4_5994608463458601586.mp3
13.96M
◀️ روضه - شعرخوانی و صحبت درباره مادران شهدا
️◾️ مراسم عزاداری شب وفات حضرت امالبنین سلام الله علیها
🎤 حاج #مهدی_رسولی
️🗓 شنبه ٢۵ دی ١۴٠٠
️📌مسجد دانشگاه تهران
@vesaltorkabad
🥀🌿°•
بودھ در لالایے ام البنین این زمزمھ
جانِ عباسم بھ قربانِ حسین فاطمھ..!
#وفات_حضرت_ام_البنین
@vesaltorkabad
🔵🔴 حضرت ام البنین(س) الگوی عشق و ارادت به امام زمان علیه السلام
🔹 حضرت ام البنین(س) چهار فرزند خود را راهی كربلا كرد و شاید اگر دختری هم داشت، راهی این سفر می كرد تا همراه و یاور حضرت زینب كبری(س) باشد؛ این یعنی آنچه داشت را وقف امام زمان خود كرد.
🔹 وقتی پسران حضرت ام البنین(س) راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی به عنوان مادر باید درخواست میکرد كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند.
🔹 بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین(س) سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین(ع) جویا شد، ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین(ع) را شنید، فرمود: «جگرم را آتش زدی یا جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
🔹 در تاریخ حضرت ام البنین(س) را شاعره و اهل حدیث معرفی كرده اند، ایشان جدای از مسائل معنوی، شخصیت علمی نیز داشتند و بعد از عاشورا عقب نشینی نكردند و به گریه نپرداختند بلكه دست پسر 4 ساله حضرت عباس(ع) را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
🔹 در تاریخ آمده است در منزل حضرت ام البنین(س)، جلسه روضه خوانی برپا می شد، حضرت ام البنین(س) بهترین الگو برای تربیت فرزند هستند و یك مادر باید شاخصه های تربیتی ایشان را به كار بندد و بررسی كند ایشان چگونه فرزندان خود را تربیت كردند كه تمامی آنها فدایی امام زمان خود شدند و هیچكدام عقب نشینی نكردند.
🔺 یكی از اساتید نقل می كرد كه دچار مشكلی شد و هر دعایی كرد، مرتفع نشد ایشان دو ركعت نماز خواند و به حضرت ام البنین(س) هدیه كرد، بعد یكی از اولیای خدا را در حرم حضرت معصومه(س) دید و آن شخص از وی پرسید: شما چه كردید كه به ما گفته شده، برای شما دعا كنیم.
❤️ #امام_حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند:
🍃 بخشش قبل از تقاضا، از بزرگترین آقاییهاست.
📖 بحارالأنوار، ج۷۵، ص۱۱۳
@vesaltorkabad
📚 میدونستید " پیش قاضى ، معلق بازى " غلطه ؟
صحیحش اینه : "پیش غازى، معلق بازى"
غازى هم یعنى بندباز یعنى جلوى بندباز و معرکه گیر ، شیرین کارى کردن صورت و معنای درست این ضربالمثل را بیشترِ مردم نمیدانند و گمان میکنند صورتِ درست آن «پیش قاضی و معلقبازی» است . در حالی که درست آن این است :
«پیش غازی و معلقبازی»
«غازی» یعنی «بندباز» ( البته معنای دیگری هم دارد : جنگجو ) منظور از این تعبیر عامیانه این است که
«پیش کسی که روی بند معلق میزند و شیرینکاری میکند، معلقزدن هنرنماییِ ناچیزی است !»
@vesaltorkabad
#مهمانی_شهدا
#مراسم_هفتگی_انجمن
🌷🔅مراسم شب خاطره🔅🌷
🎤روای: برادر رزمنده احمد شاکر
⬅️ چهارشنبه ۲۱ دی_همراه با نماز جماعت مغرب و عشا
⬅️ حسینیه امام حسن مجتبی (ع)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@vesaltorkabad