🌺 برای علاقمندان به #مباحث #مهدویت
⚜️ #محمد_بن_علی_شلمغانی
💠 شلمغاني از ياران امام عسکري (عليهالسلام) بود و در آغاز، انحرافي نداشت و بلکه از فقهاي بزرگ اماميه به شمار ميرفت؛ اما پس از وفات امام حسن عسکري (عليهالسلام) انتظار نيابت داشت و وقتي نيابت به حسين بن روح واگذار شد، حسد او شعلهور شده، کارشکني بر ضد حسين بن روح را آغاز کرد.
💠 او سخناني از خود ميساخت و به حسين بن روح و ديگر نايبان نسبت ميداد. او پيشتر کتابهاي بسياري داشت و در آنها، انبوه رواياتي را که از امامان (عليهمالسلام) شنيده بود، گردآوري و دستهبندي کرده بود، اما هنگامي که راه انحراف و ارتجاع در پيش گرفت، در روايات تغييراتي پديد ميآورد؛ هرچه ميخواست بر آنها ميافزود و هرچه دلخواه او بود، کم ميکرد.
💠 نجاشي در رجال خود درباره وي مينويسد: ابوجعفر محمد بن علي شلمغاني از پيروان مذهب اماميه بود؛ اما رشک و حسد بر جايگاه ابوالقاسم حسين بن روح، وي را بر آن داشت که ترک مذهب اماميه گويد و داخل کيشهاي مردود شود؛ تا بدان جا که از طرف امام غايب، توقيعاتي بر ضد او صادر شد.
#ویکی_فقه #مهدویت #مدعیان_دروغین #شلمغانی
🌹براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
▶️ http://wikifeqh.ir/محمد_بن_علی_شلمغانی
🆔 @wikifeqh_ir
instagram.com/wikifeqh/
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
🌺 برای علاقمندان به #مباحث #مهدویت
⚜️ #علوم_در_عصر_ظهور
🍀 آنچه که از روايات بر ميآيد آن است که به برکت وجود حکومت جهاني حضرت مهدي (عليهالسّلام) امکانات و تجهيزات و پيشرفتهاي بشري که مربوط به امور صنعتي و کشاورزي و بهداشتي و غيره ميباشند نه تنها باقي ميمانند بلکه از آنها استفاده بهينه کرده و گسترش هم مييابد و اساساً بايد گفت که اسلام دين تکامل و پيشرفت در همه زمينههاي مادي و معنوي، دنيوي و اخروي ميباشد.
🍀 شکوفايي اقتصادي: آفريدگار انسان زمين و آسمان و آنچه که در آنهاست را براي انسان آفريده است و از انسان فقط عبوديت را طلب کرده است که اگر عبوديت کند علاوه بر جزاي اخروي دنياي او را نيز آباد ميکند که فرمود: «لَوْ اَنَّ اَهْلَ الْقُري آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْاَرْضِ»
🍀 رشد کشاورزي: در زمان آن حضرت استعدادهاي دروني زمين آشکار ميشود و گياهان و حيوانات با تمام وجود به خدمت بشر در ميآيند به گونهاي پيشرفتهاي کشاورزي و دامداري قبل از ظهور نسبت به بعد از آن چيزي محسوب نميشوند در روايت است که کشاورز از هر من صد من محصول بدست ميآورد و در هر سنبلي صد دانه عمل ميآيد و خداوند براي هر کس که اراده کند زيادتر ميکند و در روايت است که «و تکثر المواشي» يعني دامها زياد ميشوند.
🍀 علوم پزشکي: در آن عصر هيچ بيماري بدون درمان باقي نميماند امام باقر (عليهالسّلام) در اين باره ميفرمايند: هر کس قائم اهل بيت مرا درک کند اگر به بيماري دچار باشد شفا يابد و چنانچه دچار ناتواني باشد توانا و نيرومند ميشود.
🍀 صنايع و مساله انرژي: امام صادق (عليهالسّلام) ميفرمايند: هنگاميکه قائم ما قيام کند زمين به نور پروردگارش روشن ميشود و بندگان خدا از نور آفتاب بينياز ميشوند
#ویکی_فقه #مهدویت #عصر_ظهور
🌹براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
▶️ http://wikifeqh.ir/علوم_در_عصر_ظهور
🆔 @wikifeqh_ir
instagram.com/wikifeqh/
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
⚜ #سيد_حسن_مدرس
💠 شهيد سيد حسن مدرس نسبش پس از سي و يك پشت به حضرت امام حسن مجتبي (عليه السلام) ميرسد و يکي از مهمترين رجال علمي، مذهبي و سياسي ايران در عصر مشروطه و پهلوي اول است.
💠 مدرس در زندگاني خويش همواره به مسائل اجتماعي و سياسي نظر داشت. وي در زمان مبارزه آزاديخواهان عليه حکومت استبدادي محمدعليشاه با اتحاد با برخي از علماي اصفهان همچون آقا نورالله اصفهاني و سردار اسعد، عليه اقبالالدوله کاشي، حاکم اصفهان، قيام کرده، پس از برقراري مشروطه به عضويت انجمن ولايتي اصفهان درآمد.
💠 پس از استبداد صغير در دوره مشروطه و برگزاري دوره دوم مجلس شوراي ملي، مدرس (1288ش) از سوي علماي نجف به عنوان يکي از پنج نفر علماي طراز اول براي نظارت بر قوانين مصوبه مجلس انتخاب گرديد.
💠 وي در مجلس همواره با نطقها و بحثهاي مختلف، دولت را در حل مشکلات ياري داده و در مقابل خواستههاي غيرقانوني امناي دولت سرسختانه مبارزه کرده، سعي در جلوگيري از آن داشت.
💠 اواخر دوره دوم مجلس که با تشنجات داخلي، بازگشت محمدعلي شاه براي دستيابي به سلطنت و اولتيماتوم روسيه به ايران همراه بود، به علت قابل اجرايي نبودن تصميمات، عمر مجلس در سوم دي 1290ش پايان يافت.
💠 جمله معروف مدرس مبني بر «حالا که بناست از بين برويم چرا با دست خودمان از بين برويم» در مقابل اولتيماتوم 48 ساعته روسيه به ايران است.
💠 پس از تعطيلي مجلس، مدرس ضمن تدريس و اداره مدرسه سپهسالار (که در بدو ورود وي از اصفهان به تهران، توليت مدرسه به وي سپرده شد در محافل سياسي تهران حضور داشت؛ ضمن اينکه جلسات کميسيون عدليه مجلس برپا بوده، مصوباتي نيز داشت.
براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
▶️ http://wikifeqh.ir/سیدحسن_مدرس
🆔 @wikifeqh_ir
instagram.com/wikifeqh/
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf
⚜ #مجلس شورای اسلامی
🍀 مجلس شورای اسلامی از لحاظ ساختاری، یکی از قویترین مجالس دنیاست.
🍀 براساس سیستم تک مجلسی در ایران، قانونگذاری در اختیار یک مجلس قرار میگیرد و مجلس از این حیث رقیب ندارد، برخلاف سیستم دو مجلسی کشورهای فرانسه، آمریکا، انگلیس، روسیه، آلمان، سوئیس، استرالیا، مصر، مالزی، هند و... که مصوبات هر یک از مجالس در مجلس دیگر هم باید به تصویب برسد.
🍀 در ایران برخلاف کشورهای فرانسه، انگلیس، مصر، روسیه و بلغارستان و... رئیس جمهور یا فرد دیگری قدرت انحلال مجلس را ندارد.
🍀 دلیل سوم بر قدرت مجلس ایران این است که برخلاف بعضی کشورها، رئیس جمهور حق وتوی مصوبات مجلس و عدم توشیح آنان را ندارد.
🍀 دلیل چهارم بر قدرت مجلس ایران این است که در کشورهای دیگر، آرائ نهاد کنترل کننده قوانین عادی بوسیله قانون اساسی (نهادهای متناظر شورای نگهبان (قطعی است و قابلیت تجدیدنظرخواهی ندارد .
🍀 پنجمین دلیل بر قدرت مجلس شورای اسلامی در مقایسه با مجالس کشورهای دیگر این است که هیچ دستگاهی خارج از مجلس در مورد دستور جلسات آن، دخالت نمیکند …
براي مطالعه کامل مقاله بر روي لينک زير کليک کنيد👇
▶️ http://wikifeqh.ir/مجلس_شورای_اسلامی
🆔 @wikifeqh_ir
instagram.com/wikifeqh/
http://eitaa.com/joinchat/609681418C9a83e3fcdf