🔰رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران: مراسم ازدواج فرزندان رهبر فقط با شیرینی و چای برگزار شد
🔹مرندی: وقتی بچههای رهبر انقلاب ازدواجکردند من در مراسمشان بودم؛ آنها هیچکدامشان خانه، زندگی و پول و ماشین نداشتند و باتوجهبه این شرایط، مراسم خیلی سادهای برگزار شد. تا آنجا که یادم هست فقط شیرینی و چای بود. بالاخره اینها فرزندان شخص اول کشور هستند.
🔹یادم هست زمانی که وزیر بهداشت بودم فرزندانم همینطور ازدواج کردند؛ با اینکه بالاخره بنده وضع اقتصادی خیلی بدی نداشتم اما ازدواج دختر بزرگم در خانۀ خودمان که کوچک هم بود انجام شد. همسایههایمان هم نفهمیدند که اینجا مراسم نامزدی و عقد و عروسی در یک روز انجام شد؛ بهطوری که حتی شام ندادیم، بلکه فقط میوه و شیرینی و چای بود و سروصدایی نیز نداشت.
🔹مسئولان نظام اگر فرزندانشان ازدواج میکنند باید الگوی ازدواج آسان را پیش گیرند. اگر مردم بفهمند مسئولان کشور خودشان چنین کاری انجام میدهند خیلی اثرگذار است.
@jahaannews
jahannews.com
راز لاغری ژاپنیها چیست؟
مهدی نوری: وجود رژیمهای غذایی نامناسب و علاقۀ مفرط کودکان به خوراکیهای ناسالم و از آن طرف علاقۀ کم به خوراکیهای سالم باعث شده است که کودکان از همان ابتدا با رژیم غذایی غلط و نامناسب رشد کرده و در نتیجه امراض مختلف و به خصوص چاقی گریبانگیر کودکانمان در بزرگسالی شود. در این ویدیو یوهان هری، روزنامهنگار و پژوهشگر، در خصوص عادت ستودنی ژاپنیها در یادگیری به کودکان خود برای علاقه به خوراکیهای سالم و مفید میگوید.
🔴 مرگ ۲۵۲ نفر بر اثر موج گرمای تابستانی در توکیو
🔸موج گرمای مرگبار تابستان امسال در توکیو جان تعداد بیسابقهای از مردم پایتخت ژاپن را گرفت و این در حالیست که ژاپن تلاشها برای هشدار در مورد افزایش دمای جهانی و خطرات مرتبط با آن از جمله آسیبپذیری افراد مسن را افزایش داده است.
🔸طبق دادههای رسمی، ۲۵۲ نفر در شهر توکیو از ابتدای تیرماه تا اواسط شهریور بر اثر گرمازدگی جان باختند.
🔸این تعداد بالای مرگ و میر در حالی رخ داده که دولت ژاپن در اوایل بهار نسبت به گرمازدگی افراد مسن به ۵۸ منطقه این کشور هشدار صادر داده بود. همچنین یک کارزار تابستانی برای تشویق مردم به انجام اقدامات احتیاطی ازجمله نوشیدن مایعات زیاد، اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و استفاده از کولرهای خانگی راه افتاده بود.
🔸براساس گزارش اداره پزشکی قانونی توکیو، از میان این ۲۵۲ مورد مرگ، ۹۸ نفر بالای ۸۰ سال داشتند و ۸۲ نفر در دهه ۷۰ زندگی و ۳۲ نفر ۹۰ ساله یا بالاتر بودند و ۲۷ نفر نیز بالای ۶۰ سال داشتند.
👈مشروح گزارش
🆔 @snn_ir
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوند غرق نور کنه روح ملکوتی امام راحل رو که از روز اول این جماعت رو کاملاً میشناخت!
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
روایت فایننشیال تایمز از وضعیت ازدواج جوانان ایرانی / دکتر تقی آزاد ارمکی: تشکیل خانواده دیگر به اندازه گذشته محبوب نیست
روایت فایننشیال تایمز از وضعیت ازدواج جوانان ایرانی / دکتر تقی آزاد ارمکی: تشکیل خانواده دیگر به اندازه گذشته محبوب نیست
بنظر میرسد بسیاری از جوانان ایرانی بیشتر تحت تاثیر تغییرات اجتماعی هستند تا سیاستهای دولتی، و نگرشهای آنها میتواند تلاشهای رسمی برای ترویج ازدواج و فرزندآوری را بیاثر کند.
نشریه فایننشال تایمز در گزارشی که ترجمه آن در سایت اکوایران منتشر شده به پدیده کاهش ازدواج در میان ایرانیان پرداخته است و تلاش کرده است آن را از دیدگاه دانشگاهیان و عالمان دینی واکاوی کند.
براساس این گزارش، بنظر میرسد ازدواج در ایران نهادی رو به افول است و متوسط سن ازدواج رو به افزایش گذاشته است. روندهای مشابهی در سایر کشورها نیز مشاهده میشود، ولی این مساله نگرانی مقامات کشور را درباره افت اعمال مذهبی، ازبین رفتن سنتها و در نهایت کاهش جمعیت برانگیخته است.
دولت برای ترویج ازدواج و فرزندآوری به زوجهای جدید وامهای کمبهره میدهد و مبالغ پیشنهادی را در سالهای اخیر افزایش داده است. براساس گزارش سازمان ثبت احوال ایران، در دهه گذشته تعداد ازدواجهای ایران بطور سالانه از 800 هزار به 480 هزار ازدواج رسیده است.
به گفته فایننشال تایمز، بیشتر این کاهش نشان دهنده تغییر در «جمعیتشناسی» کشور است. به گفته شهلا کاظمیپور، استاد جمعیت شناسی دانشگاه تهران، تعداد زنان مجرد زیر 50 سال از هشت میلیون به حدود پنج میلیون نفر رسیده است؛ نسبت ثابتی از زنان مجرد، حدود 10 درصد، هرسال ازدواج میکنند.
ولی در عین حال، میانگین سن ازدواج در تهران برای زنان از 25 به 27 و برای مردان از 29 به 30 رسیده است. بسیاری از جوانان ایرانی دیگر مانند گذشته به دلایل مذهبی یا فرهنگی احساس اجبار به ازدواج نمیکنند.
به گفته خانم کاظم پور، اکنون ازدواج پنج درصد از زنان بالای 40 سال ایرانی بعید بنظر میرسد، درحالی که این نسبت در دهه 1360 حدود 2 درصد بود. پس از انقلاب سال 57 در ایران زنان بیشتری وارد دانشگاه شدند و مدارک تحصیلیشان گزینههای ازدواج آنها را محدودتر کرده است؛ چراکه آنها دیگر با مردانی که مدرک تحصیلی یا شغل پایینتری از آنها دارند ازدواج نمی کنند.
تقی آزاد ارمکی، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران به فایننشال تایمز گفته است، تشکیل خانواده دیگر به اندازه گذشته ارزشمند و محبوب نیست، و حتی اولویت دوم یا سوم بسیاری از مردم نیز محسوب نمیشود. به گفته او، حسی از فردگرایی رادیکال و خودمحور در میان مردان و زنان ایرانی وجود دارد، بطوری که خودشکوفایی را در اولویت قرار میدهند.
در شرایطی که اقتصاد ایران در میانه تورم بالا، ضعیف شدن ارزش پول و تحریمهای جهانی در وضعیت بدی قرار دارد، هزینههای شروع یک خانواده نیز میتواند یک عامل بازدارنده باشد.
دولت ایران که در دهه 1370 برای کنترل رشد بیرویه جمعیت، برنامههای پیشگیری از بارداری معرفی کرده بود اکنون نگران چالشهای جامعهای روبه پیرشدن است و کاهش جمعیت کشور را پیشبینی میکند.
براساس این گزارش، درحالی که محبوبیت ازدواج رسمی کاهش یافته است، برخی از زوجها زندگی مشترک یا آنچه ایرانیها «ازدواج سفید» میخوانند را انتخاب میکنند. برخلاف ازدواج دائمی که که از سوی مذهب تایید شده است و توسط برخی زوجهای ایرانی نیز انجام میشود، ازدواج سفید شامل زوجهایی است تنها با یکدیگر زندگی میکنند، باوجود اینکه از سوی شرع و قانون ممنوع شده است.
به گفته آزاد ارمکی، یافتههای او نشان میدهد که نرخ ازدواج سفید در شهرهایی چون تهران، اراک، اصفهان و مشهد بین هفت تا 14 درصد ازدواجهاست.
مقامات مذهبی ایران اغلب «غرب زدگی» را عامل این تغییرات در سبک زندگی مردم می دانند که با اسلام ناسازگار هستند.
غلام نبی توکلی، روحانی محافظه کار اخیرا هشدار داده است که آزادیهای جنسی به سبک غربی نهاد خانواده در کشور را تضعیف میکند. به گفته او، گسترش ازدواج سفید در برخی کشورهای مسلمان توطئه غرب است و جایی در اسلام ندارد.
فرزانه کاسب احدی، معلم معارف اسلامی نیز تربیت نادرست دینی و جهان بینی غالب غربی را عامل تغییر نگرش به ازدواج دانسته است.
او در گفتوگو با فایننشال تایمز گفته است زمانی که کشورهای غربی هنجارهای فرهنگی خود را از طریق رسانههای اجتماعی و ماهواره تبلیغ میکنند، برای جوانان با اعتقادات مذهبی سطحی جذابیت دارد؛ در جامعهای که در آن خواستههای (جنسی) از سنین پایین به راحتی برآورده میشوند، افراد علاقه خود را به ازدواج از دست میدهند.
نرخ باروری ایران از 2.09 فرزند به ازای هر زن در سال 1396 به ۱.۷ فرزند در سال 1403 کاهش یافته است، که نشان میدهد جمعیت ایران تا دو دهه آینده به اوج خود میرسد و سپس کاهش خواهد یافت.
اما از منظر فایننشال تایمز، بنظر میرسد بسیاری از جوانان ایرانی بیشتر تحت تاثیر تغییرات اجتماعی هستند تا سیاستهای دولتی، و نگرشهای آنها میتواند تلاشهای رسمی برای ترویج ازدواج و فرزندآوری را بیاثر کند.
* منبع: اکوایران
🔴 یکی از دروغ های رسانه ای
تصویر بالا مربوط به آمار رسمی میزان مهاجرت از کشورهای مختلف جهان است
میزان مهاجرت بسیار بالا از ایران هم یکی از مشهورترین دروغ هایی است که هژمونی رسانه ای علیه جمهوری اسلامی در اذهان مردم و حتی مسئولین جا انداخته و هر کس از راه می رسد آن را بر سر ما می کوبد
در حالی که میزان مهاجرت از کشورمان نسبت به دیگر کشورها آن قدر کم است که نامش در این فهرست نیامده
#جنگ_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها
✍ "قاسم اکبری"
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51