تصمیم عاقلانه یا کاسبانه؟!
🔹باتوجه به مخالفت شورای عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت درخصوص تعطیلی شنبهها مقرر شده است تا مجددا موضوع به مجلس برای تصمیم گیری ارجاع شود. امیدوارم مجلس دوازدهم اشتباه یک ماه قبل مجلس یازدهم را تکرار نکند و برآیند تصمیم همکاران ارجمندم در مجلس شورای اسلامی، تصمیمی متناسب با هویت دینی و ملی ما باشد.
🔹لطفا به این جملات مرحوم آیت الله حائری شیرازی عنایت بفرمایید: "زبان، لباس، مذهب و آداب و رسوم، جزو «شناسنامۀ یک ملت» هستند؛ جزو «هویت» یک ملت هستند. مسائل بینالمللی، نباید نفوذ کند در مسائل ملی. مثلاً الان تمام خودروسازها پذیرفتهاند که طبق سیستم بینالمللی، راننده، سمت چپِ ماشین بنشیند. درست است؟ اما انگلیسیها میگویند چون ما از ابتدا سمت راست نشستیم، تغییرش نمیدهیم و این را بهعنوان عامل مشخصۀ خودمان معرفی میکنیم. با اینکه زحمت دارد و باعث میشود کشورهای دیگر ماشینهای ما را نخرند و نتوانیم آنها را صادر کنیم! اما برای انگلیسی، هویت شناسنامهای مهمتر و پُررنگتر است. این عاقل است. ضررها را بر تن تحمّل میکند".
🔹این جملات عالمانه مرحوم آیت الله حائری شیرازی را آوردم تا عرض کنم که حتی اگر تعطیلی شنبهها توجیه اقتصادی داشت باز هم چنین تصمیمی عاقلانه نبود و بلکه صرفا کاسبانه بود! تا چه رسد به حالا که اساسا توجیه اقتصادی این تصمیم نیز محل تردید جدی است. همین تصمیمهای غیر عاقلانه و صرفا کاسبانه بوده است که طی دهههای اخیر، بسیاری از مصادیق هویتی ما در عرصههای مختلف نظیر البسه و ابنیه و ... را به باد فنا داده است. امید است نهادهای تصمیم ساز در جمهوری اسلامی، متوجه شأن و جایگاه و رسالت تمدنی خود باشند و نه آنکه مسائل بینالمللی را با تحلیلهای تک بُعدی و تمدن سوز بر مسائل ملی و آیینی ما تحمیل نمایند.
✅ داود منظور، معاون شهید رئیسی در توییتر خود خبر از وحدت بین کاندیداهای دولت داد
روحالله #مومن_نسب در خبرگزاری فارس نوشت:
از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، خلاف قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
🔺ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری:
«کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
🔺اصل ۱۳۱ قانون اساسی:
«شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
🔺«ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»…
#فوری// جبهه اصلاحات کاندیداهای خود را معرفی کرد:
🔹با رای مجمع عمومی جبهه اصلاحات
آخوندی، جهانگیری و پزشکیان سه کاندیدای اصلاحطلبان انتخاب شدند
🔹جلسه انتخاباتی جبهه اصلاحطلبان دقایقی پیش به اتمام رسید و به ترتیب عباس آخوندی، اسحاق جهانگیری و مسعود پزشکیان به عنوان سه کاندیدای جبهه اصلاحات معرفی شدند.
۲۶ رای آخوندی
۲۴ رای جهانگیری
۲۴ رای پزشکیان
🔴 انتشار غیرقانونی شهادت نامه برخی اعضای دولت به شورای نگهبان پیگیری قضائی میشود
🔹خبرگزاری دولت نوشت:
نگارش این نامه طبق رویهای مرسوم و با هدف توثیق یکی اعضای هیات دولت به صورت غیرعلنی و صرفاً جهت استحضار اعضای محترم شورای نگهبان نگاشته شده است.
🔹باید مراجع مسئول بررسی نمایند این نامه چگونه در اختیار برخی چهره های رسانه ای دارای سابقه در نهادهای امنیتی و همچنین دارای سابقه قضایی قرار گرفته و منتشر شده است.
🔹این نامه یک شهادت نامه شرعی برای اعضای محترم شورای نگهبان مبنی بر تایید صلاحیتهای یکی از نامزدهای انتخاباتی است و صرفا برای ارائه به اعضا تنظیم شده و بنایی بر انتشار رسانهای آن وجود نداشته است.
💢هشدار پلیس فتا به نات کوین باز ها
🔹🔸سردار سرتیپ دوم وحید مجید رئیس مرکز پلیس فتا بیان کرد امروز صبح تا این ساعت جمعیتی قریب بر ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی بیت کوین کل حساب های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.
♦️سردار مجید : کاربرای با نصب اپلیکیشن تلگرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می دهند و این امر باعث می شود کاربر با هک حساب مواجه شود.
همچنین قابل ذکر است که پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه های فیلتر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هرنوع از این برنامه ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فعال آمریکایی:
📍پس از دیدن تصاویر کودکان بی سر فلسطینی، دست از بهانه تراشی برای نسل کشی توسط اسرائیل بردارید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا (اسرائیل) رژیم صهیونیستی است.
دختران دنیا را قاچاق می کنند و برروی آنها قیمت می گذارند و برای بهره کشی جنسی بر پشت ویترین قرار می دهند تا مشتری جذب کنند.
⚠️توجه: اینجا انتهای مسیر آزادی پوشش برای یک زن است.
💢آیا مشورت دادن به شورای نگهبان غیرمرسوم است؟/ بازخوانی چند اقدام علنی شده درباره روند احراز صلاحیتها/ اصلاحطلبان: نامه به شورای نگهبان خوب است وقتی به نفع ما باشد!
🔹🔸 انتشار غیراخلاقی نامه محرمانه به امضای اکثریت هیأت دولت، به غیر از وزرای مرتبط با برگزاری انتخابات در حمایت و معرفی دکتر محمد مهدی اسماعیلی به عنوان گزینه مناسب برای ادامه راه دولت شهید رئیسی، باعث شد تا مخالفان دولت شروع به تخریب کرده و ادعا کنند که این مدل مشورتهای مرسوم، فشار بر روی شورای نگهبان بوده و در تاریخ انتخابات بیسابقه بوده است. اما آیا این ادعا صحیح است؟
♦️با بررسی انتخاباتهای گذشته، مشورتها و درخواستهای متعددی از شورای نگهبان را مشهاده میکنیم که برخلاف نامه مذبور نه تنها کسی به آن هجمه نکرد بلکه مورد تقدیر و حمایت نیز قرار گرفته است.
♦️شاید معروفترین این مشورتها و درخواستها متعلق به نامه حدادعادل در سال ۱۳۸۴ باشد. پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها در انتخابات سال ۸۴، و عدم تایید نمایندگان دولت خاتمی یعنی مصطفی معین و مهرعلیزاده، حداد عادل، رئیس مجلس وقت طی نامهای به رهبری خواستار تجدید نظر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شد.
♦️متن نامه حداد عادل بدین شرح بود: «چنانکه مستحضرید شورای محترم نگهبان اسامی شش تن از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیتشان به تأیید آن شورا رسیده اعلام کرده است. اگر چه شورای نگهبان همواره سعی داشته وظیفه خطیر خود را بر اساس موازین شرعی و قانونی به انجام رساند، لکن گهگاه براساس رهنمودهای برخاسته از مصلحتاندیشی حضرتعالی در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. اینک استدعا آن است در مورد اخیر نیز چنانکه تجدید نظر در این امر را به مصلحت و مایه تقویت مشارکت عمومی بیشتر - که مخصوصاً مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده - میدانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید.»
♦️رهبر معظم انقلاب نیز طی نامه ای به شورای نگهبان نوشتند: «با سلام و تحیت و تشکر از زحمات آن شورای محترم در تلاش برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری دورهی نهم، با رعایت موازین قانونی در این امر، از آنجا که مطلوب آن است که همهی افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر میرسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد.»
♦️این رسانهای ترین درخواست برای تایید صلاحیت نمایندگان یک جریان در انتخابات بود که هیچگاه با هجمهه اصلاحطلبان رو به رو نشد.
♦️در انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز این مشورتها توسط افراد و شخصیتها و حتی بسیجهای دانشجویی نیز ادامه پیدا کرد.
♦️حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور وقت، پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها؛ در جلسه هئیت دولت بیان کرد که به رهبری نامه نوشته و درخواست ورود به تایید صلاحیتها را کرده است او در این باره گفت: «تصمیمی که ما عصر روز دوشنبه مطلع شدیم و معلوم شد چه کسانی مد نظر هستند، دوست داشتیم که شورای نگهبان فرصت بیشتری میداد تا افراد بیشتری اضافه میشدند. جان انتخابات رقابت است، اگر این رقابت را از آن بگیرید، میشود یک انتخابات بیجان. دولت در این زمینه کار زیادی نمیتوانست انجام دهد. البته من نسبت به اصل ۱۱۳ حتماً متذکر هستم و اشکال دارم و این اصل را هر وقت به شورای نگهبان مینویسیم آنها یک تفسیری دارند. به ناچار دیروز خدمت رهبر انقلاب نامهای نوشتم که ایشان کمکی کنند. ایشان هم در دورههای گذشته کمتر وارد شدهاند و در بعضی اوقات ورود کردند.»
♦️سید ابراهیم رئیسی نیز از کسانی بود که در سال ۱۴۰۰ تلاش میکرد تا درباره برخی از شخصیتهای ردصلاحیت شده، توسط شورای نگهبان تجدیدنظر صورت بگیرد. او در همان روز اعلام نتایج در جمع همراهان خود بیان کرد: «از دیروز عصر که از نتایج تعیین صلاحیتها مطلع شدم، شاید شماها و خود آقایان هم خبر نداشته باشند، من تماسهایی گرفتم و در حال انجام رایزنیهایی هستم که صحنه انتخابات، رقابتیتر و مشارکتیتر شود.»
♦️حتی در انتخابات مجلس در سال 1398 نیز، احمد توکلی در نامهای خطاب به شورای نگهبان خواستار تجدیدنظر در ردصلاحیت نامزدهای اصلاحطلب شده بود، اما هیچکدام از مصداقهای مذکور، با عنوان فشار به شورای نگهبان مورد هجمه قرار نگرفت.
♦️این یک بام و دوهوایی نشان میدهد که نامه و درخواست از شورای نگهبان زمانی برای اصلاحطلبان مطلوب است که در حمایت از آنها باشد والا فشار به شورای نگهبان تلقی خواهد شد.
🔹منابع عبری: حزبالله با انتشار کلیپی از انهدام یک پرتابگر گنبد آهنین حادثه غیرعادی و خطرناکی را رقم زد
▫️تسلیحات ایرانی با رفع ممنوعیت صادرات دارای بازار بزرگی در همه قاره ها شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر کوتاه و موجز دکتر جلیلی
به تفکر فرقه ی
« زن ، هرزگی ، بردگی » که با شعار دهن پر کن زن، زندگی ،آزادی جوانان مارا اغفال کردند .
#دکتر_سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آری، فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد...
هوشیار باشید!
در#انتخابات مواظب این#سرطانهای_اصلاحات باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانکداران قلدری که با فشار از بالا، دیوارنگارهی صحبتهای آقا رو دو روزه پایین میکشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با حجاب برای اولین بار از قدم زدن در خیابان لذت بردم.
⭕️ صحبتهای جالب «رُزالی» بانوی تازه مسلمان بریتانیایی که روزگاری بازیگر هالیوود بوده است و هم اکنون علاوه بر فعالیت تبلیغی برای اسلام در شبکه های اجتماعی، به فیلمسازی برای معرفی اسلام به غیر مسلمانان میپردازد!
🌎🌎🌎
💠 یک هشدار یک پیام.
خارج از بحثهای تخصصی در مورد همستر کامبت برای کسانی که در سودای سود بردن از دشمن در فضای مجازی به طمع افتاده اند؛ چند نکته را دوستانه یاد آوری میکنم.
🔹آیا واقعا" باور کرده اید که دشمن می خواهد به شما سود برساند؟ آنهم در شرایطی که کشورهای خودشان بشدت دچار تنگناهای اقتصادی هستند.؟
🔹آیا تا کنون سابقه داشته دشمن یک دلار بدون دلیل و هدف هزینه کند؟
🔹قضیه کورش کمپانی را که با تبلیغات سفت و سخت سلبریتی ها هم همراه بود؛ یادتان هست؟ آنهائی که بخاطر حرص و طمع؛ حقیقت را ندیدند و در چاه طمع خود افتادند.
🔹پ.ن-- هیچکس از پول آنهم در این شرایط سخت اقتصادی بدش نمی آید. ولی نادیده گرفتن هدف دشمن از این دان پاشی مشکوک؛ اعتماد بدشمن؛ و فریب تبلیغات پر زرق و برق فضای مجازی را خوردن؛ کار عاقلانه ای نیست.
امیدوارم شما چند وقت بعد جزء پشیمانها نباشید... همین...
در خانه اگر کس است.
یک حرف؛ بس است.
✍محمود قاسمی.