🔴روایت رضا عباسی از پیام تهدید آمیز رئیسی به علی اف: اقدامات باکو بی هزینه نخواهد بود.
🔹رضا عباسی فعال رسانه ای:
🔹امروز رئیسی تمامی تعارفات با علی اف را کنار گذاشت؛ هرگونه تصمیم برای حمله به مرز ارمنستان، موجب اعزام بی سابقه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به نقاط درگیری خواهد شد.
🔹رئیسی ضمن هشدار به علی اف برای حضور اسرائیل در باکو، به وی یاد آور شد این اقدامات برای باکو بی هزینه نخواهد بود.
✍بحمدلله ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، حرف آخر را به رییس جمهور آذربایجان زد، آنهم با تهدید جدی و شفاف و شفاف
👆🏻 السودانـــى: جواب اعتماد ملت عراق را خواهم داد
🔹 محمد شياع #السودانى: خداوند و نمايندگان ملتى كه بابت تشكيل دولت به بنده اعتماد كردند را شاكرم.
🔸به ملت #عراق قول مى دهم كه با تشكيل هرچه سريعتر كابينه و دولتى قوى و قادر به ساخت كشور و خدمت به ملت و حفظ و ثبات امنيت و ايجاد روابط بين المللى متوازن، جواب اعتمادشان را خواهم داد.
ـــــــــــــــــــــــ
شگرد اصلاح طلبان دوقطبی سازی است!
به نام خدا و برای خدا
✍دوقطبی سازی، زمانی در کشور آغاز شد، که یک جریان سیاسی، قصد قبضه کردن قدرت را داشت، ولذا با #شگرد_شیطانی اصلاح طلبی، در قدرت #نفوذ کرد.
🔺این جریان فرصت طلب، لقب #اصلاح_طلب برخود نهاد، در حالی که به اصلاحات واقعی اعتقاد نداشت!
🔺این شجره خبیثه علیرغم انتخاب لقب اصلاح طلبی، ولی #اصلاحات_واقعی را خطری برای دنیای زر و زور و تزویر خود میدانست و لذا در عمل، نه تنها سد راه اصلاحات واقعی میشد، بلکه با دوقطبی سازی، مردم را رو در روی هم قرار میداد و زمینه بزرگترین #فتنهها، بحرانها و حتی قتل و عام در کشور را فراهم میکرد!!!
🔺مثلاً حسن روحانی در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۲ با طرح دوقطبی #معیشت و #سانتریفیوژ گفت: «خوب است که سانتریفیوژها بچرخند، اما مهم است که چرخ کشور هم بچرخد، و چرخ صنعت هم بچرخد.»
🔺طرح شعار مزورانه «چرخیدن زندگی مردم و #سانتریفیوژها» خیلی زود جو انتخابات را به نفع او تغییر داد، اما طی ۸ سال ریاست جمهوریش، اصلاح امور کشور و زندگی مردم را به کلاف سردرگم مذاکرات هستهای و برجام گره زد! و همچنان، #برجام گره کور کشور است!
🔺شگرد سران اصلاحطلبان در #اغتشاشات اخیر، مبنی بر عدم حضور میدانی است، اما یقیناً سهم آنان، کمتر از آشوبطلبان در میدان نیست، زیرا مکارانه، با صدور بیانیه و اظهار نظرهای جهتدار، نقش قابل توجهی در گسترش #آشوب_آفرینی داشته و دارند.
شایان ۲۲ مهر ۱۴۰۱
@vaznesiyasi
❌رئیس رژیم صهیونیستی در نشست خبری:
« توافق با لبنان دستاورد بزرگی برای «اسرائیل» است زیرا امکان رویارویی نظامی با حزبالله را از بین میبرد، ما از رویارویی با آنها نمیترسیم، اما این توافق برای جلوگیری از جنگ است، که بهتر است از آن (جنگ) جلوگیری شود.»
✍رژیم صهیونسیتی را که یک روز ارتش #چهارم جهان میخواندند...
1⃣امروز ناچار است، در مقابل #حزب_الله قهرمان و عزیز لبنان زانو بزند، بطوری که مخالفان حزبالله در لبنان هم، به این اقتدار و پیروزی لبخند زدند.
2⃣دومین پیروزی محور مقاومت، انتخاب رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بود که دیشب کام خاندان 🌹شهداء، حشدالشعبی و ملت عراق را شیرین کرد.
3⃣و یحتمل، برای سومین #پیروزی، باید در همین روزها و شبها به انتظار نشست، که ان شاءالله حاصل خواهد شد، #انصارالله_یمن.
🔸پس #فتنه_گران داخلی از فتنه و آشوبطلبی دست بردارند، که قطعاً بیچارگی و سیلی خوردنشان نزدیک است، چرا که سردار دلها فرمودند:
«هر کس تیر به سمت این #نظام انداخت، آواره شد.»
شایان ۲۲ مهر ۱۴۰۱
@vaznesiyasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
#مهدی_جمشیدی
هدایت شده از صابرین نیــوز
🛑شعار نویس های مسلح دو نیروی مدافع امنیت را به شهادت رساندند
🔹به گزارش دانا، یک گروه شعار نویسی با الفاظ رکیک و مسلح به اسلحه کمری که بر اساس گزارش های اولیه لیدر آنها یک زن بوده است! پس تذکر نیروهای مدافع امنیت با شلیک گلوله موجب شهادت دو نفر از مدافعان امنیت شدند.
🔹این اقدام تروریستی توسط گروه شعار نویسی مسلح نیمه شب دیشب در لارستان به وقوع پیوست و طی آن شهید نورالدین جنگجو و هادی عرفانی نیا به شهادت رسیدند.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
کاش حرمت نماینده عالی دولت حفظ میشد
به نام خدا و برای خدا
✍مردم شنیدهاند، که #استاندار_انقلابی و مردمی استان مرکزی از همان دربی به نماز جمعه میآید، که مردم میآیند...
به صف اول نمیرود و در بین صفوف مردم مینشیند...
به درد دل مردم مشتاقانه گوش میکند و لذا به همین دلیل، بعضاً مردم برای طرح گرفتاری و حل مشکلات خود با نماینده ارشد دولت در استان، به نماز جمعه میآیند.
🔹امروز هم مثل جمعههای دیگر، مردم در بین خطبههای نماز جمعه برای بازگو کردن مشکلات خود به جناب مخلص الائمه استاندار مرکزی مراجعه داشتند که موجب تذکر امام جمعه گردید.
🔺کاش امام جمعه محترم اراک حرمت نماینده ارشد دولت در استان را نگه میداشتند و از تریبون رسمی نماز جمعه به استاندار و مراجعین به ایشان تذکر نمیدادند، زیرا محافظین آیت الله دری بسیارند و یکی از آنها میتوانست تذکر ایشان را بصورت مکتوب، یا شفاها به استاندار برساند.
❗️زیبنده است، آیتالله دری هم فرصتی برای شنیدن درد دل و حل مشکلات و گرفتاریهای مردم اختصاص دهند.
شایان ۲۲ مهر ۱۴۰۱