فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خطری که مبلغین دین را تهدید میکند!
➕ تذکری برای اهل رسانه و تبلیغ
☑ استاد #پناهیان
رهبر معظم انقلاب:
۹ دی یک نمونهای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفهی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توی خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند.
از حضور خود در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی عکس بگیرید و برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در کانال اطلاع رسانی معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران منتشر شود...
✳️ بیانیه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به مناسبت یومالله ۹ دی
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به مناسبت یومالله ۹ دی بیانیهای صادر کرد.
بسمالله الرحمن الرحیم
«راهپیمایی ۹ دی تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است.» امام خامنهای(مدظلهالعالی)
🔸 نهم دی ماه، یادآور حماسهای است که محل تبلور بینش صحیح و حضور بهموقع و بهجای ملت ایران، در دفاع از ولایت گشت. مردم غیور و آگاه ایران اسلامی در این روز با حضور در صحنه کسانی را که سعی در ایجاد خلل در حرکت انقلابی خود داشتند ناامید کردند.
🔸 آن حماسه عظیم و حضور ملّی وحدتبخش و امیدآفرین به فرموده مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) تجلی قدرت الهی و روح حسینبن علی(علیهالسلام) و دست خداوند بود که از قلوب با ایمان و ارادههای راسخ ملت مسلمان ، شجاع و مبارز ایران ظهور یافت تا با وظیفهشناسی زنان و مردان همیشه در صحنه، بساط فتنۀ فتنهگران، آشوبطلبان و دشمنان عنود و حسود انقلاب را در هم پیچیده و قدرت نرم نظام و اراده، عظمت و اقتدار ملی مردم و نظام را به منصه ظهور برساند.
➕ متن کامل بیانیه:
http://kowsarnews.ir/news/view/86662
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
#سمنان
#شاهرود
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع
#_9_دی
#پایگاه_مقاومت_بسیج_امام_صادق_ع_سطح_دو
برگزاری نشست سیاسی، بصیرتی
به مناسبت فرارسیدن 9 دی روز حماسه آفرینی و بصیرت ملت ایران
با حضور حجت الاسلام والمسلمین دیباجی، نماینده ولی فقیه در سپاه استان، حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه وحجت الاسلام موسويان مسئول بسیج طلاب شهرستان
✍️ چرا ایام اللهی همچون حادثه ۹دی را باید دائما برای مردم یادآوری نمود؟
🔸«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ؛ ما موسى(ع) را با آيات خود فرستاديم (و دستور داديم:) قومت را از ظلمات به نور بيرون آر! و «ايّام اللَّه» را به آنان يادآور! در اين، نشانه هايى است براى هر صبر كننده شكرگزار!»(ابراهیم/5)
🔰خداوند متعال در این آیه شریفه خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.»
و منظور از «ایام الله»، ایامی است که بخاطر حوادث خاصی که در آن اتفاق افتاده، امر خداوند و آیات و نشانه های بزرگی و اقتدار و سلطنت خداوند ظاهر و آشکار گردیده (ر.ک: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج12، ص18)
به عبارت دیگر، منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است.
🔰اصولاً باید گفت یکی از روش های تربیتی قرآن کریم، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: 19؛ انعام: 68، یوسف: 42، کهف: 63 )
در این میان، یکی از اموری که یاد خدا را در ذهن ها متبادر می کند، برخی حوادث عبرت آموزی است که در برخی ایام خاص در حیات یک جامعه به وقوع پیوسته است و مردم جامعه در آن ایام خاص، جلوه های رحمت یا غضب الهی را بطور ملموس درک نمودند.
از آنجا که انسانها موجوداتی فراموشکار هستند، باید برخی وقایع خاص پیش آمده در جامعه که یاد خدا و سنت های الهی را به همراه دارد، همواره برای آنان یادآوری شود؛ چراکه این کار روحیه ای جدید در آنان برای ادامه مسیر ایجاد می نماید.
🔰قرآن کریم در آیات متعددی به یادآوری ایام الله در دوران هر پیامبری می پردازد؛ و این یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد.
یکی از مواردی که خداوند قرآن کریم اصرار به یادآوری آنها دارد، سخنان و اقدامات منافقان برای سست کردن و مأیوس کردن مسلمانان و فتنه ها و کارشکنی های آنان در مسیر پیشرفت نظام اسلامی است که در همه موارد با عنایت الهی و رهبری بی نقص ولیّ خدا، با شکست مواجه شدند؛ در یک آیه سخن منافقان و بیماردلان در جنگ بدر یادآوری می شود: (انفال: 46) و در آیات دیگری، سخنان و کارشکنی های آنان در جنگ احزاب: (احزاب: 13-12).
همچنین در آیات دیگری از قرآن کریم کارشکنی های منافقان در جنگ احد و عدم شرکت آنان در جنگ و همچنین فرار مسلمانان بیماردل و ضعیف الإیمان برای مسلمانان یادآوری شده است.
خداوند متعال در آیه دیگری، پس از توبیخ مسلمانان بیماردل به دلیل کندی و سنگینی در حرکت به سوی جهاد و یاری رساندن پیامبر خدا(ص)، واقعه لیلة المبیت و خروج پیامبر(ص) از مکه و مخفی شدن در غار ثور را به مسلمانان یادآور می شود که خداوند پیامبرش را در اوج تنهایی و بدون هیچ یاوری، یاری نمود و او را از شر دشمنان محفوظ نگاه داشت: (توبه: 40)
🔰این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد. اولین فایده یادآوری ایام الله، افزایش وحدت در میان مردم است. پیش از این بیان شد که خداوند در سوره مبارکه انفال، برای ایجاد وحدت میان مسلمانانی که بر سر انفال اختلاف کرده بودند، به یادآوری الطاف خود در جنگ بدر پرداخت و در پایان، دوران سخت مکه و عنایت خداوند در نجات آنها از چنگال کفار را به آنها یادآوری کرد.
فایده دیگر یادآوری ایام الله، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی است. و این دقیقاً نقطه مقابل اهداف جریان نفاق برای تأثیرگذاری در انگیزه و اندیشه مردم است.
همچنین یادآوری مصادیق ناکارآمدی جریان نفاق و یا کارشکنی های آنان در راه پیشرفت جامعه اسلامی، موجب عدم اعتماد مردم به این جریان خواهد شد. اثر دیگر یادآوری، تأثیرگذاری بر خود منافقان است. چراکه، بی تردید وقتی ناکارآمدی ها و شکست های متعدد منافقان و بیماردلان دائماً بازگو شود، آنان نیز در مواجهه با نظام اسلامی تجدیدنظر کرده و یا حداقل با احتیاط بیشتری برخورد می نمایند.
#حماسه_نه_دی #فتنه
9 دی در کلام رهبر انقلاب:👇
روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمی نگه میدارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد. روز نهم دىِ امسال(1388) هم از همین قبیل است. این مردمند که ناگهان با یک حرکت روز نهم دی را هم متمایز میکنند.
#حماسه_نه_دی
🇮🇷 @shenakhte_rahbari
📸 #نابخشودنی
رهبر انقلاب:
گناه بزرگ فتنهگران در سال ۸۸ این بود که اگر خوشبینانه نگاه کنیم و بگوئیم اینها یک شبههای، خدشهای در ذهنشان بود، این خدشه را به صورت ایجاد چالش برای نظام اسلامی مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست؛ آثار آن هم همچنان در جامعهی ما موجود است.
#حماسه_نه_دی #فتنه
@shenakhte_rahbari
💢خواستند با #فتنه اثر #حضور_مردم را از بین ببرند
رهبر معظم انقلاب:
چهل میلیون مردم پای صندوق های رأی رفتند. در واقع یک رفراندوم چهل میلیونی به نفع نظام جمهوری اسلامی و به نفع انتخابات انجام گرفت؛
همین بود که دشمن راعصبانی کرد👆
خواستند با فتنه اثر آن را از بین ببرند اما این را هم نتوانستند انجام دهند. مردم در مقابل فتنه هم ایستادند.✅
#حماسه_نه_دی #فتنه
🇮🇷 @shenakhte_rahbari
گاهی یکبار به یک مناسبتی اندک امیدی پیدا میکنند و خیزی برمیدارند؛ اما باز دوباره میبینند فایده ای نکرد❗️
چرا؟
چون اندیشه درست است؛ مخاطبان مخلص و سالم و مومنی هم دارد و کمر بستگانِ با علاقه و با اخلاص و پرشوری هم در سرتاسر کشور دارد و شما جزو آنان هستید.
#بخوانید
وظیفه سنگین بر دوش جوانان مومن👆
@shenakhte_rahbari
🔴 این را صریحا به شما می گویم 🔴
رهبر معظم انقلاب:
📖 #درستان را خوب بخوانید تا #عالم بشوید و بتوانید جواب #نیازهای_مردم را بدهید.
⭕️❌در کنار درس، از #اوضاع_عالم و کشور و #مسائل_سیاسی مطلع باشید که اگر بیاطلاع باشید، به درد پاسخگویی به نیازهای مردم نخواهید خورد؛ این را #صریحاً به شما میگویم. باید بدانید که در مملکت و در دنیا چه میگذرد و نیازهای مردم چیست. عالم هم باشید، تا آن وقت# مفید باشید؛ والاّ مفید نخواهید بود.
📗۱۳۷۸/۰۶/۲۸
@shenakhte_rahbari