🔸 تحویل سه فروند جنگنده اف ۳۵ آمریکایی به رژیم صهیونیستی
روزنامه اسرائیل هیوم امروز پنجشنبه اعلام کرد ۳ فروند جنگنده اف ۳۵ دیگر از آمریکا وارد اراضی اشغالی شده و در پایگاه هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه النقب بر زمین نشست تا ناوگان نیروی هوایی را بیش از پیش قوت بخشد.
روز گذشته این ۳ فروند جنگنده از آمریکا به پرواز درآمده و امروز به پایگاه هوایی النقب در جنوب اراضی اشغالی رسیدهاند.
بر اساس برنامه ریزی شرکت سازنده این جنگنده ابتدای سال ۲۰۲۴ روند تحویل ۵۰ فروند اف ۳۵ که قرارداد آن با تل آویو امضا شده به پایان خواهد رسید که البته بیشتر تعداد باقیمانده آن در مراحل مختلف تولید هستند. لازم به ذکر است روند ساخت این نوع جنگنده حدود دو سال به طول میانجامد که این مدت پیش از این ۳ سال بوده است.
قیمت هر فروند از این جنگنده پیشرفته ۹۰ میلیون دلار است و قادر به حمل ۱۶ تن موشک بوده و ضمن برخورداری از قابلیت رادار گریزی سرعت آن به ۱۹۰۰ کیلومتر در ساعت میرسد.
@westanews
🔸بیانیه مشترک فرانسه و انگلیس: فعالیتهای بیثباتکننده ایران در خاورمیانه و منطقه را محکوم میکنیم و متعهد میشویم با آنها مقابله کنیم.
بیانیه مشترک فرانسه و انگلیس: ما تضمین می کنیم که ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نخواهد کرد
بیانیه مشترک فرانسه و انگلیس: از همکاری ناکافی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی نگران هستیم.
رویترز: انگلیس سفیر ایران را پس از یک سری تهدیدات جدی علیه خبرنگاران مقیم انگلیس احضار کرد.
وستانیوز
@westanews
🔸نیکول پاشینیان: اگر مسئله قره باغ حل شده است، پس چرا ارمنی های آرتساخ خودشان آن را احساس نمی کنند
علی اف در پراگ و سوچی همیشه اظهار داشته که مسئله قره باغ حل شده است. موضع ما این بوده و است که این یک درگیری سرزمینی نیست. ما می خواهیم به جامعه جهانی اعلام کنیم که حقوق و امنیت ارامنه آرتساخ باید تضمین شود. اگر مسئله قره باغ حل شده است، پس چرا ارامنه آرتساخ خودشان آن را احساس نمی کنند؟ چرا نیروهای مسلح آذربایجان در اطراف قره باغ کوهستانی مواضع ایجاد کردند و چرا به سمت مردم قره باغ کوهستانی تیراندازی می کنند؟ اینها سوالات بسیار مهمی هستند. ما مخالف حل مناقشه نیستیم، اما مردم آنجا باید خودشان آن را احساس کنند.
مفهوم حل تعارض از نظر آذربایجان چیست؟ برای اینکه همه ارامنه قره باغ به سرنوشت مردم هادروت دچار شوند؟ در این مورد، سخنان من مبنی بر اینکه انتظار یک نسل کشی وجود دارد، موجه است و چنین نیز است.
وستانیوز
@westanews
🔸روسیه ورود ۲۰۰شخصیت آمریکایی به اراضی این کشور را ممنوع کرد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد در واکنش به تحریم ها علیه شخصیت های روسی که دولت آمریکا به شکل مستمر علیه مسئولان روس اعمال می کند مسکو نیز مقابله به مثل کرده و ورود ۲۰۰ شهروند آمریکایی به اراضی روسیه را ممنوع کرده است.
مسکو «کارن ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید،«والری» خواهر و «جیمز» و «فرانسیس» برادران پرزیدنت بایدن را به روسیه ممنوع الورود کرده است.
وستانیوز
@westanews
🔸وزارت اطلاعات : ۶ نفر از سرکردهها و لیدرهای خارج نشین اغتشاشات اخیر در نقاط مختلف جهان دستگير و به ايران منتقل شدهاند.
وستانیوز
@westanews
هدایت شده از ابوقاسم
دیالوگ ماندگار جامعه انقلابی با مردم: صف خود را از اغتشاش گران جدا کنید
اینکه بخش قابل توجهی از مردم به چه علل و عواملی از انقلاب اسلامی و آرمان های آن فاصله گرفته اند نیاز به آسیب شناسی ندارد
چراکه همه علل و عوامل دخیل در این مساله شمارش شده و پرداختن به آن ها فایده چندانی ندارد
قبلا هم این هشدار داده شد که شاید ساختاری به نام جمهوری اسلامی وجود داشته باشد و هنوز دشمنان و البته دوستان ناآگاه نتوانستند آن را سرنگون کنند
اما خطر اساسی سرنگونی نظام سیاسی از ذهن مردم هست و مردم این حکومت و باور های آن را در ذهن خود سرنگون کرده باشند و چندان تمایلی برای دفاع یا حفظ آن نداشته باشند
این خطر دوم خیلی کشنده تر است و باید فکری بحال آن کرد.
استحکام بلند مدت نظام اسلامی به مقبولیت میان نسل کنونی و آیندگان کشور گره خورده است و این امر مهم باید تامین شود
اما مساله مهم پرداختن به چگونگی درمان این فاصله و شکاف است، از این دریچه است که می توان به تحقیق و پژوهش و داده های مفید دست پیدا کرد
مردم باید احساس کنند که جامعه انقلابی درکنار آن ها است اما متاسفانه به علل و عوامل مختلفی بخش زیادی از مردم این احساس را ندارند و گمان می کنند جامعه انقلابی به آن ها نگاه ابزاری دارد
این تصور مردم تا حدودی درست است و جامعه انقلابی در مسائل مختلف کشور نسبت به حقوق مردم بی تفاوت عبور کرده است.
از نگاه مردم لذتی که در مبارزه بافساد و ریشه کن کردن جلادان اقتصادی، دلالان و احتکار کنندگان و مسئولین فاسد و بی لیاقت در کشور است در بهبودی وضع معیشتی و پرداخت یارانه نیست.
اما چرا این مساله در رفتارها و سیاست های حاکمیت متناسب با وضع اسف باری که در کشور هست مشاهده نمی شود.
ابوقاسم
🔸نشریه رویترز مینویسد واشنگتن، لندن، پاریس و برلین به دنبال تصویب پیش نویس قطعنامهای هستند که ایران را در زمینه هستهای در شورای امنیت سازمان ملل تحت فشار قرار میدهد.
وستانیوز
@westanews
🔸ژنرال چارلز ریچارد، مسئول زرادخانه هسته ای ایالات متحده گفت که جنگ در اوکراین می تواند "اولین اقدام" برای یک جنگ بزرگتر، احتمالا علیه چین باشد.
وستانیوز
@westanews
هدایت شده از ابوقاسم
نارنجک رهاشده در افغانستان و باکو
حقیقت ماجرا این است که دشمن صهیونیسم و ایالات متحده آمریکا حوزه ی جغرافیایی جدیدی را برای تنش و بحران انتخاب کردند و با رهاسازی افغانستان برای طالبان، یک نارنجک را در حوزه ی آسیای میانه رها کرده اند.
نارنجک هوشمندی که قرار است با امنیت زدایی،طرح های بزرگ تجاری و اقتصادی کشورهای رقیب غرب و صهیونیسم و از آن بالاتر با جنگ نرم، ارزش های تمدنی ایران اسلامی را تضعیف کند.
آنچه مهم است این است که ضامن این نارنجک یعنی طالبان در دستان هرکه باشد در دست ما نیست کسانی که آن را رها کردند برای دوران بعدِ رهاسازی نیز برنامه ریزی های زیادی کردند.
حوادث افغانستان و جنوب قفقاز یک سناریوی ترکیبی هدفمند از طرف صهیونیسم و آمریکا است که برای طراحی برنامه های تخریبی جدید بر علیه ایران اسلامی تنظيم شده است، به خاطر تغییر حوزه ی جغرافیایی نقشه ی دشمن ، بازیگران آن از عربستان، امارات و بحرین به جمهوری باکو، ترکیه و طالبان تغییر کرده است و الا دشمن همان دشمن است و سال ها آن را در قامت عربستان و جوجه های منطقه ای دیدیم و سالها در سوریه و عراق با آن ها جنگیدیم.
کریدور شمال_جنوب یکی از همان طرح ها است که دشمن از طریق برهم زدن قواعد میدان، می خواهد این طرح بزرگ را به تاخیر بیندازد، یا ایران را از این مسیر حذف کند یا اینکه اصلا اجازه ی راه اندازی این کریدور موازی با کانال سوئز را ندهند.
از دریچه ی پاکستان اگر به کریدور شمال جنوب نگاه کنیم این کریدور بسیار معقول و متصور است و دقیقا همان ویژگی ها و امتیازات کریدور شمال_جنوب از طریق ایران را دارد (از حیث کاهش زمان برای رسیدن به اروپا وکاهش هزینه ها که در این دو ویژگی از کانال سوئز به صرفه تر است).
پاکستانی ها این کریدور را می توانند از طریق افغانستان _ترکمنستان_دریای خزر_باکو_تفلیس_ترکیه _اروپا راه اندازی کنند و بندر گوادر که توسط چینی ها درحال توسعه هست و اتفاقا این مسیر به خاطر کریدور سین کیانگ_کشمیر_ بندر گوادر برای چینی ها بسیار مقرون به صرفه است نیز در مسیر احتمالی پاکستان نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
اساس صحبت بنده این است که بیایید به حوادث مرزهای شرق و شمال غرب کشور با همان حساسیت هایی که در سایر چالش های منطقه ای داشتیم نگاه کنیم.
این منطقه رقبای دیگری هم دارد که آن ها بیکار ننشستند، آن ها دوشادوش ما و در حوزه های مختلف پیشرفت های زیادی در حوزه های امنیتی و دفاعی واقتصادی و فرهنگی داشتند و الان از رقبای جدی ما در حوزه های مذکور هستند.
ترکیه رقیب بلامنازع ما درمنطقه هستند و در حوزه هایی نظیر فرهنگ و تجارت از ما سبقت گرفته اند.
جای سوال است که ما چه کم کاری هایی داشته ایم که الان در پرونده ی افغانستان دستمان خالی مانده است و به غیر از گفتار درمانی، اهرم های فشار خود و از همه بالاتر پایگاه مردمی این کشور را از دست داده یا درحال نزدیک شدن به این بحران هستیم؟
در شمال غرب کشور، چه جریان هایی نسبت به طرح های مختلف امنیتی و اطلاعاتی در خاک جمهوری باکو برای مقابله با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند که امروزه پایگاه اجتماعی ما در جمهوری باکو دچار جنگ نرم گسترده ی صهیونیسم و تیم الهام علی اف شده است؟ و فراتر از آن خاک این کشور، منشاء خطرات امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش خیره کننده ی پان ترکیسم در استان های آذری شده است؟
این ها گره هایی است که ممکن است سوال بسیاری از دغدغه مندان انقلاب اسلامی باشد.
این روزها افغانستان با صحنه های دهشتناکی روبه رو است، از کوچ اجباری گرفته تا جنایت جنگی برعلیه شیعیان و مهاجرت میلیون ها نفر از این کشور که در درحال وقوع است.
هرچه گزاره های تمدن نوین انقلاب اسلامی را مرور می کنم می بینم ما در مساله ی افغانستان در کنار پایگاه تمدنی خود قرار نگرفتیم ، یعنی آن ها این احساس را دارند که ایران اسلامی با آن آرمان های ارزشمندی که دارد در کنارشان نیست.
خلاصه ی کلام این است که نارنجکی به نام طالبان و باکو تنها برای کسانی که ضامن آن را دراختیار دارند امن خواهد بود، تروریسم محصول جدید آمریکا در افغانستان است که نتیجه آن را در عملیات داعش در شاهچراغ شیراز دیدیم
ابوقاسم
🔸فاتح دونمز وزیر انرژی ترکیه:
ترکیه و الجزایر یک شرکت مشترک اکتشاف نفت و گاز طبیعی ایجاد خواهند کرد که در منطقه ی ویژه در الجزایر فعالیت خواهد کرد.
ترکیه اخیرا یک قرارداد اکتشاف انرژی نیز با دولت لیبی_ که توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته شده_ امضا کرده است.
وستانیوز
🔸پاشینیان: ما در حال کار بر روی تنوع بخشیدن به امکانات برای دستیابی به سلاح هستیم. ما در این مسیر پیش خواهیم رفت.
وستانیوز
🔸رئیس جمهور کره جنوبی:
اگر پیونگ یانگ آزمایش های موشکی یا هسته ای جدیدی انجام دهد، جامعه بین المللی باید یکپارچه پاسخ دهد.
وستانیوز
🔸اردوغان حکم انتصاب سفیر ترکیه در اسرائیل را پس از احیای روابط دیپلماتیک امضا کرد
وستانیوز
@westanews
🔸هشدار بایدن به چین در مورد ادامه حمایت از کره شمالی
کاخ سفید اعلام کرد:
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به شی جین پینگ رئیسجمهور چین هشدار خواهد داد که ادامه تلاشهای کره شمالی برای توسعه تسلیحات منجر به افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه خواهد شد.
آمریکا میگوید نگران است که کره شمالی قصد آزمایش بمب هسته ای را برای اولین بار از سال 2017 در سر داشته باشد. آمریکا معتقد است چین و روسیه اهرم فشار برای جلوگیری از این اقدام کره شمالی را دارند
وستانیوز
🔸روسیه برای استفاده از سلاح الکترومغناطیس (هارپ) آماده می شود.
برخی تحلیل گران امریکایی به امریکا و اوکراین هشدار می دهند نسبت به خروج سریع و عجیب روسیه از خرسون خوشبین نباشید.
وستانیوز
@westanews
🔸وزیر خارجه اوکراین:
جنگ پس از بازسازی خرسون ادامه دارد.
روسیه باید با حسن نیت به مذاکرات بازگردد.
وستانیوز
@westanews
🔸تظاهرات در اردن علیه توافقنامه "آب و برق" با "اسرائیل"
هزاران اردنی در مرکز امان، پایتخت این کشور تظاهرات کردند و با سردادن شعارهایی در رد تمامی توافقات با رژیم اشغالگر اسرائیل، به ویژه توافقنامه «آب و برق»، شرکت کردند.
وستانیوز
@westanews
هدایت شده از تبلیغات غرب آسیا
🔸انفجار در کابل
به گزارش منابع مردمی لحظاتی پیش صدای انفجاری از چهار راهی صدارت شهر کابل شنیده شده است.
وستانیوز
🔸جنگنده های ترکیه ارتفاعات منطقه عمادیه در اقلیم شمالی عراق را بمباران کردند
وستانیوز
@westanews
🔸بزرگترین صادرکنندگان اسلحه بعد از جنگ جهانی دوم + نمودار
امریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه، آلمان، چین، ایتالیا، چک، هلند و اسرائیل از جنگ جهانی دوم تاکنون بیشترین اسلحه را به دیگر کشورها صادر کردهاند.
وستانیوز
@westanews
🔸امریکا بزرگترین تولید کننده نفت جهان + نمودار
ایالات متحده از سال ۲۰۰۸ یعنی دوره باراک اوباما کمکم به تولیدکننده بزرگ نفت جهان تبدیل شد و در صدر قرار گرفت.
راهنمای نقشه:
خط آبی: تولید نفت امریکا
خط سبز: تولید نفت عربستان
خط قرمز: تولید نفت روسیه
امریکا روزانه بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت تولید میکند.
برخی از تحلیلگران معتقدند یکی از دلایل تحریم نفت ایران از سوی امریکا، بهدست گرفتن سهم بازارهای نفت کشور بوده است.
وستانیوز
@westanews
🔸سامانههای پدافندی ایران کارکرد جنگندههای پنهان کار را بی اثر کرد
امیرسرتیپ مهدی ثقفیفر، معاون طرح و برنامه نیروی پدافند هوایی ارتش:
با توجه تغییر شکل تهدیدات از نسل سه و چهار غربی به نسل پنجم و ششم، که جنگندههای راهبردی آمریکا و ناتو نمونههای آن هستند.
در پدافند جمهوری اسلامی ایران سامانهای ساخته شده که کارکرد جنگنده های پنهانکار را بی اثر یا کم اثر میکند.
همچنین ارتش به پدافندهایی در حوزه سامانههای موشکی مثل «تلاش»، «پانزده خرداد» از نوع اکتیو و پسیو، «صیاد تاکتیکی» تک خودرو، «باور ۳۷۳» و «آرمان» که معادل و برتر از S۴۰۰ است، دست یافته است.
وستانیوز
@westanews
🔴 طراحی سایت و اپلیکیشن
💫فراهوش بهت کمک میکنه پلتفرمت را پیاده سازی کنی، تازه اگه سایتت را دوست نداشتی برات ویرایش میکنه و حتی کل هزینه را بت بر میگردونه😃
✅فراهوش میتونه بت کمک کنه
🔹طراحی اپ و سایت و سئو
🔹هوش مصنوعی
🔸طراحی لوگو، کمیک
💎 فراهوش را فراموش نکنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1966473435C923e780544
🔸درخواست ضد ایرانی آلمان و ایسلند از شورای حقوق بشر سازمان ملل
آلمان و ایسلند روز جمعه در نامهای رسمی به شورای حقوق بشر سازمان ملل از این نهاد خواستند تا یک جلسه ویژه برای آنچه وضعیت رو به وخامت حقوق بشر در ایران، بهویژه درخصوص زنان و کودکان عنوان کردهاند، تشکیل دهد.
وستانیوز
@westanews