❌ از دفتر من شروع کنید
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴 یادش بخیر زمان شاه!
✅ #یادش_بخیر اون زمان #لوله_کشی_گاز نداشتیم و توی سرما و گرما باید توی صف نفت میموندیم! باوجود این همه ذخایر گازی!
✅ #یادش_بخیر روستاها خیلیشون برق و جاده نداشتن، برق شهر هم نوبتی قطع می شد!
✅ #یادش_بخیر سرکوچه مخزن آب بود مادرا اونجا لباس میشستن روستاها که آب شرب نداشت.
✅ #یادش_بخیر پزشک نداشتیم اونا هم که بودن اکثرا هندی و پاکستانی بودن، واسه کوچکترین بیماری باید میرفتی تهران! یا حتما پول داشتی تا بری خارج!
✅ #یادش_بخیر توی کوچه یکی دوتا خانواده تلویزیون داشتن قبلتر که #رادیو داشتن نشان لاکچری بودن بود.
✅ #یادش_بخیر توی محله مون چندتا خونواده فقط #تلفن داشتن هرکی کار داشت خونه همسایه زنگ میزد!
✅ #یادش_بخیر حموم نداشتیم یا روی شعله آب گرم میکردیم! آخه حموم واسه پولدارا بود ما باید میرفتیم حموم #عمومی اونم خزینه داشت!
✅ #یادش_بخیر ماشین کم بود، توی روز فقط یه مینی بوس از روستا بود به شهر. شهری ها هم خیلی ها ماشین نداشتن.
✅ #یادش_بخیر بیش از ۴۶ درصد جامعه حتی سواد خوندن و نوشتن نداشتن
✅ #یادش_بخیر چون ماما و بیمارستان کم بود خیلی از بچه ها سر زا میمردن
✅ #یادش_بخیر پایین شهر با حلب های روغن خونه میساختن، معروف بود به حلبی آباد...
✅ #یادش_بخیر رضاخان بزور زمینهای گیلان، مازندران، گلستان و خراسان رو گرفته بود.
✅ #یادش_بخیر آمریکایی ها توی تهران بار و دیسکو داشتن و واسه عشق و حال دخترای ما رو میبردن
✅ #یادش_بخیر توی کاباره به دخترا پول میدادن تا لخت برقصن تا از قِر کمرشون مردا کیف کنن، قمار کنن و عرق بخورن
✅ #یادش_بخیر بحرین استان سیزدهم ایران رو با اون هم نفت و گاز به اجبار انگلیسا دادیم رفت!
✅ #یادش_بخیر ساواک، شکنجه، اعدامها، زندانهایی که ساختیم، شکنجه گاه کمیته مشترک ضدخرابکاری...
✅ #یادش_بخیر کشتار ۱۵ خرداد، قتل عام پیشوا ورامین، رگبار میدان ژاله، کشتار زنجان و تبریز...
✅ #یادش_بخیر حکومت نظامی از ساعت ۵ عصر تا ۶ صبح فردا هیچ کس حق بیرون اومدن نداشت.
✅ #یادش_بخیر کارهای دربار و اشرف، جنایت اسدالله علم و شعبان بی مخ و اشرف چهارچشم و پری بلنده
✅ #یادش_بخیر انتخاباتها که با زور ارتش از قبل تعیین میشدن سناتورهایی که شاه خودش انتخاب میکرد.
❌آره #یادش_بخیر یه روزی #شبکه_منوتو از اینا برامون میگه! بشین تا بگه!!!
🆔 @vitaminsiyasi
سهم نهاد های منصوب رهبری در مشکلات اقتصادی چقدر است؟!
کد: 5573
🔸متن شبهه یا سوال (بصورت خلاصه):
نهادهای ذیل تحت امر رهبری نظام هستند و مسئولین آنها مستقیما توسط مقام معظم رهبری منصوب میشوند:
سازمان صداوسیما
شورای نگهبان
قوه قضاییه
نیروهای مسلح
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
سازمان اوقاف و امور خیریه
سازمان حج و زیارت...
...
...
... مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
چرا با اینهمه اختیار و نهادهای مهمی که تحت امر رهبری هستند اما باز گفته میشود که رهبری در کارهای کشور دخالتی ندارند و مسئولیت اقتصاد مردم با دولت است؟
🔹پاسخ:
1️⃣ مجموع بودجه و اجرائیاتی که در اختیار تمام این نهادهاست؛ کمتر از 5 درصد کل اجرائیات و بودجه کشور است. و بیش از 95 درصد مابقی در اختیار دولت و شخص رئیسجمهور قرار دارد.
📌(دولت در ایران بصورت سالانه 200 میلیارد دلار درآمد شامل صادرات نفتی، غیر نفتی و مالیات دارد که بسط ید آن را به وضوح نشان میدهد)
2️⃣ این نهادها که عموماً «دینی، فرهنگی و دفاعی» هستند و در بحثهای اقتصادی نیز پیوست حمایت از محرومان را دارند؛ بدون اجازه دولت، هیچ دخالتی در امورات کلان کشور و فیالمثل در قراردادهای خارجی، اجرای طرحهای عمرانی کلان و… (که همگی از رئوس فعالیتهای دولت هستند) ندارند و نمیتوانند داشته باشند.
🔅ضمن اینکه بودجه بسیاری از آنها را نیز صاحب خزانه یعنی «دولت» تعیین میکند.
3️⃣ معالوصف و علیرغم وجود یک کارنامه مطلوب – نسبت به سایر مجموعه ها – از نهادهای فوقالذکر در حوزههای دین، فرهنگ، دفاع و حمایت از محرومان در تاریخ 40 ساله انقلاب اسلامی، اما بدیهیست که در حوزههای منتصبین ولی فقیه نیز امکان بروز نقصان وجود دارد که صد البته این نقصان به دلیل راهبردهای درست رهبری نیست بلکه امکان وجود ضعف یا نقص در مدیران انتصابی؛ یک امر ممکنالوقوع است.
4️⃣ در نتیجه بودجه این نهادها کمتر از 5 درصد بوده و آن هم در بسیاری از موارد با تعیین دولت، این که گفته شود ضعف و نقصان های اقتصادی متوجه رهبری است با توجه به وجود نهادهای مذکور یک اشتباه با رنگ و بوی مغرضانه است.
🔅علاوه بر آن نباید توقع داشت که همه منصوبین ولی فقیه (اعم از منصوبین مستقیم و غیرمستقیم) عاری از هرگونه اشتباه و لغزش باشند، چرا که ممکن است این اشتباهات یا لغزش ها سهوی و یا به علت اسیر شدن در جاه و مقام و قدرت و… باشد اینکه در آینده شخصی اسیر نفسانیات میشود یا نه معلوم نیست، کما اینکه مثلا شاهدیم فرمانده اول سپاه امام مجتبی(ع) در جنگ با معاویه با اینکه منصوب امام(ع) بود اما مرتکب فساد مالی شد و در مرحله بعد نیز به سپاه معاویه پیوست. و این مقوله نیز ربطی به ضعف مدیریت امام معصوم ندارد بلکه به نفسانیات بروز کرده فرد منصوب، مربوط است.
🔗لینک مطلب:
the14.ir/5573
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔻تحلیلی بر یادداشت اخیر حجاریان:
♨️ تغییر راهبرد اصلاحطلبان برای ۱۴۰۰ و اقرار به انسداد رادیکالیسم؟
♦️سعید حجاریان» اخیراً طی یادداشتی با عنوان «خشمگین از امپریالیسم، ترسان از انقلاب» به مواردی اشاره کرده است که احتمالاً در وهله اول نشانهای برای تغییر رویکرد انتخاباتی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نسبت به انتخابات مجلس ۹۸ است و در وهله دوم، اقراری بر اینکه رادیکالیسم بازهم جواب نداده و نمیدهد!
♦️نخست آنکه: جناب حجاریان در این نوشته تلویحاً اذعان کرده است که جمهوری اسلامی تحت فشار عقبنشینی نمیکند؛ اگرچه عصبانیت از این مسئله در متن ایشان چندان پنهان نیست، اما به هرحال او تأکید میکند که پروژه فشار به حاکمیت در داخل با عناوینی مانند «فشار از پایین و چانهزنی از بالا» موفق نیست و عمل نمیکند!
♦️اصلاحطلبان از حدود یکسال پیش از انتخابات ۹۸ تا همین دوران اخیر تصور میکردند اگر صورت مسئله را از «فرآورده انتخابات» و ایدههای حکمرانی نامزدها به اصل و «فرآیند انتخابات» تغییر دهند، اولاً اتحاد ائتلافشان با دولت آقای روحانی و مجلس دهم و ظرفیت منفی بالایشان به این جهت را در عرصه اجتماعی به تعلیق خواهند برد و ثانیاً امتیازات سیاسی مهمی را به سود خود به حاکمیت تحمیل و سیستم را مجبور به عقبنشینیهای راهبردی خواهند کرد!
♦️پس از انتخابات و کاهش مشارکت در انتخابات ۹۸ نیز تمام تلاشها در این جریان بر آن قرار گرفت که تفسیر این کاهش به سود همان تز و ایدهی فشار به حاکمیت باشد.
♦️با این حال به نظر میرسد این جریان حالا نشانههای روشنی دریافت کرده که عقبنشینی صورت نخواهد گرفت؛ ضمن آنکه انتخابات ریاستجمهوری نیز چنان نیست که اصلاحطلبان با راهبردهایی مثل تحریم اولاً بتوانند از قدرتی که در قوه مجریه است چشمپوشی کنند و ثانیاً بتوانند میزان قابل ملاحظهای از رونق انتخابات را بکاهند!
♦️خاصه آنکه، نتایج برخی نظرسنجیهای پیشینی و حتی پسینی در انتخابات ۹۸ نیز نشان میداد که بخش مهمی از کاهش مشارکت نه در لبیک گویی به اصلاحطلبان که در اعتراض به عملکرد دولت و مجلس همسو با اصلاحطلبان صورت گرفته است!
♦️دوم: اگرچه اصلاحطلبان در دوران انتخابات ۹۸ از بازگشت به «اصلاحات اجتماعی» و کنارهگیری از قدرت به سود مسئله «هویت» سخن میگفتند، اما مطلب آقای حجاریان نشانهی مهمی از تغییر رویکرد در تلاش برای دستیابی به قدرت است.
♦️جناب حجاریان در این باره نسبت به مورد اول تصریح بسیار بیشتر و روشنتری دارد؛ او میگوید که "قائلان به پروژه اصلاحات باید تلاش کنند ضمن آنکه پایی در میان مردم دارند، پایی درون قدرت باز کنند؛ اگر نتوانستند، لااقل بر بخشهایی از بلوک قدرت تأثیر بگذارند؛ بخشهایی از قدرت که به دورنمای منافع ملی وفادارتر هستند و حاضرند صدای اصلی اصلاحطلبان را در سطوح بالا –که تصمیمسازی در آن اتفاق میافتد- رِله کنند."
♦️سوم: نوشتار آقای حجاریان اقرار و هشدار مجددی درباره انسداد رادیکالیسم است؛ طی هفتهها و ماههای گذشته برخی از سران اصلاحات تلاش کردند در راستای فاصلهگذاری با دولت و حتی حاکمیت، پروژههایی را عملیاتی کنند که مهمترین آنها نامه سرگشاده آقای موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب بود که عملاً مسئولیت تمام کاستیها را متوجه ایشان میکرد.
♦️این نامه با واکنشهای بسیاری در جناحهای سیاسی و نویسندگان و روزنامهنگاران روبرو شد، به نحوی که طیفهای قابل ملاحظهای از اصلاحطلبان نیز آن را مصداق رادیکالیسم، بیفایده و عامل انسداد مضاعف معرفی کردند.
♦️آقای حجاریان در نوشتار خود اگرچه به اصلاحطلبان توصیه کرده که با حاکمیت مذاکره کنند، اما بلافاصله انذار داده که اولاً باید با بیانی منطقی و مبتنی بر دادههای کارشناسی مسائل را موشکافی کنند و ثانیاً چنین مذاکراتی از سنخ نامههای سرگشاده نخواهد بود!
🇮🇷
@vitaminsiyasi
📣حالا میدانید چرا آقای پناهیان میگفت:
"در هیئتی که دغدغه مبارزه با اسرائیل وجود نداشته باشد، ابن زیاد هم در آن سینه خواهد زد!!؟"
#شمر_زمان
#نفاق_منافقین
#شیعه_انگلیسی
🇮🇷
@vitaminsiyasi
🔰 چرا خدا بعضی ها را پولدار و بعضی ها را فقیر و بعضی ها را زرنگ و بعضی ها را ساده آفریده است؟
1⃣ آیا خدا خواسته که یک فرد خواستی زرنگ یا عقب مانده یا فقیر یا پولدار شده باشد؟! نه خدا نخواسته بلکه کسانی هم که عمدا باعث این کار شده باشند را عذاب می کند.مثل پدر مادر که مثلا با بعضی کارهایی که انجام می دهند باعث میشوند که تاثیرات منفی آن را در فرزند بگذارد.پس اگر خدا چنین چیزی را خواسته بود نباید افرادی که عامل چنین پیامد هایی بودند را عذاب کند.
2⃣ این عالم بر اساس نظم پیش می رود و همه این ها تابع علت و معلول هستند وظیفه یخ سرد کردن و وظیفه آتش سوزاندن است لذا کسی از آتش سرد شدن را نمی خواهد و بالعکس پس زمانی که علت بیاید معلول نیز پشت سر آن می آید مثل این که پدر مادری هر دو حامل ژن تالاسمی هستند و چون این دو ژن با هم ترکیب می شود در نتیجه فرزندشان هم به این بیماری مبتلا می شود و همین طور فقیر شدن افراد یا پولدار شدن و... نیز تابع علت می باشد و کسانی که علت آن را فراهم کردند یا علت آن بودند باید نزد خداوند پاسخگو باشند.
3⃣ در این نوع صحنه ها امتحان وجود دارد و هر دوی این افراد امتحان میشوند و از هر دو سوال میشود اما امتحانی که از فقیر یا از بیمار گرفته میشود به مراتب خیلی آسان تر از امتحانی است که از پولدار، زرنگ یا سالم گرفته می شود. روز قیامت اجازه نمی دهند حرکت کنی و قدم از قدم برداری تا این که به چهار سوال پاسخ بدهی مالت را از کجا بدست آوردی و در کجا صرف کردی عمرت، جوانی ات و نسبت به ولایت ائمه را از ما سوال خواهند کرد. در زمان پیامبر، حضرت به سلمان و ابوذر هر کدام یک سکه دادند تا خرج کنند روز بعد سنگی را داغ کردند و فرمودند با پای برهنه روی سنگ بایستید و بگویید که با آن پول چه کردید.
سلمان رفت روی سنگ و گفت: انفاق کردم و پایین آمد اما ابوذر تا رفت که توضیح بدهد با آن، چه چیز هایی خریده است پایش سوخت و بعد حضرت رسول ص فرمودند در قیامت باید نسبت به این ها سخت تر پاسخگو باشیم حتی از حلال ها چه برسد به حرام ها!!
4⃣ خداوند به آن کسی که در این دنیا فقیر بود یا معلول بوده یا ... در آخرت چنان پاداش و عوضی می دهد که همه آرزو می کنند که کاش ما هم در دنیا فقیر و ندار و... بودیم تا در آخرت از این نعمات و پاداش ها بهره مند می شدیم.
5⃣ خداوند متعال از بنده گانش به اندازه ضرفیتشان توقع دارد لذا از کم سواد، فقیر، معلول و... یک توقعی دارد و از عالم ، پولدار، سالم ، باهوش هم توقعی دیگر، لذا توقع خداوند از این ها خیلی بیشتر است تا از فقیر، معلول و بی سواد.
یا ابا عبدالله الحسین(ع)
🇮🇷
@vitaminsiyasi
💬 یه سوالی ذهنم مشغول کرده بود اون هم این بود که چطور میشه آدم به اندازه یه بال مگس برا امام حسین علیه السلام اشک بریزه و بعد بهشتی بشه؟
✍ بعد این که منبر حاج آقا تمومشد رفتم جلو این سوال از حاج آقا پرسیدم
💠 حاج آقا گفت یه مثال برات می زنم تا فهم این مطلب برات آسون باشه
گفت یک قاشق چقدر قیمتش هست؟
گفتم چند هزار تومان بیشتر نیست
💢 گفت حالا اگه بگن در این قاشق ناپلئون یا مثلا یکی از پادشاهان ایرانی غذا خورده قیمتش چقدر میشه؟؟
گفتم خب احتمالا میلیاردی
💧 گفت قاشق که فرق نکرد!! اما یک عنوانی پیدا کرد به عنوان قاشق ناپلئون
👌 حالا اشک هم زمانی که عنوان امام حسین علیه السلام روی اون بیاد ارزشمند میشه
❓ گفتم خب چرا خداوند چنین ارزشی را برای عزاداری و روضه و اشک امام حسین علیه السلام قرار داده؟؟
گفت اگه یکی دارو ندارش رو برای تو هزینه کنه تو در عوض براش چه کاری انجام میدی؟
گفتم منم دارو ندارم رو براش هزینه می کنم
✅ گفت احسنت چون که امام حسین علیه السلام دارو ندارش رو در راه خدا و برای خدا هزینه کرد لذا خداوند هم هر چیزی که برای امام حسین علیه السلام انجام بشه و نام و عنوان امام حسین علیه السلام برویش بیاد ارزشمند میکنه و بهش پاداش بالایی میده.
#ما_ملت_امام_حسینیم
یا ابا عبدالله الحسین(ع)
🇮🇷
@vitaminsiyasi