فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی که در اینستاگرام ٣میلیون بازدید خورده است: همه ما شیعهایم، خدا ایران رو یاری کنه
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای عکسی از حاج قاسم سلیمانی که کشمیر را بهم ریخت!
☑️کانال شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299

بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان/ خریداری در بازار نیست
❮❯
هزینه۵میلیونی برای هر ایرانی/بازگشت"سرانه حقیقی"به سطح سال۹۰
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰ اخبار اقتصادی اخبار اقتصاد ایران

با وجود افزایش فقر در جامعه دولت امکانات کمتری برای سیاستگذاری در جهت کاهش فقر در اختیار دارد.بر این اساس شاخص سرانه حقیقی بودجه عمومی، در سال ۱۴۰۳ به سطح سال ۱۳۹۰ خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بودجه عمومی از دو طریق میتواند بر روی نرخ فقر اثرگذاری باشد. از یک سمت اثرگذاری بودجه عمومی بر روی عملکرد اقتصادی است که ممکن است منجر به رشد اقتصادی و یا تورم شود که به اثرگذاری غیرمستقیم بودجه عمومی بر روی نرخ فقر شناخته میشود. اما در سوی دیگر بودجه عمومی کارکرد دیگری دارد که به توزیع درآمد مشهور است و با هدف فقرزدایی به تخصیص اعتبارت حمایتی میپردازد که از طریق مالیاتها تأمین مالی میشوند. ارزیابی مکانیزمهای اثرگذاری بودجه عمومی بر روی نرخ فقر نشانمیدهد که آیا لایحه بودجه سال 1403 با مولفههای که گفته شد در سال آینده حامی فقرا خواهد بود یا خیر.
بر اساس دادههای برآوردی سرانه حقیقی بودجه عمومی، این شاخص در سال 1403 به سطح سال 1390 خواهد رسید بهعبارت دیگر بر اساس لایحه بودجه، دولت در سال 1403 معادل 5 میلیون تومان به قیمتهای ثابت سال 1395 برای هر ایرانی هزینه خواهد که دقیقاً معادل همان مبلغ در سال 1390 است. این در حالی است که اگر از منظر فقر (که یکی از موضوعات مهم است که بودجه نسبت به آن مسئولیت دارد) به موضوع توجه شود، جمعیت فقرا در سال 1403 در کشور حدود 10 میلیون نفر بیشتر از سال 1390 است. با فرض اینکه کاهش سرانه بودجه به معنی کاهش به نسبت مساوی میان همه موضوعات بودجهای باشد، میتوان نتیجه گرفت با وجود افزایش قابل توجه نرخ فقر، امکانات بودجه برای مقابله با فقر در سطح سال 1390 قرار دارد.
این گزارش ادامه میدهد که لایحه بودجه سال 1403 نشانمیدهد که نسبت بودجه عمرانی به تولید ناخالص داخلی در کشور همچنان روندی نزولی دارد، این مسئله در کنار کاهش حقیقی هزینههای سرمایهای شرکتهای دولتی، نشان دهنده کاهش اثرگذاری بودجه بر روی رشد اقتصادی و در نتیجه کاهش نرخ فقر است.
این گزارش توضیح میدهد که بر اساس دادههای برآوردی شیب کاهشی شاخص نسبت کسری تراز عملیاتی به تولید ناخالص داخلی برای سال 1403 تندتر شده و این کاهش بهدلیل تکیه بیشتر بر درآمدهای مالیاتی و کاهش هزینههای بودجهای و نرخ رشد اقتصادی مناسب در سالهای اخیر است. فارغ از سایر تبعات این مسئله که در جای خود قابل تحلیل است، بهطور کلی این موضوع از منظر کاهش کسری بودجه و تبعات آن برای تورم و افزایش فقر میتواند مثبت ارزیابی شود. با این حال، ترکیب جمعیت پرداخت کننده مالیات خود میتواند از منظر تأثیر بر فقرا یا جمعیت نزدیک خطفقر قابل تحلیل باشد.
هرچند که سیاستگذار سعی کرده مالیات بر ارزش افزوده اثر کمتری بر روی فقرا داشتهباشد، با این حال این شیوه مالیات ستانی، روش ایده آل برای توزیع درآمد و مقابله با فقر نیست. ایدهآلترین نوع مالیات در مقابله با فقر، مالیات بر مجموع درآمدها است و سازه مالیاتی در ایران فاصله زیادی با شرایط مطلوب دارد.
در این گزارش مطرح میشود که تسهیلات تکلیفی اشتغالزایی که بخشی از آن به فقرا اختصاص مییابد از ظرفیتهای خوب دیده شده در بودجههای سالهای اخیر است که مبلغ آن در بودجه سال 1403 نیز افزایش یافتهاست. با این حال، عملکرد ضعیف این تسهیلات در سالهای گذشته امید به تأثیر قابل توجه آن بر کاهش فقر از طریق اشتغال و توانمندسازی را مبهم میکند.
در این گزارش آمده است که بر اساس قوانین برنامه و با توجه به رشد 35 درصدی حداقل دستمزد، متوسط مستمری کمیتهامداد امامخمینی (ره) و سازمان بهزیستی نیز باید 35 درصد افزایش یابد با این حال در بند (ذ) تبصره 15 بخش اول قانون بودجه سال 1403 میزان رشد مستمری مددجویان تحت پوشش کمیتهامداد امامخمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به میزان سی درصد (30%) تعیین شده است که کمتر از 35 درصد رشد حداقل دستمزد است.
شفقنا_بقایای کربنیشدۀ یک طومار پاپیروس باستانی که در شهر هرکولانیوم کشف شد، اطلاعات قابل توجهی را درباره افلاطون در اختیار باستانشناسان گذاشته است؛ از جمله محل دقیق دفن او و جزئیاتی در مورد چکونگی به بردگی گرفته شدن او.
به گزارش یورونیوز، شهر «هرکولانیوم» در نزدیکی شهر باستانی «پمپئی» در جنوب ایتالیا قرار دارد. این شهر نیز در پی فوران کوه وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد نابود شد. در این شهر کتابخانه بزرگی مملو از پاپیروس کشف شده که برای هزاران سال زیر خاکستر باقی مانده بود.
پاپیروسی که حاوی اطلاعاتی درباره زندگی و مرگ افلاطون است، مانند بسیاری از طومارهای دیگر به دست آمده از این شهر تاریخی وضعیت خوبی دارد؛ با این وجود تا حد زیادی سیاه شده و عملاً قابل خواندن نیست.
در این پاپیروس، بخشی از تاریخ آکادمی فیلودموس گادارا (فیلسوف و شاعر اپیکوریست) حکایت شده است.
فیلودموس گادارا، یک فیلسوف اپیکوری بود که از حدود ۱۱۰ تا ۴۰ قبل از میلاد زندگی میکرد و مدتی نیز در شهر هرکولانیوم اقامت داشت.
در بخشی از این پاپیروس که به تاریخ آکادمی فیلودموس اختصاص یافته، اطلاعات دقیقی درباره زندگی افلاطون ثبت شده است و دانشمندان موفق شدند به کمک فناوریهایی از جمله تصویربرداری نوری مادون قرمز و فرابنفش، تصویربرداری مولکولی و عنصری، تصویربرداری حرارتی و میکروسکوپ دیجیتال، بیش از ۱۰۰۰ کلمه از این متون را تشخیص دهند که معادل ۳۰ درصد از متن کامل است.
گرازیانو رانوکیا، هماهنگکننده این پروژه، در بیانیهای به توضیح این دستاورد پرداخت و نوشت که محتوای تازه رمزگشایی شده «حقایق جدید و ملموسی را درباره فیلسوفان مکاتب مختلف» ارائه میدهد.
کیلیان فلیشر که مسئول ویرایش این پاپیروس است نیز گفت: «خوانشهای جدید، حقایق جدید و ملموسی از آکادمی افلاطون، ادبیات هلنیستی، فیلودموس گادارا و بطور کلی تاریخ باستان ارائه میدهد.»
دانمشندان پیش از این میدانستند که افلاطون در محوطه آکادمی که توسط سولا، دیکتاتور روم در سال ۸۶ قبل از میلاد ویران شد، به خاک سپرده شده است. با این حال، پس از تجزیه و تحلیل این طومار باستانی، محققان اکنون محل دقیق آرامگاه این فیلسوف مشهور را کشف کردهاند که در یک باغ خصوصی در نزدیکی معبدی اختصاص داده شده به «موزها» معروف به Museion است.
دیگر اطلاعات کشف شده از این سند سوخته نیز نشان میدهد که افلاطون احتمالاً در پی حمله اسپارتها در سال ۴۰۴ قبل از میلاد یا پس از مرگ سقراط در سال ۳۹۹ قبل از میلاد، به عنوان برده در جزیره اگینا فروخته شده است.
این کشف جدید، باورهای پیشین درباره افلاطون را که میگفت بردگی او از سال ۳۸۷ قبل از میلاد در جزیره سیسیل آغاز شده، به چالش میکشد.
در قسمتی دیگر از این پاپیروس، درباره انزجار افلاطون نسبت به تواناییهای موسیقایی یک نوازنده بربر اهل تراکیه (تراس) نوشته شده است. تراکیه یا تراس، سرزمینی تاریخی در جنوب شرقی اروپا بود که امروزه بخشهایی از آن میان کشورهای بلغارستان، ترکیه و یونان تقسیم شده است.
افلاطون که بهخاطر تئوری «دنیای مُثُل» مشهور است، در سال ۳۴۸ قبل از میلاد در آتن درگذشت. او در این نظریه بیان میکند دنیای فیزیکی که ما تجربه میکنیم، جز سایهای از واقعیت نیست.
🔴میدانید چرا غرب اینگونه شد؟
تمدنی که.....
غذای مردمش گوشت خوک باشد،
نوشیدنی مردمش عقل را زایل کند،
هم خانه و همدمش سگ باشد،
قوانین و حق من جای ما و حقوق الهی را بگیرد،
به بهانهی آزادی زنا تمام جامعه فرا بگیرد،
مردان به بهانه اینکه من احساس میکنم زن هستم به تمام فضای اختصاصی زنان دسترسی پیدا کنند، خروجیاش چنین جامعهی بیهویت و بیماری میشود.
◀️و در نهایت این ترسیمی از آرمان شهر لیبیرالیسمی صهیونیستی است، نه آنچه که دانشجویان ما در دانشگاهها به اسم فلسفه مکاتب فکری میخوانند و برای خودشان ترسیم میکنند.
بله صهیونیست بشریت را اینگونه میخواهد، احمق، برده، بیاخلاق
✍عالیه سادات
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اظهار پشیمانی #اشکان_خطیبی در مصاحبه با رادیوفردا:
🔹️خودم به همه چیز پشت پا زدم؛ در ایران همه چیز داشتم و مدیر بودم!
🔹️زندگی در اروپا کار راحتی نیست؛ اینجا به بیماری C-PTSD مبتلا شدم و تحت درمانم؛ نه بدنم و نه ذهنم دیگر توانایی کار کردن ندارد!
🔹️اصلا از کیفیت کارهایی که در خارج از ایران کردم راضی نیستم؛ سخت است واقعا سخت است؛ بهایی که من دادم به قیمت از دست دادن خانوادهام تمام شد!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تا آخر ببینید:
😱تفاوت ازدواج در ایران و اروپا❗️
جالب بود ببینید‼️ دکتر قدیری ابیانه سالها سفیر ایران در استرالیا، مکزیک و ایتالیا بوده است.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
#آثار_جدید
#تفسیر_تسنیم
✅ تازه های نشر ✅
📚« تفسیر تسنیم جلد 70 » منتشر شد.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«تأسف از بالا رفتن سن ازدواج در بین نسل جوان»
#سال95
#درس_خارج_فقه
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
حضور تکتیرانداز بر بام دانشگاههای ایندیانا و اوهایو
🔹همزمان با تشدید اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی، تصاویری از استفاده نیروهای امنیتی آمریکا از تکتیرانداز علیه معترضین منتشر شده است.
🔹همچنین تصاویری از حضور تکتیراندازها بر ساختمان دانشگاه دولتی اوهایو نیز در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
✅ اخبار فوری و مهم 🔻
https://eitaa.com/joinchat/897515791C9a8cd06a3d