💢 دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
🔻 اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ و صَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.
🔸 ای خدا در این روز مرا از آلودگی و ناپاکیها پاک ساز و بر حوادث خیر و شر قضا و قدرت صبر و تحمل عطا کن و بر تقوی و پرهیزکاری و مصاحبت نیکوکاران موفق دار به یاری خود ای مایه شادی و اطمینان خاطر مسکینان.
🤲 #ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سخنان بسیار عجیب مقام معظم رهبری
❇@velayat_82
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #استوری | رهبر انقلاب، در دیدار اخیر مسئولان نظام: بدانید تصمیمی که میگیرید، امضائی که میکنید، امضائی که نمیکنید، کاری که انجام میدهید، کاری که انجام نمیدهید، همه در مقابل چشم حضرت حق است: وَ کُنتَ اَنتَ الرَّقیبَ عَلَىَّ مِن وَرائِهِم وَ الشّاهِدَ لِما خَفِىَ عَنهُم. ۱۴۰۱/۱/۲۳
❇@velayat_82
📩 راهگشایی ذکر الهی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: شما ذکر خدا بگویید، خدای متعال هم بر شما صلوات میفرستد، به شما درود میگوید؛ هم خود ذات اقدس الهی، هم ملائکهی او به شما مؤمنین درود میگویند. و بدانیم که ذکر و یاد خدا راهنما، راهگشا و دستگیر است، میتواند ما را قادر بر گرهگشایی کند؛ گره زیاد داریم و دست قدرت و پنجهی تواناییِ خود ما انسانها است که باید این گرهها را باز کند امّا این توانایی را خدا به ما میدهد. ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
🌙 #بهار_قرآن
❇@velayat_82
☀️رهبر معظم انقلاب
احساس ضعف برای یک ملت، خیلی احساس خطرناک و سم مُهلِکی است. یکی از برکات اعتقاد به مهدویت این است که انسان احساس اطمینان، قوت قلب و قدرت میکند.
📚سخنرانی رهبر انقلاب سال ۱۳۸۴
❇@velayat_82
☀️رهبر معظم انقلاب
خانوادهی خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند، با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند، رعایت همدیگر را بکنند، مصالح همدیگر را گرامی و مهم بدارند.
۱۳۷۷/۹/۱۲
❇@velayat_82
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#استوری
⚠️عدم تزکیه منشأ ظلم پذیری
➕هر هفته یک #نکته_اخلاقی از امام خمینی(ره) به اشتراک بگذارید...
❇@velayat_82
🌹استغفار باید حقیقی باشد
♦️امام خامنه ای :یک روایتی دیدم من که ظاهراً از حضرت رضا(علیهالسلام) است، که میفرماید:«مَنِ استَغفَرَ بِلِسانِه و لَم یَندَب بِقَلبِه فَقَدِ استَهزَاَ بِنَفسِه»(بحار/کتابالروضه/بابالمواعظ/ص۱۱)
♦️کسی که به زبان استغفار میکند، اما در دل پشیمان نیست ازگناه، خیلی هم خوشحال است که این گناه را انجام را داده است، اما به زبان هم میگوید «استغفرالله»، در این روایت، امام فرمودهاند که این آدم خودش را دارد مسخره میکند. این چه جور استغفاری است؟ این استغفار نیست.
♦️استغفار یعنی انسان برگردد، واقعا از خدای متعال به طور جد بخواهد که خدا انسان را به خاطر این کارِ خلاف ببخشد. چطور تصمیم دارد باز همان کار خلاف را انجام دهد، رویش میشود از خدای متعال، طلب بخشش کند؟!
«توبه برلب، سُبحِه در کف، دل پر از شوق گناه
معصیــت را خنـده می آیــد ز استغفــار مـا»
-این چهجور استغفار کردنی است؟! این استغفار کافی نیست. استغفار باید جدی باشد، حقیقی باشد.
❇@velayat_82
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برکات ماه رمضان
🦋 کلیپ زیبایی از سخنرانی حضرت آیت الله خامنه ای درباره برکات ماه رمضان
❇@velayat_82
🔻بحران های ناشی از حوادث طبیعی و غیر طبیعی
🔹آنچه برای بنده به عنوان یک مسئله مهم مطرح است این است که در مقابل حوادث و بلایای طبیعی دو گونه میتوان موضع گیری کرد:
🔘یک) تسلیم حادثه شدن و خود را به پیامد در مسیر حوادث رها کردن
🔘دو) برخورد فعال و مثبت یعنی مصیبت را با همه ی عظمت و سنگینی اش پشت سر گذاشتن و به سمت جلو و اصلاح کارها حرکت کردن.
📚بیانات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی۱۳۸۵/۰۷/۱۰
☀️ @alamdare_313
☀️رهبر معظم انقلاب
من تأکید کنم بر روی #استغفار؛ استغفار از گناهان، استغفار از خطاها، استغفار از لغزشها؛ چه گناهان کوچک، چه گناهان بزرگ. این خیلی مهم است که در این ماه، ما خودمان را، دلمان را از زنگارها پاک کنیم؛ خودمان را از آلودگیها مصفا کنیم، شستشو بدهیم؛ و این با استغفار امکانپذیر است.
لذا در روایات متعددی دارد که بهترین دعاها یا در رأس دعاها، استغفار است؛ طلب مغفرت از پروردگار. برای همه هم استغفار هست. پیغمبر اکرم هم -آن انسان والا- استغفار میکرد. حالا استغفار امثال ما از نوعی از گناهان است؛ این گناهان متعارف و معمولی و گرایشهای حیوانی در وجود ما و همین گناهانِ به تعبیری میگوئیم گناهان چارواداری؛ گناههای آشکار و واضح.
بعضیها استغفارشان از چنین گناهانی نیست؛ از ترک اولی است. بعضی ترک اولی هم نمیکنند؛ اما استغفار میکنند؛ که این استغفار از قصور ذاتی و طبیعی انسانِ ممکن در قبال عظمت ذات مقدس پروردگار است؛ استغفار از عدم معرفت کامل که این مال اولیاء و مال بزرگان است.
ما باید از گناهانمان استغفار کنیم. فایده بزرگ استغفار این است که ما را از غفلت نسبت به خود خارج میکند. ما گاهی در مورد خودمان دچار اشتباه میشویم. وقتی به فکر استغفار میافتیم، گناهان، خطاها، خیرهسریها، پیروی از هوای نفس که کردیم، تجاوز از حدود که انجام دادیم، ظلمی که به نفس خودمان کردیم، ظلمی که به دیگران کردیم، جلوی چشم ما زنده میشود و به یادمان میآید که چه کردهایم؛ آنوقت دچار غرور، دچار نخوت، دچار غفلت نسبت به خود نمیشویم. اولین فایده استغفار این است. بعد هم خدای متعال وعده فرموده است که آن کسی که استغفار کند، یعنی بهعنوان یک دعای حقیقی از خدای متعال حقیقتاً آمرزش بطلبد و از گناه پشیمان باشد، «لوجد اللَّه توّاباً رحیماً»؛ خدای متعال توبهپذیر است. این استغفار، بازگشت به سوی پروردگار است؛ پشت کردن به خطاها و گناهان است و خداوند میپذیرد؛ اگر استغفار، استغفار حقیقی باشد.
توجه کنید که همینطور آدم به زبان بگوید: استغفراللَّه، استغفراللَّه، استغفراللَّه اما حواسش این طرف و آن طرف باشد، این فایدهای ندارد؛ این استغفار نیست. استغفار یک دعاست، یک خواستن است؛ باید انسان حقیقتاً از خدا بخواهد و مغفرت الهی و گذشت پروردگار را بطلبد: من این گناه را کردهام؛ پروردگارا! به من رحم کن، از این گناه من بگذر. اینطور استغفار کردنی نسبت به هر یک از گناهان، مسلماً غفران الهی را پشت سر خواهد داشت؛ خدای متعال این باب را باز فرموده است.۱۳۸۶/۰۶/۲۳
❇@velayat_82