متخصصان چینی میگویند افزایش ساعات خواب در روزهای آخر هفته میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
به گزارش مشرق، محققان در این مطالعه که به تازگی در نشست سالانه انجمن قلب و عروق اروپا در لندن ارائه شده است دریافتند شرکتکنندگانی که آخر هفتهها بیشترین ساعات خواب را داشتند، ۲۰ درصد کمتر از افرادی که کمترین ساعات خواب را داشتند به بیماری قلبی مبتلا شدند.
برای انجام این مطالعه محققان دادههای نزدیک به ۹۱ هزار شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بلندمدت "انک اطلاعات پزشکی بریتانیا را برای ۱۴ سال تجزیه و تحلیل کردند. حدود ۲۲ درصد از شرکت کنندگان دچار کم خوابی بودند و کمتر از هفت ساعت در شب میخوابیدند.
پزشکان میگویند هنگام خواب، سیستم ایمنی بدن شما موادی مانند آنتیبادیها و سیتوکینها را تولید کرده و از این مواد برای مبارزه با مهاجمان خارجی مانند باکتریها و ویروسها استفاده میکند.
بنابراین کم خوابی مانع از تقویت سیستم ایمنی بدن شما میشود. اگر به اندازه کافی نخوابید، بدن شما ممکن است نتواند مهاجمان را دفع کند. همچنین ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا پس از بیماری بهبود پیدا کنید.
کم خوابی مداوم همچنین میتواند منجر به تجمع هورمونهای استرس از جمله کورتیزول، عدم تعادل در متابولیسم و افزایش التهاب شود. با گذشت زمان، این روند میتواند منجر به مشکلاتی از جمله چاقی، دیابت و بیماری قلبی شود.
علاوه بر این، کم خوابی میتواند ریتم طبیعی شبانهروزی بدن را مختل کند. این اختلال به نوبه خود بر تولید هورمونهایی که به تنظیم سطح قند خون کمک میکنند تأثیر میگذارد و خطر ابتلا به مقاومت انسولینی و سایر مشکلات قلبی عروقی را افزایش میدهد.
بنا به توصیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC)، بزرگسالان (۱۸ تا ۶۴ ساله) به طور کامل به ۷ تا ۹ ساعت خواب در شبانهروز نیاز دارند.
💢 فتح شام با سر مبارك امام حسين عليه السلام
✍علامه سید مرتضی عسکری(ره)
🔰 معاويه چهل سال مردم شام را مبغض اهل بيت عليهم السلام بار آورد و اجازه نمی داد كه صحابى پيامبر صلى الله عليه و آله به شام بيايند، حضرت على عليه السلام با شصت هزار نفر نتوانست شام را فتح كند؛ اما حضرت امام حسين عليه السلام با سر مباركش شام را فتح كرد.
📚 مرزدار مکتب اهل بیت (علیهم السلام ) ،ص ٢٥٦
#اربعین
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️راهکار های کنترل خشم و پرخاشگری
🎙 دکتر رفیعی 🍃
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
بررسی نوع مدارس در ۳ گروه اصلی آزمایشی کنکور امسال هم نشان میدهد که باز دست برتر با دانشآموزانی بوده که در مدارس سمپاد و تیزهوشان درس خواندهاند، بهطوریکه ۷۳ درصد از برترینهای این سه گروه را سمپادیها تشکیل دادهاند
هدایت شده از کانال میز معارف
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨۵ مرحله کنترل جامعه توسط رسانهها
نوام چامسکی، فیلسوف آمریکایی، در کتاب خود با عنوان مدل تبلیغاتی
معتقد است که هر خبر و گزارش خام در رسانههای غربی، قبل از انتشار از ۵ فیلتر عبور میکند
این فیلترها چیست؟! #ببینید👆
#سواد_رسانه
#فراماسونری
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعیدلیلاز
(عضو حزب کارگزاران، حامی هاشمی، روحانی و پزشکیان):
رسانهها، مردم، را به سمت سطحینگری هل دادند...
در حوزه اقتصاد، آقای رئیسی موفقتر از آنی بود که تصور میشد. ولو اینکه هیچکس حاضر نیست این را بگوید.
همه شاخصهای اقتصادی در سهساله دولت رئیسی، بهبود یافت. کاهش بیکاری در ۲۰ سال اخیر بیسابقه بود. حالا ممکن است احزاب سیاسی به خاطر اهداف خودشان، با بیانصافی تحلیل کنند ولی من کارشناس با آمارها حرف میزنم.
•┈••✾🔹✾••┈•
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
در بخشی از کتاب موثرترین صد فرد تاریخ میخوانیم:
انتخاب محمّد (ص) توسط من در صدر لیست مؤثرترین افراد تاریخ ممکن است موجب ایجاد سوال و یا حتی شگفتی برخی از خوانندگان شود. اما او در تاریخ بشر یگانه مردی است که توانسته است در هر دو عرصه دینی و دنیوی به طور حیرتآوری موفق باشد.
محمّد (ص) از خواستگاهی کاملاً پایین مرتبه برخاست و یکی از بزرگترین ادیان جهان را ترویج کرد و توانست خود را به یک رهبر سیاسی به شدت مؤثر بدل کند. امروز پس از گذشت 13 قرن از وفات او، اثراتش هنوز قدرتمند و پابرجاست.
بسیاری از افراد معرفی شده در این کتاب این مزیت و فرصت را داشتهاند که در مراکز فرهنگ و تمدّن و یا مللی که از نظر سیاسی بسیار قدرتمند بودهاند زاده شده و پرورش یابند. اما محمّد (ص) درسال 570م در شهر مکه واقع در عربستان جنوبی که در آن زمان یک منطقه عقب مانده از دنیا و به دور از مراکز تمدّن، هنر و آموزش بود متولد شد. در شش سالگی یتیم شد و در محیطی محقر و عاری از هرگونه تجمل پرورش یافت. ع