آیت الله محمد شجاعی (ره):
خیلیها هستند عبادتها میکنند، امّا اذیّت میکنند، نمازمیخوانند و واجبات را انجام میدهند امّا تحقیر میکنند، مؤمن هستند و نماز میخوانند ولی مؤمنی را سبّ میکنند یا لعن میکنند یا طعنه می زنند.
خوب گوشتان را باز کنید متوجّه باشید اگر که خواستید سالک باشید اینها در کمین شما است، هر چه که میگوییم در کمین ما وشماست، اینها را باید مجاهدت کرد، باید کنار گذاشت، به آسانی هم نمیشود.
من که تصمیم میگیرم بعد از این دیگر کسی را تحقیر نکنم، توهین نکنم، اذیّت نکنم، سبّ نکنم، لعن نکنم، طعنه نزنم، با تصمیم تنها تمام نمیشود، در وجودتان هوی است، در وجودمان هوی است و این جلوهها دارد، قدم به قدم انسان باید مراقب باشد، مراقب درون و قلب خود باشد که چه انگیزهها در قلب وارد میشود، انسان را وادار به چه جزئیاتی میکند، چه حرفها میزند، چه برخوردها میکند، اینها متصّل مراقبه میخواهد، باید با مجاهدت خود را از اینها پاک کرد، باید به نقطههای مقابل این اوصاف متصّل بود.
@varesoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی کوتاه اما بسیار شنیدنی ....!!!
نصیحتی از آیت الله شهید مرتضی مطهری
@varesoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚خواص تربت حضرت سیدالشهدا امام حسین (علیه السلام)
حجت الاسلام فرحزاد
@varesoon
📖بهمناسبت سالروز ارتحال شهادتگونه مرحوم حاج شیخ احمد کافی ره
🔹ارادت خالصانه مرحوم حاج شیخ احمد کافی قدس سره به ساحت مقدس حضرت بقیة الله الاعظم ولی عصر ارواح العالمین له الفداء، سبب شده بود در سفرهایی که مرجع عالیقدر مرحوم آیت الله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی قدس سره به مشهد مقدّس مشرّف میشدند، مقیّد بودند جهت تجلیل از ایشان و خواندن فاتحه، در مقبرهشان حضور یابند.
📚 منبع: (محضرِ آفتاب) نکوداشت مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی قدس سره/محسن اکبری شاهرودی
@ayatollah_safi
www.vaezin.com - آیت الله بهجت (ره).mp3
4.58M
✅آیت الله محمدتقی بهجت(ره)
🔻امام زمان (عج) ما را می بیند
🔻شما خیال میکنید ما مطلع نیستیم از حال شما!
🔻داستان آقاسیدحسن و توسل به امام زمان(عج)
@varesoon
@varesoon_bahjat
«چرا امام زمان نمی آیند؟»
💠آیت الله ضیاءآبادی(ره):
🔸در كتابی خواندم، شايد در حدود دويست، سيصد سال پيش جمعي از صلحا در نجف اشرف مجتمع بودند. از آدم هاي بسيار خوب و مقدّس.
روزي با خودشان نشستند و گفتند: چرا امام نمي آيد؟ در صورتي كه ما بيش از سيصد و سيزده نفر كه او لازم دارد هستيم. به اين فكر افتادند كه سرّ تأخير در ظهور را به دست آورند. تصميمشان بر اين شد كه از بين خودشان يك نفر را كه به تأييد همه خوبترينشان هست، انتخاب كنند و او را بفرستند در مسجد كوفه يا سهله تا اعتكاف كند و از خود امام بخواهد كه سرّ تأخير در ظهور را بيان بفرمايد.جمعيّت خودشان را به دو قسمت تقسيم كردند و قسمت بهتر را باز به دو قسمت و همچنين تا آن فرد آخر را كه از همه بهتر و مقدّس تر و زاهد تر بود انتخاب كردند كه او به مسجد سهله يا مسجد كوفه برود.
🔸او هم رفت و بعد از دو سه روزي برگشت. پرسيدند چه طور شد؟ گفت: راست مطلب اين كه من وقتي از نجف بيرون رفتم و رو به مسجد سهله راه افتادم با كمال تعجّب ديدم شهري بسيار آباد و خرّم در مقابل من ظاهر شد. جلو
جلو رفتم. پرسيدم: اينجا كجاست؟ گفتند: اين شهر صاحب الزمان است و امام ظهور كرده است. بسيار خوشحال شدم و شتابان به در خانهي امام رفتم. كسي آمد و گفتم: به امام بگو فلاني آمده و اذن ملاقات مي خواهد. او رفت و برگشت و گفت: آقا مي فرمايند: شما فعلاً خسته اي، از راه رسيدهاي. برو فلان خانه (نشاني دادند) آنجا مرد بزرگي هست.
🔸ما دختر او را براي شما تزويج كرديم. آنجا باش و هر وقت احضار كرديم، بيا. من خوشحال شدم. به آن آدرس رفتم و خانه را پيدا كردم. از من خيلي پذيرايي كردند و آن دختر را به اتاق من آوردند، هنوز ننشسته بودم كه درِ اتاق را زدند. گفتم: كيست؟ گفت: مأمور از طرف امام. مي فرمايند: بيا! مي خواهيم قيام كنيم و شما را به جايي بفرستيم. گفتم: به امام بگو امشب را صبر كنيد. گفت: فرموده اند: همين الآن بيا. گفتم: بگو من امشب نميآيم تا اين را گفتم ديدم هيچ خبري نيست. نه شهري هست، نه خانهاي هست و نه عروسي. من هستم و صحراي نجف ؛معلوم شد مكاشفه اي بوده و خواستهاند به ما بفهمانند كه ما هنوز آمادگي براي آمدن امام زمان (عج)نداريم.
@varesoon
عَنْ الامام الْحُسَيْنِ (عليه السلام):
أللّهُمَّ إنّكَ تَعْلَمُ إنَّهُ لَمْ يَكُنْ ما كانَ مِنّا تَنافُسا فى سُلْطانٍ وَ لاَ الْتِماسا مِنْ فُضُولِ الْحُطامِ وَلكِنْ لِنَرُدَّ المَعالِمَ مِنْ دينِكَ وَ نُظْهِرَ الاْءصلاحَ فى بِلادِكَ وَ يَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبادِكَ وَ يُعْمَلَ بِفَرائِضِكَ وَ سُنَنِكَ وَ أحْكامِكَ.
امام حسين (عليه السلام) فرمودند :
خداوندا ! تو آگاهى كه آنچه به دست ما صورت گرفت نه به طمع پادشاهى و جاه بود، نه به طلب ثروت و مال، بلكه ما خواستيم تا نشانه هاى راه دينت را ارائه دهيم، و در شهرهاى تو اصلاح را آشكار كنيم، باشد كه بندگان مظلوم تو روى آسايش و امنيت ببينند و آسوده خاطر به طاعت تو برخيزند و فرائض و سنتهاى تو عملى گردد.
تحف العقول / ص 168
@varesoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 خاطرهای زیبا
از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی در مورد برخورد مرحوم آیت الله شیخ محمدتقی بهجت با پرستار زن مسیحی در بیمارستان
@varesoon
@varesoon_bahjat
.
توسل به حضرت اباعبدالله(عليه السلام)
✅ آیت الله سید علی آقا قاضی(ره):
«اکثر افرادی که موفق به نفی خواطر شده و توانستهاند ذهن خود را پاک و صاف نموده و از خواطر مصفا کنند و بالاخره سلطان معرفت بر آنها طلوع کرده است، در یکی از این دو حال بوده است:
➕ اول: در حین تلاوت قرآن مجید...
➕ دوم: از راه توسل به حضرت اباعبداللّه الحسین علیهالسلام.
زیرا آن حضرت را برای رفع حجاب و موانع طریق نسبت به سالکین راه خدا عنایتی عظیم است.»
📗 *رساله لب اللباب، تقریرات درس اخلاق علامه طباطبایى، صفحه ۵۰.
@varesoon
.
راز حجرهٔ عجیب آیتالله شیخ عبدالرّحیم قمی در کربلا
.
«مرحوم شیخ عبدالرّحیم قمی را میشناختم. او بسیار خوب بود. در مدرسهٔ حسنخان کربلا حجره داشت؛ آن حجره هم حجرهٔ عجیبی بود. معروف بود که آنجا محلّ افتادن حضرت سیّدالشّهداء - علیه السّلام - از اسب بر روی زمین بوده است!
کسی از طلّاب حاضر نمیشد در آن حجره زندگی کند. علّتش هم این بود که نیمهٔ هرشب، صدای ضجّه، گریه و نوحه در آنجا به گوش میرسید؛ بدون آنکه کسی در آنجا دیده شود!
ولی مرحوم شیخ عبدالرّحيم قمی در آن حجره استقرار یافت. هرشب وقتی صدای نوحه و گریه بر امام حسین - علیه السّلام - را در آن حجره میشنید، او هم برمیخاست و همنوای با ایشان میشد، و خودش هم نوحه و روضه و چند بيت شعر در عزای حضرت اباعبدالله الحسین - علیه السّلام - میخواند. وقتی چنین میکرد، دیگر صداها خاموش میشد.
شیخ عبدالرّحیم قمی اجازه نمیداد کسی در آن حجره شوخی و خنده کند، و اگر کسی رعایت نمیکرد، او را با عصای خود از حجره بیرون میراند!».
.
📗 نقل توسط مرحوم حاج محمّد علامه/تهران، ۱۳۵۴ش
@varesoon
.
مرحوم آیت اللّه سید محمدحسن نجفی قوچانی (صاحب کتاب سیاحت شرق و غرب):
.
در عالم ماده هر چقدر خودتان را در برابر حضرت ٲباعبدالله الحسین (سلام الله علیه) حقیر کنید، نوکری کنید، حمّالی کنید، خدمتگزاری کنید تا در عالم آخرت عزیز و بزرگ و صاحب مراتب مقرب می شوید.
اختیار عالم مرگ در یدبَیضاء حضرتش است.
.
📗 سیاحت شرق ، فصل زیارت کربلا .
.
#سیدالشهدا علیهالسلام
#امام_حسین علیهالسلام
#ماه_محرم
#سیاحت_شرق
#نجفی_قوچانی
@varesoon
#لحظات_ماندگار
افراد نشسته ، از راست به چپ :
۱. ناشناس
۲. آیت الله شیخ محمد رضا طبسی نجفی
۳. آیت الله سید شمس الدین ابهری
۴. آیت الله شیخ غلامحسین جعفری همدانی
ایستاده (شخص روحانی)
حجت الاسلام شیخ محمدعلی طبسی
فرزند ارشد مرحوم آیتالله طبسی نجفی
@jawaher_kalam
@varesoon
قالَ الإمام الحسينُ (عليه السلام): إنَّ الْأمْرَ بِالْمَعْروفِ وَالنَّهىَ عَنِ الْمُنْكَرِ: دُعَاء إلَى الاْءسْلامِ مَعَ رَدِّ الْمَظالِمِ وَ مُخَالِفَةِ الظالِمِ وَ قِسْمَة الفَيءِ وَ الْغَنائِمِ وَ أخْذ الصّدَقاتِ مِنْ مَواضِعِهَا وَ وَضْعَها في حَقَّها.
امام حسين (عليه السلام) فرمودند:
امر به معروف و نهى از منكر، آن است كه كافران را به اسلام دعوت كنى؛ حقوق ستمديدگان را بازستانى؛ با ستمگر به مخالفت برخيزى؛ غنيمت ها و بيت المال را عادلانه بين اهلاش قسمت كنى؛ زكات را از آنجا كه بايد، بگيرى و در آنجا كه بايد، مصرف كنى.
تحف العقول، ص 270
@varesoon
💠حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری:
🔸خدا آيت اللّه سیدمحمدحسن میرجهانی را رحمت كند؛ اواخر عمرشان يكي از چشم هايشان را عمل كردند و ايامي بود كه تازه روی آن چشم را بسته بودند، آن يک چشمشان هم ضعيف بود؛ خدمتشان رفتيم.
🔸میگفتند:«دكتر به من گفته ديگر كار علمي و مطالعه نداشته باش. من هم كارهايم را ترک كردم و فقط روزی ده جزء قرآن میخوانم و آن را نمیتوانم ترک كنم».
🔸تازه این رویه ایشان در غير ماه رمضان بود...
@varesoon
✅آیت الله مجتهدی تهرانی(ره) :
🔹دو کار است که در دنیا آسان و در ترازوی عمل سنگین است :
1⃣خوش اخلاقی
🔻زن و شوهر باید خوش اخلاق باشند
از پیامبر روایت داریم که شوهری که زن اش بداخلاق باشد در خانه غریب است
🔻و در روایت دیگر آمده که زن و شوهری که خوش اخلاق باشند عمرشان طولانی می شود،
🔻زن خوش اخلاق اجر مجاهد در راه خدا دارد .
2⃣الصمت
🔻یعنی سکوت
سکوت کن
حرف زدنِ زیاد عاقبت بدی دارد
🔻منجر به غیبت دروغ تهمت می شود
روایت داریم اگر دیدی کسی شخص ساکت و کم حرفیه برو از اون حکمت بیاموز
@varesoon
✅آیت الله حق شناس:
🔻در «حیاتالحیوان» دمیری آمده است که وقتی موسی بن عمران قرار شد که از خضر جدا شود، به او عرض کرد:
🔹الساعه مرا نصیحتی کن! خضر به او فرمود:
🔻تمام موضوع این باشد که توجهت به معاد و پروردگار باشد، مابقی چیزها، طریق این معناست و برای این است که تو به مقام توجه و ذکر برسی.
@varesoon
حضرت آیت الله محفوظی :
“ سکوت “ ، صفت پسندیده ای است که عقل و زبان مؤمن به آن آراسته می گردد و ایمان و شخصیت او را حفظ می کند . انسان در عین توانایی و با وجود استعداد سخن گفتن ، اگر سکوت کند او را به نیکی می ستایند .
رسول خدا ( ص ) فرمود :
“ کسی که می خواهد سالم بماند باید سکوت کند “ .
لقمان حکیم به فرزندش فرمود :
“ فرزند عزیزم ، چه بسا که من از سخن گفتن پشیمان شده ام ، اما به خاطر سکوت ، افسوس نخورده ام “ .
بر گرفته از کتاب اخلاق اسلامی
@varesoon