https://fa.shafaqna.com/news/962340/
مصاحبه با شفقنا :
#میرجعفری
حضرت معصومه الگوی کامل نه فقط دختران بلکه تمامی بانوان هر دوره و عصری هستند. برای شناخت دقیق معصومین باید صفات و ویژگیهای آنها را بدرستی بشناسیم، اینکه چرا القاب خاصی برای آنان درنظر گرفته شده یکی از رازهایی است که مختص به ویژگیهای هرکدام ازاین عزیزان است ودر عین حال حاوی نکات ارزشمند وقابل توجهی است. القاب حضرت متعدد ذکر شده ۱.طاهره۲- حمیده۳- رشیده۴- تقیّه۵- نقیّه۶- رضیّه۷- مرضیّه۸- سیّده۹- اُخت الرضاء ۱۰- کریمه اهلبیت که توجه به معنای آنها و تجلی آنها در حضرت معصومه نشانگر عظمت منحصر بفرد ایشان است. برای مثال یکی از القاب معروف ایشان معصومه است که دلیل برتقوی و پاکدامنی ایشان ازهرعیب نقص وگناهی بوده است یکی دیگر از القاب ایشان کریمه اهل بیت است که بر کرامات معنوی ، جود و کرم زیاد ایشان دلالت دارد، بطوریکه بزرگان وفقهای شیعه برای رفع مشکلات علمی مادی معنوی خود به زیارت ایشان می رفته و هیچگاه دست خالی بر نمی گشتند. علاوه برآن زیارتنامه حضرت معصومه یکی از منابع ناب اسلامی برای شناخت بیشتر ایشان است چراکه زیارتنامه ایشان از زبان معصوم( امام رضا) روایت شده و سند ان معتبراست .در زیارت نامه ایشان مقام حضرت بارها تاکید می گردد: "السلام علیک یا بنت ولی الله......."" ای دختر و خواهر و عمه ولی خدا....." مشخص است که غرض ازاین تاکید شناساندن جایگاه رفیع ایشان ازحیث عصمت و فصاحت و علم وبلاغت است. در انتهای زیارتنامه به مقامی بس والاتر اشاره می گردد که مقام شفاعت ایشان" فان لک عندالله شانا من الشان " که جایگاه خاص اولیای الهی است . حضرت معصومه علیهاالسلام نیز چون حضرت فاطمه زهراعلیهاالسلام داراى مقام شفاعت است. و احتمالا نامیده شدن ایشان به " فاطمه"
بى ارتباط با این مقام نبوده است. به هر تقدیر به واسطه این بانوى گرامى بسیارى از شیعیان داخل بهشت مى گردند. در این باره امام صادق علیه السلام می فرماید:" بدانید براى بهشت هشت در است؛ سه تا از آنها به سوى قم باز مىشود. در آنجا بانویى قبض روح مى شود. او از جمله فرزندانم، و نامش فاطمه دختر موسى است. به شفاعت او همه شیعیان داخل بهشت مى گردند."
نکته دیگری که در احادیث معتبر هم تاکید شده داشتن معرفت واقعی نسبت ایشان است. در زیارتنامه می خوانیم "ان لایسلبنا معرفتکم" و همینطور طبق روایات زیارت آن حضرت به شرط "عارفا بحقه" پاداشش بهشت است نشان از اهمیت این شناخت و معرفت دارد.
باید توجه آن چه که باعث الگوگیری نسل جوان مخصوصا دختران جوان می شود همین شناخت درست است که باعث علاقه می شود و این حب وعلاقه باعث هم سان سازی و الگوگیری میشود. اگر این ویژگیها باروشهای جذاب و قابل اراءه بصورت الگوی عملی به تصویر کشانده شود حتما جاذبه هم خواهد داشت اما متاسفانه دراین زمینه شاهد کوتاهی در نهادهای فرهنگی و رسانه ها هستیم. ابعادی جذاب از شخصیت حضرت معصومه ناشناخته مانده که غالبابدان پرداخته نمی شود، برای مثال این که ایشان علاوه بر علم وتقوی وعبادات زیاد از قدرت بلاغت، سخنوری و روشنگری بالایی برخوردار بودند وبه شرایط سیاسی اجتماعی جامعه خود آگاه بودند و با وجود شرایط سخت برای دختران مجرد در آن روز گار،درعین حال با شجاعت تمام به تنهایی برای دفاع از ولایت تن به سفری دشوار و ناتمام دادند و دراین مجاهده پس ازسیری تبلیغی وبرجای گذاشتن اثرات ماندگارجان خود را از دست دادند ومنشا خیرات وبرکات فراوان چه درحیات و چه پس از مماتشان بودند..
@women92
🔴ایلنا گزارشی منتشر کرده از رواج درخواست همخانگی دو خانوار در یک واحد به دلیل افزایش اجاره بها😔
✅ @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه پدر مدافع حرم به دخترش....
فاطمه خانم الهی فرزند شهید مدافع حرم #محسن_الهی
@women92
🌷سلام_صبحتون_بخير
آسمان روشن شد
صبح من روشن تر
همه جا پیچیده
عطر صبحی دیگر
عطر لبخند
@women92
🌷زندگیتون پر خیر و برکت
🌼 #چهار_شنبه_تون_عالی 🌼
🌼🍃
ای آفتاب رهایی، ای سرانجام سبز
شما که «عین الحیاتی» و «سفینه النجاة»
شما که تفسیر آیه های ایمانی
شما که التیام تمام دردهای بشری
و نور پیشانیات روشنایی بخش دلهاست
ای طلوع بی پایان
دست نیازمان را به آسمان دخیل بستهایم
و چشم اشتیاق مان به راه مانده است
به کدامین سو رو کنیم تا سلامت گوییم ...
تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج
@women92
🌙🌟💫
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃🍁
🍃
کمتر از پنج سال داشتم،در یزد خشکسالی بود،یادم می آید اسفند ماه بود،پدرم بیل و مقداری گندم برداشت و راهی زمین شد من هم به دنبالش.بیل که میزد از زمین خاک بلند میشد!
در عالم خودم گفتم:پدر این بذرها سبز نمیشوند! باید زمین خیس باشد که گندم بکاری.
هنوز چشمان اشک آلود مرحوم پدرم و جوابش را از یاد نمی برم!
پسر کفر نگو،من دانهها را زیر خاک میگذارم،هر چه روزی مور و حشرات باشد می خورند هر چه را هم خدا خواست سبز میشود!
اسفند بدون بارش گذشت.فروردین و اردیبهشت آمدند و بدون باران رفتند.
خرداد بود که به خودم گفتم؛دیگر باران نمی آید می روم به پدرم می گویم دیدی گفتم بیخود گندم نکار سبز نمیشود!
یک روز لکهای ابر در آسمان پیدا شد، بارید و...آن سال در روستای ما فقط پدرم بود که گندم برداشت کرد،به خاطر خشکسالی هیچ کس چیزی نکاشته بود. روزگار سختی بود.پدرم محصول را که برداشت قدری را برای آذوقهی خودمان نگه داشت بقیه را به هر که نیاز داشت میداد.پیرمرد حرفش که به اینجا رسید در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود و صدایش کمی میلرزید ادامه داد:
⭕امروز دعاهای فرج خودم و دیگران را در این خشکسالی غیبت،شبیه همان بذری میبینم که پدرم آن روزها به امید رحمت خدا کاشت و جواب گرفت!...
🍃https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
📚✍🏻@women92
🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱
🗓سالروز ولادت کریمه أهلبیت
🏳️روز دختر و آغاز دهه کرامت
💠رهبرانقلاب:
‼️حقیقتاً باید در زمینهی کرامت زنان و دختران از نظر اسلام، بازنویسی و بازبینی کرد! ۸۴/۵/۵
‼️دختران عزیزم هرجا هستید مراقب باشید افکار غیر اسلامی درخود و اطرافیانتان نفوذ نکند! ۸۱/۱۲/۶
‼️در میان کتابهای داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسندهئی ایرانی است. طرح کلی داستان و درونمایههای داستانی آن خوب و شیرین است. حرفها هم قوی و منطقی است و در آن هنر بیشتری به کار رفته است. این کتاب باید ترویج شود! ۸۷/۳/۱۵
#نشربامنبع
@women92
بیوگی، همچون یک معلولیت اجتماعی
سیمین کاظمی
(در گفتگو با ایسنا، 2 تیر، روز زنان بیوه)
@drsiminkazemi
🚺 در ذهن جامعه سنتی بیوگی زنان به مثابه معلولیت اجتماعی تفسیر میشود و زن بیوه به عنوان وجود غیرمستقل و ضعیفی دیده میشود که توانایی مواجهه مسائلی که تصور میشود مردانه است را ندارد. جامعه سنتی بر اساس قالبهای فکری از پیش تعیین شده درباره مردان و زنان قضاوت میکند؛ حال زن بیوه اگر به علت فقدان شوهر مجبور شود، نقش اجتماعی او را ایفا کند، از نظر جامعه مرتکب انحراف از نقش جنسیتیاش شده است، بنابراین پذیرش اجتماعی او نیز دشوار است. اگر هم نخواهد نقش اجتماعی شوهر را به عهده بگیرد به مثابه فرد ناتوانی دیده میشود که یا باید به او ترحم کرد و یا از او بهرهکشی کرد. در چنین جامعهای منزلت اجتماعی زن بیوه به خاطر نداشتن شوهر ممکن است کاهش یابد و موجب طرد و انزوای اجتماعیاش شود.
🚺بیوه شدن زنان تبعات مختلفی دارد. در بعد عاطفی-روانی فقدان همسر یک ترومای روحی است که ممکن است موجب افسردگی و اضطراب شود. در ابعاد دیگر نیز به دلیل اینکه براساس تقسیم کار جنسیتی عموما مردان نقش نانآور خانواده را دارند و زنان خانهدار و محدود به امور منزل هستند، با قرار گرفتن در موقعیت بیوگی، ممکن است پذیرفتن هر دو نقش نانآور و خانهدار برای آنها دشوار باشد، به ویژه اگر محیط جامعه حضور زنان را برنتابد.
🚺 ایفای نقش سرپرست خانوار برای زنان در شرایطی که فرصت و امکان اشتغال زنان اندک است و محیطهای کاری، مناسب یا امن نباشند، دشوارتر از مردان است، زنان عموماً مجبورند در مشاغل با دستمزد ناچیز و زمان طولانی به زحمت معیشت خود و خانواده را تامین کنند؛ از همین روست که عمدتا خانوادههای زن سرپرست عمدتاً جزء لایههای فقیر جامعه هستند.
🚺در مناسبات پدرسالاری که مالکیت و کنترل بر زن از مشخصههای آن است، امکان دارد زن بعد از فوت همسر تحت کنترل خانواده همسر قرار گیرد و حقوقی مانند حضانت فرزند یا اداره اموال از او سلب شود. از طرفی نیز این امکان وجود دارد که آزادیهای فردیاش توسط خانواده شوهر یا خانواده والدینیاش محدود شود.
🚺 وضعیت بیوگی از نظر اجتماعی وضعیت داغ خوردهای است. زن بیوه شخصی است که تصور میشود میتواند بالقوه از هنجارها و ارزشهای جامعه مردسالار تخطی کند، از این رو رفتارهای او زیر ذرهبین جامعهای قرار دارد که کنترل سکسوالیته و رفتار زنان در آن امری عادی است. در بعضی مناطق زن بیوه ممکن است، بنابر سنتهای عشیرهای و برای رهایی از فشارهای اجتماعی ناچار به ازدواج با برادر یا بستگان شوهر متوفایش شود که خود نوعی ازدواج اجباری محسوب میشود.
🚺زنان بیوه برای ازدواج مجدد وضعیت بدتری نسبت به مردان با موقعیت مشابه دارند. در تفسیر ذهنی و فرهنگ جامعه، ازدواج مجدد زن همسرفوت شده به ویژه اگر او فرزند داشته باشد، نوعی بیوفایی به همسر درگذشته و نادیده گرفتن نقش مادری است. در این میان زنانی که یک بار ازدواج کردهاند و به علت طلاق یا فوت، همسرشان را از دست دادهاند، فرصت کمتر و موقعیتهای مطلوب اندکی برای ازدواج مجدد دارند. این دسته از زنان ممکن است به انواع قراردادهای متزلزل ازدواج مانند صیغه، ازدواج موقت و همسر دوم شدن مجبور باشند؛ چرا که در جامعهای که نگاه کالایی به ازدواج دارد و زنان اشیاء جنسی تلقی میشوند، زنی که یکبار ازدواج کرده باشد، کالای دست دوم و مصرف شده و واجد ارزش کمتر به شمار میآید.
🚺همچنین باید به تبعات بیوه شدن زنان در سنین بالا نیز اشاره کرد که موجب میشود زنان سالمند هم از نظر عاطفی وضعیت دردناکی داشته باشند و هم در صورت فقدان استقلال مالی، به دلیل اینکه توان کار کردن و امکان اشتغالشان کم است برای گذران زندگی به دیگران وابسته شوند و عزت نفسشان فرو بپاشد.
🚺 همه زنان بیوه، تبعات و پیامدهای مختلف بیوگی را با کیفیت و شدت یکسان تجربه نمیکنند. میزان تجربه مشکلات بعد از بیوگی به متغیرها و عوامل مختلفی بستگی دارد، که از جمله آنها میتوان به طبقه اجتماعی، سرمایه اجتماعی و ویژگی ویژگیهای فرهنگی جامعهای که در آن زندگی میکند، اشاره کرد؛ بدیهی است که زن تحصیلکرده شاغل و مرفه در شهری بزرگ و با ویژگیهای شخصیتی قوی و مستقل که در دوره تأهل مجبور به پذیرش نقشهای جنسیتی نبوده، بعد از بیوه شدن راحتتر میتواند با تبعات و مشکلات اقتصادی و اجتماعی مقابله کند، حال آنکه زنی که در طبقه فرودست در اجتماع سنتی و محدود که از منابع اندکی برخوردار است و احتمالاً زیر نظارت و کنترل اجتماعی بیشتری قرار دارد، این دوره از زندگی برایش بسیار سختتر است و کیفیت زندگیاش به طور چشمگیری افت میکند.
متن کامل گفتگو:
https://www.isna.ir/news/99040201199/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D9%87
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 «قم» و #ما_ادراک_ما_قم
🔸 همه ما مدیون حضرت معصومه (س) هستیم؛ حتی انقلاب نیز به برکت حضرت معصومه (س) بود ..
⏯علامه مصباح یزدی
🌸اولویت با دختر است!
در شرع یک اولویتهایی برای بعضی از رفتارها قائل شدهاند که آن هم نظام خاصّی دارد. مثلاً گفته شده: وقتی هدیهای برای فرزندانتان میخرید، اول به دختر بدهید. دختر لطیفتر و عاطفیتر است و بیشتر احتیاج به رعایت و عطوفت پدر و مادر دارد.
۸۸/۸/۶
#روز_دختر
هدایت شده از Dr z.mirjafari
@women92
📢مجموعه 5 جلدی نقش و رسالت زن در بیانات حضرت آیت الله خامنه ای
📃در استخراج، گردآوری و دسته بندی سخنان رهبر انقلاب و ارائه ی آن در قالب مجموعه ۵ جلدی، تمامی سخنرانی ها و پیام های ایشان درباره ی زنان، از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تا سال1392 حتّی سخنانی که رسانه ای نشده است ـ مانند توصیه هایی که هنگام خواندن خطبه ی عقد به جوانان داشته اند ـ مورد بررسی قرار گرفته است
جلد یک: عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی اسلامی
جلد دو: الگوی زن
جلد سه: زن و خانواده
جلد چهار: جایگاه و مسائل زنان در فرهنگ اسلام و تجدد
جلد پنج: عرصه های حضور اجتماعی زن
#پژوهش
#کتابخانه
#معرفی_کتاب
🌺🌺
🌴
@women92
هدایت شده از Dr z.mirjafari
زینب بنت جحش.pdf
778.8K
🔶 بررسی داستان پیامبر و زینب بنت جحش
✍️ مقاله ای با عنوان
A Review on the Story of the Holy Prophet and Zaynab Bint Jahsh
در مجله
International Journal of Multicultural and Multireligious Understanding (IJMMU) و در شماره Vol. 5, No. 3, June 2018
به چاپ رسیده است. چکیده این مقاله و #متن_انگلیسی👆پی دی اف👆 آن، از سوی پژوهشگران مقاله حاضر به #نویسندگان_حوزوی تقدیم شده است.
🔹 نقد و بررسی داستان پیامبر(ص) و زینب بنت جحش
ابراهیم ابراهیمی/ سیدمجید نبوی/ رباب شاهمرادی
🔻چکیده
روایتها و داستانهایی در ذیل آیه 37 سوره احزاب نقل شده است که خلاصه آن اینگونه میباشد: «روزی پیامبر(ص) با زیدبنحارثه غلام خود کاری داشت و به منزل او میرود هنگامی که وارد منزل زید می شود زینب بنت جحش، همسر زید را میبیند. از زیبایی او شگفت زده شده و محبت او در قلب پیامبر مینشیند سپس پیامبر(ص) آرزوی میکند که زید او را طلاق داده تا با او ازدواج کند.» در این نگارش به بررسی صحتوسقم این داستان پرداخته میشود. روشتحقیق در اینمقاله کتابخانهای و توصيفی_تحليلی است.
پس از بررسیهای سندی و متنی، مشخص میشود که این روایتها صحیح نمی باشد اشکال های سندی آنها وجود افراد ضعیف در سلسله سند میباشد همچنین در سلسله سند، افرادی از تابعین یا کسانی وجود دارند که به هیچ وجه نمی توانستند شاهد ماجرا باشند.
از لحاظ متنی هم باید گفت که این روایات با آیات قرآن و با تاریخ پیامبر سازگار نیست. وجود اضطراب در این روایتها و تضاد با عصمت پیامبر از دیگر دلایل رد این داستان است.
#نویسندگان_حوزوی
@women92
** مطالعات اسلامی زنان **
باسلام خانواده ۸نفره ای هستن بسیار نیازمندن پدرخانواده ضایعات جمع میکنه گاهی خرج بچه هاشو دربیاره م
تشکراز افرادی که در روز تولدمولاشون کریمه اهل بیت از ایشان تاسی نمودند و دراین امر خیر مشارکت نمودند. اجرکم علی الله
#عفافگرایی
📛زنگ خطر کاهش #عفت_ورزی به صدا درآمده است!
🔷حجت الاسلام #روستاآزاد در نخستین نشست کمیته برنامه ریزی عملیات فرهنگی قم که در سالن جلسات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: مسأله #قم به صورتی است که اگر در آن برنامه و کاری موفق انجام شود در سایر نقاط کشور نیز مؤثر خواهد بود و دیده خواهد شد.
🔷وی گفت: اکنون در قم ما شاهد تغییرات محسوس و فزاینده در مسیر کاهش عفت ورزی هستیم و در نقطه مقابل، به خاطر تکثر عوامل دخیل در مسأله #فرهنگ، متولی ویژهای نمی تواند به صورتی جامع ورود کند.
🔷معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در خصوص فعالیت در مباحث فرهنگی شهر قم تصریح کرد: با هماهنگی سایر نهادها و قرارگاه ۱۹ دی حرکتهایی شروع شده که دفتر تبلیغات اسلامی در کنار سایرین به عنوان نهادی که مورد خطاب رهبر معظم انقلاب بوده است، در قبال این تغییرات احساس مسئولیت می کند؛ لذا برنامه خودمان را با تأکید بر محوریت «#مسجد، #مدرسه و #خانواده» شروع کرده ایم و با استفاده از ظرفیت گروههای تبلیغی فعال درون محلات، کار را پیش برده ایم.
https://www.farsnews.ir/qom/news/13990402000030/
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«مجیده نگراوی» شیرزنی که با چوب دستی بعثی ها را اسیر کرد؛ به رحمت خدا رفت
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔻رهبر انقلاب در سفرشان به خوزستان از این زن شجاع، قدردانی کردند.
🚨دو نکته تربیتی لازم برای تربیت دختران
1⃣دخترتان را مغرور بار بیاورید!
🔺امروزه تفکیک روش های #تربیتی به حسب تفاوت های جنسیتی ، جزء بدیهیات مباحث روانشناسی و تربیتی به حساب می آید. مثلا کودک ۴ ساله را به دختر و پسر تفکیک می کنند و برای درمان خلاها و آسیب های رفتاری او ، روش های پسرانه را جدای از روش های دخترانه به کار می بندند.
🔺این نگاه تجزیه گرایانه ، ریشه در مبانی وحیانی دارد. آیات و روایات بسیاری #تفاوت های زنانه و مردانه را برجسته کرده که این تفاوت ها در این دو جنس ، به نظام های تربیتی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی متفاوت منجر خواهد شد.
🚨یکی از این روایات ناب که زیر خروار خروار شعار ، غبار می خورد ، کلام راهگشای حضرت امیر ع درباره «ویژگی های مذموم مردانه و ممدوح زنانه» است.
🌹حضرت در ابتدای آن فرمایش ، یکی از #ویژگی های_خوب_زنانه و بد مردانه را
« #زَهو» می دانند و می فرمایند: «فَإِذَا كَانَتِ الْمَرْأَةُ مَزْهُوَّةً لَمْ تُمَكِّنْ مِنْ نَفْسِهَا» (نهج البلاغه ، حکمت ۲۳۴)
«اگر زنان ، دارای «زَهو» باشند ، خود را در اختیار هر کسی قرار نمی دهند.»
🔺واژه «زَهو» معادل دقیق و جامعی در زبان فارسی ندارد ؛ ولی می توان واژگانی چون «ناز» ، «غرور» ، «گردن فرازی» ، «خودگیری» و «بزرگ منشی» را در ترجمه آن به کار برد. که با این حساب ، «مرأه مَزهُوَّه» در روایت ، زنی است که خود را برای نامحرم می گیرد و منظر بلندی برای خود می بیند که هر کسی را به آن افق ، دسترسی نیست.
👌این نوع نگاه به «عفّت» و «حجاب» ، #کیمیای_گمشده_زمانه ماست. چرا که در تعریف و ترویج #حجاب ، عمدتا این بزرگ منشی زنانه به چشم نمی آید.
ضمن اینکه این رویکرد ، فراتر از «مانتو» ، «چادر» و «مقنعه» است.
ای بسا خانمی که ناز زنانه را در رابطه با نامحرم لحاظ می کند و چادر بر سر نمی گیرد و ای بسا چادر به سری که در ارتباط با بیگانه ، خود را یگانه و موازی می بیند.
👈وقتی این #نگاه_غرور_آفرین به #زن و عفاف #نباشد ، «زن مرتبگیِ» تقلبی #فمنیسم ها سکّه #رایج بازار می شود. با این تفاوت که زن فمنیستی از تمام قیود رها می شود تا راحت تر و آزادتر به کام مردان بنشیند .
👈ولی بانوی تراز وحی ، فراتر از کامرانی مردانه و هوس گرایانه است. مرد نیز برای دست یازیدن به بلندای دامن زن ، باید دامنه ها پشت سر گذارد و هوس رفتن تا قله ها داشته باشد.
✅ #زن_بزرگ_منش ، به راحتی به دست نمی آید. سخت و به ندرت جواب می دهد. ناشناس ها باید شناسه رو کنند تا با او گفتگو کنند. مردان را تا آن وقت که آنها را در قواره همدلی و همسری بیند ، ریز می بیند.
❓اما سوال این است چرا این بلندمرتبگی زنانه در «آموزش و پرورش» ، «رسانه» و حتی «سیاست» و «اقتصاد» ما کمتر یافت می شود؟ چرا وقت تقسیم شغل و پُست ، چیزی فراتر از «منشی مطب» نصیب زنان نمی شود؟ چرا بروز زنانه ارزشی بیش از کمک به فروش صابون و پودر لباسشویی ندارد؟ چرا مقام زنانه ، نمودی در دروس مدارس ندارد؟ چرا در سریال ها و فیلم ها به تکرار نمی شنویم که زنان ، جایگاهی فرادست مردان دارند؟
🔺تحقیر شدگی های عاطفی و اجتماعی ، به عشوه گری های خیابانی و دلربایی های خودنمایانه سر می زند.
👈 اگر به #دنبال_امنیت_روانی_جامعه هستیم ، #دختران خود را #مغرور بار بیاوریم
👈لازمه این امر هم این هست که به دختران مان #ارزش_وجودی خودشان را مدام یادآور شویم
📝🔺تفاوتهای اخلاقی زنان ومردان در کلام مولاعلی علیه السلام:
وَ قَالَ علی ( عليه السلام ) خِيَارُ خِصَالِالنِّسَاءِ شِرَارُ خِصَالِ الرِّجَالِ الزَّهْوُ وَالْجُبْنُ وَ الْبُخْلُ فَإِذَا كَانَتِ الْمَرْأَهُمَزْهُوَّهً لَمْ تُمَكِّنْ مِنْ نَفْسِهَا وَ إِذَاكَانَتْ بَخِيلَهً حَفِظَتْ مَالَهَا وَ مَالَبَعْلِهَا وَ إِذَا كَانَتْ جَبَانَهً فَرِقَتْ مِنْكُلِّ شَيْ ءٍ يَعْرِضُ لَهَا[و فرمود:]
" نيكوترين خوي زنان زشت ترين خويمردان است: به خود نازيدن و ترس، و بخل ورزيدن.
👈پس چون زن به خويش نازد، رخصت ندهد كه كسي بدو دست يازد،
👈و چون بخل آرد، مال خود ومال شويش را نگاه دارد،
👈و چون ترسان بود، از هرچه بدو روي آرد هراسان بود."
📚حکمت ۲۳۴ نهج البلاغه
2⃣ نکته دوم در تربیت دختران ، بحث
#محبت و #توجه است
🔆بببینین دینمون چه چیزهای جالبی دارد
🔺به پدران خطاب هست که اول هدیه ای را که می خرند اول به دخترانشان هدیه بدهند این یعنی توجه به دختر در خانواده ☝️
🌹در روایت امیر المومنین در نهج البلاغه از زن تعبیر به #ریحانه شده است "المراه الریحانه ولیست بقرمانه" این مسئله هم به روحیه لطیف دختران و زنان اشاره دارد که در تربیت باید حتما توجه شود . دختران در خانواده بیشتر نیاز به #محبت دارند خانواده ها دریغ نکنند محبت را
👈یکی از علل گرایش به دوستی های خیابانی هم کمبود محبت در خانواده برای دختران هست .
https://eitaa.com/women92
#پذیرش
🔰مرکز آموزش تخصصی سبک زندگی برای سال تحصیلی 99-400
در سطح3،
رشته مطالعات سبک زندگی
دانش پژوه می پذیرد.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات به آدرس www.manaviyat.ir مراجعه نمایید.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
🌷اطلاعیه ویژه #دختران طلاب محترم
✍معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات در دهه کرامت با هدف الگو دهی زندگی حضرت فاطمه معصومهسلام الله علیها، تکریم دختران، ایجاد نشاط و معنویت در خانوادهها مسابقه بزرگ #بانوی_آفتاب را برگزار می کند.
این مسابقه ویژه دختران طلاب (داری کد فعال در مرکز خدمات) بوده و در دو بخش برگزار میشود:
➖همراه با جوایز ارزنده🎁
جوایز 5 میلیون ریالی
و 1 میلیون ریالی
اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه:👇👇
http://go2l.ir/banoye_aftab
🇮🇷 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حـال زعفـرانی 🌼
میدانی چیست ؟
یعنـی روزگارت 🌼
معطر و خوشرنگ شود
هی بخنــدی و 🌼
لحظه لحظه ی عمرت
ارزشمند و گرانبها🌼
ادامه یابد...
حـال دلـتون زعفـرانی🌼
@women92
M.M:
🔴 دعوت به همکاری
🔻به دو طلبه مسلط به زبان عربی و آشنا به کار خبری، جهت فعالیت در حوزه خبر #بین_الملل نیازمندیم.
🔸عزیزانی که خود را در این زمینه توانمند میبینند لطفا رزومه خود را به ایمیل یا آی دی زیر در ایتا ارسال کنند.
🔶این فرصت ویژه عزیزانی است که موقعیت حضور در قم را دارند.
🔶از عزیزانی که انتخاب می شوند، مصاحبه حضوری گرفته می شود.
📍ایمیل:
🌐 ar.rasanews.ir@gmail.com
آی دی ایتا:
🌐 @Adminrasana
🆔 @women92
🔴 خبر فوری ویژه خطمقدم:
سایت فارس با کمپین ما موافقت کرد.
💢 موضوع کمپین:
مطالبه تبلیغ و فرهنگ سازی در زمینه فرزندآوری توسط صدا و سیما
💢 توضیح مختصر:
ضرورت فرزندآوری چه از دیدگاه عقل و دین و چه از نظر امروزِ جامعه شیعی ایران از دیدگان هیچکس پوشیده نیست.
علارغم هشدار رهبر انقلاب و سایر مسئولین مبنی بر پیرشدن جمعیت در سالیان آتی و به صدا درآمدن زنگ خطر در حوزه های مختلف من جمله اقتصاد و دین و... فعالیت محسوسی پیرامون آن مشاهده نمیشود.
یکی از مطالبات ما از سازمان موثر و مورد اقبال مردم یعنی صدا و سیماست تا با فرهنگ سازی موثر، قدمی در راه رفع این معضل بردارد و حتی خبر سراسری به صورت جدی به این بیماری مسری (کاهش فرزندآوری) مثل مسئله #کرونا به طور جدی بپردازد.
🔺لطفا جهت اجرایی شدن مطالبه ما و شرکت در کمپین، مراحل زیر را انجام فرمایید:
۱. به سایت خبرگزاری فارس بروید و در آن ثبت نام کنید.
لینک ورود به سایت:
https://www.farsnews.ir/
۲. به صفحه کمپین ما بروید و گزینه حمایت را انتخاب کنید.
لینک صفحه کمپین:
https://www.farsnews.ir/my/c/28206
۳. آن را به اشتراک بگذارید.
@women92
«سرکار عِلّیه» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.ir/book/72030
#فدای_دخترم
پدر مادرا مژده..
دختر خانوما مژده... مهلت تا اخر دهه کرامت
برای ما عکس جشن روز دختر خودرا بفرستید. و در قرعه کشی صدها هدیه تبرکی آستان حضرت فاطمه معصومه (س) شرکت کنید.
🔸🔹🔸
جهت شرکت در مسابقه از تزیین ، کادو و کیک جشن فیلم و عکس (افقی) با هشتگ #فدای_دخترم تهیه کنید و ضمن انتشار در فضای مجازی آن را به آدرس( keramat.amfm.ir ) ارسال فرماید.
✅ کد کانال : 8797
کانال مطالعات اسلامی زنان
@women92
برای ارسال آثار به قسمت(تشکلات) مراجعه کنید.