"قَبره في قلب مَن والاه"
قبر امام حسین علیهالسلام در دل
محبّان اوست؛
جسد پیامبر و ائمه علیهمالسلام بیش از سه
روز در قبر نمیماند؛
قبر حقیقی آنها دل مؤمنان است؛
جسد آنها روح ماست؛
در زیارت جامعهی کبیره است که
"اجسادُكُم فِى الاجسادِ"🌱
@vlog_ir
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃برای پاک کردن ریملهایی که بسختی پاک میشوند روی یک پنبه توپی یا دستمال کاغذی، کمی شامپوی بچه بریزید و با آن ریمل را پاک کنید.
@vlog_ir
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونجا که قیصر امین پور میگه:
پر می زند دلم به هوای غزل، ولی
گیرم هوای پر زدنم هست، بال کو ؟
@vlog_ir
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمانی که از محمود درویش درمورد رنگ چشمانِ محبوبش پرسیدند گفت:
"من نمیدانم!
هر بار که به چشمانش نگاه میکنم؛
حافظهام را از دست میدهم."
@vlog_ir
#سیاست_زنانه
هیچوقت در شان خودم نمیبینم به خاطر
رضایت خاطر کسی خودم رو آزار بدم!
یـاد بـگـیـریــم شـاد زنـدگــے کـنـیـم♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡
@vlog_ir
یه جا نوشته:
"اعتماد کردن مثل یه برچسب میمونه
وقتی که از جاش کنده شد،
ممکنه دوباره بچسبه...
اما هرگز به محکمی اولین بار که
ازش استفاده کردی نمیشه..!"
دقیق تر از این نمیشد گفت...
@vlog_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#داستان #حکمت
ادامه 👈دانشمندی در بیابان به چوپانی رسید و به او گفت چرا به جای تحصیل علم چوپانی میکنی؟ چوپان در جواب گفت آنچه خلاصه دانشهاست یاد گرفتهام. دانشمند گفت خلاصهْ دانشها چیست؟
چویان گفت پنج چیز است:
تا راست تمام نشده دروغ نگویم.
تا مال حلال تمام نشده حرام نخورم.
تا از عیب و گناه خود پاک نگردم عیب مردم نگویم.
تا روزی خدا تمام نشده به در خانة دیگری نروم.
تا قدم به بهشت نگذاشته ام از هوای نفس و شیطان غافل نباشم.
دانشمند گفت حقیقتا که تمام علم را دریافتهای. هرکس این پنج خصلت را داشته باشد، از آب حقیقت علم و حکمت سیراب شده است.
یـاد بـگـیـریــم شـاد زنـدگــے کـنـیـم♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡
@vlog_ir
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانیست
که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است..!
@vlog_ir
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
اینم ی ایده ی با حال واسه تولدها و دورهمی هاتون ❤️😍
هم خیلی خوشمزه ست هم خوشکل👌🏻😍
اینارو میخوایم👇🏻
نصف سینه ی مرغ
شوید و پیاز چه در حد دو قاشق غ خورد شده
نمک و فلفل سیاه نصف ق چ
پنیر خامه ای ۳ ق غ
برای سوخاری کردن؛
۱عدد تخم مرغ +۳ق غ آرد +۶ق غ پودر سوخاری
ابتدا مرغ روبا نمک و پیاز و ادویه ها میپزیم و چرخ میکنیم بعد مواد بالا رو بهش اضافه میکنم و داخل دستمون گرد میکنیم و اول داخل آرد بعد تخم مرغ و در آخر هم پودر سوخاری میغلتونیم و داخل روغن داغ و شناور با شعله ی متوسط سرخ میکنیم 😋
بعد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و با گوجه گیلاسی یا زیتون و برگ جعفری تزیین کنید 😋😍
یـاد بـگـیـریــم شـاد زنـدگــے کـنـیـم♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡
@vlog_ir