علامه حسنزاده آملی
👈 آب و خاک و کسب و کار و بازار و باغ و دکّان، اینها همه، اسباب و وسائل و نردبان و معدّات برای رسیدن به آن هدف شامخ و عالی، آنچه در پیش داریم.
برادر و خواهر من، این رودخانه ی هراز را می بینید، آب این رودخانه با چه سرعتی می رود؟
ما از سرعت آب رودخانه ی هراز قوی تر به سوی ابدمان، الآن رهسپاریم.
همین الآن.
وقتی نمانده است.
جای امروز و فردا کردن نیست.
جای مسامحه کردن نیست.
@varesoon
آیت الله شیخ محمد تقی آملی میفرماید:
من مدتها میدیدم که مرحوم قاضی دو سه ساعت در وادی السلام مینشینند، با خود میگفتم: «انسان باید زیارت کند و برگردد و به قرائت فاتحهای روح مردگان را شاد کند، کارهای لازم تر هم هست که باید به آنها پرداخت!» این اشکال در دل من بود اما به احدی ابراز نکردم، حتی به صمیمیترین رفیق خود از شاگردان استاد.
مدتها گذشت ...
این نیت هم در ذهن من بود و کسی از آن مطلع نبود. شبی بود میخواستم بخوابم؛ در آن اتاقی که بودم، در تاقچه پائین پای من کتاب بود؛ کتابهای علمی و دینی. در وقت خواب، طبعا پای من به سوی کتابها کشیده میشد، با خود گفتم: برخیزم و جای خواب را تغییر دهم یا لزومی ندارد، چون کتابها درست مقابل پای من نیست و بالاتر قرار گرفته، و این، هتک حرمت کتاب نیست. بالاخره بنا بر آن گذاشتم که هتک حرمت نیست و خوابیدم.
صبح که به محضر استاد، مرحوم قاضی رفتم و سلام کردم: فرمود:
«علیکم السلام! صلاح نیست شما به ایران بروید. و پا دراز کردن به سوی کتاب ها هم هتک احترام است».
بی اختیار حول زده گفتم: «آقا! شما از کجا فهمیدهاید؟» فرمود: «از وادیالسلام فهمیدهام».
@varesoon
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
لَيْسَ لِبَخِيلٍ حَبِيبٌ
بخیل، برای خود دوستی به جای نمیگذارد.
غررالحکم/ حدیث ۶۵۴۰
@varesoon_najaf
۲۵ رجب المرجب سالروز ارتحال استوانه علم و زهد و تقوی و فضیلت ، مبارز خستگی ناپذیر در دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و جلوگیری از فتنه های اهل بدع و ستمگران و ظالمان و مخالفت و مبارزه با بهائیت و ظلم و ستم دوره منحوس رضاخانی و کشف حجاب و اتحاد لباس و احیاء شعائر دینی و مذهبی ، صاحب تالیفات و کتب فراوان فقهی و اصولی و تربیتی و دیوان اشعار ووووو مرحوم آیت الله العظمی آقاي آخوند ملا محمد جواد صافی گلپایگانی قدس الله نفسه الزکیه والد مکرم حضرات آیات عظام آقای حاج شیخ علی صافی گلپایگانی و آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی قدس الله سرهما که در ایام شهادت هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام موسی بن جعفر علیهما السلام ( ۲۵ رجب ) رحلت نمود و پس از تشییع باشکوه در گلپایگان و شهر مقدس قم و اقامه نماز بر پیکر ایشان توسط مرحوم آیت الله العظمی آقاي بروجردی اعلی الله مقامه الشریف در جوار حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه علیهاسلام در مسجد بالاسر آرمیدند
عاش سعیدا و مات سعیدا
@varesoon
🔻يكي از آقاياني كه در مجلس مرحوم آیت الله انصاري همداني (رحمت الله علیه) بوده نقل می کرد که ایشان، يك شبي در مورد اين مسأله صحبت مي كردند كه نورانيت و تقرب با هم چه نسبتي دارند؟
🔸️خيلي از كارها هست كه تقرب مي آورد؛ ولي نورانيت نمي آورد. مثلا يك نفر وظيفه اش شده ماه رمضان برود در شهری یا روستایی تبليغ کند؛ یعنی در اجتماع باشد، زحمت بكشد، خدمت بكند و برود كار كند. این شخص طبیعتا به خاطر اشتغالات زیادی که دارد دیگر آن نورانیت و سبکی خاص را نمی تواند کسب نماید. ولي چون دارد به وظيفه اش عمل مي كند تقرب به حق نصيبش خواهد شد؛ اما آن كسي كه ميرود يك گوشه و به عبادات و توجهات می پردازد این کار ممكن است برايش نورانيت و روشنايي بياورد ولی معلوم نیست چقدر تقرب برایش حاصل بشود.
بايد براي انساني كه ميخواهد راه را برود، نوارنيت و تقرب هر دو ملاحظه بشود.
🔹️سوال : نورانیت مقدم است یا تقرب؟
جواب: تشخيص وظیفه مقدم است. تشخيص وظیفه بسيار كار سختي است كه واقعًا من وظيفه ام چيست؟ نكند من چيزي را وظيفه ام حس بكنم و ده سال هم پايش لطمه بخورم، بعد ببينم وظیفه ام نبوده است. بله اگر تشخيص وظیفه صحيح بود، تقرب مقدم بر نورانيت است. اصل تقرب پیدا کردن و رضايت حق تعالي را مراعات كردن است.
📖استاد شیخ جعفر ناصری (حفظه الله)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@varesoon
قـالَ النّبِيّ صلي الله عليه و آله:
اَدِّبوا اَوْلادَكُم عَلى حُبّى و حُبِّ اَهلِ بَيتى وَ القرآنِ.
پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) فرمودند:
فرزنـدان خـود را بـا محـبت مـن و محبت اهل بيت من و محبت قرآن تربيت كنيد.
احقاق الحق 18/498
@varesoon_hadis
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رزق عالم و امیرالمومنین (علیهالسلام)
@varesoon
اجازه اجتهاد از
آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی
به
آیت الله سید محمد امین عمادی پهندری
@varesoon_mazandaran