شَرحِ زیارَةِ الْعاشور»، شرح فارسی بر زیارت عاشورا
یکی از شاگردان میرزای شیرازی، به نام ابوالفضل تهرانی به پیشنهاد و مدد استاد خود شرحی فارسی، بر زیارت عاشورا نوشته است که قدرت علمی نویسنده را میتوان در خطبهخط آن دید. پرداختن به موضوعات تاریخی، حدیثی، فقهی، کلامی و حتی ادبیات عرب و... موجب شده اعتبار و غنای علمی و معرفتی کتاب در سطح قابل توجهی باشد.
از آنجا که به گفته نویسنده نگارش کتاب به خواست میرزای شیرازی انجام شده است بر همین اساس گویا کتاب به میرزا عرضه و ایشان تقریضی بر آن نگاشتهاند که نویسنده آن را در آغاز کتاب آورده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب شریف «شفاء الصدور» الحق کتابی است در نهایت خوبی و تمامیت و متانت و جامع بین مراتب تحقق و تتبع و محیط به ذکر انواع فضائل و معارف برای اصناف و طبقات مردم نافع و ممتع، در باب خود بینظیر، شایسته است که عموم خوانندگان به آن رجوع نموده و از تأمل در مباحث او تصحیح عقاید و رفع مشکلات نمایند.
امید که خداوند اقدس جل ذکره هر که را در این امر دخلی یا معاونتی بوده، به هر وجه که باشد، با جناب خامس آل عبا علیه و علی جده و ابیه و امه و اخیه و الطاهرین من ذریته افضل الصلاة والسلام، که وضع این کتاب به جهت احیای امر واعلای کلمه آن جناب است، محشور فرماید به محمد وآله الطاهرین صلوات الله و سلامه علیه وعلیهم اجمعین.
«پس از پنجاه سال»، چه شد که عاشورا رخ داد؟
پس از پنجاه سال، کتابی با نام کامل «پس از پنجاه سال؛ پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین(ع)»، اثر سید جعفر شهیدی، تاریخنگار معاصر، که در سال ۱۳۵۸ش به چاپ رسید. شهیدی در این کتاب، در عین وفاداری به روایتهای تاریخی، نگاه تحلیلی دارد و زمینههای اجتماعی، سیاسی، قومی و مذهبی را در شکلگیری قیام امام حسین(ع)، مورد توجه قرار میدهد. کتاب در ۳۰ بخش کوتاه تنظیم شده و سیر تاریخی وقایع به همراه تحلیل نویسنده، ذکر شده است. گزیدهای از این اثر نیز به عنوان «خلاصه کتاب قیام حسین(ع)» منتشر شده است.
سید جعفر شهیدی، انگیزه خود از نگارش «پس از پنجاه سال» را بررسی دلایل «خونسردی و بیاعتنایی» مردم در قبال واقعه عاشورا دانسته است. یکی از پرسشهای اصلی نویسنده، این است که چه شد که پس از گذشت نیمقرن از وفات رسول خدا(ص)، جامعه مسلمین آن اندازه از فقه اسلام و احکام دین بیاطلاع ماندند که ندانستند چگونه منکری میکنند و چه ننگی دامنگیرشان میشود؟ انگیزه سید جعفر شهیدی از نوشتن این کتاب، یافتن پاسخ این سوال است که اگر یزید برای حفظ حکومت خود، اصول مسلم اسلامی را نادیده گرفت، چرا مردم تا آن حد خونسرد و بیاعتنا بودند؟
چاپ اخیر این کتاب به دست دفتر نشر فرهنگ اسلامی بوده است
*✍️امروز روز جمعه متعلق به حضرت صاحب الزمان (عج) و بنام آن حضرت است و همان روزی است که ایشان در آن روز ظهور خواهد فرمود؛ زیارت آن حضرت را بخوانیم"*⬇️
*┄┅═✧﷽✧═┅*
🌹 *✍️السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ فِى أَرْضِهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللّٰهِ فِى خَلْقِهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ الَّذِى يَهْتَدِى بِهِ الْمُهْتَدُونَ ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِىُّ النَّاصِحُ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجاةِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ ، عَجَّلَ اللّٰهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الْأَمْرِ* *السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَأُخْرَاكَ ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ تَعَالَىٰ بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ ، وَأَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلَىٰ يَدَيْكَ*
*وَأَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَأَنْ يَجْعَلَنِى مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَالتَّابِعِينَ وَالنَّاصِرِينَ لَكَ عَلَىٰ أَعْدائِكَ ، وَالْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِى جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ . يَا مَوْلاىَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ ، هٰذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ ، وَالْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ يَدَيْكَ ، وَقَتْلُ الْكافِرِينَ بِسَيْفِكَ ، وَأَنَا يَا مَوْلاىَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَجَارُكَ ، وَأَنْتَ يَا مَوْلاىَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجَارَةِ ، فَأَضِفْنِى وَأَجِرْنِى صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ*🌹
https://chat.whatsapp.com/LvRbn5VvZa5HJfotCed0NP
تشرف آیت الله العظمی مرعشی نجفی به محضر حضرت امام حسین علیه السلام
آیت الله العظمی مرعشی نجفی (ره) در مورد این تشرف می گویند:
در سال 1339 ق که جزء طلاب مدرسه قوام نجف اشرف بودم , زندگی ام به سختی و مشقت اداره می شد و هجوم ناملایمات و رنج ها بر قلبم سنگینی می کرد . این مشکلات و در خواستها عبارت بود از :
۱-اخلاق ناپسند برخی از معممین که به مراجع افترا می بستند , چنانکه حتی نماز جماعت را در پشت سر افراد عادل نیز ترک کرده بودم .
2-یکی از منسوبین من به شدت از تحصیلم جلوگیری می کرد و به استادم نیز گفته بود مرا به درس خود راه ندهد .
3-مبتلا به بیماری حصبه شده بودم و بعد از شفا از آن بیماری , حالت کند ذهنی و فراموشی برایم پیش آمده بود .
4-بینایی چشمهایم بسیار کم شده بود به حدی که خواندن و نوشتن من به کندی انجام می شد.
5-از تند نوشتن عاجز شده بودم .
6-گرفتار فقر شدیدی شده بودم به طوریکه بعضی شبها چیزی برای خوردن به دست نمی آوردم .
7-در قلبم احساس نوعی بیماری روحی دائمی می کردم .
8-تزلزلی در عقیده ام نسبت به بعضی از امور معنوی به تدریج روی می داد .
9-از خداوند می خواستم که هیچ کس , به ویژه هنگام درس , از من رنجور نشود .
10-از خداوند می خواستم که دوستی دنیا را از قلب و جان من دور سازد .
11-آرزو داشتم که خداوند سفر حج بیت الله الحرام را نصیبم کند , به شرط این که در مکه یا مدینه بمیرم و در یکی از آن دوشهر دفن شوم .
12-از خداوند می خواستم که توفیق علم و عمل صالح را با همه ی گستره آن به من عنایت کند .
این مشکلات و آرزوها لحظه ای مرا آرام نمی گذاشت , از این رو به فکر توسل به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) افتادم و به کربلا رفتم و در رودخانه ی حسینیه غسل کردم و به حرم شریف رفتم و پس از زیارت و دعا نزدیک غروب بود که به غرفه تولیت حرم , سید عبدالحسین , صاحب کتاب بغیه النبلاء فی تاریخ کربلا , رفتم و از او اجازه خواستم که یک شب در حرم بمانم , ایشان موافقت کرد و من پس از تجدید وضو به حرم مشرف شدم با خود فکر کردم که امام در حیات ظاهری خود متوجه فرزند خود علی اکبر (علیه السلام) بوده است . پس حتما بعد از شهادت نیز به سوی فرزند خود نظر می کند از این رو در قسمت پایین پای حضرت در کنار قبر علی اکبر (علیه السلام) نشستم . اندکی که گذشت صدای حزین قرائت قرآن را از پشت روضه مقدسه شنیدم .
وقتی به آن طرف متوجه شدم : پدرم را دیدم که نشسته بود و قرآن قرائت می کرد . به نزد وی رفتم و از حالشان پرسیدم . با تبسم پاسخ داد که در بهترین حالت و برخوردار از نعمت های الهی است . سپس پدرم از من پرسید که در این ایام درسی برای چه کاری به اینجا آمده ای ؟ علت آمدنم را برایش شرح دادم . ایشان به من امر کرد که بروم و حاجتم را با امام خویش در میان بگذارم .
پرسیدم امام کجاست ؟ گفت در بالای ضریح است , تعجیل کن , زیرا قصد عیادت زائری را دارند که بیمار شده است . بلند شدم و به طرف ضریح رفتم . چهره مبارک آن حضرت در هاله ای از نور پنهان بود . عرض سلام و ادب کردم .
در این هنگام امام تبسمی ملیح بر لبانش نقش بست . قطعه ای نبات به من عنایت کرد و فرمودند : تو مهمان مایی و سپس فرمودند :
1-چه چیزی از بندگان خدا دیده ای که به آنها سوء ظن پیدا کرده ای ؟ با این سوال در من یک دگرگونی پیدا شد و احساس کردم که دیگر به کسی سوء ظن ندارم . صبح موقع نماز به مرد ظاهر الصلاحی که نماز می خواند اقتدا کردم و هیچ ناراحتی و بدگمانی در من نبود .
2-سپس حضرت فرمودند : به درس خود بپرداز زیرا آن کس که مانع تو می شد دیگر نمی تواند کاری کند . و چون به نجف اشرف بازگشتم همان شخصی که از نزدیکانم بود و مانع درسم می شد خودش به دیدنم آمد و گفت : درست را بخوان به شرطی که از نظر مادی به ما نیازمند نباشی .
3-آن حضرت مرا شفا دادند و از همان ساعت احساس کردم که به کلی هیچ مرضی ندارم و آن حالت کند ذهنی نیز از من رفع شد , به گونه ای که به حافظه عجیبی دست یافتم .
4-در مورد در خواست چهارم امام (علیه السلام) فرمودند : از خداوند خواستم که نور چشمهایت را قوی کند .
5-سپس قلمی را به من بخشیدند و فرمودند : این قلم را بگیر و با سرعت بنویس از آن زمان به شکلی عجیب نوشتن من سرعت یافت .
6-و در خصوص گرفتاری مالی وفقر , آن حضرت کلماتی را بیان فرمودند که متوجه نشدم .
7-و درباره آرامش قلبی من گفتند : از خداوند خواستم که قلبت را آرام کند . از آن زمان آرامش کاملی را در قلبم احساس کردم .
8-آن حضرت در ثبات عقیده ام در امور معنوی دعا کردند .
9-در خصوص درخواست نهم آن حضرت فرمودند : از خداوند برای تو صبر جهت زحمات طاقت فرسا با اهل علم درخواست کردم و این که قلب هیچ کس از تو ناراحت نشود , به ویژه هنگام درس.
10-آن حضرت از خداوند خواستند که حب دنیا به ویژه درهم و دینار از قلبم خارج شود .
11-در خصوص درخواست دوازدهم آن حضرت فرمودند از خداوند برای تو توفیق خدمات دینی و قبولی اعمال درخواست کردم .
بالاخره امام حسین (علیه السلام) همه درخواست مرا پاسخ دادند مگر درخواست حج را . من نیز به خاطر احترام دوباره آن را مطرح نکردم . گمان می کنم که علت جواب ندادن امام به خاطر شرطی باشد که کرده ام و آن این که در سفر حج بمیرم و در مکه یا مدینه دفن شوم .
پس از آن با حضرت وداع کردم و به نجف بازگشتم در حالی که همه آن ناراحتی ها از بین رفته بود .
پ ن: ۱-حافظه آیت الله مرعشی با عنایت امام حسین علیه السلام به گونه ای بود که تا آخرین روزهای زندگی، از این لحاظ زبانزد عام و خاص بود.
۲-
عامل گسترش آبله میمونی همجنس گرایی است
عامل گسترش آبله میمونی همجنس گرایی است
بزرگترین مطالعه تاکنون در مورد چگونگی ابتلا به آبله میمونی در سراسر جهان نشان داده است که ۹۸ درصد از مبتلایان، مردان همجنسگرا بودهاند و ۴۱ درصد از بیماران مبتلا به عفونت HIV بودند.
به گزارش مشرق، این مطالعه که دولت انگلیس در حال بررسی آن برای برنامهریزی و راهنماییهای آتی است و در "مجله پزشکی نیوانگلند" این هفته منتشر شد، همچنین نشان داد که میانگین سنی افراد آلوده ۳۸ سال بوده و احتمال انتقال آن در ۹۵ درصد از مبتلایان از طریق فعالیت جنسی بوده است.
این مطالعه ۵۲۸ بیمار را بین ۲۷ آوریل تا ۲۴ ژوئن در ۴۳ منطقه در ۱۶ کشور مورد بررسی قرار داده و اگرچه کسی فوت نکرده اما ۱۳ درصد از بیماران نیاز به بستری شدن در بیمارستان پیدا کردهاند.
به گزارش روزنامه تریبیون به نقل از گاردین، تا کنون، نزدیک به ۱۸ هزار مورد تایید شده ابتلا به این عفونت در ۷۵ کشور از جمله آمریکا، کانادا و چندین کشور اروپایی گزارش شده است.
منبع: برنا
معاون رئیسجمهور: سقط جنین سیر صعودی وحشتناکی دارد / ۹۸ درصد سقطها «مشروع» است!
شفقنا- معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه متاسفانه سقط جنین در ایران بسیار زیاد است و آمارها نشان میدهد که سقط جنین در کشور طی ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی داشته، گفت: ۹۸ درصد این سقطها هم مشروع بوده است.
به گزارش شفقنا، دکتر انسیه خزعلی امروز، هفتم مرداد ماه، در سومین جلسه ستاد جمعیت خراسان رضوی که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: دلیل این سقط جنینها ایجاد ترس و سخنانی است که توسط کادر مراقبتهای درمانی به خانوادهها القا میشود. همچنین به واسطه فرهنگی که نهادینه شده و کثرت فرزندان را نمیپسندد، تعداد اعضای خانوار به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی با اینکه مدت کوتاهی است به موضوع جمعیت پرداختهایم اما در خراسان رضوی تلاشهای خوبی در این زمینه انجام شده است. امید داریم این تلاشها با توجه به شرایط اضطراری که وجود دارد، همچنان با سرعت بیشتری به پیش رود.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: دشمن برنامهریزی وسیع و طولانی در خصوص جمعیت انجام داده و متاسفانه در داخل کشور نیز در این زمینه اهمالهای طولانیمدتی صورت گرفته است؛ بنابراین باید به صورت ضربتی و جهشی در این چند سالی که برای خارج شدن از چاله جمعیتی موجود فرصت است، با برنامهریزی دقیق و هماهنگ به نتیجه مطلوب دست یابیم.
خانم خزعلی با بیان اینکه تهدید جمعیت مساله جدیدی نیست، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم میفرماید دشمن با سخنان زیبا و فریبنده بشر را به سمتی میبرد که دچار فساد، محدودیت، نقص جمعیت و نسل شود. خداوند سرمایههای مادی و معنوی را در کنار هم قرار میدهد و بیان میدارد دشمن برای آنها تدبیر کرده است. در قرآن خداوند متذکر میشود اگر دشمن به شما مسلط شود، در زمین فساد خواهد کرد و این فساد در ۲ بخش از بین بردن سرمایههای مادی و نسل انسان خواهد بود. دشمنی دشمنان در از بین بردن سرمایه نسلی انسانها به صورت کمی و کیفی یعنی خالی کردن محتوا و تغییر در هویت سرمایههای انسانی است.
وی خاطرنشان کرد: نمونه اعلای این موضوع در میان جوانان و زنان مساله حجاب دیده میشود. آنها تلاش میکنند بتوانند زنان را از هویت خالی کرده و ارزشها را تبدیل به ضدارزش کنند. اینها اقداماتی است که از چند جهت صورت میگیرد و به تعبیر مقام معظم رهبری یک جنگ ترکیبی و شناختی است. دشمن تلاش میکند از نظر معنوی این هویت را بگیرد و سرمایههای انسانی را به نابودی بکشد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما وظیفه داریم در هر ۲ زمینه فرهنگی و اقتصادی یک برنامهریزی مناسب داشته باشیم تا در مقابل این جنگ شناختی که زنان و خانواده را نشانه گرفته و تلاش میکند نابودی جامعه را از درون خانواده برنامهریزی کند، مقابله کنیم. البته باید در برابر جنگ مادی که سرمایههای مادی و سرمایههای نسلی را تهدید میکند نیز ایستادگی کرد.
وی با بیان اینکه در حوزه فرزندآوری حمایتهای اقتصادی در دست دولت است بیان کرد: با این حال اصل برنامهریزی افزایش جمعیت مربوط به مباحث فرهنگی و فرهنگسازی است. ایجاد انگیزه اشتغال، فرزندآوری و فرزندپروری از موارد مهمی است که سرمایهگذاری کمی روی آن شده و باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
خانم خزعلی اظهار کرد: همچنین در این مسیر اگر موانعی که از نظر بهداشتی و در سیستم وزارت بهداشت وجود دارد، باید برداشته شود. ما خیلی نیاز به بستههای مشوق نخواهیم داشت.
وی در خصوص طرحهای حمایتی فرزندآوری گفت: تاکنون ۵۰ هزار خودرو به مادران داده شده که این موضوع بار اقتصادی چندانی ندارد و در واقع سهمیهای است که به مادران تعلق میگیرد. امیدواریم در این استان پیگیری شود تا سریعتر این کار انجام شود. اعطای مشوقهای مسکن البته زمانبر است.
خزعلی اضافه کرد: از کسانی که به صورت مردمنهاد، چه در بخشهای تشویق به فرزندآوری و چه در بخشهای ممانعت از سقط جنین فعالیت میکنند هرگونه که بتوانیم پشتیبانی میکنیم و اگر اشکالات قانونی در کار باشد هم آن را رفع میکنیم.
انتهای پیام
غرب، نقاط قوتمان را هدف گرفته است😎
یکی از معروفترین دکترهای آمریکا در یوتیوب علل کمبودن سرطان در خاورمیانه رو میگه که اصلیترینش رو روزه یکماهه میدونه.
بعدی مصرفنکردن الکل و در آخر مصرف کمتر سیگار در بانوان که همه این موارد داره توسط فرهنگ غرب در ایران تهدید میشه!