📌الهام علیف: باکو برای جنگ جهانی سوم آماده میشود
باکو یک هواپایه اسکای دیو ساخت اسرائیل را که در ارتفاع بالا برای شناسایی موشک ها و هواپیماهای پیشرفته است، خریداری کرده است.
این هواپایه، مجهز به پیشرفته ترین موشک های دوربرد و سیستم تشخیص هواپیما و پهپاد است.
در همین راستا علیف اعلام کرده است که ارتش باکو را برای جنگ جهانی سوم آماده میکند!
قاسم جومارت توکایف رئیس جمهور قزاقستان در فرودگاه مورد استقبال یعقوب ایوب او معاون اول نخست وزیر جمهوری آذربایجان، سامیر شریف او معاون وزیر امور خارجه و سایر مقامات قرار گرفت.
ترکیه سامانه های توپخانه ای و تاسیسات خمپاره ای را در مرز با ارمنستان مستقر کرده است
کاراپت پوگوسیان، مدافع حقوق بشر ارمنی اهل گیومری، این ادعا را مطرح کرده است.
پوگوسیان گفت: تجهیزات نظامی که ترکیه در مرز مستقر کرده است، توپخانه چرخدار 155 میلی متری و خمپاره 120 میلی متری است.
«می توان آنها را از مرز دید. چنین اتفاقی در 100 سال گذشته رخ نداده است. مرزبانان همیشه آنجا هستند و اکنون سیستم های توپخانه ای را مستقر کرده اند.نیروهای مرزی توپخانه ندارند زیرا وظیفه آنها دستگیری متجاوزان است و توپخانه یک سلاح تهاجمی است. ترکیه سلاح های تهاجمی را در جهت کشورهای مرزی که در آن بی ثباتی وجود دارد مستقر می کند. به نظر من همه اینها ناشی از سیاست ضد روسی مقامات ارمنستان است. به احتمال زیاد این دولت سعی خواهد کرد روس ها را تحریک کند و پس از آن ترکیه در ارمنستان مداخله خواهد کرد.»
ک.پوگوسیان معتقد است که پس از خروج مرزبانان روسی از فرودگاه زوارتنوتس، آنها نیز از مرز ترکیه و ارمنستان خارج خواهند شد.
ارمنستان با حفاظت از مرزها مشکل دارد، حتی در زوارتنوتس امکان سازماندهی خدمات مرزی وجود ندارد. از آنجایی که هیچ وقت در ارمنستان متخصص وجود نداشته است، اولین متخصصان تنها در سال جاری در انستیتوی نظامی به نام وازگن سرکیسیان پذیرفته شدند و تعداد آنها تنها 7 نفر است. ما منابع کافی برای حفاظت از مرز ارمنستان و ترکیه نداریم. در پس زمینه همه اینها، ترکیه توپخانه خود را به مرز نزدیکتر می کند و موشک پرتاب شده از آنجا در یک خط مستقیم به ایروان خواهد رسید.
سخنرانی دکتر کاظمی در نشست “ابردزدی از منظر حقوق بین الملل” +صوت
بررسی حقوقی ابردزدی از منظر حقوق نیازمند اثبات علمی و فنی این موضوع است.
دکتر کاظمی استاد حقوق بین الملل دانشگاه با طرح این موضوع در نشست “ابردزدی از منظر حقوق بین الملل”، افزود مساله ابردزدی به لحاظ علمی و فنی دارای موافقان و مخالفان جدی است .
وی افزود : با فرض اینکه ابردزدی واقعیت دارد، یا اینکه در آینده محتمل خواهد بود، بلحاظ حقوقی این موضوع از منظر منابع عرفی ، معاهده ای حقوق بین الملل و رویه قضایی بین المللی قابل ارزیابی است .
دکتر کاظمی تاکید کرد ، ابردزدی دررصورت واقعیت داشتن، با قواعد عرفی حقوق بین الملل از جمله اصل ممنوعیت استفاده زیانبار از محیط زیست ، اصل استفاده معقول و منصفانه از محیط زیست ، اصل ارزیابی خطرات زیست محیط و اصل همکاریهای بین المللی مغایرت دارد.
دکتر کاظمی افزود: بدلیل عدم اجماع و اثبات فنی، منابع معاهده ای و رویه قضایی مستقیم در این خصوص وجود ندارد ولی رویکرد به این موضوع از متن برخی از کنوانسیون ها که با مسائل مشترک زیست محیطی سروکار دارند، قابل احصا است .
این استاد حقوق بین الملل دانشگاه در تشریح دلیل حساسیت افکار عمومی کشور به موضوع احتمال ابردزدی توسط ترکیه گفت: این موضوع به عمکرد منفی و غیرحقوقی آنکارا در سدسازی های بی رویه در رودخانه های مشترک مانند ارس ، دجله و فرات مربوط می شود ، بطوریکه افکار عمومی این رویکرد را نوعی تروریسم آبی می دانند که ممکن است دامنه آن به سایر حوزه ها محیط زیستی گسترش یابد .
https://ahmadkazemi.com/?p=7671
ایران سرزمین تاریخی تالشهاست
دکتر کاظمی در همایش “تالش در آینه فرهنگ و تاریخ ایران”: تالشان در سپهر تاریخی ایران، یکی از پرافتخارترین اقوام در صیانت از هویت دینی و مرزهای جغرافیایی ایران هستند و امروز در معرض ژنوساید سیستماتیک در جمهوری آذربایجان قرار دارند.
https://ahmadkazemi.com/?p=7664
دکتر کاظمی در همایش «تالش در آینه فرهنگ و تاریخ ایران»: پان تورانیسم انگلیسی با اغراض ژئوپلیتیکی به دنبال استحاله هویتی تالشان و سایر اقوام ایرانی در منطقه است.
«صحبت از اقوام ایرانی همواره لذتبخش است چرا که در سپهر تاریخی ایران، همه اقوام از جمله تالشان سابقهای کهن و پرافتخار داشته و دارند» .
دکتر احمد کاظمی در همایش «تالش در آینه فرهنگ و تاریخ ایران» با ذکر این مطلب افزود: البته صحبت از اقلیتها و اقوام در ایران بهنوعی «سهل و ممتنع» است؛ سهل به دلیل اینکه آنها موضوعی عینی هستند؛ ممتنع ازآنجهت که به قول مردمشناسانی نظیر ویل کیملیکا و آنتونی اسمیت، اساساً در کشورهای باستانی مانند ایران به دلیل شرایط تاریخی، ملتی واحد ایجاد شده است که قابلتفکیک نیستند، در واقع، اقوام و اقلیتها، اجزاء بههمپیوسته ملت واحد ایران هستند.
این پژوهشگر ارشد اوراسیا با تأکید بر اینکه تالشان در تمامی ادوار تاریخی در صیانت از مرزهای هویتی و جغرافیایی ایران، دوشادوش سایر ایرانیان نقشآفرینی داشتهاند؛ افزود زمانی که قشون متجاوز تزارهای روس به میانه رسیده بودند، هنوز بخشهایی از تالش شمالی به دلیل مقاومت مثالزدنی تالشان، در یَد حاکمیت ایران بود.
وی با اشاره به تاریخ پرفرازوفرود تالشان و اجرای ژنوساید فرهنگی علیه آنها در دوره تزارهای روس، شوروی و پسا شوروی؛ افزود: همّت تاریخی تالشان در صیانت از فرهنگ، سنن و هویت دینی خود مثالزدنی است.
لینک متن کامل ؛
https://ahmadkazemi.com/?p=7681
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان:
راه تضمین امنیت ارمنستان این است که مرزهای خود را بپذیریم و بیشتر از آن نخواهیم.
هیچ سرزمینی خارج از مرزهای ما متعلق به ما نیست. ما باید سیاست
خود را بر این اساس تنظیم کنیم.
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جاده ارمنستان - ایران بازسازی شد
کانال تلگرامی «ایرانیان مقیم ارمنستان» با انتشار ویدئویی گزارش می دهد که امروز وزیر راه و شهرسازی ارمنستان ویدئویی از جاده ارمنستان - ایران که توسط اداره راه و شهرسازی این کشور بازسازی شده است را به اشتراک گذاشت.
گفته میشود این جاده بزرگراه آماده بهره برداری است.