وی با اشاره به اینکه افزایش چربی خون از دیگر اجزای سندروم متابولیک است که با بیماری کبد چرب ارتباط دارد، گفت: بسیاری از بیماریها مانند افزایش چربیهای بد یا کلسترول و تری گلیسیرید در خون، سندرم متابولیک، سندرم تخمدان پلی کیستیک، دیابت نوع ۲، کم کاری تیروئید (hypothyroidism)، کمکاری غده هیپوفیز (hypopituitarism)، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش میدهند.
فوقتخصص بیماریهای گوارش و کبد با اشاره به اینکه به طور کلی تبعیت از رژیمهای غذایی نادرست و مصرف هر روز غذاهای فست فودی (سوسیس، کالباس، سس، پیتزا)، استرسهای شغلی و خانوادگی بلند مدت، مصرف داروهای بدون مشاوره با پزشکان متخصص، شیوه زندگی بیفعالیت و نادرست و تبعات آن از قبیل چاقی و اضافه وزن در ابتلا به کبد چرب در بین سنین مختلف موثر است، بیان کرد: کاهش وزن مناسب و سالم، انتخاب مواد غذایی مناسب، کاهش چربی شکم به کمک ورزش کردن برای بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است. دنبال کردن برنامه ورزشی روزانه وزن بدن را در حد مطلوب نگه میدارد و مانع بروز بسیاری از عارضهها میشود.
وی بیان کرد: تعدادی از بیماران کبد چرب به سمت نارسایی کبدی میروند و از سوی دیگر شیوع کبد چرب در دنیا افزایشی است از همین رو، احتمال خطر نیز افزایش مییابد بنابراین بهترین راهکار مقابله با کبد چرب اصلاح سبک زندگی و انجام فعالیتهای ورزشی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کاهش دریافت کالری و افزایش تحرکات بدنی، اساس درمان فرد است، بیان کرد: ۱۰۰ گرم تنقلات حدود ۶۰۰ یا ۷۰۰ گرم کالری دارد، بنابراین همین طور که باید در مصرف غذاهای چرب و شیرین رعایت اعتدال را داشت، در مصرف خرما، کشمش و توت نیز به عنوان شیرین کننده همراه چای، باید مراقبت کرد، زیرا قند این مواد غذایی نیز بالاست و خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش میدهد.
🔔‼️اکران فیلم 🔔‼️
انجمن علمی الهیات با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده الهیات به مناسبت روز جهانی هواپیمایی و روز دانشجو برگزار میکند:
✈️🛬نمایش فیلم منصور
🕰️ زمان: شنبه ۱۷ آذر ماه ساعت ۱۸
🌆مکان: تالار حکمت
روش ثبت نام:
پیام در ایتا به آیدی:
@ad_anjoman_elahiat
🌟دیدن جمعی این فیلم را از دست ندهید
💥در ضمن ؛ورود برای عموم هم آزاد است.
و میتوانید با خانواده تشریف بیاورید .
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
💎 انجمن علمی نگاهی نو
برای اندیشه ورزی💎
🌀 راه های ارتباط با ما:
📌لینک کانال ایتا:
@anjomanelmielahiat
📌لینک کانال واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/JSlbxM3OCmJFFFxefFtXr2
📌 لینک کانال تلگرام:
@elahiat_unishiraz
85.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در حوزه واردات خودرو، سقف ارزی واردات را به ۳.۳ میلیارد یورو افزایش داده و واردات توسط افراد حقیقی را آزاد کرده است. علاوه بر این، تعرفه واردات خودرو از ۱۰۰ درصد به ۶۰ درصد کاهش یافته است. آیا این تغییرات به تحول در بازار خودرو منجر خواهد شد؟ با پیشبینی واردات ۱۶۵ هزار خودرو در سال ۱۴۰۴، آیا این مصوبات میتواند به رونق صنعت خودرو کمک کند؟ مرجان شهریاری، دبیر سرویس خودرو دنیای اقتصاد، پاسخ میدهد.