5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#جهاد_تبیین
🗣استاد شجاعی
https://eitaa.com/women92
⭕️همه شما یک مسلسل دارید که میتوانید در شرایط فعلی جهان، برای پیروزی لشکر خدا، بوسیلهی آن موثر باشید.
21.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 به بهشت قانع نشو !
🎙 #فوق_انگیزشی
🔴 از دستش ندهید
انتشارش با شما خوبان ...
🌹https://eitaa.com/women92
🇮🇷🇵🇸👓 سخن مهم دیروز رهبر انقلاب درباره #حجاب که در عکس نوشته ها دیده نشد!!!!!
❗️ یکی از عواملی که برای بیرون بردن مردم از صحنه به کار میگیرند، بیاعتقاد کردن مردم و بیاعتنا کردن مردم به عوامل حضور و شجاعت و قدرت است که در رأسش ایمان دینی است، در رأسش تشرّع است. دارند تلاش میکنند، تبلیغات میکنند، کار میکنند؛ دشمن مشغول کار است. مسئولین ما باید در این زمینهها هرچه میتوانند تلاش کنند، هرچه میتوانند کار کنند.
❌ مسئلهی حجاب و این قضایای حجاب را با این چشم نگاه کنید. مسئله صرفاً این نیست که حالا قضیّهی حجاب را یک عدّهای نمیدانند یا ملاحظه نمیکنند؛ نه، یک عدّهای #انگیزه دارند ــ البتّه عدّهی کمی ــ برای مخالفت و معارضه.
﷽
🖼 مجموعه بیانات مقام معظم رهبری امامخامنهای مدظلهالعالی در دیدار با جمعی از مردم قم در سالروز قیام خونین مردم قم
https://eitaa.com/women92
🍃🌹🍃
#تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌👌👌
بدون بچه هیچوقت بالغ نمیشی
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی پسر برای مادر شهیدش 😭
🥀سید داود میر طالبی پسر شهیده سیده صغری حسینی فرد🥀
استان فارس شهرستان مُهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حاج حسین یکتا: دیروز پشت دیوارهای بصره و تنگه هرمز می جنگیدیم، امروز به پشت دیوار های بیت المقدس و تنگه باب المندب رسیدیم.
♦️پارسال میخواستند ایران را به آتش بکشند امروز تمام سرزمین های اشغالی به آتش کشیده شده است.
https://eitaa.com/women92
👌حتما ببینید
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقامسخت
میگویند داعش این کار را انجام داده
ما با بچه کار نداریم؛
🔺ما پدر صاحب بچه رو درمیاریم!
https://eitaa.com/women92
«حجت الاسلام و المسلمین سنجری نمازجمعه چهاردانگه |
تغییر لباس از مطالبات اصلی فمینیستهای موج اول بود. همچنین رواج استفاده از دوچرخه بهعنوان یک وسیله حملونقل ارزان در اروپا، با موج اول فمینیسم و مطالبات آنهم زمان شد. همزمانی این دو اتفاق موجب شد که دوچرخه نویدبخش آزادی برای زنان باشد.
در سال ۱۸۹۵ فرانسیس ویلارد از رهبران موج اول فمینیسم کتابی منتشر کرد با عنوان «چرخی میان چرخها: چگونه دوچرخهسواری را یاد گرفتم.» او در این کتاب در مورد دوچرخهسواری زنان، هموار کردن این مسیر و لزوم تغییر لباس زنان برای دوچرخهسواری میگوید.
او پس از توصیف شرایط دست و پاگیر لباس زنان در آن دوره، نقل میکند: « زنان برای دوچرخهسواری باید لباس مناسبتری بپوشند و درصورتیکه این کار را انجام دهند بسیاری از تعصبات بیجا به همراهش از بین خواهند رفت.» بیان او نشاندهنده وجود حساسیت جامعه نسبت به لباس زنان و دوچرخهسواری آنان بوده است.
.
🔼همانگونه که ویلارد پیشبینی کرده بود، رواج دوچرخهسواری موجب تغییر لباس زنان شد و پوشیدن شلوارهای خاص، بهجای پیراهن و دامنهای بلند چیندار مرسوم شد. در ادامه دوچرخهسواری تبدیل به تجسم فردیت زنان برای جنبش «حق رأی» شد علاوه بر این، به آنان آزادی بیشتری برای انجام فعالیتهای روزانه و مسافرت داد.
.
رفتهرفته دوچرخه بهعنوان نماد «زن نوین» (new woman) در قرن نوزدهم مطرح شد. زنی جوان، تحصیلکرده، ورزشکار، علاقهمند به اشتغال، به دنبال ازدواج مبتنی بر برابری و سوار بر دوچرخه، تصویری بود که بهعنوان «زن نوین» در آن روزگار ارائه شد.
در سال ۱۸۹۵، الیزابت کدی استنتون یکی دیگر از رهبران جنبش فمینیسم در موج اول ادعا کرد «دوچرخهسواری موجب الهام بخشی زنان برای شجاعت بیشتر، احترام و اتکا به خود خواهد شد.» او سپس پیشبینی کرد دوچرخه زندگی زنان را تغییر خواهد داد، آنان به استقلال خواهند رسید و این اختراع به رشد جنبههای دیگر شخصیتشان کمک خواهد کرد. آنها از این طریق توانایی اتکا به خود را برای اولین بار در زندگیشان به دست خواهند آورد.
سوزان آنتونی دوست استنتون و یکی دیگر از رهبران جنبش فمینیسم در مورد دوچرخهسواری زنان میگوید: «فکر میکنم دوچرخهسواری بیشترین تأثیر را برای رهایی زنان در جهان داشته است. دوچرخهسواری به زنان احساس آزادی و خوداتکایی میدهد. هر وقت زنی را در حال رکاب زدن میبینم، میایستم و شاد هستم. تصویری از یک زنانگی آزاد و نامحدود.»
.
سوزان آنتونی و الیزابت کدی استنتون توأمان اظهار داشتهاند که: «زنان سوار بر دوچرخه به سمت حق رأی رکاب میزنند.» سرخطی که بارها در هنگامه تغییر قرن در روزنامهها چاپ شد.
سوزان آنتونی و الیزابت کدی استنتون توأمان اظهار داشتهاند که: «زنان سوار بر دوچرخه به سمت حق رأی رکاب میزنند.» سرخطی که بارها در هنگامه تغییر قرن در روزنامهها چاپ شد.
.
◀روزنامه کلمبیا در مورد دوچرخهسواری زنان نوشت: «زنان به سمت آزادی بیشتر، برابری حقوقی با مردان، عادت به مراقبت از خود و به سمت دیدگاههای جدید در مورد فلسفه پوشش، رکاب میزنند.»
.
◀دوچرخهسواری نیاز به دوری از پوشش محدودکننده و باحیای عصر ویکتوریا و ورود به دوره جدیدی از پوشش و نمایش مچ پاها داشت! این تغییرات بهگونهای بود که توجه روزنامهنگاران مرد آن زمان را به خود جلب کرد!
این مطالبات درنهایت منجر به شیوع دوچرخهسواری میان زنان، تغییر لباس و ادامهدار شدن آن تا به امروز شده است.
.
🔼جنبشهای ترویج دوچرخهسواری برای زنان که در کشورهای مختلف وجود دارند نیز دارای چنین پشتوانه تاریخیای هستند. مطالباتی که در کشور ایران پیرامون این مسئله مطرح میشود جدای از این پیشینه تاریخی نیست. دوچرخهسواری روش فمینیستها برای مطالبه حقوقشان است و در حقیقت آغازی است برای تغییرات گسترده در جهت رسیدن به آزادیهای بیشتر. تغییر و آزادی پوشش و دامن زدن به حیازدایی در عرصه فردی و اجتماعی، تغییر در هویت زنانگی و تغییر ساحت عمومی جامعه برای نوع نگاه به زنان.
.
🔼دوچرخه سواری زنان یک مطالبه ساده نیست، بلکه مجموعهای از مطالبات است که به تغییرات گسترده در ساحتهای گوناگون زندگی زنان منجر خواهد شد.https://eitaa.com/women92
برای نوشتن این مجموعه مطالب از این دو مقاله استفاده شده است.
.
📝Pedaling the Path to Freedom
.
📝How the Bicycle Paved the Way for Women's Rights
✍مهدیه منافی
🔰 کرسی ترویجی
💠 واحد برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامی یزد با مشارکت مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین علیه السلام
📋 عنوان: بایسته های مشارکت اجتماعی بانوان در فقه اسلامی و اسناد بین المللی
🔸 اساتید ارائه دهنده: دکتر منصوره شاکری و دکتر زاهره سادات میرجعفری
🔸 اساتید ناقد: دکتر کمال خواجه پور- دکتر سعید دریایی
🔸 مدیر جلسه: دکتر محمدعلی دهقان تفتی
📆 زمان برگزاری: پنجشنبه، ۲۱ دیماه، ۱۴۰۲
🕤 ساعت برگزاری: ۹:۳۰ صبح
🏢 آدرس برگزاری جلسه: دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ساختمان اداری (طاهری)، سالن کنفرانس سردار شهید سلیمانی
#کرسی_ترویجی
#دانشگاه_آزاد_اسلامی_واحد_یزد
#مدرسه_علمیه_تخصصی_امام_حسین_علیه_السلام_یزد_سطح_سه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مادر شهیدان خالقیپور (مادر سه شهید دفاع مقدس): فاصله کمی با محل حمله تروریستی کرمان داشتم، چند روز قبل از حادثه کرمان، جنوب لبنان بودم
لیاقت نداشتم وگرنه الان پیش بچههام بودم
اگه کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» درباره زندگی این مادر بزرگوار رو نخوندید، نصف عمرتون بر فناست؛ واقعا فوقالعاده است
https://eitaa.com/women92