گفتوگو با حجتالاسلام خسروپناه درباره حماسه ۹ دی و مدیریت رهبر انقلاب در مهار تهدیدها
۲ فتنه بسیار خطرناک که یکی داخلی و دیگری خارجی بود، باز با تدبیر رهبر و ولی فقیه رفع شد؛ یکی فتنه 88 که با حماسه ۹ دی و لبیک مردم به رهبر انقلاب مرتفع شد و دیگری فتنه داعش. مردم 9 دی به خیابانها آمدند و از فرمایشات آقا حمایت کردند. یک انتخاباتی مثل همیشه برگزار شد، مثل همیشه در طول انقلاب، یک کاندیدا 13 تا 14 میلیون رای آورد و کاندیدای دیگر بیست و چند میلیون رای آورد، تقلب تقلب راه انداختند و بعد هم گفتند تقلبی نیست و چه فاجعهای در کشور ایجاد کردند، فتنهای که هنوز آثارش خاموش نشده است. فتنه بود و هنوز هم فتنه است ولی با بخشی از این فتنه رهبری توانستند مقابله کنند و بخشی هم نشد و هنوز هم گرفتار هستیم، چرا که حاضر هم نشدند بگویند که ما اشتباه کردیم و توبه میکنیم. فتنه 88 واقعا خیانت بود. بعضی از این افرادی که در این فتنه نقش رهبری داشتند یعنی مدیریت میکردند به خود بنده در یک جلسهای گفتند که ما میدانستیم تقلب نیست اما میخواستیم فشار بیاوریم تا رای احمدینژاد باطل شود. بیشترین جلسات را حضرت آقا با همینها گذاشتند. حضرت آقا با روحانیونی که معترض بودند، سیاسیونی که معترض بودند، با احزاب، با تک تک اینها ساعتها جلسه گذاشتند. آقا گفتند استدلال و دلایل خود را بیاورید. شورای نگهبان دوباره از نو برخی صندوقها را بشمارد. در آخرش همین آقای میرحسین موسوی بعد از چند جلسه که با آقا داشت با حالت قهر رفت و در را بست.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3941/1/273606/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
اعتصاب صنف طلا در مخالفت با شفافیت و مقاومت در برابر ثبت معاملات در سامانه مؤدیان
از ابتدای دیماه اخباری مبنی بر اعتصاب و تعطیلی خودخواسته گروهی از فعالان صنف طلای بازار بزرگ تهران مطرح شد. بنا بر گزارشات، در دیگر شهرها نیز مراکز اصلی خرید و فروش طلا تعطیل کردهاند. بهانه اصلی این تصمیم، الزام تمام اصناف و فعالان اقتصادی بر ثبت اطلاعات خرید و فروش در سامانه جامع مؤدیان مالیاتی است؛ موضوعی که صنف طلا و جواهر را هم دربرمیگیرد.
در حالی که کارمندان و کارگران سالی متوسط 15 میلیون تومان مالیات میدهند، مالیات پرداختی صنف طلا و جواهر در 3 سال اخیر متوسط سالی 7 میلیون تومان بوده است(!) حال با اجرای سامانه مؤدیان از اول دی، طلافروشان به عنوان اصناف پردرآمد، در اعتراض به این شفافسازی مالی در برخی شهرها تعطیل کردهاند و میگویند مالیات نمیدهیم.
طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، هر کارمند در سال 15 میلیون تومان مالیات میپردازد، این در حالی است که صنف طلافروش در سال به صورت متوسط 7 میلیون تومان یعنی نصف کارمندان مالیات پرداخت میکند.
تعطیلی این روزهای برخی طلافروشان در حالی است که سخنگوی سازمان امور مالیاتی میگوید: «هیچگونه نرخ جدید یا پایه جدید مالیاتی برای طلافروشان وجود ندارد».
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3942/1/273647/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
لغو بازی سوپرجام لیگ ترکیه در ریاض عربستان مانع نمایش تصاویر آتاتورک شد فنرباغچه و گالاتاسرای در زمین حاضر نشدند
بعد از قتل جمال خاشقچی سعودی در خاک ترکیه و تیره شدن روابط ۲ کشور، کمتر کسی تصور میکرد فوتبال بهانهای شود برای خراب شدن مجدد روابط دیپلماتیک ۲ کشور. سعودیها که در چند سال اخیر میزبانی بازیهای بزرگ فوتبال جهان را قبول میکنند، طبق توافقات اخیر، میزبان بازی سوپرکاپ ترکیه شدند اما پروتکلهای خاص و عجیب سعودی باعث شد ۲ تیم فنرباغچه و گالاتاسرای در زمین حاضر نشوند. ترکها به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس جمهوری در کشورشان (اکتبر 1923) قصد داشتند با بنرهایی که جمله معروف آتاتورک (صلح در خانه، صلح در جهان) روی آن نقش شده بود و همچنین بر تن کردن پیراهنهایی با چهره او وارد زمین شوند اما مسؤولان سعودی مانع این کار شدند تا ۲ تیم در زمین حاضر نشوند. این اتفاق در حالی رخ داد که آتاتورک در ترکیه بسیار مورد احترام ملیگراها است و مشخص نیست چرا سعودیها تا این حد به چهرههای ملی دیگر کشورها حساس هستند؟
سیاست توسعه گردشگری در پادشاهی سعودی با ایده میزبانی از مسابقات نهایی و فینال جامهای مهم کشورهای اروپایی، کار دست دربار و محمد بنسلمان ولیعهد بلندپرواز عربستان داد و برگزاری سوپرکاپ ترکیه به دلایل سیاسی و بعد از چند ساعت درگیری لفظی بین مقامات ورزشی و دولتی ۲ طرف، در ریاض لغو شد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3942/1/273652/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
«وطن امروز» گزارش میدهد؛ امسال تنها ۳,۵ درصد هدفگذاری مولدسازی محقق شده است
در همه دولتها، اموالی هستند که یا سالها نیمهکاره رها شدهاند، یا پروژه آنها به اتمام رسیده اما مورد استفاده قرار نمیگیرند. دایره این اموال بسیار بزرگ است اما بخش قابل توجه آنها مربوط به ساختمان و زمین است. در راستای استفاده از این ظرفیت، ادبیات مولدسازی شکل گرفت؛ فروش، تهاتر یا تفویض مدیریت انواع و اقسام مولدسازی است. استفاده از عواید حاصل از مولدسازی اموال مازاد دولتی، یکی از راههای رفع نیازهای دستگاهها و برنامههای توسعهای محسوب میشود، زیرا در مقاطعی ممکن است یک دستگاه برای پیشبرد برنامههای خود با کمبود منابع روبهرو باشد، در حالی که ثروتی راکد دارد که میتواند با به حرکت درآوردن آن، کسب درآمد کند؛ بنابراین در این زمینه نیاز به قوانین و مقرراتی بود که خلأهای موجود را تا حد ممکن کاهش دهد؛ هدف مولدسازی نیز بر همین اساس بود.
از جمله تلاشهای دولت درباره تسریع در اجرای این طرح، رونمایی از تالار مولدسازی دولت بود. شفافیت فرآیند مولدسازی داراییهای دولت از شناسایی تا ارزشافزایی، قیمتگذاری و عرضه از مهمترین ویژگیهای این تالار بود. در ماههای ابتدایی رونمایی تالار مولدسازی، سایت این تالار قابل دسترسی بود و املاک جهت فروش در آن مشخص شده بود اما در حال حاضر چند هفته است که هنگام ورود به تالار، عبارت «سایت در حال بهروزرسانی میباشد» نوشته شده است
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3942/1/273650/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
جدیدترین گزارشهای صندوق بینالمللی پول و بانک جیپی مورگان حاکی از سقوط جایگاه پول آمریکا در ذخایر جهانی و مبادلات نفتی طی سال سپریشده میلادی است
آخرین روز سال 2023 برای اقتصاد آمریکا با یک خبر نگرانکننده همراه بود. صندوق بینالمللی پول (آیاماف) در جدیدترین گزارش خود از سقوط جایگاه دلار آمریکا در ذخایر جهانی طی 3 ماه سوم سال پیشین میلادی خبر داد. کاهش سهم دلار به کمتر از 60 درصد - دقیقا 59.2 درصد - از ذخایر بانکهای مرکزی جهانی نشان میدهد روند دلارزدایی در سراسر جهان شتاب گرفته است. بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول، این سهم سال 2000 در ابتدای قرن بیستویکم میلادی 70 درصد بود. دلار همچنان به عنوان ارز ذخیره پیشرو در جایگاه نخست جهان قرار دارد، در حالی که سهم یورو نیز که در رتبه دوم ذخایر ارزی جهانی قرار دارد به 19.6 درصد کاهش یافته است. نسبت ین ژاپن در این رتبهبندی از 5.3 درصد در دوره 3 ماه قبل به 5.5 درصد افزایش یافت اما سهم یوآن چین، پوند انگلیس، دلار کانادا و فرانک سوییس تغییر چندانی نداشته است. در عین حال خبر کاهش سهم دلار در مبادلات نفتی جهانی دیگر خبر نگرانکننده برای اقتصاد آمریکا طی یک هفته آخر سال 2023 محسوب میشود.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3943/1/273692/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
معاون فرهنگی - اجتماعی پلیس فتای فراجا در گفتوگو با «وطن امروز»: اسنپفود هک شده اما اطلاعات بانکی کاربران محفوظ است
اطلاعات مشتریان «اسنپفود» اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا توسط یک گروه هکری هک شد؛ این خبری بود که دیروز به یکی از خبرهای اصلی رسانهها و فضای مجازی تبدیل شد. در این ارتباط معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا اعلام کرده است کاربران این اپلیکیشن نگرانیای بابت درز اطلاعات بانکی خود نداشته باشند.
این شرکت اینترنتی با اعلام اینکه «این گروه هکری پیش از مذاکره با اسنپفود اقدام به فروش اطلاعات کرده است و شرکت اسنپفود حداکثر تلاش خود را برای جلوگیری از انتشار دادههای کاربران، از طریق مذاکره با این گروه هکری، خواهد کرد»، یادآور شد: «کلیه اطلاعات پرداخت بانکی کاربران، اعم از اطلاعات مربوط به کد امنیتی کارت (CCV)، رمز عبور و تاریخ انقضا، در امنیت کامل قرار دارد و این اطلاعات مطابق مقررات بانک مرکزی در هیچیک از پلتفرمها ذخیره نمیشود».
سرهنگ رامین پاشایی، معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا در گفتوگو با «وطن امروز» اعلام کرد: به اطلاع هموطنان عزیز بویژه کاربران این اپلیکیشن میرساند اکنون تیم فنی پلیس فتا در این شرکت مستقر شده و در حال انجام بررسیهای فنی و تخصصی است. وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شرکت مذکور توسط کارشناسان این پلیس در سال جاری چندین نوبت مورد ارزیابی و توجیه فنی لازم قرار گرفته است، در صورت مشاهده هرگونه اهمال و سهلانگاری، مراتب برای پیگیری به مراجع قانونی منعکس خواهد شد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3943/1/273688/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
«وطن امروز» گزارش میدهد؛ خیز اصلاحطلبان و نزدیکان روحانی برای تشکیل فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم
اصلاحطلبان که امیدی برای به دست گرفتن اکثریت بهارستان ندارند تلاش میکنند از کانال اقلیت در مجلس، خود را از انزوای چند ساله سیاسی خارج کنند.
با توجه به سقوط آزاد اصلاحطلبان در فضای عمومی کشور و تضعیف جدی پایگاه اجتماعی این جریان، استراتژی اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس دوازدهم را باید تشکیل یک اقلیت سنگین وزن، پرسروصدا و فعال در مجلس دانست. به زبان دیگر حالا که اصلاحطلبان امیدی برای به دست گرفتن اکثریت بهارستان ندارند تلاش میکنند از کانال اقلیت در مجلس، خود را از انزوای چندساله سیاسی خارج کنند. آنها که اعتبارشان را با گره زدن هویت خود به حمایت از روحانی به نابودی کشاندند حالا امید دارند از طریق بازتعریف خود در قامت مخالفان دولت مستقر دوباره جایگاهی در فضای سیاسی کشور پیدا کنند.
پس از اعتدال و توسعه که همواره به عنوان شعبه دوم حزب کارگزاران شناخته میشود روز گذشته حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با برگزاری یک نشست خبری به تشریح چشمانداز این حزب از 11 اسفند پرداخت.
مرعشی همچنین درباره تعداد کاندیداهای حاضر از جبهه اصلاحات در صحنه انتخابات خاطرنشان کرد: ۱۸۰ نفر از اعضای احزاب جبهه اصلاحات در انتخابات ثبتنام کردهاند و باید ببینیم چه تعداد تایید میشوند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3943/1/273687/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
درباره اسکار مهران مدیری که میهمان شبکه نمایش خانگی میشود
مدیری اگرچه اعتبار و مخاطبش را مدیون تلویزیون است اما شاید به این دلیل که سایر بسترهای پخش حتی برای کارهای ناتمام او بودجههای هنگفتی میپردازند و سود سرشاری را نصیبش میکنند، بعد اقتصادی فعالیتهایش را در اولویت قرار دهد. او البته میداند میزان استقبال مخاطب و اعتباری که میتواند از صداوسیما کسب کند، قابل مقایسه با مخاطبان آثارش در نمایش خانگی نیست. حالا باید دید «اسکار» مدیری در پلتفرم و بستری غیر از سیما چگونه عمل میکند؛ مجموعهای گفتوگومحور که بزودی از یک پلتفرم پخش خواهد شد.
«اسکار» تقلیدی از مسابقه خارجی Task Master است که محور اصلی آن چالش 5 کمدین درباره توانمندیهای خود است. این برنامه یکی از ایدههای مطرح شده برای فصل بعد «دورهمی» بود که با جدایی مدیری از صداوسیما حالا برای شبکه خانگی تولید شد. مدیری همراه با نیما شعباننژاد، مجریهای «اسکار» هستند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3944/1/273736/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
گزارش «وطن امروز» درباره ارتباط قیمت مسکن و افزایش جمعیت
طبق آخرین پیمایش ملی که در کشور و به منظور درک دلایل تمایل و عدم تمایل به فرزندآوری انجام شده است، یکی از علتهای اصلی اولیه افراد برای عدم تمایل به فرزندآوری، هزینه بالای تامین بالای مسکن است.
از سال 97 با شروع روند تورمی فزاینده در بازار مسکن، همزمان نرخ باروری نیز کاهش یافته است. این رابطه را اینگونه میتوان توضیح داد که از طرفی در تهران قیمت آپارتمان از سال 97 تاکنون، حدودا 18 برابر شده است و از طرف دیگر طبق آمار رسمی، «هزینه تامین مسکن (اجارهبها) در سبد هزینه ماهانه خانوارهای ایرانی»، در سالهای اخیر، در تهران و شهرهای بزرگ، به بیش از 70 درصد رسیده است. این رابطه را اعداد و ارقام نیز تایید میکند.
به این ترتیب، رشد قیمت مسکن و به تبع آن افزایش جمعیت اجارهنشین در کشور در سالهای اخیر سبب شد شیب رشد اجارهبها به دلیل برهم خوردن تعادل حداقلی عرضه و تقاضا در بازار اجاره مسکن، تندتر شود. خانوارهای جوان که باید 70 درصد از درآمد خود را صرف تامین هزینه مسکن کنند، مسلما به فرزندآوری فکر نکرده و در نتیجه، «هزینهخواری اجارهبها از سبد هزینه ماهانه خانوارها»، عاملی برای «کاهش میل و تصمیم به فرزندآوری» در این سالها شده است.
از جمله طرحهای مشوقی که توسط دولت در حال اجراست میتوان به اعطای تسهیلات بانکی، اعطای زمین و فروش خودرو به مادران و اعطای خانه سازمانی و بیمه رایگان مادران دارای ۳ فرزند اشاره کرد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3944/1/273731/0
🇮🇷 @Vatanemrooz