فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 پاسخ جالب رهبرانقلاب به دانشجویی که تصویب #برجام را به رهبری نسبت داد!!☝️
🆔 @vitaminsiyasi
نسخه قابل چاپ - بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان.pdf
234.6K
📝 متن کامل بیانات روز گذشته رهبرانقلاب در #دیدار_دانشجویان
🆔 @vitaminsiyasi
🔵 قشری در ایران که خود را روشنفکر و دیگران را نادان میداند در ماه رمضان و ماه محرم دلسوز نیازمندان کشور میشوند و بهانهای برای توجیه دین ستیزی میسازند، روشنفکران معتقد هستند چرا به جای مراسمات مذهبی که البته نیازمندان در آن شرکت فعالی دارند، هزینه ی انجام مراسمات به فقرا داده نمیشود ؟
این درحالی است که در این مراسم مذهبی طبقه بندی وجود ندارد و فقیر و غنی در کنار یکدیگر هستند و از همه بدون منت پذیرایی میشود.
قشر مدعی روشنفکری دروغ میگوید که دلسوز فقرا هستند، بلکه فقرا وسیلهای برای انتقام جویی و دین ستیزی آنان است، اگر دلسوز نیازمندان هستند چرا به جای این هزینه ها به فقرا کمک نمی کنند 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔴سالانه پیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا که توان مالی شرط ورود به کنسرت است.
چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید ؟؟؟
🔵سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی لوازم آرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمیکنید ؟؟؟
۱۰ تریلیون پول کمی نیست!!!
🔴ایرانیان در سال ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است، چرا این هزینه را صرف فقرا نمی کنید ؟؟؟؟
🔵 ۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند آیا بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند ؟؟؟
🔴 بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و پیش از ۵۰۰ میلیارد هزینه ی سفر ایرانیان میشود بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهید...
🔵 بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند میروند و پیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است، بهتر نیست این هزینه را به فقرا داد ؟؟؟
🔴 بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی میروند و هزینهی سفر ایرانیان حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند ؟؟؟؟
🚫 سوال!
✅چرا فقط نزدیک محرم فقرا و نیازمندان برای عدهای دین ستیز مهم میشوند ؟؟
چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
🆔 @vitaminsiyasi
:
🔆متن سوال ها:
✍ قسمت اول:
1⃣. آیا #حجاب اجباری است؟
2⃣اگر حجاب زمان حکومت انبیا اجباری نبوده است، چرا ما اجباری کردیم؟
3⃣چرا باید حکومت از قوه قهریه برای حجاب استفاده کند؟ مگر دین اختیاری نیست؟
4⃣آیا حجاب واجب است؟
🔆 پاسخ سوال ها:
🔮قریب به اتفاق فقها حجاب را جزء ضروریات دین می دانند. آیه "قل للمومنات یغضضن...." به تعبیر اکثر مفسرین مانند طبرسی و علامه طباطبائی و مکارم شیرازی و...با این شان نزول است که چون زنان پیراهنی می پوشیدند که گریبانشان باز بوده است، این آیه نازل شده است که باید روسری راطوری ببندند که قسمت های یاد شده و مو و دور گردن و غیره پوشیده شود.
بعد از نزول این آیات داریم که عایشه زنان انصار را چنین ستایش می کرد که «حتی یک نفر آنان مانند سابق بیرون نیامدند و سر خود را با روسری مشکی می پوشاندند.»
1⃣اما آیا حجاب اجباری است؟
سوال را باید دقیق کرد. اجبار به چه معنا؟ ما در دین اجبار نداریم. نه در اعتقاد و نه در عمل. پس بدین معنا حجاب اجباری نداریم. اما حجاب قانونی داریم.
🔮تفاوت این دو چیست؟
فرد مسلمان میتواند نماز نخواند و روزه نگیرد. اما در حجاب ماجرا متفاوت است. حجاب برخلاف نماز و روزه، امری فردی و در خلوت نیست و بروز اجتماعی دارد. یعنی فرد می تواند اعتقادی به حجاب نداشته باشد اما به جهت اجتماعی نمی تواند خلاف قانون عمل کند.
دین اختیاری است. مردم می توانند دینی که پذیرفتهاند را عمل نکنند که البته متضمن آثار اخروی است. اما رفتار آنها نباید منجر به ضرر جامعه شود. لذا شرب خمر در خانه یک حکم دارد و در خیابان متضمن ضرر اجتماعی و یک حکم.
جلوگیری از ضرر جامعه در مقابل آزادی و تعرض فرد، از بینات است و در همه جای عالم نیز همین اصل برقرار است.
2⃣آیا حجاب در زمان انبیا نیز اجباری است؟
بوده
برخی معتقدند در زمان انبیا حجاب اجباری نبوده است. اولا در این رابطه اجماع نیست. مثلا به اعتقاد شهید مطهری اساساً دورهای را نمی توان نشان داد که به طور عمومی شدت حجاب بیش از زمان رسول اکرم باشد. و احتمالا این شدت حجاب بیانگر اهتمام حکومت نبوی در اجرای این دستور الهی است.
با این حال استدلال ما اینجا نیست.
حجاب امری اجتماعی است.
احکام اجتماعی و حکومتی عقلا و شرعا جزء اختیارات حاکم است. منحصر به سیره اهل بیت نیست و کاملا منطبق با شرایط زمان و مکان است. یعنی یک مساله می تواند در یک دوره ای موضوعیت نداشته باشد و در دوره دیگر مساله آن روز جامعه باشد. مثل اینکه امیرالمومنین مالیات بر اسب قرار می دهند حال آنکه در زمان پیامبر اینطور نبوده است. یا اینکه برخی ائمه در دوره خود خمس را از شیعیان نمی گرفتند.
پس قانون گذاری برای حجاب جزء اختیارات حاکم است و نیازی به انطباق با دوره زعامت اهل بیت ندارد. حجاب می تواند در دوره ای به جهت اجتماعی سخت گیرانه نباشد و در دوره دیگر الزام آور باشد. همین امروز نیز این تفاوت وجود دارد. مثلا زنان روستایی در شالیزار ممکن است آستین لباس خود را تا آرنج هم بالا بزنند اما هیچ گشت ارشادی به آنها تذکر ندهد اما همین حجاب در شهر مورد توجه قانون باشد. هردو خلاف شرع است اما یکی بجهت اجتماعی و عرفی می تواند مساله قانون نباشد و مجری قانون از کنار آن عبور کند.
3⃣وقتی برخورد با بی حجابی در زمان اهل بیت نداشتیم پس این مجازات از کجا آمده است؟
مجازات در حقوق اسلامی 4 عنوان دارد. دیات و قصاص و حدود و تعزیر. حدود در شرع آمده است. دیات و قصاص هم روشن است و برای جرائم عمدی و غیرعمدی و جبران است. اما تعزیر کاملا بر اساس شرایط زمان و مکان است که حاکم وضع می کند. حجاب نیز تعزیری است مثل بسیاری از مجازات های دیگر.
🔆 ادامه دارد.....
🆔 @vitaminsiyasi
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 ببین چه دینی ما داریم!
🔺اگه کسی رو آوردن که شراب خورده مستحبه حرف بذاری دهنش..!
#آیت_الله_فاطمی_نیا
#رمضان
🆔 @vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️این سند هم برای اون غربزدههایی که میخوان القا کنن چون ترامپ جمهوری خواه هست با ایران دشمنی میکنه و اگه دموکراتها رای بیارن به نفع ایران کار میکنن❗️
اعتراف هیلاری کیلانتون دموکرات: میخواهم ایرانیها بدانند اگر من رییس جمهور شوم به ایران حمله میکنیم❗️
🆔 @vitaminsiyasi
رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
یکی از دانشجویان درباره خصوصیسازی سؤال کرد و خواستار توقف آن بود
البته در خصوصیسازی خطاهای بزرگی صورت گرفته که بنده هم مکرراً تذکراتی دادهام، اشکالاتی در خصوصیسازی هست، منتها اصل خصوصیسازی نیاز مبرم اقتصاد است؛ این از جمله اشکالات ساختار بود که اصلاح شده است
البته در عمل اشکالاتی وجود دارد؛ خطاها و بیتوجهیها و لغزشهایی صورت گرفته که باید جلوی لغزشها را گرفت
🆔 @vitaminsiyasi
نرگس سادات حسینی، مسئول دفتر خواهران دفتر تحکیم وحدت عصر امروز در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب:
متاسفیم که مجلس پس از سالها بررسی، به طرح شهرستانی-استانی و تناسبی انتخابات رسیده که در آن فواید تناسبی به کلی از بین رفته و عدالت انتخاباتی هم زیر سوال میرود
متاسفانه جامعه انقلابی ما با «بحران هویت اجتماعی دختران» مواجه است
این بحران، دختران را به سمت فعالیتهای مردانه میکشاند و شور انقلابی را به «ضد زنانگیشان» بدل میکند یا موجب «سرخوردگی اجتماعی» میشود و بیشک نه سرخوردگان اجتماعی میتوانند راهبر جامعه باشند و نه زنانی با خوی مردانه!
متاسفانه امروز تمام توان و انرژی مسئولین برای ترویج اشتغال تمام وقت زنان صرف میشود؛ درحالی که نه بسترسازی مناسب برای این مشاغل صورت میگیرد و نه بسترهای فعالیت پاره وقت یا آزادانه، ایجاد و یا تقویت میشود
توقع ما از نظام، برنامهریزی جهت بهکارگیری پتانسیل زنان در جهت رفع آسیبهای اجتماعی است
باور داریم گرههای موجود به سرپنجه قدرت نرم زنان باز خواهد شد