کاهش مالیات بر ارزش افزوده روی بنزین یا سقف قیمت خرده فروشی برق، متمرکز کرده اند. این وضعیت باید تغییر کند زیرا دولتهای اروپایی فضای مالی محدودی برای حفظ این هزینههای گسترده دارد.
@syriankhabar
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b