🔶🔹 تنها کشور با «فضای مجازی ول» هستیم
⭕️ درباره فیلترینگ یک باور غلط در جامعه رواج پیدا کرده که من، مردم را مقصر اصلی آن نمیدانم و مقصر اصلی، مسئولان ذیربط هستند. آن باور غلط این است که هیچ کشوری در دنیا، هیچ کنترلی بر فضای سایبر خود ندارد و فقط ایران و کره شمالی این کار را انجام میدهند.
این در حالی است که تنها کشوری که هیچ کنترلی روی فضای سایبر خود ندارد ایران است، اینقدر که تعبیر «فضای مجازی وِل» در نسبت با این ولنگاری از سال ۱۴۰۰ مصطلح شدهاست!
✴️ دستگیری پاول دورف در فرانسه را دیدید؟؟
💢 آیا مسئولان ایران توانستهاند به جهان بفهمانند که حق داریم در راستای امنیت ملی خود، همانگونه که زمانی عبدالمالک ریگی را از یک پرواز بینالمللی پیاده و دستگیر کردیم، امروز افراد مؤثر سایبری علیه ایران را دستگیر و محاکمه کنیم؟!
📡 برای آنکه آمریکا بتواند به افکار ملتهایی که دولتشان دارای حکمرانی فضای سایبر هستند، بهطور مستقیم دسترسی یابد، از سالها پیش صحبت از اینترنت فراسرزمینی کرد که هماکنون اولین نسخه موفق آن، همین پروژه استارلینک است. یعنی نهایتاً منازعه سر حکمرانی بر شناخت ملتها است که از طریق ایجاد زیرساخت تکنولوژی امکانپذیر میشود.
🌐 متن کامل مصاحبه در روزنامهی جوان
https://www.javanonline.ir/fa/news/1249903/
@vatan_news1
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تصاویری کمتر دیده شده از نجات کشتی های تجاری چین و آمریکا از دست دزدان دریایی توسط ایران
🔹ناو گروه ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک بازه ی ٨ ساله، موفق به اسکورت و تأمین امنیت ۶ هزار نفتکش و کشتی تجاری شده است.
@vatan_news1
🔴 لو دادن برنامه کثیف موساد در راه اندازی موج افغانستیزی بیمبنا و کور برای اشتغال جبهه مقاومت به موضوعات کم اهمیت داخلی توسط عامل مستقیم وهابیت صهیونیستی جنوبشرق
🔹اون موقع که فاطمیون داشتن با داعش می جنگیدند اینا تو لونه های جیشالظلم و جندالشیطان تو پاکستان داشتن آموزش فتنهگری از موساد میدیدن
@vatan_news1
🔺️ روزنامه اصولگرا:خودرویی که پول آینه بغلش ۵۰میلیون است چرا باید هزینه بنزینش درسال به یک میلیون هم نرسد؟/ نیروهای انقلاب باید از گرانی بنزین حمایت کنند
روزنامه جوان نوشت:
🔸بهنظر میرسد اظهارات رئیسجمهور و معاوناول بهنوعی آمادهکردن اذهان عمومی برای یک کار بزرگ است.اول باید با مردم واقعیتها را گفت. مردم متین و پذیرای واقعیتها هستند. میتوان بنزین وارداتی را از بنزین داخلی جدا و با نرخ متفاوت عرضه کرد. برخی گفتهاند بنزین سوپر وارد کنید و هرچه میخرید همان را حساب کنید.
🔸حتی میتوان همین بنزین سهمیهای را با همین قیمت یا اندکی بیشتر یا دوبرابر کردن حفظ کرد و مصرف بیشتر را که بر گردن پولدارها میافتد، با قیمت آزاد محاسبه کرد. چرا کسی که آینه بغل ماشینش ۵۰ میلیون تومان قیمت دارد و در کل سال همیشه در جاده و تفریح است، در مجموع سال یک میلیون هم پول بنزین ندهد؟! باید از روش عاقلانه دولت برای آمادهکردن افکارعمومی حمایت کرد.
@vatan_news1
در هفته اخیر دو خبر از رانت تسهیلاتی منتشر شد:
۱/ اعطای تسهیلات حدوداً هزار هزار میلیاردی بانکیها به خودشان!!!
و ۲/ اعطای تسهیلات ۳ میلیاردی بورس به رئیساش!
کدامشان با #قدرت_رسانه به گوش و چشم مردم نمایش داده شد؟
@vatan_news1
نمیشود مفاهیم و ارزشهای لیبرالیسم غربی را دستچین (خوب و بد) کنی، پذیرش این ارزشهای مسموم درهم است
رهاسازی اقتصادی رو پذیرفتی ولنگاری فرهنگی رو هم میپذیری...
#نفوذ_لیبرالیسم
@vatan_news1
مطهره گونهای، میکروبی که به شهید سلیمانی گفته بوده تروریست و در فتنه فواحش با کشف حجاب و تجمع و توهین، انواع اقدامات ساختار شکنانه را انجام داد، با هشتگ #زن_هرزگی_آزادی مقابل دانشگاه تحصن کرده است که بدون "هیچ قید وشرطی" به دانشگاه بازگردد!!
خدا قوت به دولت و همه آنهایی که با حمایت و تایید نسنجیدهء پزشکیان و همه اعضای کابینه اش، جای جلاد و شهید رو اینجوری عوض کردند!
@vatan_news1
بازدید وزیر میراث فرهنگی از آتشکده یزد
پنجشنبه گذشته؛ ۱۵ شهریور، صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی از آتشکده یزد بازدید نمود.این اولین دیدار یک مسئول بلندپایه در این سطح، بعد از انقلاب اسلامی از این آتشکده است.
یزد در سال ۹۶ تحت تعهدات برجامی دولت روحانی در نهاد وابسته یونسکو به عنوان شهر سه دین زرتشت، یهودیت و اسلام به ثبت رسید،این در حالیکه است که بر اساس قانون اساسی دین رسمی کشور اسلام است.
آیا یزد در حال تبدیل شدن به قطب ترویج زرتشتیگری در قالب گردشگری و میراث فرهنگی است؟
@vatan_news1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بر چادر ما میتازند چون اگر آن را بگیرند پرچم را میگیرند و وقتی پرچم را گرفتند همه کار میشود کرد.
سردار رادان، فرماندهی کل انتظامی:
🔹بر چادر ما می تازند، چادری که حضرت زهرا (سلام الله علیها) آن را به یادگاری داد و حضرت زینب آن را یادگاری گرفت تا به ما یادگاری بدهند
🔹امروز با سختی های فراوان فرهنگی روبرو هستیم، بر چادر ما میتازند.
@vatan_news1
🔺️ حقوق و پاداشهای نجومی هیات مدیره بانکها افشا شد/ مدیران دو بانک پاداش ۱۰ میلیارد تومانی گرفتند
🔸طبق قانون تجارت، ۳ تا ۶ درصد از سود خالص سال مالی میتواند به عنوان پاداش هیات مدیره در شرکتهای سهامی عام و خاص در نظر گرفته شود و بر اساس مصوبه مجلس نیز، حداکثر پاداش سالانه هیات مدیره شرکتهای دولتی نباید از 10 برابر حداقل حقوق شورای عالی کار که برای سال ۱۴۰۲ کارگران پنج میلیون و ۳۰۸ هزار ۲۸۲ تومان اعلام شده بود، بیشتر باشد، رقمی که مبلغ ۵۳ میلیون و ۸۰ هزار و ۸۲۰ تومان می شود.
🔸میانگین وام سالانه کارمندان ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان.پارسال یازده بانک، مجموعا ۵ میلیارد و ۲۲ میلیون تومان حقوق به هیات مدیره دادند
🔸با این حال، برخی از مجامع عمومی سالیانه بانکها، برای اعضای هیات مدیره خود، پاداش های میلیاردی مصوب کرده اند! البته تعدادی از بانکها نیز ترجیح دادند درباره میزان حقوق و پاداش اعضای هیات مدیره خود شفاف سازی نکنند!|/ جماران
@vatan_news1
🔺️ ۲۶ میلیون ایرانی توان برآورده کردن نیازهای اساسی خود را ندارند
هادی موسوی نیک، عضو هیئت علمی مرکز پژوهشهای مجلس:
🔸در حال حاضر نرخ فقر ما معادل 30 درصد است. این به معنای آن است که حدود 26 میلیون نفر از ایرانیان توانایی برآورده کردن نیازهای اساسی خود را ندارند.
🔸بنابرین می توان گفت تا زمانی که رشد اقتصادی مستمر نداشته باشیم نمی توان انتظار داشت که تغییرات اساسی در این زمینه به وجود بیاید.
🔸بهبود وضعیت فعلی فقر در شرایطی که دولت دارای کسری بودجه است و نرخ فقر هم بالا است، منوط به آن است که با تغییر رویکرد در 3 زمینه، منابع به صورت بهینهتری تخصیص یابند.
🔸در حال حاضر نرخ فقر شدید در ایران حدود 5 درصد است. با توجه به آنکه اطلاعات زیادی نیز از این افراد در دسترس نیست، تلاش برای کسب اطلاعات از این افراد و همچنین تلاش برای بهبود وضعیت تغذیه آنان باید در اولویت باشد.
🔸در حال حاضر آمارها حاکی از آن است که نیمی از ایرانیان کالری مورد نیاز خود یعنی 2100 کالری در روز را دریافت نمیکنند.
🔸بنابراین بهبود تغذیه مردم باید مورد توجه قرار بگیرد. حتی اگر امکان حمایت از تغذیه کل افراد جامعه وجود نداشته باشد، می توان با تمرکز بر بهبود وضعیت تغذیه کودکان، گامهای بزرگی برداشت.
🔸اولویت دوم اصلاح نظام حکمرانی رفاه اجتماعی است. در حال حاضر 25 درصد از منابع بودجه دولت به حوزه رفاه اجتماعی تخصیص پیدا می کند که با توجه به عملکرد فعلی باید اصلاحاتی در ساختار آن رخ دهد.
🔸اولویت سومی که باید در نظر داشت هماهنگی نهادها، دستگاههای حمایتی موجود و همچنین ارزیابی سیاستهای این دستگاهها است./دنیای اقتصاد
@vatan_news1