هدف واشنگتن از ایجاد بندر در غزه،حمایت از اسرائیل برای مقابله با حزبالله است
اسرائیل هیوم در گزارشی نوشت بر خلاف گزارشهای قبلی، هدف اصلی راهاندازی بندر برای اسرائیل در قبرس انتقال کمکها به نوار غزه نیست، بلکه مقابله با وضعیتی است که در صورت وقوع جنگی همهجانبه بین اسرائیل و حزبالله، کار در بندر حیفا مختل شود.
در همین زمینه یک رسانه اسرائیلی اعلام کرد راهاندازی بندر اسرائیل در قبرس تدارک اسرائیل برای آغاز جنگی همهجانبه در شمال است و این بندر یک ضرورت فوری برای جلوگیری از وضعیتی است که در آن کالاها و تجهیزات در طول جنگ به اسرائیل نرسد. تحت هدایت میری رگو، وزیر حملونقل اسرائیل هیاتی از این وزارتخانه دیروز عازم قبرس شد تا یک بندر اسرائیلی که سناریوهای امنیتی را با هزینهای بالغ بر صدها میلیون شیکل شبیهسازی میکند، راهاندازی شود؛ قرار است این کار فوری اجرا شود. یک روز پس از آنکه جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا از قصد ایالات متحده برای ایجاد اسکله دریایی در نوار غزه خبر داد، روزنامه یدیعوت آحارانوت اخباری مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای خرید یکی از بنادر جزیره قبرس منتشر کرد. وزارت حملونقل رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه اعلام کرد یک هیات این رژیم به سرپرستی عوزی اسحاقی، رئیس شرکت بنادر اسرائیل روز دوشنبه (دیروز) عازم قبرس شد تا درباره خرید یکی از بنادر این جزیره که سومین بندر بزرگ در دریای مدیترانه محسوب میشود، گفتوگو کند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3999/1/277981/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
نگاه حمایتی نولان به سازنده بمب اتم در «اوپنهایمر»، 7 جایزه اسکار را نصیبش کرد
در حالی نودوششمین مراسم اسکار بامداد دوشنبه 21 اسفند به وقت ایران برگزار شد که مطابق پیشبینیها فیلم «اوپنهایمر» که پیشتر با 13 نامزدی رکورددار این مرحله بود، با کسب 7 جایزه عنوان بهترین فیلم اسکار 96 را از آن خود کرد.
«اوپنهایمر» از اساس فیلمی است که برخلاف تبلیغات گستردهای که برای آن انجام شده و آن را با مهمترین فیلمهای تاریخ سینما مقایسه میکنند، باید گفت نه تنها از نظر فنی، بلکه حتی از نظر محتوایی نیز بسیار ضعیفتر از اغلب آثار قبلی خود کارگردان است. این فیلم به دلیل استفاده زیاد از صحنههای غیراخلاقی درجه R در اکران گرفته است.
مورفی برای نقش اوپنهایمر بیش از آنکه تلاش کند دانشمند و نابغه بودن او را نمایان کند، عمدا جنبه حیرانی و سرگردانی این دانشمند را مورد توجه قرار داده و در واقع مورفی فقط جنبه پریشانی «اوپنهایمر» را خوب نشان میدهد، نه «پدر بمب اتم» را تا موقعیت او را برای مخاطب امروز ترحمبرانگیز نمایش دهد.
اساسا انتخاب مورفی را نمیتوان بیارتباط با بکگراند ذهنی مخاطب نسبت به او و جدا از فیلمهای قبلی او دانست. مخاطب همچنان نسبت به او سمپاتی دارد و مورفی اگر منفیترین نقش را هم ایفا کند، همچنان وزن مثبت بودن او در ذهن مخاطب بیشتر است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3999/8/277946/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
وزیر خارجه اوکراین: زمان آن رسیده که به فکر صلح باشیم
در بحبوحه بنبست پیشآمده در کمکهای آمریکا به اوکراین که این کشور جنگزده اروپایی را با کمبود تسلیحات و نیرو در میدان نبرد مواجه کرده است و هیچ چشمانداز روشنی برای موفقیت کییف دیده نمیشود، وزیر خارجه اوکراین گفت اکنون زمان آن فرا رسیده که به فکر صلح در اوکراین باشیم.
دیمیترو کولبا، در مصاحبه با اسکای نیوز گفت: ما برای برگزاری نشست سران در سوییس با هدف تحقق صلح در اوکراین تلاش میکنیم. وی ادامه داد: روسیه میتواند در نشست دومی که درباره صلح در اوکراین برگزار خواهد شد، شرکت کند. کسانی هستند که میخواهند اوکراین امتیازهایی بدهد. وزیر خارجه اوکراین همچنین درباره وضعیت میدانی جنگ گفت: وضعیت میدانی باثبات است و نیروهای ما با حملات روسیه مقابله میکنند. در همین حال کولبا تأکید کرد عدم حمایت لازم از اوکراین به منافع آمریکا لطمه میزند. ما باید منتظر نتایج انتخابات آمریکا باشیم تا مواضع واقعی دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را بفهمیم. گفتههای وزیر خارجه اوکراین در حالی بیان میشود که رهبر کاتولیکهای جهان اخیرا در اظهاراتی از دولت زلنسکی خواست پرچم سفید را بالا ببرد. پاپ فرانسیس در مصاحبهای که ماه گذشته با شبکه تلویزیونی RSI سوییس داشت که بخشی از آن روز شنبه منتشر شد، عنوان کرد اوکراین باید شجاعت به دست گرفتن پرچم سفید را داشته و در مواجهه با شکست احتمالی، پذیرای مذاکرات صلح با میانجیگری قدرتهای بینالمللی باشد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4000/1/278025/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
وطن امروز» درباره افزایش عجیب هزینه سفر با تاکسیهای اینترنتی گزارش میدهد
از چند روز قبل پلتفرمهای تاکسی اینترنتی با دستور تعزیرات موظف شدند گزینه «عجله دارم» را از پلتفرم خود حذف کنند. این گزینه با این هدف به پلتفرمهای تاکسیهای اینترنتی اضافه شده بود تا اگر فردی عجله داشت، بتواند از این گزینه استفاده کند. در ابتدا اضافه شدن این گزینه، کاربردی بود؛ مسافرانی که عجله داشتند میتوانستند با پرداخت مبلغ بیشتر، از شانس اینکه رانندهای زودتر تقاضای سفر آنها را بپذیرد، بهرهمند شوند اما رفته رفته این گزینه تبدیل به رویه ثابت سفرها شد، به گونهای که اگر این گزینه از سمت مسافر اعمال نمیشد، اساسا رانندهای سفر را قبول نمیکرد.
این موضوع در شرایط جوی خاص مانند باران یا ساعتهای شلوغی بسیار مشهودتر از قبل بود. با این انتخاب ۲۰ درصد به قیمت تمامشده کرایه افزوده میشد.
در نهایت این اتفاق با واکنش سازمان تعزیرات حکومتی همراه شد. مسؤولان این سازمان در یک نشست خبری اعلام کردند وجود گزینه عجله دارم اساسا غیرقانونی است و باید هر چه زودتر حذف شود.
حال چند روزی از حذف این گزینه گذشته است اما شواهد نشان میدهد شاید در ظاهر گزینه «عجله دارم» حذف شده ولی در باطن قضیه، آن مبلغ حالا کمی بیشتر یا کمتر به اصل کرایه افزوده شده و افزایش به شکلی محسوس است که موجب اعتراض تمام مردم شده است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4001/1/278077/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
صفحه نخست وطن امروز، ۲۷ اسفند ۱۴۰۲
🔸هولوکاست غزه
@vatanemrooz | vatanemrooz.ir