صدای ایران | VOI
📍کارت زرد مجلس به رئیس جمهور 🔹در پایان جلسه سوال از رئیس جمهور، نمایندگان از 4 پاسخ روحانی به سوالا
📍ذوالنور: مشکل خودشیفتگی است، مشکل مشورت نکردن با کارشناسان است
🔻نماینده قم به عنوان پنجمین نماینده سوال کننده از رئیسجمهور:
🔹اگر این آمارهای رییس جمهور صحیح باشد، باید در چندجا نمود داشته باشد؛ تقاضای ارز کاهش پیدا کند. خودنمایی جنس خارجی باید کم شده باشد. باید تولیدات داخلی فعال شده باشد، اما چنین نشده است. اما این بحثی که قاچاق و واردات کم شده، درست نیست.
🔸آقای رییس جمهور، در این ۶ سال که رییس جمهور هستید، تاکنون نماینده ویژه در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نداشتید.
🔹گفتید با ۳۰۰ بانک دنیا ارتباط برقرار شد، این ارتباط با بانکهای بزرگ دنیاست یا بانک های کوچک دنیاست؟ اگر مشکل نرم افزار است، با بانکهای کوچک و درپیتی مشکل نداریم و با بانک های بزرگ داریم؟
🔸اگر ارجاع به FATF میدهید، که بخشی تصویب شد، این دوسال که مشکل FATF نداشتیم، چرا بانک های بزرگ دنیا با ما ارتباط نگرفتند؟مشکل در برجام بود. قصه این است. برجام ماموریت را انجام نداد. تحریم های بانکی سرجایش است.
🔹بحث بعدی درباره بیکاری است؛ زمانی که مسکن مهر ساخته شد، کارگران سر کار بودند. سه سال بعد از شروع بکارتان گفتید دو میلیون و ۶۰۰ هزار شغل ایجاد کردهاید، سال بعد هم گفتید ۷۰۰ هزار تا، میشود سه میلیون و ۳۰۰هزار شغل، اما اکنون میگویید دو میلیون و ۷۰۰هزار تا تاکنون.
🔸گفتید ساعت ۹ نمیدانیم ساعت ۱۱ قیمت ارز چه میشود. مشکل کجاست؟ مشکل خودشیفتگی است، مشکل مشورت نکردن با کارشناسان است.
🔹چه اتفاقی افتاده که بازار ما بهم میریزد؟ این فضا را چه کسی درست کرد؟ یک کاخی ساختید به اسم کاخ آرزوها، برجام و تهش ارتباط با آمریکا بود. به توانمندی داخلی تکیه نشد، ارتباط با همسایگان فراموش شد. بارها گفتاید برای گزینههای مختلف برنامه دارید. اما ما نتوانستیم مدیریت کنیم. مشکل در توزیع ارز بود.
@voinews
📍راه سوم به جای عزل روحانی
یا در جا زدن اقتصادی و مدیریتی دولت
✍محمد ایمانی
🔸طبق ماده ۲۱۳ آییننامه مجلس، چنانچه اکثریت نمایندگان حاضر در جلسه از پاسخ رییسجمهور به سوال قانع نشده باشند و موضوع مورد سوال نقض قانون یا استنکاف از قانون محسوب شود، آن سوال به قوه قضاییه ارسال میشود.
🔹اصل ۸۹ قانون اساسی: اگر یک سوم نمایندگان مجلس، رییس جمهور رادر مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرایی استیضاح کنند، باید ظرف مدت یک ماه در مجلس حاضر و توضیح دهد. در صورتی که دو سوم نمایندگان به عدم کفایت رییس جمهور رأی دادند مراتب جهت اجرای بند ده اصل 110 به اطلاع مقام رهبری میرسد
🔸اصل 110 قانون اساسی:
وظایف و اختیارات رهبر: ... 10 - عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی بر اساس اصل89.
🔹تبعات پنج سال سوء مدیریت دولت آشکار شده. روحانی نتوانست اکثریت مجلس را که همواره حامی اش بوده اند، قانع کند. نمایندگان از پنج سوال، فقط در یک مورد قانع شدند. آنها 2 وزیر را استیضاح کرده و در پی استیضاح 2 وزیر دیگرند. روحانی از هدایت، مشورت و حمایت رهبری برای اصلاح مسیر مدد بگیرد
🔸همان قدر که برکناری رئیس جمهور در شرایط فعلی به صلاح نیست، درجا زدن او و دولتش نیز خسارت است. چاره چیست؟ اقدام کم هزینه و پر عایدی، اصرار و پیگیری و مطالبه عمومی و مجلس و رسانه ها برای کنار گذاشتن راهبرد عقیم #نگاه_به_خارج و بازگشت به نسخه عملیاتی #اقتصاد_مقاومتی است.
🔹اقتصاد مقاومتی یعنی کاهش وابستگی به خام فروشی نفت، ناامید شدن از غرب، مهار سیلاب نقدینگی 1600 هزار میلیارد تومانی و هدایت آن از سوداگری و سفته بازی به سمت تولید (مسکن، پتروشیمی و ...)، شفافیت معاملات، تاکید بر درآمد مالیاتی دولت، و پرهزینه کردن سوداگری کاذب، رانت خواری و فساد.
@voinews
📍چرا نمایندگان از «رای علنی» استقبال نمی کنند!
✍حمید رسایی:
🔸امروز در جریان طرح سئوال از رییس جمهور، ۲۲ تن از نمایندگان مطابق آیین نامه داخلی مجلس، درخواست «رای گیری علنی و با برگه» داشتند که با استقبال کلیت مجلس مواجه نشد و رای نیاورد. سئوال بسیاری از مردم این است که چرا نمایندگان آنها از شفافیت استقبال نمی کنند و حاضر نیستند آرای شان علنی شود؟
🔹پیش از این در صفحه توییترم به خاطره تلخی در این باره اشاره کرده بودم. در روز تصويب ۲۰ دقيقه ای طرح مرتبط با برجام، مطابق با همین بند آیین نامه، پیشنهاد رای گیری علنی دادم، اما در کمال ناباوری دوستانی از خودمان گفتند که ما هم مخالف برجام هستیم ولی به خاطر جلب آرای مردمی که به برجام دل خوش کرده اند و انتخابات مجلس هم در پیش است، نمی خواهیم در حوزه انتخابیه متوجه مخالفت ما با برجام شوند! به همین دلیل هم طرح مرتبط با برجام، آرای اکثریت مجلس را به دست آورد و فقط حدود ۹۰ نماینده مخالف داشت. البته حالا که کثافت های برجام علنی شده بیش از ۲۰۰ نماینده آن روز ادعای مخالفت با آن را می کنند!
🔸متاسفانه یکی از مهمترین دلایل عدم استقبال نمایندگان از شفافیت، چشم طمع داشتن آنها به آرای مردم در انتخابات های بعدی است، خصلتی که بر خلاف قسمی است که در ابتدای نمایندگی به قرآن مجید یاد می کنند. خب آن روز به کلاه برجام، پشمی بود و با توجه به دروغ هایی که دولت تحویل مردم داده بود، برجام در افکار عمومی اقبالی داشت و برخی از نمایندگان نمی خواستند این کاسبی را از دست بدهند اما امروز چه؟
🔹امروز که حسن روحانی جایگاهی در افکار عمومی ندارد و نمایندگان مجلس از پاسخ های روحانی در پنج سئوال طرح شده، فقط از پاسخ به یک سئوال قانع شده اند، چرا باید نگران علنی شدن مخالفت خود با دولت باشند؟
🔸دلیل روشن است، چون نمی خواهند هزینه این مخالفت را بپردازند. این نمایندگان نگران بده بستان هایی هستند که با رییس دولت و کابینه وی دارند. این بده بستان ها شامل منافع و درخواست های شخصی تا منافع و درخواست های منطقه ای می شود، نامه ها و درخواست هایی که زیر دست وزرا و در کارتابل های آنها منتظر امضای وزیر است. پس باز هم مخالفت با شفافیت به خاطر چشم طماع فرد نماینده به یک منفعت غیرملی است.
🔹این را نوشتم تا مردم عزیز بداند که درب بر همین پاشنه خواهد چرخید تا روزی که آنها به جای انتخاب کاندیداهای سالم، پاک دست، صریح، شفاف، در روز انتخابات به کسانی رای می دهند که کاسب کارند، هر دو چراغ راهنمای شان کار می کند، از همان ایام تبلیغات از شفافیت فرار می کنند و مواضع دوپهلو دارند تا رای همه را به دست بیاورند. اینها آن روز جانوران کوچکی هستند که وقتی به کرسی قدرت مجلس می رسند، طمع آنها را تبدیل به یک هیولا می کند.
🔸مردم عزیز اگر می خواهید وضع کشور درست شود، شفافیت را از خودتان آغاز کنید و در روز انتخابات، کسانی را انتخاب کنید که در کنار ویژگی های مهم دیگر، عنصر سلامت و شفافیت را در کارنامه و گذشته خود داشته باشند. از یاد نبریم که به تعبیر امام راحل (ره) مجلس است که اساس یک کشور را به صلاح می کشد یا اساس یک کشور را رو به فساد می برد
#محرمانه_نداریم
@voinews
حالا باید به فراکسیون امید و روحانی بگیم
چطور آب و صابون بیاریم روتونه بشوریم ،کاسبان برجام😒
شما میخاستی تحریمهارو لغو کنید
شما اصلا بلدید....
🔻روحانی میگه : من از شما یه سئوال می کنم! برجام برای چی بود؟
🔺روحانی جواب میده: برای این بود که به دنیا ثابت کنیم انرژی هسته ای ما صلح آمیزه!
🔻مردم ایران میگن: مگه برجام واسه برداشتن تحریم ها نبود؟ اونوقت کدوم انرژی هسته ای رو می گی که صلح آمیزه؟ همونی که تعطیلش کردین؟؟
🔺صدای ایران میگه: اظهارات مردم تائید شد روحانی مردود
📍جناب آقای بنفش خوش سلیقه یا شغل ایجاد نکردهای یا اصلا نمیدانی شغل ایجاد کردن یعنی چه
🔹 ۶ شهریور ۹٧ | روحانی در صحن علنی مجلس:
بهار ۹٧ بیش از متقاضیان کار، اشتغال ایجاد کردیم! قبلا اشتغال خالصمان آنقدر کم بوده است که نمیشود گفت؛ اشتغال خالص از سال ۸۴ تا ۹۱ (در طی ۸ سال دولت احمدینژاد) کلا ۱۰،۰۰۰ نفر بوده، اما ما در طول سال ۵ سال گذشته ۲،۷۰۰،۰۰۰ نفر اشتغال خالص ایجاد کردیم! (یعنی در طول سال ۵ سال، ۲٧۰ برابرِ دولت احمدینژاد شغل ایجاد کردهایم)
من از شما یک نکته را خواهش میکنم که توجه کنید؛ اگر دولت یازدهم و دوازدهم مثل دولت احمدینژاد در اشتغال کار میکرد، امروز رقم بیکاری ما ۲۲ درصد بود به جای ۱۲ درصد؛ این هنر دولت یازدهم و دوازدهم است!
🔸 ۲۲ اردیبهشت ۹۶ | روحانی در مناظره انتخاباتی: بگویید از کدام منبع میخواهید شغل ایجاد کنید؟! میگویند که ما میآییم و سالی یک میلیون شغل درست میکنیم! من هم میگویم ماهی یک میلیون شغل درست میکنم! شغل، سرمایهگذاری میخواهد
🔹 ۹ اردیبهشت ۹۶ | طبق آمار سایت اطلاعرسانی دولت، برای ایجاد ۲،۷۰۰،۰۰۰ میلیون شغل، ۱۳۵ دلار سرمایهگذاری لازم است؛ به عبارتی حدود ۵ برابر کل صادرات نفت، میعانات گازی و خالص صادرات گاز کشور در بودجه سال ۹۶
🔸 ۴ اردیبهشت ۹۶ | جهانگیری، معاون اول روحانی در ایام انتخابات: اينكه كسی بگويد ميليونی شغل ايجاد میكنم، فریب مردم است؛ برادر عزیز! یا شغل ایجاد نکردهای و یا عدد و رقم حالیات نمیشود؛ شغل ایجاد کردن کار بسیار دشواری است
🔹 ۲۷ اسفند ۹۵ | طبق آمار مرکز آمار دولت روحانی، اشتغال خالص دولت احمدینژاد ۴.۵ برابر دولت روحانی است
🔸 ۲۲ فروردین ۹۲ | حسن روحانی در همایش انتخاباتی: من دولت "راستگویان" را تشکیل خواهم داد
@voinews