📝 #ویژه | نماز جمعهای که معادلات آینده را رقم خواهد زد
🔸جمعه ۱۳ مهرماه چشمان بسیاری در سراسر جهان به #نماز_جمعه تهران و بیانات رهبر معظم انقلاب خواهد بود.
نماز جمعه ۱۳ مهرماه یکی از تاریخی ترین رویدادهای سیاسی عبادی است که پیامهای مختلفی را متبادر میسازد.
رهبر معظم انقلاب پس از آنکه #موشکهای_ایرانی لرزه بر تل آویو انداخت و بر سیبل اهداف نشست با شجاعت و اقتدار در این نمازجمعه حاضر میشوند و یکبار دیگر همه معادلات جنگ روانی و خبرسازیهای دشمن مبنی بر حضور در پناهگاه و جای امن رنگ میبازد. ارتقا سطح #بازدارندگی و جدیت پاسخگویی متقابل ایران در مقابل رژیم صهیونی و همپیمانان در این #اقدام_راهبردی فرمانده کل قوا و ولی امر مسلمین جهان به خوبی نمایان است و پیام آشکاری را به دوستان و دشمنان میدهد.
🔹صهیونیستها به روشنی خواهند دید که با چه توان بالای معنوی و ارادهی قویای در #مبارزه روبرو هستند. ارادهای که #محور_مقاومت را بر بنیانی مرصوص بنیان نهاد و امروز به عنوان نیرویی مهم و بازیگری تعیین کننده در منطقه در حال نقش آفرینی است.
🔸این حضور مقتدرانه رهبر معظم انقلاب با همراهی ملت قهرمان ایران انگیزه و پیام خاصی نیز به محور مقاومت و مجاهدین خصوصا نیروهای جنبش حزبالله لبنان میدهد که ایران را در کنار و همراه خود در مقابله با رژیم صهیونی حس کنند.
🔹حضرت آیت الله خامنهای در این برههی حساس دیدار با نخبگان را انجام دادند و اینک تیز رهبر انقلاب و مردم ایران که مشتاقانه در نماز جمعه تهران جمعه شرکت میکنند، پاسخی تاریخی به زیاده گویی های رژیم اشغالگر میدهند که در برابر ایران اسلامی کوچکترین شانسی نداشته و تهدیدی تو خالی محسوب میشوند.
🔸شور و شوق خاصی در مردم ایران برای تجدید بیعت با رهبر انقلاب و اقامه نماز به امامت آیت الله خامنهای وجود دارد که از همبستگی با آرمانهای انقلاب و حضور در صحنه ملت ایران حکایت دارد. #مردم _ایران بخشی مهم و تعیینکننده از این حرکت سیاسی تاریخی کلیدی و تاریخ ساز هستند.
🔹این نماز جمعه به عنوان یک حرکت قدرتمند و مانوری حماسی قبل از برپایی پیامهای مهمی را متبادر کرده است، اما قطعا بیانات رهبر معظم انقلاب دربارهی معادلات منطقهای و تحولات جنگ #جبهه_مقاومت علیه صهیونیستها و اربابان آمریکایی شان بسیار حیاتی و تاریخ ساز خواهد بود.
🔸روز جمعه چشمان بسیاری به #تهران و سخنان رهبر انقلاب دوخته خواهد شد. جایگاه تاریخی نماز جمعه روز ۱۳ مهرماه در اوج اهمیت خود قرار دارد و پیام و بیانات رهبر انقلاب قطعا معادلات و #نظم_منطقه آیندهی آن را رقم خواهد زد.
@rahbari_plus
✅ دلایل مهم حضور شخص رهبری در نماز جمعه فردا
❇️پوچی فضا سازی رسانههای غرب مبنی بر مخفی شدن
🔸بی اعتنایی به تهدیدات و حقیر پنداری دشمن
🔹جلوتر از مردم بودن رهبری در تهديدات
🔴نهراسیدن از مرگ و دنبال شهادت دویدن
⚫️بزرگداشت سالروز طوفان_الأقصى
⚫️گرامیداشت(همزمان) مراسم سید مقاومت در محیطی بزرگتر از حسینیه امام خمینی
----------------------
⚠️خواندن نماز جمعه پشت سر "ولی فقیه" در یکی از مهمترین لحظات تاریخ معاصر!
👌 تدبیر و شجاعت از اوصاف امام جامعه است تا ملتی در برابر دشمن قدار حتی احساس ضعف نکند.
✌️هرکس میتواند خودش را به این نماز جمعه برساند.
✅تزریق روحیه
#سید_حسن_نصرالله
#وعده_صادق
#قدرت_منطقه
واکنش امام خمینی به بزرگنمایی تهدیدات دشمن!.mp3
1.35M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• واکنش امام خمینی به بزرگنمایی تهدیدات دشمن!
#وعده_صادق
🆔 @balagh_ir
فرق یه عده بیریشه و یک ملت ریشهدار
همزمان:
صف فرار صهاینه از اسرائیل
صف ورود به نماز جمعه تهران
✍تفکر نقاد
🌪نود سیاسی🌪
🔝 @navad_siasi
🌺🌺ارزش تقویت بنیه دفاعی 🌺🌺
🔸 ﺇِﺫْ ﻋُﺮِﺽَ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﺑِﺎﻟْﻌَﺸِﻲِ ّ ﺍﻟﺼَّﺎﻓِﻨَﺎﺕُ ﺍﻟْﺠِﻴَﺎﺩُ
«ص٣١».
✅«ﺻﺎﻓﻨﺎﺕ» ﺟﻤﻊ «ﺻﺎﻓﻨﺔ» ﺑﻪ ﺍﺳﺒﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﻫﻨﮕﺎم ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻥ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻛﻤﻲ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻧﻮﻙ ﺳﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻲ ﮔﺬﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ، ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻱ ﭼﺎﺑﻜﻲ ﺍﻭﺳﺖ.
✅«ﺟﻴﺎﺩ» ﻳﺎ ﺟﻤﻊ «ﺟﻮﺍﺩ» ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺍﺳﺐ ﺗﻨﺪﺭﻭ ﺍﺳﺖ ﻳﺎ ﺟﻤﻊ «ﺟَﻴّﺪ» ﻳﻌﻨﻲ ﻧﻔﻴﺲ ﻭ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ.
👌فرمود اين صحنه را به ياد بياور كه در غروب يك روز اسب های رزمی بر او (سليمان ع) عرضه شدند، چون حضرت سليمان حكومتي داشت, نيروي زرهي آن روز همين اسبهاي رزمي بودند، اسبها را آوردند تا حضرت سان ببيند. چون دشمنی هم مانند ملكه سبا و مانند آن در برابر او بودند، قدرت سليماني را تهديد ميكردند(مثل استکبار جهانی در برابر ما) , ايشان ناچار بود از اين قدرت «سان» ببيند و قدرت خود را به رخ آنها بکشاند که اين خود عبادتي بود. ﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺳﺎﻥ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﺳﺐ ﻫﺎ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻱ ﺑﺮﺧﻲ ﻣﻔﺴﺮﺍﻥ، ﻧﻤﺎﺯ ﺍﻭﻝ ﻭﻗﺖ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺗﺄﺧﻴﺮ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﻋﺒﺎﺩﺗﻲ ﻣﺎﻧﻊ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﺩﻳﮕﺮ ﺷﺪ.
@qurnwords
🚨این رادار باند ایکس آمریکاست
💰گرانترین رادار دنیا
💵قیمت 500 میلیون دلار
به اندازه 83 تانک مرکاوا قیمت دارد
باارزش ترین و دقیق ترین سیستم راداری ساخته شده در دنیا
🔍این رادار آنقدر دقیق است که میتواند در فاصله سه هزار کیلومتری ریز پرنده های بسیار کوچک را در ابعاد پنج سانتیمتر شناسایی کند
محل دقیق پرتاب موشک را از فصله 5000 کیلومتری به محض پرتاب مشخص میکند
یکی از علتهایی که ایران موشکها را از لانچر متحرک پرتاب کرد وجود این رادار بود
حالا بعد این همه تعریف ایرانی ها توانسته اند این غول راداری را در شب عملیات وعده ی صادق در صحرای نگب و در نزدیکی پایگاه نواتیم نابود کنند
نابودی این رادار آنقدر درد داشته است که آمریکایی ها را در شوک فرو برد
1⃣اول قدرت اطلاعاتی شناسایی این رادار که کاملا استتار بوده توسط قدرت اطلاعاتی ایران
2⃣دوم قدرت جنگال ایران
3⃣سوم کور کردن چشمی که رهبر تمام چشمها در شب عملیات وعده ی صادق بود
البته این بخش کوچکی از اتفاقات عملیات وعده ی صادق بود
لطفا منتشر کنید تا همگان بدانند بچه های ما چه شاهکاری کرده اند.
@navad_siasi
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ائمه جمعه مازندران اینجوری هستن
اعصاب ندارن 😁
دیگه خودت ببین مردم چجوری هستن
*امام صادق نقل میکند که پیامبر فرمود سه چیز است که دروغ گفتن در انها خوب است حیله در جنگ وعده دادن به همسر واصلاح میان مردم و سه چیز است که راست گفتن در آنها بد است سخن چینی و دادن خبرناگوار به کسی در مورد خانوده اش و تکذیب خبر دیگران و سه طایفه اند که همنشینی با انها دل را میمیراند خسیس و سخن گفتن با زنان و همنشینی با ثروتمندان*
امام موسی کاظم(ع): لَوْ مَیَّزْتُ شِیعَتِی لَمْ أَجِدْهُمْ إِلَّا وَاصِفَهً وَ لَوِ امْتَحَنْتُهُمْ لَمَا وَجَدْتُهُمْ إِلَّا مُرْتَدِّینَ وَ لَوْ تَمَحَّصْتُهُمْ لَمَا خَلَصَ مِنَ الْأَلْفِ وَاحِدٌ وَ لَوْ غَرْبَلْتُهُمْ غَرْبَلَهً لَمْ یَبْقَ مِنْهُمْ إِلَّا مَا کَانَ لِی إِنَّهُمْ طَالَ مَا اتَّکَوْا عَلَى الْأَرَائِکِ فَقَالُوا نَحْنُ شِیعَهُ عَلِیٍّ إِنَّمَا شِیعَهُ عَلِیٍّ مَنْ صَدَّقَ قَوْلَهُ فِعْلُهُ.
اگر شیعیانم را زیر و رو کنم جز ادعا چیز دیگری ندارند و و اگر امتحانشان کنم آنها را جز مرتد نبینم و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکان نمانند. فراوانند افرادی که بر پشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی (صلوات الله و سلامه علیه) هستیم. شیعه علی (علیه السلام) کسی است که گفتارش گواه رفتارش باشد.
الکافی (ط – الإسلامیه)، جلد ۸، صفحه ۲۲۸