انتشار: ۰۷:۲۴ - ۱۲-۰۶-۱۴۰۳
2 جرم اول زندانیان در ایران
سرقت و مواد مخدر بیشترین جرم زندانیان در ایران است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان زندان های کشور با بیان اینکه سرقت و مواد مخدر بیشترین جرم زندانیان است، گفت: سرانه فضای زندان های کشور ۱۰ متر است که با استاندارد ۱۳ متری، فاصله داریم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید رضا ابراهیمی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیر کل زندان های مازندران افزود: طبق آمار سرقت و مواد مخدر بیشترین جرم زندانیان است.
معاون سازمان زندان های کشور با بیان اینکه شمار زندانیان کشور رو به افزایش است، ادامه داد: طبق بررسی های صورت ۹۵ همت بدون توجه به نرخ تورم برای رسیدن به فضای فیزیکی استاندارد و طبقه بندی زندانیان نیاز است.
وی گفت: ۱۲۴ طرح مولد سازی زندان های کشور به ارزش ۳۵ همت شناسایی شده است.
به گفته ابراهیمی طی یکسال گذشته ۵۰ هزار نفر از زندانیان کشور در طرح مهارت آموزی اشتغالزایی مشارکت کردند.
وی با ذکر این نکته که ۹۲ درصد زندانیان کشور به صورت هوشمند سازی مورد مراقبت قرار می گیرند، اظهار داشت: در چند سال اخیر ۵۶ درصد در حوزه سخت افزاری افزایش تجهیزات در زندان های کشور محقق شده است.
وی تصریح کرد: در چند سال اخیر، ۷۵۰ واحد دادرسی الکترونیکی زندانیان در کشور ایجاد شده است.
معاون سازمان زندان های کشور:سرقت و مواد مخدر بیشترین جرم زندانیان است
ترشی جزء جدا نشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است. در گذشته بسیاری از افراد به علت در دسترس نبودن سبزیجات و صیفی جات تازه، این مواد را در سرکه نگه می داشتند و ترشی تهیه می کردند. هنوز به رسم گذشته بسیاری از خانم های ایرانی از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی می اندازند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از نمناک، بسیاری از ما ترشی را چربی سوز و هضم کننده غذا می دانیم و همراه غذا مصرف می کنیم اما آیا مصرف ترشی همراه غذا مفید است؟ با ما همراه باشید تا بیشتر درباره مصرف ترشی بدانید.
مصرف ترشی همراه غذا عادت نادرست ایرانی ها
همانطور که گفتیم در گذشته به علت در دسترس نبودن سبزیجات تازه آنها را به صورت ترشی در زمستان استفاده می کردند. در قدیم سردخانه و یخچال وجود نداشت، برای اینکه جلوی گندیدگی و فساد میوه ها و سبزیجات را بگیرند، آن ها را درون سرکه نگه می داشتند تا در فصل های دیگر بتوانند از آن ها استفاده کنند.
سرکه به دلیل PH پایینی که دارد و محیط اسیدی که فراهم می کند، مانع رشد باکتری ها در مواد خوراکی می شوند، فرآیند گندیدگی و پوسیدگی خوراکی ها را متوقف می کند و ماندگاری خوراکی ها را بالا می برد.
امروزه که در فصل پاییز و زمستان نیز این سبزیجات قابل دسترسند افراد می توانند به جای ترشی کردن این مواد غذایی آنها را تازه مورد استفاده قرار دهند. بنابراین باید ترشیجاتی از قبیل هفتابیجار، سیرترشی، ترشی لیته و ... که نه جزو غذا محسوب می شوند و نه تاثیر دارویی دارند به مقدار کم مصرف نمود زیرا زیاده روی در مصرف ترشی همراه غذا مشکلات زیادی را برای سلامتی به همراه دارد.
چرا باید کمتر ترشی مصرف کنیم ؟
نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که داراری سیستم ایمنی ضعیفی هستند را دچار مشکل می کند.
مصرف ترشی چه به صورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، می شود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی بالا رفتن قندخون در بدن می شود.
مصرف زیاد و بی رویه ترشی خطر ابتلا به سرطان مری و معده را افزایش می دهد. مصرف ترشی به همراه مواد غذایی دیگر برای افرادی که زخم معده یا اثنی عشر دارند، مضر است زیرا ترشی اسید معده را زیاد و زخم را شدید تر می کند. ترشی برای کسانی که ریفلاکس معده یا احساس ترش کردن دارند و افرادی که دارای روده تحریک پذیر و دارای سوءهاضمه هستند، نیز مضر است.
مصرف ترشی سبب آسیب رساندن به مینای دندان و تخریب و فساد دندان و آسیب به لثه ها می شود. تمام ترشی ها و خوراکی های اسیدی با PH پایین در مینای دندان و لثه ها نفوذ کرده و سبب سست شدن دندان ها، تخریب و فساد دندان ها و لثه ها می شوند.
خوردن بیش از حد ترشیجات در مردان باعث کاهش توان جنسی و ضعیف شدن اسپرم ها و در زنان باعث دردهای شدید ایام پریود و قاعدگی های نامنظم و دردناک می شود و در سنین بالا باعث تشدید آرتروز می شود.
طبع ترشیجات سرد و خشک است و مصرف بیش از حد ترشیجات باعث سردی مغز و افزایش ابتلا به حواس پرتی و کندی حافظه و آلزایمر می شود بنابراین اگر نگران کندذهنی و حواس پرتی خودتان هستید، ترشیجات مصرف نکنید.
پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. استفاده زیاد از ترشی می تواند باعث رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود.
ترشی در بعضی افراد می تواند باعث ضعف شدید، تشدید ناراحتی های عصبی و ضعف اعصاب یا صرع شود.
ترشی را همراه چه غذاهایی نخوریم؟
همراه غذاهای نفاخ ترشی نخورید:
همراه غذاهای نفاخ از جمله خوراک لوبیا و دیزی آبگوشت ترشی کلم و گل کلم و هفتا بیجار که نفخ معده و روده ایجاد می کنند، نخورید.
ترشی را با غذاهای دیرهضم مصرف نکنید:
همراه با غذاهای بطیءالهضم و دیرهضم مانند کباب جگر سیاه، ماهی، تخم مرغ نیمرو و... ترشی بادمجان مصرف نکنید.
همراه با ماهی ترشی نخورید:
خوردن ترشیجات با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبد می شود و ابتلا به بیماریهای سیستم ایمنی از جملهMS، ویتیلیگو(برص)، گیلن باره و ... را افزایش می دهد پس از خوردن هر نوع ترشی همراه با ماهی پرهیز کنید.
ترشی را با ماست نخورید:
ترشی را به همراه ماست نخورید زیرا اسیدلاکتیک موجود در ماست به همراه اسید استیک موجود در ترشی برای کسانی که معده حساسی دارند آزاردهنده است.
فصل و زمان مناسب برای مصرف ترشیجات
بهترین زمان برای مصرف ترشیجات، سه ماهه زمستان و ماه اول بهار است. بهتر است در فصل تابستان و پاییز از مصرف ترشیجات پرهیز کنید. در زمستان بر اساس توصیه طب سنتی باید غذاهای دارای طبع گرم مصرف نمود بنابراین اگر متمایل به مصرف ترشی هستید به همراه این غذاها در این فصل ترشی مصرف کنید تا اعتدال را رعایت نموده باشید.
بهتر است از خوردن ترشیجات در شب پرهیز کنید زیرا خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب
پوکی استخوان و ضعف اعصاب و حتی سکته های مغزی و قلبی می شود.
هنگام مصرف ترشی این نکات را در نظر بگیرید
اگر ترشی مانده یا کهنه باشد، قارچ هایی درون آن رشد می کند که می تواند سرطان زا باشد، بنابراین بهتر است از مصرف ترشی مانده پرهیز کنید.
امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ های خوراکی در ترشی های آماده هم به صورت کارخانه ای و هم به صورت باز در مغازه ها قابل خرید هستند، زیاد است و روی این ترشی های باز نظارتی وجود ندارد پس ممکن است آلوده به قارچ باشند بنابراین اگر مایل به مصرف ترشی هستید خودتان در منزل ترشی تهیه و مصرف نمایید.
این باور که خوردن ترشی می تواند چربی خون را کاهش دهد یا خوردن آن همراه غذا می تواند چربی غذا ها را دفع کند، اشتباه است و هیچ گونه مبنای علمی ای ندارد. مصرف ترشی سبب افزایش اشتها و پرخوری و در نهایت چاقی می شود.
منبع:سلامت نیوز
ایران پس از هند بیشترین تعداد کاربر تلگرام را دارد.
@hosein_kaftary | حسین کافتری
ایران چهارمین کشور بزرگ صاحب ارز دیجیتال در جهان شد
@hosein_kaftary | حسین کافتری
رایانه ای می کنند
انتشار : دوشنبه ۱۲ / ۰۶ /۱۴۰۳ | ساعت ۱۱:۰۴
فقنا- «احمد الراجحی» وزیر منابع انسانی و توسعه اجتماعی عربستان سعودی و رئیس شورای امور خانواده در این کشور گفت: نزدیک به ۳۱ درصد از مردم کشور منزوی هستند و هشت ساعت در هفته را صرف بازی های رایانه ای می کنند.»
به گزارش شفقنا، الجهینه نیوز به نقل از الراجحی افزود: صرف هشت ساعت در هفته برای بازی های رایانه ای، حجم معزل انزوا از خانواده و چالش هایی که میتواند با این موضوع ایجاد شود را نشان می دهد.»
این وزیر عربستانی با اشاره به اینکه حمایت از خانواده جزو اولویت های عربستان است، ادامه داد: خانواده های عربستان با مجموعه ای از چالش ها و مسائلی روبرو هستند که انسجام آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. آنها برای حفظ روابط اعضای خود در سایه جهانی که در معرض بادهای شدید تغییر قرار گرفته است، در حال مبارزه هستند.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور در هزار و دویست ساعت، دوازده کارگاه با حضور دستگاههای مختلف برای خانواده های عربستانی برگزار شده است.
متن خبر در الجهینه
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استقبال جوانان شیعه بانکوک از میثم مطیعی
🔺دکتر #میثم_مطیعی، مداح اهلبیت و عضو هیأت علمی دانشگاه، به دعوت شیعیان بومی جنوب شرق آسیا وارد بانکوک شد و در فرودگاه مورد استقبال قرار گرفت.
🏴 در این سفر علاوه بر مداحی در آیینهای عزاداری دهه آخر صفر، بازدیدهای فرهنگی و نشستهای علمی برای شیعیان در دستور کار میثم مطیعی قرار گرفته است.
@jahaannews
jahannews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موسسۀ زبان «گوته» یا مرکز پوششی دولت آلمان؟
🔹روزنامۀ تهرانتایمز نوشته: مؤسسه آموزش زبان آلمانی (DSIT) که دفاتر آن مرداد امسال توسط پلیس در تهران پلمب شد، مرکزی پوششی برای دولت آلمان عمل میکرد.
🔹فعالیتهای این مرکز زبان که مستقیماً تحت نظارت انستیتو گوتۀ آلمان بود شامل حمایت مالی از گروههای زیرزمینی موسیقی، رقص و فیلم میشد. محتوای تولیدی این گروهها خلاف عرف و موازین قانونی و اخلاقی کشور بود.
🔹دولت آلمان در پوشش این مؤسسۀ زبان سالانه حدود نیم میلیون یورو به گروههای مذکور کمک مالی میکرده است. این مؤسسه همچنین با شناسایی افراد مستعد به دولت آلمان کمک میکرد شبکههای نفوذ گسترده در داخل ایران ایجاد کند.
🔹گردش مالی مؤسسۀ DSIT سالانه چیزی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است. با این وجود این مرکز بهدلیل فقدان مجوزهای لازم برای فعالیت، تقریباً هیچ مالیاتی در ازای درآمدی که سالیانه از پرداختیهای حداقل ۱۰ هزار زبانآموز کسب میکرده پرداخت نکرده است.
@jahaannews
jahannews.com