#چالش_مهدوی 🍃
#ختم_سوره_توحید_به_نیت_فرج 🌸
خب خب خب!!😎
فضاے مجازے پر شده از چالش های الکی و وقت تلف ڪن نظرتون چیه یه ڪار مہدوے کنیم این روزا؟؟
هر نفر یک بار سوره ی توحید رو میخونیم به نیت تعجیل در فرج و ثوابشو هدیہ میکنیم به حضرت فاطمه الزهرا(س)👌
همگی بفرستین توی ڪانال هاتون...
(سهم شما یک بار قرائت سوره توحید)
فیزیک کوانتوم می گوید برخلاف آنچه به نظر می رسید، فضای خلا خالی نیست و حبابی از ذرات اتمی در این فضا به طور دائم در حال ایجاد و نابود شدن هستند!
علمی عرفانی👇
@wittj2
از نظر فیزیکی این احتمال وجود دارد که در هر سیاهچاله دنیایی وجود داشته باشد. زیرا تشکیل سیاهچاله مانند تشکیل جهان است و در واقع ممکن است تمام سیاهچاله ها با هم یکی باشند!!
@wittj2
پس از بیگ بنگ اولین و ساده ترین عنصری كه بوجود آمد، هیدروژن بود، كه میتوان آن را عنصر حیات نامید ، چرا كه بدون این عنصر آب بوجود نمی آمد و شیمی بدون هیدروژن منجر به حیاتی نمی شد كه ما میشناسیم!
علمی عرفانی👇
@wittj2
طبق مشاهدات ماهواره پلانک تخمین زده می شود سرعت انبساط جهان (هابل) برابر ۶۷٫۱۵ مثبت/منفی ۱٫۲ کیلومتر در ثانیه در مگا پارسک است.
(پارسک برابر ۳ سال نوری است)
داده های پیشین نشان می داد که جهان با سرعت شگفت آور ۷۱ کیلومتر در ثانیه در مگا پارسک در حال انبساط است...
علمی عرفانی👇
@wittj2
فرض کنیم ساعتی که به درون سیاهچاله می افتد، آنقدر محکم ساخته شده که می تواند در مقابل نیروی گرانش سیاهچاله مقاومت کند و نشکند یا خراب نشود، اما به هرحال چه ساعت سالم بماند چه نماند، زمان درون سیاهچاله متوقف می شود و یا به عبارتی درون سیاهچاله زمان وجود ندارد.
این همان اتفاقی است که در شروع جهان افتاده است!!!
علمی عرفانی👇
@wittj2
یکی از اتفاقات تاریخی در مورد نظریهی جهان انبساط، ملاقات سال ۱۹۳۱ آلبرت اینشتین با ادوارد هابل است. این دو نفر در رصدخانهی مونت ویلسون با هم دیدار کردند. در سال ۱۹۱۷ اینشتین در نظریهی نسبیت خود، جهان هستی را ثابت و بدون تغییر اندازه در نظر گرفته بود. او هیچ شروع یا پایانی را برای کیهان قائل نبود. اگرچه تحقیقات او نشانههایی از انبساط کیهان را نشان میدادند اما این دانشمند با تعیین ثابتی به نام ثابت کیهانی سعی در انکار آن داشت.
علمی عرفانی👇
@wittj2