May 11
May 11
🔸سریال پایتخت مثل هر مجموعه تلویزیونی نقاط مثبت و نقدهایی دارد که بنظر می رسد فارغ از سطحی نگری و با یک نگاه عمیق می توان به برخی نکات اشاره کرد:
🔺۱. اصالت به خانواده و احترام به والدین در بهترین و بدترین شرایط زندگی( در خوشی ها و روزهای سخت) شخصیت بابا پنجعلی
🔺۲.تقید به اعتقادات و احکام شرعی(نماز، مال حلال و حرمت مشروب در بین زمین و آسمان در بالن و...)
🔺۳.ساده زیستی، صمیمیت و سبک زندگی اصیل ایرانی و بومی.
🔺۴. جذابیت و نشاط با نگاه طنز و جذب همه گروه های مخاطب(ارزشی و ...)
🔺۵. توجه به موضوع فرهنگی غربزدگی با تفاخر و اصطلاحا کلاس گذاشتن در بین مردم بواسطه مسافرت خارج از کشور مثلا ترکیه رفتن.
🔺۶. بیان با ظرافت تمایلات غربی برخی افراد و رنگ عوض کردن آنها با تغییر پوشش و تغییر رفتار( یکی از راه های نفوذ فرهنگ بیگانه افراد خارج رفته هستند)، نمایش سکانس های (کروات زدن نقی، رنگ کردن موی بهداش، شلوار آستین کوتاه پوشیدن ارسطو و...)
🔺۷.توجه به اشکال عمده ما ایرانی ها در مورد از خودبیگانگی فرهنگی و ضرب المثل معروف مرغ همسایه غازه با نمایش سکانس های مربوط به دریا و طبیعت مثلا زیبای ترکیه به عنوان یک جاذبه برای کسانیکه ساکن شمال هستند و در کنار دریا و جنگل و طبیعت زیبا و سرسبز زندگی می کنند ولی به یک کشور دیگر با آن جاذبه های طبیعی مسافرت می کنند
🔺۸. حیا و پوشش ساده و در عین حال پوشیده خواهر و همسر نقی به عنوان دو زن شخصیت های اصلی فیلم.
🔺۹. توجه به این نکته مهم که می شود یک زن فعال اجتماعی( عضویت در شورای شهر زن نقی) بود و در عین حال یک مادر خوب و همسر وفادار برای شوهر( فارغ از نگاه های فمینیستی و ابزاری به زن) هم بود.
🔺۱۰. توجه به این نکته که سوء تفاهم و قضاوت و تصمیم های عجولانه ناشی از آن چه آسیب های در زندگی فردی و اجتماعی دارد(شخصیت نقی)
🔴🔴برخی نقدها و اشکالات:
❌توجه به گردشگری و جاذبه های ترکیه( البته در ادامه باید دید چقدر به مشکلات و بدی ها پرداخته میشه، آیا نکات منفی هم گفته خواهد شد؟! بنظر می رسد به این موضوع تا حدودی توجه شده است.
(مصرف مشروب و از دست دادن جان و بدبختی های ناشی از مشروب(وضعیت بالن و دریا)، زور گیری و دزدی، سراب بودن زندگی خوب در ترکیه و...)
❌بازیگری خانم نگین میرزایی به عنوان منشی دوست نقی که ظاهرا یک ایرانی هست با وضعیت بد حجاب.
❌پخش موسیقی و ترانه ترکی با نمایش مناظر جذاب( که ظاهرا طبیعت ایران هست)
❌ استفاده از برخی کلمات و جملات و شوخی های نامناسب در دیالوگ ها.
✅بنظر می رسه برای قضاوت در مورد این سریال زود هست. باید دید داستان تا کجا پیش میره و منتظر اتفاقات بعدی بود
♨️رسانه مردمی ,ویدیـو چکـ, 👇
🌐 http://eitaa.com/joinchat/1461649410C5098296a1b
⛔️توجه توجه‼️
✅سلام به مخاطبان عزیز کانال ویدیو چک
ان شاءالله بزودی یک مبحث آموزنده و بسیار مفید در باب #رسانه_شناسی به صورت مطالبی ادامه دار که توسط برادر عزیزم آقای امینی خواه نگاشته می شود در کانال قرار خواهد گرفت.
هدف ما از این مهم دادن یک خط سیر و پیدایش تفکر اسلامی و انقلابی در باب رسانه و رسانه شناسی است تا ان شاءالله مخاطبان کانال بتوانند با مبانی اسلامی در این زمینه آشنا و با افزایش #سواد_رسانه ای به سطحی از قدرت تحلیل برسند که خود به یک #تحلیلگر در این مقوله تبدیل و براحتی بتوانند رسانه ها و هر آنچه توسط رسانه ها منتشر می شوند را تجزیه و تحلیل نمایند.
منتظر ما باشید با مبحث #رسانه_شناسی
📝s.m.m
✨﷽✨
🍒وقتی گیلاس با بند باریکش به درخت متصل است
همه عوامل در جهت رشدش در تلاشند..
▫️باد باعث طراوتش میشود
▫️آب باعث رشدش میشود
▫️و آفتاب پختگی و کمال میبخشد
👌اما …
به محض پاره شدن آن بند و جدا شدن از درخت،
▫️آب باعث گندیدگی
▫️باد باعث پلاسیدگی
▫️و آفتاب باعث پوسیدگی و ازبین رفتن طراوتش میشود..
👈بنده بودن یعنی همین، یعنی بند به خدا بودن، که اگر این بند پاره شد، دیگر همه عوامل در نابودی ما مؤثر خواهد بود.
✅پول ، قدرت، شهرت، زیبایی…. تا بند به خداییم برای رشد ما، مفید و بسیار هم خوب است اما به محض جدا شدن بند بندگی، همه آن عوامل باعث تباهی و فساد ما می شود.
#انتشار_حداکثری
♨️رسانه مردمی ,ویدیـو چکـ, 👇
🌐 http://eitaa.com/joinchat/1461649410C5098296a1b
💠 در تعطیلات چه کردیم؟
🔷 آورده اند علامه حلي ـ رضوان الله عليه ـ ، چند روزي براي استراحت به يکي از ييلاق ها رفت. بازگشت و مثل هميشه نماز جماعتش به پا شد. چند روزي گذشت. فرزند خود (فخر المحقّقين) را در نمازها نمي ديد. از پسر دانشمند خود پرسيد: چه شده؟! چند وقتي است از جماعت غايبي؟!
ـ راستش را بخواهيد در عدالتتان شک کرده ام!
ـ چرا؟!
ـ چون چند روزي به تفريح گذرانده ايد و خدمتي ننموده ايد.
ـ نه پسرم ؛ اين چند روز ، «تبصرة المتعلّمين» را نگاشته ام.
اين کتاب بيش از 280 صفحه دارد و هشت هزار مساله فقهي در خود گنجانده!
حال ما و اين تعطيلات طولاني؛ چه دشت کردیم؟
#سیره_بزرگان
#سیره_علما
🖌امینی خواه
♨️رسانه مردمی ,ویدیـو چکـ, 👇
🌐 http://eitaa.com/joinchat/1461649410C5098296a1b
🔔می دانم تو حامله ای!
#حتما_بخوانید
تارگت، مجموعه فروشگاه های بزرگ زنجیره ای است. آن ها یک بروشور به آدرس دختری ۱۵ ساله فرستادند با کوپن های تخفیف درباره شیشه شیر بچه و پوشک و گهواره آنهم دو هفته قبل از آنکه به والدینش بگوید که باردار شده است. در حقیقت هیچکس از این موضوع به جز خود دختر خبر نداشت. تارگت چگونه متوجه شد که این دختر دبیرستانی باردار است؟ آنها یک تاریخچه خرید از صدها هزار مشتری خود دارند و عددی که اسمش را نمره بارداری گذاشته اند محاسبه می کنند. دقت کنید آن ها فقط نمی فهمند که یک زن باردار هست یا نه بلکه حتی تاریخ وضع حملش را هم تخمین می زنند. آن ها این را فقط توسط محاسبه بدیهیاتی مثل این که او گهواره یا لباس بچه می خرد حساب نمی کنند، بلکه بر اساس در نظر گرفتن مواردی مانند این که مشتری شان نسبت به خریدهای قبلی اش، بیشتر ویتامین خرید می کند، یا اینکه او کیف دستی ای خریده است که برای حمل پوشک مناسب است. می بینید، کوچک ترین اطلاعاتی که شما در اختیار شرکت ها و شبکه های اجتماعی می دهید می تواند باعث دانستن چیزهایی شود که شما حتی فکرش را هم نمی کنید.
با پیدایش رسانه ها و شبکه های اجتماعی، شبکه جهانی اینترنت و ارتباطات مردم شروع کردند به وبلاگ نویسی، قرار دادن ویدئو در یوتیوب، لایک و دیسلایک کردن و جمعیت کشور مجازی فیسبوک از جمعیت مردم چین پیشی گرفت. این جا بود که حجم وسیعی از اطلاعات ما در اختیار گوگل، فیس بوک، تلگرام و اینستاگرام و ... قرار گرفت و این اطلاعات میلیاردها دلار می ارزد.
اخیرا رسوایی انتخاباتی آمریکا نشان از آن دارد که همین اطلاعات به ظاهر ساده وقتی کنار هم قرار می گیرند می تواند به خوبی مورد استفاده قرار گیرد. کمبریج آنالیتیکا (یک شرکت ارایه دهنده خدمات ارتباطات راهبردی) با کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ قرارداد بست و اسلحهای کاملا جدید برای انتخابات فراهم کرد. این شرکت ضمن استفاده از بخشبندی دموگرافیک برای شناسایی گروههای رأیدهندگان، جمعیت را از طریق سایکوگرافیک نیز دستهبندی کرد. در دستهبندی دموگرافیک، مخاطبان بر اساس اطلاعاتی مانند تحصیلات، شغل، سن و ... طبقه بندی می شوند؛ اما در سایکوگرافیک، رفتارها و شخصیت مخاطبان آنالیز می شود.
این شرکت می تواند با تحلیل علاقهمندی افراد، شخصیت آنها را مشخص کند. این که شما به رنگ آبی، تصویر غروب آفتاب،گربه یا یک هنرپیشه خاصی علاقه داشته باشید،بیانگر وجوهی از شخصیت شماست. مدل آنان قادر است با استفاده از ۳۰۰ مشخصه، شخصیت فرد را با دقت زیادی پیشبینی کند. آن ها برای 100 میلیون رای دهنده آمریکایی پروفایل روانشاختی تهیه کردند. سپس نسخههای متفاوتی از تبلیغات با موضوعات مختلف مانند مهاجرت، مالیات، اسلحه و... تولید کردند و هر تبلیغات را کاملا هدفمند برای رای دهنده ها (بر اساس اطلاعات دموگرافیک و سایکوگرافیک) فرستادند. مثلا فرض کنید گروهی از رأیدهندگان با انضباط و درون گرا هستند و گروهی دیگر برونگرا و حساب گر. این دو گروه به یک تبلیغ سیاسی یکسان، واکنش متفاوتی نشان میدهند. هر یک از این افراد به تبلیغی که کاملا متناسب با آنان طراحی شده است واکنش مورد نظر را نشان می دهند.
اما این شرکت این اطلاعات را کجا آورد؟ جواب: فیس بوک
این شبکه اجتماعی به اندازه کافی اطلاعات دقیق در اختیار دارد؛ آدرس خانه و محل کار، زمان بیداری و خواب، طول سفر و مقصد و هزاران متغیر دیگر. اطلاعات فیسبوک و گوگل در مورد ما آنقدر دقیق است که نه تنها شناخت شان از ما بیشتر از پدر و مادرمان است بلکه به جرات می توان گفت در برخی موارد چیزهایی در مورد ما می دانند که حتی خود ما نمی دانیم. فیسبوک هرگز چیزی را حذف نمیکند. دوستانی که دیگر دنبال نمیکنید، روابط گذشته، کارفرمایان سابق،اسمهای پیشین، آدرسها و موارد دیگر همه در پایگاههای اطلاعاتی فیسبوک ذخیره میشوند.اگر یکی از میلیاردها کاربری هستید که بهصورت روزانه از فیسبوک استفاده میکنند
💠تجویز راهبردی:
حکومت ها و شرکت های خارجی و داخلی همواره وسوسه می شوند که وارد حریم خصوصی ما شوند در این زمینه پنج توصیه ساده و اولیه زیر مفید است:
1-به راحتی به هر اپلیکیشنی اعتماد نکنید؛مخصوصا آن ها که رایگان هستند و معلوم نیست درآمد آنان از چه طریقی است.بويژه اینکه اگر تبلیغات زیادی هم می کنند.
2-تنظیمات امنیتی شبکههای اجتماعی را با دقت تعیین کند با محدود کردن دسترسی آنها و دیگران به اطلاعات شما.
3-حجم ارایه اطلاعات شخصی و خصوصی خود را کاهش دهید.کلا فرض کنید که این اطلاعات را همه می توانند بخوانند آیا باز هم آن اطلاعات را ارایه می کنید؟
4-عدم استفاده از برنامههایی که اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی را میخواهند.
5-افزایش سواد دیجیتالی.یکی
از شاخه های سواد دیجیتالی،حفظ امنیت است.سواد امنیتی خود را افزایش دهیم
#انتشار_حداکثری
👇👇
@videocheck_media