❌توئیت حجت الاسلام محمودی امام جمعه موقت ورامین درباره کشف حجاب های اخیر در کشور
مسئولان محترم کشور!
❌اگر شما را یارای مبارزه با غائله هدایت شده کشف حجاب نیست، رسما اعلام کنید.
یقینا فرزندان پیرخمین و سربازان واقعی ولایت، به وصیت امام به خوبی عمل می کنند.
❌مسئولان، امروز بجنبید که فردا دیر است!!
❌کاسه صبر مردم در حال لبریز شدن است!!
بله همه چیز را میدانیم، خوب هم میدانیم!
میدانیم که وزارت ورزش اگر بخواهد تا فی خالدون فوتبال دخالت میکند مثل همان موقع که اجازه ادامه حضور استراماچونی در استقلال را نداد یا در انتخاب مدیران عامل استقلال و پرسپولیس و اگر نخواهد مینشیند کنار و با توجیه استقلال فدراسیون فوتبال، تماشاگر وقایع میشود!
میدانیم که وزیر ورزش اولین حامی دختر حجابنورد بود و ادامه آن سیاست میرسد به مربیگری ضدانقلابها در تیم ملی فوتبال
میدانیم که باج دادن به فیفا و ننگ حضور زنان در ورزشگاهها بر پیشانی دولت فعلی نقش بست
میدانیم که یکی از شاهکارهای جنابعالی، جمع کردن پلنگهای اینستاگرامی و جلسه گذاشتن با آنها بود!
⭕️ مجددا احساس تکلیف آقایان گل کرد!
🔻 حمید رسایی: در طول شش ماهی که کشور درگیر بیسابقهترین جنگ شناختی بود، اگر شما اثری از حضور فعال، صریح، روشنگرانه، دشمنشکن و بصیرتافزای اعضای جمنا، شمنا، شانا، مانا، اونا، اینا و ... در مقابله با هجمه گسترده رسانههای معاند خارجی و دنبالههای داخلی آنها بودید، ما هم بودیم. گفت گشتم نبود، نگرد نیست!
اما حالا که اغتشاشات پایان یافته، کت و شلواریهای اتو کشیده و عبا به دوشهای شیک پوش که در طول این شش ماه، خط اتوی شلوارشان بهم نخورده و ذرهای غبار روی عبایشان ننشسته و بدنهای که خوندل میخوردند را تنها گذاشته بودند، از راه میرسند و احساس تکلیفها گل میکند!
جمله "از اختلافات درون جبهه انقلاب پرهیز کنید" هم یعنی سؤال نکنید که شما این شش ماه کجا بودید! سؤال نکنید که چرا وقتی امت انقلابی دنبال دهان خواصی میگشت تا صدای آنها باشد، شما آن دهان نبودید! کنکاش نکنید که چرا در قبال این صفبندی بیسابقه گوشه عزلت گزیدید و یقه مسئولان ترک فعل کرده را نگرفتید!
خستهنباشی دلاور! چشم، حتما باید از اختلاف درون جبهه انقلاب خودداری کرد، همان انقلابی که در این شش ماه بیسابقهترین صفبندی برای زمین زدنش درست شد و عدهای عافیتطلبی کردند. فقط قبل از آن، منتظر ارائه کارنامه کسانی هستیم که در ایام انتخاباتها برای تعیین سهمیه #دامادها و #کیف_کشها دور یک میز مینشینند و با جا زدن #خواب به عنوان #پیام، تعیین تکلیف و اعمال وحدت میکنند!
📚 مطالعه کنید
🔶🔹 هوش مصنوعی، در خدمت ملتها یا بسترساز تسلط جهانی سلطهجویان؟
«اساس هوش مصنوعی بابت ارائهی ویژگیهایی مانند سهولت، دقت، سرعت و ... در بسیاری از امور، کاملاً مطلوب است و جمهوری اسلامی ایران نباید نسبت به مزایای هوشمندسازی در عرصههای مختلف دچار غفلت شود.
اما به همین میزان و شاید بیش از آن، اهمیت دارد که متوجه باشیم هوش مصنوعی، یک حوزهی نوین تکنولوژیک نیست، بلکه کاملاً برخوردار از ایدئولوژی بوده و اهداف مشخصی را در حوزهی ایجاد حاکمیت جهانی دشمن، دنبال میکند.»
🌐 متن کامل یادداشت در پایگاه خبری عصر هامون:
https://www.asrehamoon.ir/note/158054
✍️مهندس شکوهیانراد
🔴 کاستیهای دهه ۹۰ باید از همان نقطهای که منشأ انحراف بود، رفع شود/ یعنی با تمرکز بر «استحکام ساخت درونی قدرت» و «نگاه درونزا به پیشرفت»
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 به نظر شما علت شرایط اقتصادی دهه ۹۰ چه بود و آیا ریشه آن به سالهای قبلتر از آن دهه هم برمیگردد؟
🔸اقتصاد ایران در دهه ۹۰ شاخصهای مطلوبی به یادگار نگذاشت. باید پذیرفت طبیعتاً وقتی در یک حوزه پراهمیت، ضعف پیدا میشود، قوتها و دستاوردها در حوزههای دیگر، از نقطه تمرکز افکار عمومی دور میشود؛ آن هم در این جنگ شناختی تمامعیار امروز که دشمن به سبب مزیت مطلقی که در حوزه رسانه دارد و در مسیر دسترسی حاکمیت به افکار عمومی مردم اختلال و انسداد ایجاد کرده است.
✅ اما اگر بخواهیم واقعی به صحنه نگاه کنیم و بهعنوان مثال از زاویه یک سند بالادستی، پیشرفت کشور را ارزیابی کنیم، من سند چشمانداز ۱۴۰۴ را انتخاب خواهم کرد؛ در نسبت با این سند، کشور دستاوردهای شگرفی در حوزههای علم و فناوری، سلامت و امنیت، استقلال و اقتدار، همبستگی ملی و الهامبخشی و تأثیرگذاری در جهان و منطقه به ثبت رسانده است، اما متأسفانه هنوز کاستیهایی در حوزه اقتصاد و عدالت اجتماعی وجود دارد که ناشی از عملکرد ضعیف دهه ۱۳۹۰ است.
🔹 این عملکرد ضعیف دلایل متعددی دارد که بخشی از آنها اجرایی و عملکردی و بخشی دیگر، فکری و رویکردی هستند که البته قاعدتاً قابل تفکیک هم نیستند چون عملکرد متأثر از رویکرد است.
🔸اگر بخواهم مهمترین دلیل ناکامیهای اقتصادی دهه ۹۰ را بیان کنم، خواهم گفت در این دوره به استحکام ساخت درونی قدرت توجه نشد و مسئله پیشرفت کشور از کانال نگاه به بیرون دنبال شد؛ یعنی آنچه باید عمل میشد، اقتصاد درونزا و برونگرا بود ولی ما دنبال برونزایی اقتصاد بودیم.
✅ تلقی این بود توسعه یک امر وارداتی است و ما باید با ارائه امتیازاتی به دشمن، توافق هستهای را به انجام برسانیم تا دیگران بیایند و توسعه را برای ما رقم بزنند؛ یا نسخههای تجویزی غرب را در اقتصاد اجرا کنیم و به پیشرفت برسیم. خب این تلقی اشتباه بود و اقتصاد ایران در یک دورهای معطل امضای برجام، در دورهای معطل اجرای آن و در دوره دیگری در انتظار احیای آن بود. اجرای نسخههای غربی نیز به مثابه لبه دیگر قیچی عمل کرد.
🔹بحمدالله با روی کار آمدن دولت جدید، رویکرد دیگر این نیست و اقتصاد ایران به مذاکرات گره نخورده است. کاستیهای دهه ۹۰ باید از همان نقطهای که منشأ انحراف بود، اصلاح شود؛ یعنی با تمرکز بر «استحکام ساخت درونی قدرت» و «نگاه درونزا به پیشرفت». در دهههای اخیر، هم سرمایه انسانی منحصر بهفردی تربیت شده و هم دستاوردهای شگرفی در حوزه علم و فناوری تحصیل و انباشت شده که دستیابی به اهداف باقیمانده از سند چشمانداز، با بالفعلسازی این ظرفیت عظیم و برقراری پیوند میان داشتهها و مسئلهها، ممکن است.
🔸اما یک مسئله مهم دیگر که به نظر میرسد در دولت فعلی هم حل نشده، سردرگمی فکری مسئولان ما درزمینه نقشآفرینی دولت در فرایند پیشرفت است.
💢بالاخره ما میخواهیم کدام الگو را برای پیشرفت انتخاب کنیم؟ با وجود روشن بودن مسئله در ساحت نظر، هنوز ارادهای برای پیادهسازی الگویی مستقل از اقتصاد دولتی یا اقتصاد بازار به چشم نمیخورد. بین مسئولان ما سردرگمی وجود دارد؛ یک عده قائل به اقتصاد دولتی دهه شصتی هستند، یک عده هم به تداوم مسیر رهاسازی اقتصاد و پیادهسازی ایدههای نئولیبرالیستی که از دهه۸۰ شروع شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بنظر میآید همهچیز بین آمریکا و عربستان از اینجا شروع شد، زمانی که ترامپ خطاب به عربستان گفت بدون ما دو هفته هم دوام نمیآورید باید پولش را پرداخت کنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار مغز ترینِ سال ۱۴۰۱..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طبیعت بکرِ روستای سلینِ کردستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
★ حوّل حالنا إلی أحسن الحال ★
• أحسن الحال یعنی چه؟
• چگونه میشود به این حال رسید؟
در سالی که گذشت جناب میرکاظمی با همکاری #بچههای_شیکاگو و پشتیبانی مخبرالدوله توانست راهِ دولتِ منحوسِ قبل رو در سیاستگذاریهای اقتصادی ادامه بده!
#نه_به_نئولیبرالیسم
#بحران_نیلی
دیروز کارگر امروز معلم
دقت کردید با رابطه مغشوش، مجهول و مجعول "نقدینگی باعث تورم" است همیشه یقه مردم رو میگیرند؟
مثلا چرا سراغ بانکهایخصوصی نمیرن؟😎
#اقتصاد_علمنما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد.
بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
🔴یکسال گذشت...
سالی پر از فراز و نشیب برای ایران عزیزمان
شادیها و غمها همه گذشت و ما ماندیم و ایرانمان
از توطئهها و خباثتها سربلند بیرون آمدیم
مردممان مثل همیشه ایستادند برای ایران
ما را ببخشید بابت کمکاریها و غفلتها
ببخشید بابت کم و زیادمان
ببخشید اگر حرف دلتان را باب دلتان نزدیم
ببخشید اگر باید بیشتر میبودیم و نبودیم
ببخشید اگر حرف حقی را تلخ گفتیم
ان شاءالله برای ما هم در لحظات سال تحویل دعای عاقبت بخیری و ماندگاری در مسیر انقلاب اسلامی دعا بفرمائید.
عیدتون مبارک❤️🌸
https://eitaa.com/roshangari1368
🌐 افزایش عرضه درهم و کنترل تلاطمهای ارزی
🔺با توجه به آنکه یکی از کریدورهای اصلی حوالههای ارزی مورد نیاز برای واردات کشور از مسیر درهم امارات است، بانک مرکزی با افزایش عرضه درهم در روزهای اخیر بسیاری از نگرانی ها وارداتی را برطرف ساخته و درهم امارات به عنوان یکی از ارزهای بسیار کارآمد، این امکان را دارد تا مشکلات ارزی کشور را تا حد قابل قبولی مرتفع سازد.
🔺از آنجا که تاجران ایرانی بخش مهمی از کالاهای مصرفی ایران را از کشور امارات وارد میکنند؛ لذا با توجه به توافقات اخیر ایران و عربستان و افزایش همکاریهای بینالمللی ایران با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، این امر تسهیل چشمگیری داشته است و در حال حاضر امکان پرداخت درهم در کشور امارات هم به صورت اسکناس و هم به حساب بانکی میسر است. همچنین این روش مدت زمان زیادی برای پرداخت نمیخواهد و از این رو، حواله درهم به عنوان یک ارز باکیفیت برای ایران در صرافی های امارات عمل کرده و بدون محدودیت در اختیار واردکننده قرار میگیرد.
🔺همچنین با توجه به اینکه درهم در امارات نیز به دلار آمریکا وابسته بوده و اغلب کالاهایی که به فروش می رسند به دلار فروخته می شوند. درهم عرضه شده توسط بانک مرکزی در امارات به راحتی به دلار تبدیل می شود و واردات دلاری را نیز علیرغم مشکلات تحریمی تسهیل میبخشد.
🔺لذا با افزایش عرضه درهم توسط بانک مرکزی نهتنها از نگرانی های وارداتی کاسته میشود، بلکه بخش مهمی از مشکلات دلاری کشور نیز حل خواهد شد.