❇️ پایش تولید محتوای توییتر درباره دریاچه ارومیه نشان می دهد ۵۳٪ محتوای تولید شده مربوط به کشورهای خارجی بوده است.
🔸نحوه استخراج دیتا از سه محور بوده به این معنا که هم از طریق لوکیشن درج شده بیو صفحات، هم از زبان کیبوردِ بکار رفته در متن توئیتها و هم از تطابق "تایم زون" انتشار مطالب، دیتا استخراج شده است.
🔹نقشه پراکندگی جهانی به ترتیب مربوط به جمهوری آذربایجان - ترکیه - امریکا - کانادا - حوزه اروپا و اسرائیل می باشد.
🔸نقشه پراکندگی تولید محتوا در ایران نیز به ترتیب مربوط به آذربایجان شرقی - اردبیل - آذربایجان غربی - تهران - خوزستان - زنجان و سیستان و بلوچستان می باشد.
🔹مشارکت گسترده تجزیه طلبان الاحوازیه و جیش العدل نکته قابل توجه ماجراست.
تلاش برخی از کشورها برای قومی کردن فاجعه ملی «خشک شدن دریاچه ارومیه» (1)
(تحرک مرکز سایبری رژیم صهیونیستی در باکو برای قومی سازی موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه)
این روزها که روند خشک شدن دریاچه ارومیه به عنوان نگین آبی شمالغرب کشورمان، بعلت تشدید تبخیر آب شدت یافته است، تحرکات برخی از کشورها برای قومی کردن این فاجعه زیست محیطی ملی سرعت گرفته است.
جریان های باصطلاح قومی وابسته، غیربومی و سایبری که سرشاخه های آنها در باکو، آنکارا و رژیم صهیونیستی هستند، تلاش دارند با تبدیل کردن موضوع دریاچه ارومیه به یک مساله قومی، پروژه دشمنان برای ایجاد بحران های قومی در کشور را تشدید نمایند.
این جریان های ضد ایرانی از چه تکنیک ها و راهبردهایی برای قومی سازی موضوع دریاچه ارومیه استفاده می کنند؟
چرا جریان های وابسته تلاش می کنند که موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه را یک پدیده خاص و منحصر بفرد بازنمایی کند و از اشاره به نمونه های مشابه آن در دیگر کشورها خودداری می کند؟
علل تمرکز صرف این گروه ها روی قصور و تقصیر دولت ها در این موضوع و همزمان سانسور اقدامات صورت گرفته برای احیای دریاچه ارومیه چیست ؟
در تکنیک کذب پراکنی، مهمترین محورهای القایی جریان های ضدایرانی در خصوص دریاچه ارومیه چیست؟
مرکز سایبری رژیم صهیونیستی در باکو برای قومی سازی موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه چه نقشی ایفاء می کند؟
باکو و رژیم صهیونیستی برای ایجاد بحران های قومی در مناطق شمال غرب ایران، پیش از این چه طرح های مشترکی را اجراء کرده اند؟
برای مشاهده پاسخ این سوالات، به ویدئو اظهارات دکتر احمد کاظمی پژوهشگر ارشد حقوق بین الملل و اورآسیا در لینک زیر مراجعه نمائید:
https://ahmadkazemi.com/?p=1510
و
https://aparat.com/v/pXlLN
🔸 همکاری ازبکستان و ایالات متحده در پروژه کریدور میانی (ترانس خزر)
وزارت حمل و نقل ازبکستان، آژانس توسعه بین الملل آمریکا (USAID) و سفارت ایالات متحده بر نقش مهم این کریدور در توسعه تجارت بین المللی بین اروپا و آسیا تاکید کردند.
سرویس مطبوعاتی وزارت حمل و نقل ازبکستان اعلام کرد: ازبکستان و ایالات متحده قصد دارند اشکال جدیدی از همکاری را در بهرهبرداری از ترانس خزر که چین، کشورهای قفقاز و اروپا را به هم متصل می کند، بیابند.
نمایندگان وزارت حمل و نقل جمهوری، آژانس آمریکایی USAID و سفارت ایالات متحده در مورد این موضوعات در تاشکند گفتگو کردند.
طرفین در مورد امکان توسعه خدمات حملونقل بینالمللی و ترانزیتی دوجانبه و چندجانبه بین آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا و ایجاد چارچوب های جدید تعامل در امتداد کریدور ترانس خزر، بحث و تبادل نظر کردند.
پیش از این، رئیس جمهور ازبکستان شوکت میرضیایف، در نشست سران آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا در قرقیزستان، درباره لزوم استفاده از پتانسیل کریدور حمل و نقل کریدور میانی صحبت کرده بود.
در چند ماه اخیر، نشست ها و رویداد های زیادی توسط آژانس توسعه بین الملل ایالات متحده (USAID) در مورد توسعه کریدور میانی، در کشورهای مسیر این کریدور ترانزیتی برگزار گشته است که نشان از اهتمام جدی آمریکا برای تقویت بیشتر این کریدور، تلاش برای انزوای کشورهای روسیه و ایران از مسیر تجاری شرق و غرب، و همچنین سعی بر افزایش نفوذ ایالات متحده در آسیای مرکزی دارد.
رویداد «روابط تجاری تاجیکستان: نقش کریدور میانی در مسیر حمل و نقل بین المللی ترانس خزر» در 14 جولای سال جاری، یعنی حدود یک ماه قبل، توسط USAID و با دعوت از فعالان اقتصادی سراسر آسیای مرکزی در پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
همچنین در ابتدای ماه جاری میلادی، مجمع توسعه ترانس خزر با حضور نمایندگان کشورهای آسیای مرکزی، آذربایجان و آمریکا توسط USAID در تفلیس گرجستان برگزار گردید.
وستانیوز
هدایت شده از ابوقاسم
abrisham.mp3
46.73M
🔴تحلیلی بر آثار طرح جاده ابریشم در نظم نوین جهانی و برخورد اراده های قدرت های بزرگ
ابوقاسم
🔸وزیر خارجه روسیه: آذربایجان محاصره تنها جاده ارتباطی ارمنستان و منطقه قره باغ را لغو کند
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه از آذربایجان خواسته که محاصره تنها جاده ارتباطی ارمنستان و منطقه قره باغ را لغو کند. وی در گفتگو با همتای آذربایجانی خود بر لزوم اتخاذ تدابیری برای "کاهش سریع تنش ها در قره باغ" تاکید کرد.
از جمله این تدابیر، "آزادسازی مسیرهای بشردوستانه" بوده که شامل کریدور لاچین نیز می شود. آذربایجان در ماه ژوئیه کریدور لاچین را بست. به گفته سازمان ملل، محاصره اکنون منجر به "کمبود جدی" غذا، دارو، گاز و سوخت شده است
وستانیوز
🔸وزیر دفاع ارمنستان صبح امروز در پی تنش های مداوم بین ایروان باکو اعلام کرد: سامانه های موشکی و توپخانه ای خود را در مرز با باکو مستقر کردیم.
وستانیوز
اهداف باکو- آنکارا – تل آویو از قومی سازی فاجعه ملی خشک شدن دریاچه ارومیه (2)
(باکو و آنکارا مهمترین مخالفان طرح انتقال آب از ارس و کاسپین به دریاچه ارومیه هستند)
همزمان با تشدید فرایند خشک شدن دریاچه ارومیه، تحرکات جریان های وابسته به باکو – آنکارا – تل آویو برای قومی سازی این فاجعه زیست محیطی ملی افزایش یافته است.
در حالیکه جمهوری آذربایجان و ترکیه بزرگترین مخالفان طرح های انتقال آب از رودخانه ارس و دریای کاسپین به دریاچه ارومیه هستند، گروه های وابسته به آنها با ریختن اشک تسماح، پروژه ایجاد بحران های قومی را در منطقه دنبال می کنند.
ترکیه و جمهوری آذربایجان مسئول ایجاد چندین فاجعه زیست محیطی علیه ایران و ایرانیان هستند که مهمترین آنها عبارتند از : کاهش شدید آب ارس به دلیل سدسازیهای بی رویه ترکیه، پیامدهای منفی اکوسیستمی ایجاد دیوار و خنادق مرزی توسط آنکارا، ورود فاصلاب شهری از نخجوان به ارس، آلودگی نفتی دریای کاسپین توسط باکو و بی پی، انحراف مسیر رودخانه های فرعی متصل به ارس در اراضی جنوب شرق جمهوری آذربایجان با کمک رژیم اسرائیل، خودداری باکو از تعیین تکلیف پرونده دفن زباله های اتمی کشورهای غربی توسط جمهوری آذربایجان در بستر کاسپین.
بنظر می رسد یکی از اهداف گروههای سایبری وابسته به باکو و آنکارا از پروژه قومی سازی فاجعه خشک شدن دریاچه ارومیه، انحراف افکار عمومی از فجایع زیست محیطی است که باکو و آنکارا، مسببان آنها هستند، در عین حال اهداف دیگری نیز در این خصوص دنبال می شود.
چرا رژیم صهیونیستی، باکو و آنکارا برای ایجاد بحران های قومی در شمال غرب ایران بویژه در میان آذریهای غیور، اینگونه حریص و مشتاق هستند؟
بحران سازی قومی در شمال غرب کشور با راهبرد ضد ایرانی رژیم صهیونیستی با عنوان «مرگ با هزاران ضربه» چه ارتباطی دارد؟
پیش از این چه طرح هایی بر پایه سوءاستفاده از مباحث زیست میحطی توسط این بازیگران، برای ایجاد بحران های قومی در شمالغرب کشور اجرا شده است ؟
ارتباط این تحرکات «بحران زا» با تلاش باکو – آنکار و تل آویو برای اجرای فتنه ژئوپلیتیکی «دالان تورانی ناتو» از طریق مشغول ساختن ایران به بحران های داخلی چیست ؟
برای مشاهده پاسخ این سوالات، به ویدئو اظهارات دکتر احمد کاظمی پژوهشگر ارشد حقوق بین الملل و اورآسیا در لینک زیر مراجعه نمائید:
https://ahmadkazemi.com/?p=1529
و
https://aparat.com/v/U1gfN
🔸ارتش جمهوری آذربایجان برای تمرینهای نظامی در منطقه قرهباغ کوهستانی نیروهای ذخیره این کشور را فراخوانی کرده است.
گزارشهای منابع محلی در روزهای اخیر نیز از افزایش نقض آتشبس توسط نیروهای باکو در منطقه قرهباغ و مناطق مرزی جنوب ارمنستان حکایت داشته است.
وستانیوز