✅ #اخلاق
✍ آیت الله شیخ عبدالکریم حق شناس (ره) :
☘ آن شخص به سپهبد اميرمؤمنان علیه السلام جسارتكرد، همينكه فهميد به چه كسى جسارت كرده است؛ به دنبال او دويد وگفت: آقاجان! مرا ببخش! ايشان فرمودند كه: من به مسجد نيامدهام؛ مگر براى طلب آمرزش براى تو!
🍀 ببينيد چقدر روح بالاست! اين اخلاقى است كه كافر را مسلمان مىكند. آيا شما هم اينطور هستيد؟ اگر كسى به شما حرفى بزند، رهايش نمىكنيد! آيا اين اخلاق اسلامى است؟!
@varesoon
#لحظات_ماندگار
از راست به چپ، از نفر دوم:
سید محمدباقر حجتی بابلی
سید هاشم رسولی محلاتی
شهید شیخ مرتضی مطهری فریمانی
شیخ علی دوانی کازرونی و...
@varesoon
.
مرجع عالیقدر شیعه
حضرت آیت الله سید علی سیستانی:
اینجانب روش زندگانی علماء بزرگ گذشته همچون مقدس اردبیلی و شیخ انصاری و حاج آقا رضا همدانی قدس الله اسرارهم را همواره نصب العین خویش قرار داده و سخت معتقدم که نه تنها مراجع تقلید بلکه تمامی روحانیون و بخصوص علماء برجسته باید از ریخت و پاش و تجملات جدا اجتناب نمایند.
یکی از بزرگترین خطراتی که روحانیت شیعه را در دراز مدت تهدید می کند، همانا روشی است که در سالهای اخیر دامنگیر جامعه روحانیت گشته و موجبات بی عقیده ای مردم را به آنان فراهم آورده است، آقایان علماء و روحانیون باید حد الامکان در جهات مادی جانب اقتصاد را رعایت نموده، از تصرف غیر لازم در وجوه شرعیه خودداری نمایند.
@varesoon
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎙 آیت الله شهید سید محمدباقر صدر:
انسان هر چقدر از آب دريا بيشتر بنوشد بيشتر تشنه مىشود. اينطور نگو:
«من همين يك مشت از مال دنيا را بگيرم بعد از دنيا رو مىگردانم، همين مرتبه از جاه و مقام دنيا را به دست بياورم بعد به سوى خدا مىروم».
مسأله اينطور نيست؛ هر چقدر از مال دنيا، از جاه دنيا، از مقامات اين دنياى فانى، بيشتر پيدا كنى، تشنگى و حرصت به مقدار و مرتبه بعدى، بيشتر مىشود؛ [چراکه] «دنيا همچون آب دريا است»، «حب دنيا سرچشمه هر گناه است».
📚 بارقهها، صفحه ۴۴.
📹 صدایی که میشنوید، صدای شهید سید محمدباقر صدر است.
@varesoon
حضرت آیت الله محفوظی :
مرحوم حاج شیخ عباس قمی ( ره ) در کتاب سفینة البحار ، این روایت را آورده است : بنده ای را در قیامت به پیشگاه الهی می آورند و خداوند در بارهٔ او فرمان عذاب می دهد . عرض می کند : بارالها ، در باره ام امر به دوزخ فرمودی با آن که من در دنیا مسلمان و قاری قرآن بودم . خداوند می فرماید : ای بندهٔ من ، نعمت هایی را به تو دادم و شکر آن ها را به جای نیاوردی . عرض می کند : بارالها ، فلان نعمت را دادی تو را شکر کردم ، فلان نعمت را دادی تو را شکر نمودم . یک به یک نعمت ها را می شمرد و از شکرها نام می برد . خداوند می فرماید : بندهٔ من ، راست می گویی جز آن که کسیرا که من به دست او نعمت خود را به تو رساندم ، شکر نکردی و من با خود عهد نموده ام شکر نعمت هایی را که به بنده ای داده ام نپذیرم تا شکر کند کسی را که نعمت من توسط او به وی رسیده است . تردیدی نیست که شکر مخلوق ، علاوه بر این که اطاعت از فرمان خالق در حق شناسی از مخلوق است ، برای خود فرد هم آثار روحی و روانی چشم گیری دارد . امیر مؤمنان علی ( ع ) فرمود : آن کسی که به تو نعمت می دهد و شکرش را ادا می کنی ، اگر قلباً از تو راضی باشد ، شکرت بر خشنودی وفایش می افزاید و اگر بر تو خشمگین باشد ، شکر تو موجب صلاح ضمیر و عطوفتش می گردد .
بر گرفته از کتاب اخلاق اسلامی
@varesoon
🌕 إنّ نسوة يوسف قطّعن أيديهنّ عند رؤية الجمال البشري فما حال أهل الشهود للجمال والكمال المطلق .. !! ...
#العارف_آية_الله_محمد_تقي_بهجت
💠آیتاللهسیداحمدنجفی(ره):
🔸اگر حدیث کساء بین مردم رایج شود، هیچ غم و اندوهی نمیماند.
🔸اگر این دعا در خانه و مغازه خوانده شود، واسطه مُسلم رزق است و بی برکتی و نکبت را دور میکند.
دعوا و جدل در خانه دور میشود و مهربانی حکم فرما میشود با خواندن این دعا.
🔸دستور این است که شما به هرگرفتاری و مصیبتی رسیدید به این دعا پناه ببرید.
@varesoon
💠علامه طباطبایی(ره):
🔸هر پَر كاهى كه در ته چاهى حركت مى كند، موج بر مى دارد و تا به آسمانها اثر دارد.
🔸برگی که از درخت ، بر زمین می افتد ،در عالم تاثیر گذار است؛
چطور فکر می کنید ،گناه کردن در عالم ، بی اثر باشد.
🔸خداوند متعال مى فرماید:
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَیْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاء وَالأَرْضِ
و اگر مردم آبادیها ایمان آورده و به تقوا گرایند، قطعا بركاتى از آسمان و زمین بر ایشان مى گشاییم.
🔸از این آیه ى شریفه استفاده مى شود كه تقوا در جلب خیرات و نزول بركات، و گناهان در رفع و منع آنها اثر دارند.
🔸گناهان با هم فرق دارند، تبعات و آثار آنها نیز فرق دارند، و هر گناهى اثر خاصى دارد كه در دعا به بعضى از آنها اشاره شده است.
اللهم اغفرلى الذنوب التى تهتك العصم
اللهم اغفرلى الذنوب التى تنزل النقم.
خدایا! گناهانى را كه پرده ها را مى درد بر من ببخشاى
خدایا، گناهانى را كه عذاب ها را نازل مى كند بر من بیامرز
@varesoon
✍️ حضرت آیت الله جوادی آملی :
🍀 انسان مسافری است که از عالم خاک حرکت خویش را آغاز کردہ و تا لقاء الله پیش میرود. هر مسافری برای سفر خویش مادی باشد یا معنوی نیاز به زاد و توشه دارد. زاد و توشه هر مسافری باید متناسب با همان سفر باشد. از این رو توشه سفر طولانی، سفر خارجی، سفر زمستانی، سفر خانوادگی، سفر تابستانی و... تفاوت دارد.
☘️ سفر آخرت و سیر الی الله سفری است که توشه ای غیر از توشه سفرهای مادی دنیایی نیاز دارد. از این جهت قرآن کریم توصیه کردہ است که برای این سفر توشه برگیرید که 👈 تنها توشه آن تقواست.
📚 ادب فنای مقربان ، جلد اول .
@varesoon