*احکام⚠️*
🔹استفاده از چه بازی هایی جایز نیست؟
(بر اساس فتوای آیت الله خامنه ای)
❇@velayat_82
‹🌿🖇›
•
•
نگذاریـدتنبلـیوراحتـیشمـاراوسوسـهکنـد
اگـرایـنحالـتتنبلـیوجـودداشت هیچکـدامازایـنکشفیـاتمھـمعلمیبـه وجـودنمیآمـد
شرححـالایـنبزرگـانومخترعـانبـزرگ
راببینیـدکـهچطـور
خوابرابـرخودشـانحـرامکردنـد :))
ـــــمقـاممعظـمرهبـری🖇📒ـــــ
•
•
#رهبرانه
❇@velayat_82
🪐!“•••
باخامنھاےدلمچقدࢪآراماسٺ
باحضرٺماه، امټمهمگاماست
راهےنماندھتابہسویمهدی(عج)
بارهبࢪماخصمجهانناكاماست
🍪⃟☕¦⇢#سیدنا
❇@velayat_82
🔸 ﷽ | يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
🔸 کافران میخواهند تا نور خدا را به گفتار باطل (و طعن و مسخره) خاموش کنند و البته خدا نور خود را هر چند کافران خوش ندارند کامل و محفوظ خواهد داشت.
❇@velayat_82
~~…
❪دوستش میگفت:
علی تو قُنوتنمازش
هیچ چیزی برای خودش
نمیخواسـت...
بارها میشنـیدم که میگفت؛
اَللهُم احفِظ قائِدنا الخامِـنهای...♡
بلند هم میگفت،
از تَه دِل..♡!❫
•
+شهیدعلیصیادشیرازی🍃
❇@velayat_82
رهبر معظم انقلاب:
ما باید احساس محبت به فاطمه زهرا(س) را در زندگی خود پیاده کنیم؛ زیرا بدون پیوند عملی به اصل آن، محبت مورد سؤال قرار خواهد گرفت.
در پی محبت باید اطاعت و متابعت باشد.
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#حضرت_زهرا
❇@velayat_82
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبری : حالا کسی یک حرف غلطی میزند و کسی درباره او احساس تکلیفی میکند؛ این را نباید کش داد ...
🔹نهج البلاغه وزندگی🔹
❇@velayat_82
#خنکای_بصیرت
✍ امام خامنه ای مدظله
🔰 برخی تلاش و تبلیغ میکنند که غیرت دینی را « بیمنطقی و خشونت » بنامند اما حقیقت این است که غیرت دینی همراه با
👈 عقلانیت و برخاسته از بصیرت است و بصیرت نیز شعبه و مظهری از عقلانیت است ضمن اینکه در عمل نیز در اغلب موارد ، غیرت دینی با عقلانیت همراه بوده است .
❇@velayat_82
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🌹لحظات ورود رهبرمعظم انقلاب به منزل شهید احمدی روشن در دیماه ۹۰
✍🏻 چقدر سخت است برای رهبر عزیزم از دست دادن یارانی با #غیرت_دینی چون احمدی روشن جوانی با اون پشتکار مثال زدنی تا افرادی چون #حاج_قاسم #سردار_دلها🥀
❇@velayat_82
☀️رهبر معظم انقلاب
ادای تکلیف در اندیشه امام
به همين خاطر، در كلمات امام بزرگوارمان - كه مرد حكيمى بود و صرفاً يك روحانى متخصص در امر فقه و اصول و حكمت و فلسفه نبود و شخصاً و روحاً يك انسان بزرگانديش و بلندانديشى بود - اداى تكليف خيلى مهم شمرده مىشد. ما آدمهاى بزرگ زياد ديدهايم و شرح حال بعضى از آنان را در كتابها خواندهايم و با انواع و اقسام شخصيتهاى روحانى و علماى دينى و اساتيد، زياد برخورد كردهايم؛ ولى امام(ره) يك انسان نمونه و فوقالعاده بود و از نوع ساير كسانى كه در همان كسوت و با آن هدفها بودند، نبود. انصافاً او انسان والايى بود.ايشان مكرر مىگفتند كه ما براى اداى تكليف حركت مىكنيم، حتّى براى پيروزى هم تلاش نمىكنيم. البته، پيروزى را دوست مىداريم، هيچ كس نيست كه از پيروزى بدش بيايد، هيچكس نيست كه براى پيروزى كار نكند؛ اما هدف نهايى چيزى است كه حتّى از پيروزى هم بالاتر مىباشد و آن جلب رضاى خدا و اداى تكليف است. اگر من پيروز شدم، اما از خدا دور گشتم، مغلوب شدهام. اگر من - خداى نكرده - به هدفم دست نيافتم، اما تكليفم را انجام دادم، اين پيروزى و پيشرفت است./بیانات در ديدار فرماندهان يگانهاى عمدهى عملياتى نيروى زمينى و هوانيروز ۱۳۶۸/۱۲/۰۵
❇@velayat_82
☀️رهبر معظم انقلاب
انقلاب ایران بر خلاف سایر انقلاب ها بر مبنای تفکرات الهی
يكى از اين دو خصوصيت، عبارت بود از اين كه مبناى اين انقلاب، ارزشهاى دينى و اخلاقى و معنوى بود و خصوصيت ديگر اين بود كه انقلاب بر پايهى اراده و خواست مردم در تشكيل و ادارهى حكومت باقى ماند. يعنى پس از پيروزى انقلاب، اهميت نقش مردم از آنها سلب نشد و به عنوان يك عنصر براى انقلاب باقى ماند. اين دو خصوصيت، در انقلاب ما وجود دارد.
انقلابهاى ديگر، غالباً بر مبناى تفكرات مادّى انجام گرفته است. ممكن است اين تفكرات، افكار مادّى مكتبى و مسلكى - يعنى تفكرات ماركسيستى و كمونيستى - باشد و يا اين كه اعتقادى هم به يك مكتب مادّى نداشته باشند؛ بلكه بر مبناى مادّىنگرى - مثل گروههاى ميهندوست و ميهنپرستى كه در بعضى از كشورها اقداماتى را انجام مىدهند و بينش دينى ندارند - عمل كنند.
همهى انقلابها اينگونهاند. حتّى انقلابهايى كه مقدّمات آنها مذهبى يا اسلامى بوده است، در انتها از حالت اسلامى بودن خارج شدند؛ مثل بعضى از كشورها كه در اول، انقلابشان در مساجد شكل گرفت و نهضت از مساجد يا مدارس دينى شروع شد - هم در آسيا و هم در آفريقا - ليكن بعد كه حركات رشد پيدا كرد، چون در ميان مذهبيون، قوّت رهبرى كافى وجود نداشته، ديگران آمدند و امور را قبضه كردند و خط را از حالت مذهبى، به سمت لامذهبى بردند./خطبههاى نماز جمعهى تهران ۱۳۶۸/۱۱/۲۰
❇@velayat_82
☀️رهبر معظم انقلاب
دین اسلام خصوصیت انقلاب
دين، خصوصيت انقلاب بود و ماند. اينطور نبود كه روزى دين خصوصيت انقلاب باشد و پس از چندى، اين خصوصيت از انقلاب گرفته بشود و به چيز ديگرى تبديل بشود. اين يك خصوصيت، در هيچيك از انقلابها نبود وهمين، يكى از مهمترين عوامل بود تا هر جاى دنيا قلبى براى دين و اسلام مىتپد، به جمهورى اسلامى - كه براى اسلام حركت مىكند و به اعلاى كلمهى اسلام فكر مىكند - علاقهمند باشد.
خطبههاى نماز جمعهى تهران ۱۳۶۸/۱۱/۲۰
❇@velayat_82