نوشتن از تجربیات و تفال زدن به کتاب ها و اضافه کردن نکاتی که اساتید گفتند. همه و همه دست به دست هم دادند تا این پروژه تکمیل بشه. پروژهای که برای اولین بار داره اجرا میشه و من خوشحالم که خدا فکرش رو انداخت تو سرم. بمونه اینجا به یادگار از ساعات آخر بالا پایین کردن محتوا. و ساعات نزدیک شدن به تهیه و تدوینش.
#در_آستانهی_پرواز
خدایا اشتیاق مارو به دینداری، به مبارز بودن، به مجاهد بودن، به انسان بودن، به عشق امیرالمؤمنین بیشتر کن. #لیله_الرغائب
نماز جمعه منو یاد اوائل انقلاب میندازه. به آدم یادآوری میکنه که باید تشکیلاتی کار کنه، کار تکی نمیشه! کلی آدم همفکر، همراه، هم دغدغه.
مُرتاح
امیرالمومنین فرمودند: عاقل کسی است که یک نَفَس [یک لحظه] به کار بدون فایده نمی پردازد و چیزی را که همراهش باقی نمی ماند گرد نمی آورد.
.
بعضیها فقط برای خوندن درس برنامه ریزی انجام میدن. و فکر میکنن که در طول زندگی نیاز به برنامه ریزی ندارن. این در حالیه که امام صادق فرمودن: تدبیر و برنامه ریزی در زندگی از دین است.
و اگه خودمون هم دو دوتا چهارتا کنیم متوجه میشیم، اونایی که برنامه ریزی داشتن واسه زندگی ده هیچ از بقیه جلو ترن. پس الان اینو میدونیم که برنامه ریزی واجب و ضروریه. حالا یه سری چیزا هست که این وسط باید بلدشون باشیم واسه درست برنامه ریزی کردن، که در موردش فردا بیشتر صحبت میکنیم.
#در_آستانهی_پرواز
مُرتاح
امیرالمومنین فرمودند: عاقل کسی است که یک نَفَس [یک لحظه] به کار بدون فایده نمی پردازد و چیزی را ک
یکی از اون چیزایی که نیاز داریم، کنترل تنبلیه! چیزی که هممون دچارشیم. یکی از راه های کنترل تنبلی هم انتخاب مسیر و هدف و پیدا کردن علاقهست. یکی از روش های پیدا کردن مسیر هم، بدست اوردن هنر اولویت بندیه.
مثل یه زنجیر که به هم متصله. برای بدست اوردن یه برنامه خوب و همچنین زندگی خوب، نیاز داریم تا تمام اینهارو مدیریت کنیم.
من از کودکی شیفته امام بودم. و سوالی که از آن دوران برایم تا به حال باقی ماند این بود که: خمینی چطور خمینی شده؟ و جوابش چیزی نبود جز اینکه: خمینی، خمینی نمیشد اگر تشکیلاتی نبود و تشکیلات نداشت!
مُرتاح
یکی از اون چیزایی که نیاز داریم، کنترل تنبلیه! چیزی که هممون دچارشیم. یکی از راه های کنترل تنبلی ه
حالا مشکل اینجاست که اکثرا این هنر ها رو بلد نیستیم و همین باعث میشه که اگر برنامهای نوشتیم نتونیم بهش عمل کنیم.
🔹و اصلا یکی از دلایلی که برنامهریزی رو خیلیا قبول ندارن، اینه که محدودشون میکنه، مثلا خودِ من آدمیم که ببینم کاری، برنامهای، چیزی محدودم میکنه ازش دور میشم و اون کار و کنار میزارم.
وقتی برنامهای شمارو محدود میکنه یعنی اون برنامه اصلا درست چیده نشده.
ولی برنامهای که درست چیده شده باشه، جدای از اینکه برکت به زندگی و وقتتون میده، شمارو محدود نمیکنه بلکه شمارو به سمت انجام برنامه هدایت میکنه.
.
تو دین ما گفته شده برنامه ریزی برای زندگی برکت به همراه داره. مثلا:
📍شیخ انصاری با برنامه ریزی که داشت علاوه بر کارهای اصلی، هر روز یک جزء قرآن، یک نماز جعفر طیّار، زیارت جامعه و زیارت عاشورا می خوند. در صورتی که گاهی روز ها ما حتی یک کار مفید هم انجام نمیدیم. #در_آستانهی_پرواز
مُرتاح
حالا مشکل اینجاست که اکثرا این هنر ها رو بلد نیستیم و همین باعث میشه که اگر برنامهای نوشتیم نتونیم
یه سریها هم هستن کلا از این ور بوم افتادن🤌🏻. کل زندگی رو وقف درس خوندن میکنن و از زندگی و بقیه کارا عقب میمونن. بعضیام عمرشون و صرف عشق و حال میکنن و تهشم نه کاری انجام میدن نه درسی میخونن. بعضیام که درس و ول میکنن و فقط میچسبن به کار کردن.
کدومش درسته؟ هیچ کدوم. آدمی که موفقه تمام خودش رو ارتقاء میده نه فقط یه قسمتشو. پس یه برنامه درست هم باید در رابطه با تحصیلت باشه، هم شغلت، هم زندگیت. و خستگی؟ متاسفانه بیشتر اوقات گریبان گیر شماست. اون پستا و ریلزایی که تو اینستا میبینین هیچ وقت خسته نمیشن و همش رو به جلو و فلانن واقعیت ندارن.