🔮🎷توجه به يک نکته اخلاقی
به طور کلي بايد يک خصلت پسنديده را در خود تقويت کنيم
⭐️و آن اينکه مطلقاً از غير خدا انتظاري نداشته باشيم.
از دوستانمان، از همسايگانمان، از هم محلي هايمان، از برادران و پدرانمان، حتي از فرزندان خود نيز انتظاري نداشته باشيم. به خود القاء نکنيم که فرزندانمان را بزرگ مي کنيم تا در هنگام پيري دستمان را بگيرند. اين خصلت انساني و مردانگي نيست.
⭐️مردانگي آن است که سر سوزني از ديگران انتظاري نداشته باشيم.
اين امر باعث مي شود انسان هميشه راحت و آرام باشد و توقعي از ديگران نداشته باشد و اگر احياناً در ازاي خدمتِ او، خدمتي شد باز سعي کند در ازاي آن به ديگران خدمت کند واگر خدمتي نديد در دلش کينه اي نکند و ناراحت نشود.
👈رسيدن به اين مقام کار يک سال و دو سال نيست. انسان بايد خيلي اهل همت باشد تا به اين مقام راه يابد.
بيائيد همة ما از امروز تصميم بگيريم اينگونه باشيم.
👇👇👇👇
اگر در ازاي خدمتي از ما تشکر کردند ممنونشان باشيم و اگر تشکر نکردند ممنونتر باشيم.
👌 بلکه بايد بالاتر رويم که نه تنها توقع خدمت نداشته باشيم بلکه خلاف آن را و نقطة مقابل آن را در انتظار بنشينيم.
⭐️اين باعث مي گردد که بر رزق معنوي انسان افزوده گردد و آنگاه است که مي بينيد چه وقايعي براي شما رخ مي دهد.
📗شرح مراتب طهارت
استاد صمدی املی🌻
👇
@wittj2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮امام حسین (ع)از نگاه اندیشمندان جهان
📗توماس کارلایل"فیلسوف اسکاتلندی":او نشان داد هنگام رویارویی حق با باطل برتری عددی اهمیت ندارد
👌✨پیروزی وی به رغم کم بودن نفرات باعث شگفتی من است.
👇
@wittj2
🔮🎷"تلفیقی برتر در ابعاد بالاتر"
دو دیدگاه فلسفی کل نگری و جزءنگری، که به وضوح آشتی ناپذیرند را، باید از نقطه نظری وسیعتر مورد بررسی قرار داد. این دو تنها در حالت افراطی خود با هم در تضاد هستند.
شاید تلفیق برتری از هر دو دیدگاه در ابعاد بالاتر وجود داشته باشد. هندسه بنا به تعریف، تقریباً نمی تواند از طرز فکر شایع اجزاءنگری پیروی کند. بنا به آنچه از لفظ ابعاد بالاتر تلویحاً دریافت می شود، باید دیدگاهی بزرگتر و همه جانبه تر بکار ببریم.
به همین صورت، هندسه صرفاً کل گرا نیز نیست. بنابراین کل گرایی به تنهایی داده های لازم را برای تبدیل تئوری ده بعدی به یک تئوری مرتبط فیزیکی به ما ارائه نمی کند.
به مفهومی، هندسه ابعاد بالاتر وادارمان می کند که اتحاد بین رویکردهای کل نگرانه و اجزانگرانه را تشخیص دهیم. این دو، تنها دو روش برای رسیدن به یک موضوع (هندسه) هستند. از دیدگاه هندسه هیچ فرقی نمی کند که از دید جزءنگری با آن روبرو شویم (با به هم پیوستن کوارک ها و گلئونها در فضای کالوزا-کلین) یا رویکرد کل گرایانه در پیش بگیریم (انتخاب یک سطح کالوزا-کلین و کشف تقارنهای کوارکها و گلئونها).
ادامه دارد...
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷بخش پایانی "تلفیقی در ابعاد بالاتر"
بنا به دلایل تاریخی، ممکن است بر پایه های اجزانگرانه فیزیک زیراتمی تکیه کرده و بر این نکته اصرار ورزیم که چطور فیزیکدانان ذره ای در طول مدت چهل سال با درهم کوبیدن اتمها، سه تا از نیروهای بنیادی را با هم یکی کردند. یا اینکه ممکن است رویکردی کل گرایانه تر در پیش بگیریم و ادعا کنیم که اتحاد نهایی نیروهای کوانتومی با گرانش، نشانگر درک عمیقی از هندسه است. این امر ما را به نزدیک شدن به فیزیک ذره ای از طریق تئوریهای کالوزا-کلین و ریسمان رهنمون ساخته و نیز به این دیدگاه می رساند که مدل استاندارد را نتیجه درهم پیچیده شدن فضای با ابعاد بالاتر در نظر بگیریم. هر دو رویکرد به یک اندازه معتبرند.
در یادداشتهای بعدی، برای بررسی اینکه تئوری ابعاد بالاتر چگونه بین دو فلسفه ی کاملاً متضاد مصالحه ایجاد می کند، از دو مثال⭐️ گربه شرودینگر و⭐️ تئوری اس-ماتریکس استفاده کرده و خواهیم دید اندرکنش بین این دو چطور اتفاق می افتد.
علمی عرفانی👇
@wittj2
کنون بیخود بیا تا بار یابی
که شاخ وصل بی باران به بار است
چو شد فانی دلت در راه معشوق
قرار عشق جانان بیقرار است
تو را اول قدم در وادی عشق
به زارش کشتن است آنگاه داراست
شیخ عطار🌻
@wittj2
🔮🎷انسان کامل
انسان کامل آيينه تمام نمای حق بوده و ظهور حق در اين آيينه بحسب اختلاف استعداد آن مختلف می گردد. تجلی حق در نفوس کامل انسانی در دنيا و آخرت، بر حسب استعداد آن نفوس است. پس هر نفس کاملی حق را بر حسب معرفت و علم و اقتضای خود می يابد در نتيجه عارف اکمل موجودات عالم است، زيرا خداوند را با جميع صفات و کمالات می شناسد.
انسان کامل ، غايت و مقصود خلقت اين عالم بوده و بحق خليفة خدا و محل ظهور اسماء الهی و جامع حقايق عالم از ملک, فلک, روح، جسم، طبيعت، جماد، نبات و حيوان است و انسان برغم جرم ناچيزش ، اختصاص به علم اسماء الهی پيدا کرده و همين نکته موجب تفضّل او بر کل عالم گرديده است.
انسان کامل عادلترين شاهد بر ربوبيت و اسرار الهی و محکمترين دليل بر صفات رب جليل است. او بيّنه حق و بر صورت رحمان است. نبی اکرم(ص) می فرمايند: «ان الله خلق آدم علی صورة الرحمن». بهمين دليل ارتباط او با حق بطور ظاهر و باطن است که شاهد بر ذات و صفات و افعال خدا و مجهز به کيفيات الهيّت، صنع، خلق و امر اوست.
📗انسان کامل از دیدگاه
ابن عربی و ملاصدرا🌻
علمی عرفانی👇
@wittj2
دنيا زنداني است كه درون آن، روح خود را پشت ميله هاي بدن خاكي، بدن لطيف و بدن ذهني مي يابد.
روحي كه هميشه آزاد، حاكم يكتا و خداي بي همتاست.
بند كذب و مجاز بقدري محكم است كه روح به جاي اينكه خود را بصورت روح بشناسد به شكل يك اسير و برده ميشناسد.
👇
@wittj2
زمانی می چرم این جا،زمانی می چرند از من
گهی گرگم ،گهی میشم ،گهی خود شکل چوپانم...
مولانای جان🌻
@wittj2