🔴چاووش اوغلون نگران عملکرد جامعه ارامنه فرانسه است.
مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرده که بخشی از ارامنه فرانسه مخالف عادی سازی روابط ارمنستان با ترکیه و آذربایجان است.
جناب وزیر از همتباران خود که ساکن فرانسه هستند خواسته است که «با چنین مواردی مبارزه کنند».
وستانیوز
ارمنستان در دو راهی روسیه یا غرب
ناییری هوخیکیان - کارشناس ارمنی مسائل سیاسی و رسانه - در این رابطه در صفحه خود نوشته است:
🔹 《نظرات سیاسی در ارمنستان بسیار افراطی هستند فارغ از اینکه مردم در مورد واقعیت های جاری در جهان و منطقه ما چه می دانند.
🔶برای اکثریت مردم مهم احساسات است بدون در نظر گرفتن منافع و امنیت ملی و کشور. مثلاً اگر روس ها الان چیزهای خوشایندی برای ما نمیگویند، ما از آنها متنفر میشویم یا اگر یک مقام آمریکایی بیاید اینجا و اشک تمساح بریزد، [اشاره دارد به اشکهای نانسی پلوسی در بنای یادبود نسلکشی کشی ارامنه در ایروان] بلافاصله شُل میکنیم و طرفدار آمریکا می شویم.
♦️ واقعیت این است که ارمنستان اکنون در حال متلاشی شدن است و روسگرا بودن، آمریکاگرا بودن، ترکگرا بودن و یا طرفدار دیگران بودن جرم است. اکنون برای ما بسیار مهم است که روند جاری در جهان را درک کنیم.
🔹وقتی عده ای مرا متهم می کنند که روسگرا هستم، پیش خودشان فکر نمی کنند چه بلایی سر این کشور کوچک می آید اگر دانههای پاشیده شده توسط غرب را بخوریم و رسماً از امپراتوری روسیه رویگردان شویم!؟ لابد نمونه اوکراین برای ما کافی نیست.
🔶گاز، برق، راه آهن، منابع معدنی و بسیاری از زیرساخت های دیگر ارمنستان، و بالاخره کارگرانی که از خارج [عمدتا از روسیه] پول میفرستند، همگی در دست روسیه است. لااقل درک می کنید که انصراف از روابط اتحادی با روسیه به چه معناست؟
♦️حتی اگر انصراف دهیم، نه آمریکا و نه بریتانیا به اینجا نخواهند آمد، آنها تا زمانی به ما علاقمندند که روس ها اینجا هستند. وقتی روس ها رفتند، غرب کلیدهای ما را به پلیس منطقه ای خود یعنی ترکیه خواهد داد. لااقل درک میکنید در مورد [یکهتازی] ترکیه چه اتفاقی برای ما می افتد وقتی این کشور دومین ارتش بزرگ ناتو را دارد و طبق برآوردهای مختلف حدود 700 هزار نیرو دارد؟
🔹من هم درک میکنم که ما ارزش زیادی برای روسیه نداریم و اینکه ممکن است ما را هم قربانی کند، اما اینکه ما چه نقشی برای آن خواهیم داشت، بستگی به این دارد و مهم است که ما چگونه شریکی خواهیم بود، چگونه مذاکره خواهیم کرد، چگونه با آن کشور صحبت خواهیم کرد.
🔶من همیشه گفته ام که سازمان پیمان امنیت جمعی یک ساختار مرده زاد است و نمی تواند امنیت ما را تامین کند، اما خروج از آن برای ما بسیار خطرناک است و اگر حالا روابط با روسیه را خراب کنیم، سرنوشت اوکراین به ارمنستان خواهد رسید.
آیا این چیزی است که می خواهید؟
♦️افرادی که تحت تبلیغات تغذیه شده از پول های آمریکایی، حالا فریاد می زنند که روس ها را از اینجا بیرون کنید، فردا وقتی روس ها اعلام کنند با قدرت چکمه هایشان نظم را در ارمنستان برقرار خواهند کرد، خودشان اولین نفر فرار خواهند کرد. آیا می خواهید تانک های روسی وارد ایروان شوند؟
🔹و در آن زمان روسها قطعاً آرتساخ را به آذربایجان تحویل خواهند داد زیرا ارمنستان را بعنوان متحد خود نخواهند داشت.
🔶اکنون ما نیاز داریم که روابط متحدانه با روسیه را حفظ کنیم و مدام با مقامات آن کشور صحبت کنیم، اغلب انتقاد کنیم، نشان دهیم که ناراضی هستیم، مطالبه کنیم، اما دشمن نشویم. اکنون ما باید بتوانیم تا جایی که ممکن است سربازان روسی را در آرتساخ و سیونیک نگه داریم تا زمانی که به خود بیاییم، دولت ملی داشته باشیم، یک استراتژی ملی تشکیل دهیم و دوباره خودمان را پیدا کنیم
وستانیوز
سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به سوالی درباره اعمال تحریم از سوی آمریکا علیه ایران و تهدید به تحریمهای بیشتر در ارتباط با اغتشاشات اخیر در ایران گفت پکن مخالف مداخله در امور داخلی کشورها به هر بهانهای است
وستانیوز
@westanews
🔸ناقوس شاهد 136 در اوکراین
لحظه برخورد پهپاد انتحاری شاهد 136 روسی به محل حضور خدمه توپخانه تیپ 55 ارتش اوکراین
وستانیوز
@westanews
🔸فعالیت آزادانه پان ترک های تجریه طلب در آنکارا و رویا پردازی درباره آذربایجان جنوبی
وستانیوز
@westanews
هدایت شده از ابوقاسم
🔴سوریه سازی ایران
حوادث این روز های ایران تداعی کننده سناریوی اجرا شده در سوریه است.
🔺نقش پر رنگ جریان های تجزیه طلب در اتفاقات اخیر،
🔺هدایت رسانه ای و سایبری از سوی کشورهای غربی و رقبای منطقه ای
🔺فعال شدن توده های منافقین به شکل شبکه ای در کشور
🔺فرسایشی کردن اعتراضات و اختلال در کسب و کار مردم برای ادامه دار کردن آن
🔺اجرای عملیات های مسلحانه و عادی سازی ترور نیروهای بسیجی و انتظامی در اعتراضات
این موارد در سوریه بخوبی پیاده سازی شد و دشمن این کشور را وارد یک جنگ شهری خانمان سوز کرد
امنیت نباید بازیچه منافقین داخل قرار گیرد
حامیان منطقه ای اتفاقات اخیر صرفا اقلیم شمالی عراق نبوده،
اگر قرار بر تنبیه باشد باید عقبه تروریست ها و تجزیه طلب ها یعنی ترکیه، جمهوری بی ریشه باکو، عربستان سعودی(که خب قرار است در روز های آینده توسط یمن تنبیه شود) و پاکستان که ملجائی برای ترویست های سیستان و بلوچستان شده باید تنبیه شوند.
مسئولین قرار بود بر سر امنیت این مردم با کسی شوخی نداشته باشند اما ما شاهد اتفاقات دیگری هستیم
ابوقاسم
🔶 رهگیری دو پهپاد جاسوسی ترکیه از سوی رادارهای یونان
دو فروند پهپاد جاسوسی ترکیه روز یکشنبه بر فراز برخی جزایر یونان در دریای اژه پرواز کردند.
به نوشته روزنامه «اکاثیمرینی» دو فروند پهپاد ترکیه روز یکشنبه بدون ارائه برنامه پروازی وارد منطقه اطلاعات پروازی یونان شدند.
بر اساس این گزارش، یک پهپاد ساعت ۲.۲۶ بامداد به وقت محلی بر فراز جزیره «کیناروس» در ارتفاع ۱۹۰۰۰ فوتی پرواز کرد. پهپاد دوم نیز ساعت ۱۲.۰۶ به وقت محلی در ارتفاع ۱۹۰۰۰ پایی بر فراز جزیره «ترناسیا» پرواز کرد.
وستانیوز
@westanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برج رادیو تلویزیون مسکو در شمال غرب این شهر هم اکنون در حال سوختن است
@westanews
🔸ناییری هوخیکیان - کارشناس ارمنی مسائل سیاسی و رسانه - در صفحه خود نوشته است:
وضعیت در منطقه ما با چنان سرعتی در حال تغییر است که قطب ها میتوانند به سرعت به هم نزدیک شوند.
تا زمانی که منافع مشترک و دشمنان مشترک با ایران داریم، لازم است رزمایشات مشترک ارمنستان و ایران برگزار کنیم که یک نمایش قدرت برای دشمنان ما خواهد بود.
ایران مخالفتی ندارد. باید صحبت کرد و به توافق رسید
وستانیوز
@westanews
هدایت شده از ابوقاسم
🔸خلاء رویکرد های فرهنگی و رسانه ای در محور مقاومت
قسمت اول
در اینکه محور مقاومت دستاوردهای امنیتی و نظامی خوبی در کشورهای هدف(سوریه، عراق، یمن، لبنان و فلسطین) به دست آورد قابل تردید نیست اما توجه به چند نکته، بسیار ضروری است
1_ضرورت برنامه بلند مدت برای حفظ منافع: بالاخره در منطقه ای قرار داریم که تضارب منافع بیداد می کنه و تا دلتون بخواد رقبای قَدَر بین المللی و منطقه ای داریم، ایران و جریان های همراه اگه بخوان نفوذ امنیتی و سیاسی خودشان را در منطقه حفظ کنند باید در سیاست ورزی ها و برخی رویکردهای خود در کشورهای هدف بازنگری کنند. متاسفانه رابطه ایران با کشورهایی نظیر عراق و سوریه به احزاب سیاسی و شاخه های نظامی اختصاص پیدا کرده و باتوده های مختلف جامعه روابط عمیقی ندارند، البته احزاب و جریان های سیاسی این دوکشور نیز ارتباط چندان موفقی با مردمانشان ندارند.
این موضوع منجر به کاهش نفوذی اجتماعی ایران در این کشورهای میشه (البته الان هم شده) متاسفانه خطرات این موضوع و ابعاد آن برای دوستان مورد توجه قرار نمیگیره
این موضوع تاثیرات مخربی برای آینده سیاسی ایران در این کشورها به همراه دارد
#ابوقاسم