یکی از سوالات کنفرانس با پاسخی عالی:
.برای تولید داخلی دوز کافی از واکسن کرونا برای کل جمعیت ایران چند سال زمان نیاز است؟
ظرفیت های مورد نیاز برای تولید١٠٠ تا ١٢٠ میلیون دوز واکسن در سال١٤٠٠ در مجموعه شفا فارمد دیده شده است. قابیلت تولید
فاز اول با ظرفیت برآوردی ٢ تا ٣ میلیون دوز در ماه تا بیستم اسفند ماه سال جاری تکمیل میگردد و فاز تکمیلی تولید انبوه نیز با
ظرفیت ١٢ تا ١٥ میلیون دوز در ماه انشاالله تا اوایل خرداد ماه سال ١٤٠٠ به بهرهبرداری خواهد رسید. لازم به ذکر است این
ظرفیتها مربوط به واکسن نوع Inactive بوده و ظرفیتهای مربوط به واکسن MRNA و نوترکیب نیز بدان اضافه خواهد
شرکت آمادگی و توان پوشش بازار داخل و صادرات به بازارهای منطقه را نیز خواهد داشت.
@khbareborsi
🛑 موافقت حسابرس با #افزایش_سرمایه ۴۶ درصدی #فولاد
🔹حسابرس و بازرس قانونی افزایش سرمایه ۴۶ درصدی به مبلغ ۹۵۵۰ میلیارد تومان این شرکت از محل سود انباشته و سایر اندوختهها را تایید کرد.
@khbareborsi
🛑 موافقت حسابرس با #افزایش_سرمایه جذاب درصدی #بمپنا
🔹حسابرس و بازرس قانونی افزایش سرمایه ۹۶۱ درصدی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان این شرکت از محل سود انباشته را تایید کرد.
@khbareborsi
▪️قالیباف:
🔹آنچه امروز پیشروی ما است، #بودجه مطلوب مجلس نیست ولی با توجه به ظرفیتهای اجرایی و در تعامل با دولت حداکثر اصلاحات ممکن به نفع معیشت مردم در آن اعمال شده است.
🔹دولت یک گام در تعامل با مجلس به نفع مردم برداشت و مجلس هم چندین گام برداشت و بخشی از اصلاحات مدنظر خود چشمپوشی کرد تا در این شرایط اختلافات مانع از شنیده شدن صدای واحد ما برای حل مشکلات مردم نشود.
@khbareborsi
🛑 سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی و گازی تعیین شد
🔹نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه #بودجه ۱۴۰۰، با سهم صندوق توسعه ملی به میزان ۲۰ درصد از درآمدهای حاصل از صادرات #نفت و میعانات گازی تا سقف یک میلیون بشکه در روز موافقت کردند.
@khbareborsi
🛑 شانه خالی کردن شرکتها از مسئولیت/ تکلیف حق تقدمهای استفاده نشده چه میشود؟
🔶 #همایون_دارابی کارشناس #بازار_سرمایه در رابطه با معضلات #حق_تقدم سهام، به #خبر_بورس گفت:
🔹لازم به ذکر است؛ به دلیل قوانین ناکافی که داریم فرآیند #افزایش_سرمایه عموما یک سال به طول میانجامد و تکلیف سهامداران مشخص نیست.
🔹به طور معمول بعد از افزایش سرمایه شرکتها، دو ماه برای حق تقدم فرصت وجود دارد و بعد از گذشت دو ماه که #سهامداران پول را واریز میکنند، برای ماهها این پول بلاتکلیف میماند.
🔹در رابطه با این مسئله چند مشکل وجود دارد؛ در درجه اول برای #پذیره_نویسی، عدم امکان پرداخت آنلاین است که این پروسه را بسیار زمانبر میکند.
🔹همچنین بعد از دوره پذیرهنویسی عمومی حق تقدمها، یک برداشت قانونی وجود دارد که حق تقدم استفاده نشده بازار اول محسوب میشود و مجددا باید آگهی پذیرهنویسی در نشریات درج شود که کار به لحاظ تئوریک درست است اما به لحاظ منطقی درست نیست.
🔹در آخر وقتی هیچگونه جریمهای برای تاخیر شرکتها در نظر نمیگیرند، در نتیجه چنین اتفاقی عادی میشود و شرکتها خود را مسئول چنین اتفاقی نمیدانند که پیگیریهای لازم را انجام دهند.
▪️چه باید کرد؟
🔹به نظر میرسد باید کارگروهی از ناشرین، #سازمان_بورس و همچنین سهامداران خرد و کلان تشکیل شود و این فرآیند را یک بار دیگر مورد بررسی قرار دهند و قوانین و مقررات لازم را تنظیم کنند.
🔹همچنین از امکانات الکترونیک بیشتر استفاده کنند و فرآیند به گونهای پیش برود که برای شرکتها یکسری الزامات در نظر گرفته شود.
@khbareborsi