فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمع اعتراضی مردم نجفآباد علیه
قانونشکنان
🔹نجفآبادیها امروز در همان ساعت و در همان میدانی که قانونشکنی و عبور از هنجارها توسط یک زن رخ داده بود، بدون فراخوان رسمی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
fna.ir/f06dyg
@isffarsna
💢زن قانونشکن در نجفآباد دستگیر شد/ بررسی انگیزه و احتمال سازمانیافته بودن هنجارشکنی
🔹🔸زنی که در روزهای اخیر در یکی از میادین شهر نجفآباد اقدام به قانونشکنی تعمدی کرده و در حین دوچرخهسواری به صورت علنی اقدام به کشف حجاب و تهییج احساسات شهروندان کرده بود، دستگیر شد.
♦️احتمال برنامهریزی شده بودن این اقدام و طراحی صورتگرفته برای اقدامات پس از این قانونشکنی به صورت جدی در حال بررسی است.
🆔 @amarha
صدای انقلاب ۱81.mp3
5.85M
🔰 صوتی/
✅ موضوع: آیا استیضاح رئیس جمهور در این مقطع گره گشاست یا بر گره های کشور می افزاید؟
🎧 سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در این خصوص پاسخ می دهد
#استیضاح
#رئیس_جمهور
#نشستهایبصیرتی
#روشنگری
#ثامن
اما و اگرهای استیضاح رئیس جمهور
✍️ #یعقوب_ربیعی
🔹 با حرکت رسانهای ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. به چند دلیل این استیضاح را به صلاح نمی دانم.
1️⃣ اولا برخی ها استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣ گیریم که رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣ معتقدم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
#ثامن
قدیری ابیانه: 👈دولت کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح داده است
👈۹۵ درصد اقتصاد دست دولت و حسن روحانی است
فعال سیاسی اصولگرا گفت: «آقای آشنا اخیرا حرف درستی زد؛ اینکه توهین به رئیسجمهور ملاک انقلابیبودن نیست. بله ما هم قبول داریم که توهین (و نه نقد) به رئیسجمهور کار درستی نیست اما آیا توهینِ رئیسجمهور به منتقدان و مردم ملاک اخلاق سیاسی است و در شأن رئیسجمهور است؟
قدیری ابیانه: دولت کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح داده است/ ۹۵ درصد اقتصاد دست دولت و حسن روحانی است
به گزارش دیده بان ایران؛ محمد حسن قدیریابیانه درباره توییت های اخیر حسام الدین آشنا گفت: «آقای آشنا و آقای روحانی که نسبت به سفرهای رئیس و نمایندگان مجلس انتقاد میکنند از این موضوع ناراحتند که مجلس جور دولت را میکِشد. در واقع این وظیفه دولت بود که در این نزدیک به هشتسال صدای مردم را بشنود و دغدغه آنها را رفع کند و حالا که این کار را دولتمردان انجام ندادهاند، نمایندگان مجلس میکوشند تا قدری جبران کارهای نکرده را بکنند. آقای روحانی، آقای آشنا و دیگرانی که دولت را در دست داشتند کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح دادند و دولت بهجای آنکه در سال آخر خود پاسخگوی اعمالش باشد و کاستیهای این سالها را بپذیرد و در صدد جبران باشد، تلاش میکند مجلس را تخریب کند و مجلسی که تازه روی کار آمده و اختیار اجرایی هم ندارد را مسئول مشکلات امروزی معرفی کند.»
او ادامه داد: «باید از دولتیها پرسید که چهطور قوه مجریه با میلیونها پرسنل و در دستداشتن بیش از ۹۵ درصد اقتصاد در این هفتسالواندی کاری نکرد اما انتظار دارد ۲۹۲ نماینده همه مشکلات را یکشبه حل کند؟ میگویند سفرهای اخیر رئیسمجلس نمایشی است و این درحالی است که دولت هفتسالِ تمام بهجای کارکردن مشغول نمایش بازیکردن بود. حداقل انتظار این است که دولت در همین یکسال باقی مانده تلاش کند تا حرکت مثبتی انجام دهد و به دنبال پاسخگویی باشد نه آنکه همین مدت را مشغول فرافکنی و محکوم کردن بیدلیل نمایندگان مجلس باشد. به هر حال هفت سال موقعیتهای ناب این ملت به هدر رفت و انتظار است که دستِکم در این مدت باقیمانده از عمر دولت شاهد تغییر در رفتار قوه مجریه باشیم نه آنکه آقای روحانی به بهانه کرونا نه پاسخگوی مجلس باشد نه جلسات سران قوا را تشکیل دهد.»
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره نقش حسامالدین آشنا در دولت هم تصریح کرد: «آقای آشنا مشاور اصلی و رسانهای آقای روحانی است و همیشه جهتدهی افکار عمومی در دولت در اختیار او بوده است بههمین دلیل مشاورههای او بیتأثیر در آقای روحانی نبوده و در نتیجه در همه اینسالها از افکار عمومی غافل بوده است و البته کسی از نزدیکان جرأت ندارد مواضع آقای روحانی را مورد نقد قرار دهد. برای ما خوشایند نیست که رئیسجمهور کشورمان به سمتی برود که نزد افکار عمومی تا این میزان چهرهای منفی داشته باشد.»
قدیریابیانه در پایان گفت: «آقای آشنا اخیرا حرف درستی زد؛ اینکه توهین به رئیسجمهور ملاک انقلابیبودن نیست. بله ما هم قبول داریم که توهین (و نه نقد) به رئیسجمهور کار درستی نیست اما آیا توهینِ رئیسجمهور به منتقدان و مردم ملاک اخلاق سیاسی است و در شأن رئیسجمهور است؟ آقای روحانی و آقای آشنا در تمام این سالها به مردم و منتقدان دولت توهین کردند در صورتی که ثابت شد اگر به نقدها دلسوزانه گوش میدادند وضعیت کنونی به وجود نمیآمد.»
منبع: فردانیوز
❌ التهابات سیاسی
⚠️ مراقب باشید که تهییج سیاسی برای کشور مضر است... در شرایط متهیج و متشنج سیاسی آسانترین کارهای جاری هم دشوار خواهد شد. هیچ کس به تایید سیاسی کمک نکند یکی از بدترین عیوب برای فعالان سیاسی این است که درصدد اشتقاق و جدایی و بهانه گیری از یکدیگر باشند. بی شک وجود یک محیط غیر منطقی و آرام موجب پیشرفت و رستگاری جامعه خواهد شد و تشنج فضای جامعه و ایجاد التهاب در آن حرکت در جهت خدمت به جریان غیرخودی و دشمنان نظام و انقلاب است.
➕ به تعبیر آیتالله خامنهای که میفرمایند: «اگر کشور بخواهد به سمتی که برای آن مطلوب است پیشرفت کند به محیط آرام و بیتشنج احتیاج دارد. آن کسانی که به پیروی از تبلیغات رادیوهای بیگانه سعی میکنند از آن سیاسی جامعه را متشنج کنند به کشور خدمت نمی کنند.»(۱۳۷۹/۸/۲۴)