1_17942757.pdf
2.65M
⭐️کابالا و پایان تاریخش
مولف👈 آیت الله مرتضی رضوی
👇
@wittj2
شب های جمعه كوه گناهان شود چو كاه
معنای مغفرت اثری از نگاه توست ...
السلام علیک یا اباعبد الله الحسین .ع.🌻
👇
@wittj2
هدایت شده از سالکان عشق🇮🇷
اسماء آ.🌻:
🎯قوانین گروه
📗چت ممنوع در حد ضرورت
📗مطالب علمی عرفانی
📗شعر و متون ادبی پندآموز
📗گزیده ی🎯 اخبار سیاسی مذهبی روز
📗عرفان ناب اسلامی
📗🎯پست رگباری ممنوع
سپاس از همکاری و همراهی شما🌻🌻🌻🌻🌻
کی کند عاشق نگاهی در جهان
زانکه عاشق را جهانی دیگر است
در نیابد کس زبان عاشقان
زانکه عاشق را زبانی دیگر است
عطار🌻
گروه معرفتی سالکان عشق شما دعوتید👇
http://eitaa.com/joinchat/170655756C9c60e772a1
🔮🎷علوم انسانی و نفوذ ابلیس
بزرگ مشکل امروز بشر این است که ابلیس علوم انسانی را مصادره کرده و مراکز قدرت کابالیسم آنها را تملک کرده و ربوبیت را بر علیه ربوبیت به کار می گیرد. خوشبختانه این خیمۀ شیطانی فرسوده شده و از بین می رود و کابالیسم به پایان تاریخ خود می رسد. و فرو ریختن این دیوار حائل میان حقیقت علوم تجربی و دین، شروع شده است، گرچه هنوز برخی از دست اندرکاران علوم تجربی در میان ما هنوز در خواب غفلت قرن 18 هستند.
⭐️اگر می خواهید آهنگ؛ سرعت و درنگ حرکت انسان به سوی «جامعۀ واحد جهانی» را بشناسید، به حرکت و سرعت یا درنگ جریان رهائی علوم تجربی از خیمۀ ابلیس، بنگرید؛ وقتی این حرکت به کمال خود برسد «جامعۀ جهانی مهدوی» محقق خواهد شد. و این است «فَرَج انسان»؛ فرج مکتب قرآن و اهل بیت علیهم السلام
عَجَّلَ اللَّهُ تَعَالَى فَرَجَهُمْ وَ فَرَجَنَا فِی فَرَجَهُمْ.
👌متأسفانه: متأسفانه مصادرۀ علوم تجربی توسط ابلیس و قابیلیسم، منشأ یک برداشت و تفسیر نادرست از «علوم ربّانی» که در دعای امام سجاد علیه السلام نیز آمده، شده است، شارحان صحیفه سجادیه یا مطلب را نشکافته و با کلّی گوئی از آن رد شده اند و یا علوم ربّانی را به «اصول عقائد ذهنی، احکام و اخلاق» آن هم اخلاق غیر علمی و صرفاً تعبدی اندرزی، تفسیر کرده اند. برخی از علمای ما چنان از علوم تجربی وحشت می کنند که از خود ابلیس این قدر وحشت ندارند. و در این میان تخیلات ارسطوئی و بودائی تحت عنوان مقدس «عرفان» بزرگترین عامل این مصادره هستند که جریان افکار و اندیشه ها را از بستر واقعیت گرائی قرآن و اهل بیت علیهم السلام، خارج کرده و در بستر ذهن گرائی و خیال پردازی قرار داده اند، بحدّی که گوئی نه تنها دین نیازی به علوم تجربی ندارد، بل این علوم بر علیه دین هستند.
آیت الله مرتضی رضوی🌻
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷تعدد روح در انسان در مکتب قرآن و اهل بیت علیهم السلام
👈 گیاه یک روح دارد که به وسیله آن رشد و نمو میکند (روح نباتی)
👈 حیوان یک روح دیگر هم دارد که به وسیله آن تکاپو و حرکت میکند و نیازهای خود را برآورده میکند (روح حیوانی : غریزه)
⭐️ انسان دارای سه روح است
🍀روح نباتی
🍀روح حیوانی
🍀روح فطرت
⭐️انسان در دو روح اول و دوم با گیاه و حیوان مشترک است.انسان علاوه بر🍀 روح گیاهی و روح حیوانی🍀 (غریزه یا همان نفس اماره) یک روح سوم هم دارد که به آن روح فطرت 🍀(نفس لوامه) گفته میشود.
روح فطرت منشأ خانواده، جامعه، تاریخ، اخلاق، حیاء، پشیمانی، هنر، صنعت، زیبایی شناسی و زیبایی خواهی، خنده و گریه است.
⭐️👌مشکل بزرگ غربیها و علت لنگی علوم انسانی غربی و بزرگترین آفت و خطر فرهنگ غربی این است که این روح سوم را نمی شناسد و انسان را حیوان با پسوند برتر تعریف میکند و در نتیجه این عدم شناخت، پدیده هایی مانند اخلاق و حیا و خانواده و جامعه را پدیده هایی صرفا قراردادی و مصنوعی میدانند نه پدیده های طبیعی که ریشه در کانون وجود انسان داشته باشند و همین غلط بزرگ علمی است که غرب را از اصول انسانیت که اقتضای وجودی و آفرینش انسان است دور کرده است و امروزه علوم انسانی غربی را به بن بست کشانده است.
علمی عرفانی👇
@wittj2
عشق است طَریقِ راهْ پیغامبر ما
ما زادۀ عشق و عشقْ بُد مادر ما
ای مادر ما، نهفته در چادر ما
پنهان شده از طبیعت کافر ما
مولانای جان🌻
@wittj2
ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمدهایم
از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم
ره رو منزل عشقیم و ز سرحد عدم
تا به اقلیم وجود این همه راه آمدهایم
لسان الغیب حافظ🌻
👇
@wittj2
31 rajat dar motone ziarate masore (83-07-30).mp3
5.2M
#عرفان_عملی_اسلامی
#مهدویت_قرآن
#رجعت_در_متون_زیارتی✨
#مهدی_طیب
🔮 در ثواب نشر شریک باشید
@wittj2
کانال علمی عرفانی👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2515861505C45d2328c8f
#خلاصه_شرح_داستان_اول_مثنوی
#مقدمه_قسمت_سیزدهم
علامه مروجی سبزواری🌻
اشتباه است اگر گمان کنیم مولوی هفتصد سال پیش کتابی را نوشت و از دنیا رفت و امروز ما هستیم و چندین هزار بیت شعر که در بحر سروده شدهاند، و دیگر هیچ. چنانکه اشتباه است اگر گمان کنیم رسول خدا (ص) هزار و چهارصد سال پیش قرآن را آورد و با ارتحالش از این دنیا، وجودش از بین ما جمع شد و پر کشید و رفت و امروز ما هستیم و کتابی با شش هزار آیه.
بله مسلّماً و قطعاً روح رسول عزیز در باطن این کتاب حضور دارد و انسان خوشبخت و بختیار اوست که هرگاه قرآن را میگشاید روح آن عزیز و آن سرور با او صحبت کند و آیات قرآن را از او بشنود.
⭐️رسول خدا به دو جور قرآن را برای مردم قرائت میکرد؛
یکی با همین زبان معمولی، و دیگری با زبان قلبش. آنگاه اکثر و کثیر مردم آیاتی را از ایشان میشنیدند که ایشان با زبان معمولی خود تلاوت میکرد، و اگر در میان همۀ مردمان آن روز پنج یا ده یا پانزده و یا نهایتاً بیست نفر پیدا میشدند که قرآن را با گوش قلب خود، از زبان قلب ایشان میشنیدند.
البته آن زبان معمولی که تکه گوشتی است در دهان در هزار و چهارصد سال پیش خاموش شد و دیگر نطقی نکرد، اما زبان روح ایشان همچنان زنده است و مرتب دارد آیات قرآن را تلاوت میکند و امروز هم افراد اقل و قلیلی هستند که دارند با گوش قلب خود از زبان روح ایشان میشنوند، و اینها هستند که از سعادت واقعی برخوردارند. اینهایی که امروز هم که قرآن میخوانند اگرچه زبانشان آیات را تلاوت میکند، گوش قلبهاشان بر دهان روح آن عزیز است و همان آیاتی را که با زبانشان تلاوت میکنند با گوش قلبشان از زبان روح ایشان میشنوند.
👌بلاتشبیه، و بدون اینکه ذرّهای قصد تشبیه مثنوی را با قرآن داشته باشیم، چراکه او کلام خداست که از زبان پیامبرش که زبان او زبان خداست و صاحب ولایت مطلقه است جاری و صادر شده است، و این از زبان یک ولیّ خداست و صاحب ولایت مقیده است جاری و صادر شده، و هرگاه محدود را در مقابل نامحدود بگذاری و و مقید را در مقابل مطلق بنهی این محدود و مقید تبدیل👌 به صفر میگردد (این یک قاعدۀ ریاضی هم هست که هر عددی که در مقابل بینهایت قرار میگیرد، صفر میشود و ارزش عددی او برابر صفر میگردد) .
⭐️ ولی به هرحال مثنوی نیز از جهتی که محصول کشف است، با قرآن سنخیت دارد با این تفاوت که قرآن✨ کشف تام ولیّ مطلق است، و ✨مثنوی کشف ناقص ولیّ مقید است.
بنابراین مولوی مثنوی را با دو زبان سروده، یکی همین زبان معمولی که گوشت پاره است در دهان، و دیگری با زبان روحش. آنچه بر زبان معمولی او جاری شد همین ابیات است که در دسترس هرکسی هست حتی آدم کافر. آن زبان در سال ۶۷۲ قمری بسته شد و از نطق افتاد، اما زبان روح او همچنان باز است و ناطق و گویا است.
⭐️چرا که اسرار و حکمتهایی که در مثنوی وجود دارد از لوح محفوظ بر روح مولانا نازل میشد و زبان روح آنها را میگفت و تنزل میداد بر زبان جسم و این مثنوی پدید آمد. پس آنچه را که زبان جسمانی مولوی بیان میکرد ترجمان آن چیزهایی بود که زبان روح بیان میکرد.
⭐️چون روح آدمی حقیقتی است ماورای زمان و مکان، پس منحصر در قرن هشتم نیست و این زبان فقط در مدت پانزده سال که مولوی مشغول سرودن مثنوی بوده فعال نبوده، بلکه زبان روح تا ابد ناطق است و لذا امروز هم همان زبان دارد میسراید و دارد آن اسرار و حکمتها را بیان میکند. منتهی چه کسی میتواند بیانات روح مولانا را بشنود، مسلّما کسی که خودش به مقام روح رسیده باشد و گوش روحش باز شده باشد و مولانا به چنین کسی میگوید: بشنـــو!
علمی عرفانی👇
@wittj2
حقیقت آینهای بود که از آسمان وازدست خدا به زمین افتاد و شکست..
هرکس تکهای ازآن راوخود رادر آن دید، گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست
حال آنکه، حقیقت نزدهمگان پخش بود
📗فيه ما فیه
@wittj2
از تو با مصلحت خویش نمیپردازم
همچو پروانه که میسوزم و در پروازم
گر توانی که بجویی دلم امروز بجوی
ور نه بسیار بجویی و نیابی بازم
سعدی🌻
@wittj2
🔮🎷سخنرانی هانری ماسه در جشن بازنشستگی اش در دانشگاه سوربن فرانسه:
👇👇👇
👈من عمرم را وقف ادبیات فارسی ایرانی کردم و برای اینکه به شما استادان و روشنفکران جهان بشناسانم که این ادبیات عجیب چیست، چاره ای ندارم جز اینکه به مقایسه بپردازم، كه بگویم که ادبیات فارسی بر چهار ستون اصلی استوار است :
👈 فردوسي
👈 سعدی
👈 حافظ
👈 مولانا
👈فردوسی، هم سنگ و همتای هومر یونانی است و برتر از او ...
👈سعدی، آناتول فرانس فیلسوف را به یاد ما می آورد و داناتر از او ...
👈حافظ با گوته ی آلمانى قابل قیاس است، که او خود را شاگرد حافظ و زنده به نسیمی که از جهان او به مشامش رسیده، می شمارد ...
👈اما مولانا ...
در جهان هیچ چهره ای را نیافتم که بتوانم مولانا را به او تشبیه کنم.او یگانه است و یگانه باقی خواهد ماند.او فقط شاعر نیست، بلکه بیشتر جامعه شناس است و بویژه روانشناسی کامل که ذات بشر و خداوند را دقیق می شناسد.قدر او را بدانید و بوسیله ی او خود را و خدا را بشناسید.
👇
@wittj2
🔮🎷عاشورا، صحنۀ گذشت از تعلّقات و محبوبها
مشکل ابلیس چه بود که وقتی گفتند به آدم سجده کن، سجده نکرد؟ او گفت: «أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَني مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طينٍ» 🌻(من از او بهترم! مرا از آتش و او را از گل آفريده اى). او قبول دارد که هر دو آفریدۀ خدا هستند، ولی چطور شد که قبول نکرد سجده کند؟ چطور شد که شش هزار سال سجدۀ قبلی مشکلی نداشت، ولی این یک سجده مشکل داشت؟ 👌علتش این بود که شیطان «عزّت پرست» بود.
پا روی عزّت خودش نمیگذاشت و شش هزار سال عبادتی را که در امتداد عزّت خودش بود، انجام میداد. مرتباً عبادت میکرد و عزیزتر میشد؛ ظاهرش عبادت بود و باطنش عزّت طلبی. خدا نمیخواست او را رسوا کند، خدا خواست او را از این جهل نجات دهد. خدا میخواست بزرگترین کمک را به ابلیس بکند. روی خودت پا بگذار و از حجاب خودت بیرون بیا و از خودمحوری، به خدا محوری منتقل شو. یک سجده است، ولی محور را از خودمحوری به خدامحوری انتقال میدهد.
خداوند در قرآن کریم میفرماید: «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا🌻 تُحِبُّونَ» (هرگز به نيكى دست نخواهيد يافت، مگر از آنچه دوست داريد به ديگران ببخشيد). میفرماید آنچه دوست داری را خرج کن. خرج کردنِ «عزّت» واقعاً سخت است.
⭐️حسین ابن علی (ع) در عاشورا چه کرد؟ محبوبانش را به میدان آورد: دخترش را، زنش را، بچۀ شیرخوارش را. او همۀ اینها را انفاق میکند. عاشقها این کار را میکنند و غیرعاشقها این کار را نمیکنند. عاشق اگر به خاطر عشقش بدنام شود، صدایش درنمیآید و اعلام برائت و پشیمانی نمیکند. فحشش را هم میخورد. امام حسین علیه السلام عاشق است و به او میگویند «خارجی».
⭐️امام خمینی رحمه الله هم عاشق بود و از آبرویش خرج میکرد. بزرگترین کارهای امام در جاهایی که عزّتش را زیر پا میگذارد، تجلّی میکند. میدانید در فتوایی که امام علیه سلمان رشدی صادر کرد، چه کرد؟ امام راحل در دنیا عزّتی پیدا کرده بود و میدانست که اگر بگوید او را بکُشید، همۀ عالَم با او مخالفت میکنند. دیدید چه بر سر امام آوردند؟
📗کتاب آئینه تمام نما/استادحائری شیرازی/فصل درسهای عاشورا/ ص۱۰۳
👇
@wittj2
آب شیرین تا نخوردی آب شور
خوش بود خوش چون درون دیده نور
قطرهای از بادههای آسمان
بر کند جان را ز می وز ساقیان
مولانای جان🌻
@wittj2
عجز این نشأه، توانایی آن نشأه بود
از صراط آن گذر در است، که لنگ است اینجا
خطر قلزم عشق است به مقدار شعور
زورق بیخبران کام نهنگ است اینجا
صائب تبریزی🌻
👇
@wittj2
⭐️⭐️⭐️سواد از طریق خواندن بدست نمی آید
بلکه بر اثر «اندیشیدن» به آنچه مطالعه کرده ایم حاصل میشود...
کارل هیلتی🌻
مطالعه فقط خواندن نیست، تا مطالب به فهم و تجربۀ ما در نیایند، تا زمانیکه تغییری در شعور و آگاهی ما اتفاق نیفته تاثیر چندانی نخواهد داشت.
👌مهم تغییر شعور و آگاهی ماست.
👇
@wittj2
🔮🎷 دعای امام سجاد(ع) برای لذت بردن از همۀ کارها
⭐️امام سجاد(ع) در فرازی از دعای خود از خدا میخواهد: «خدایا! آن کارهایی که تو دوست داری من انجام دهم- از سخن گفتن تا هر عمل دیگری- را طوری پیش من محبوب قرار بده که این کارها را با لذت شروع کنم و با نشاط تمام کنم. «حَبِّبْ إِلَیَّ مَا تُحِبُّ مِنَ الْقَوْلِ وَ الْعَمَلِ حَتَّى أَدْخُلَ فِیهِ بِلَذَّةٍ وَ أَخْرُجَ مِنْهُ بِنَشَاطٍ»(بحارالانوار/92/298)
⭐️ یعنی خدایا؛ کاری کن که من در همۀ زندگیام و در همۀ کارهایم نشاط داشته باشم! یعنی هر کاری که در سلسلۀ وظائف من قرار دارد(مثل شغل و سایر فعالیتهای من...) انجام این کارها را بهقدری دوست داشته باشم که با لذت شروع کنم و با نشاط از آن کار بیرون بیایم. این همان زندگی نرمال و درستی است که ما باید داشته باشیم. اینقدر باید استغفار کنیم تا از فاصلهای که با این وضعیت داریم نجات پیدا کنیم.
علیرضا پناهیان🌻
👇
@wittj2