بسم الله الرحمن الرحیم
اساتید و موضوعات دوره
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
ویژگیهای مدرسه آرمانی و نقش خانواده در تربیت و نحوه تعامل مدرسه و خانواده- استادپناهیان
راهکارهای تربیت کودک بر اساس رویکرد اسلامی روانشناسی رشد- استاد تراشیون
هنر اداره کلاس- استاد نیرو
مدیریت بازی برای تربیت کودکان-استاد تراشیون
مدیریت قوانین در مقطع ابتدائی-استاد پناهیان
تربیت اسلامی بر اساس رویکرد فطری- استاد عباسی ولدی
قصه گویی- استاد بابایی
نقش قصه گویی در تربیت-استادعباسی ولدی
ویژگی های مربی مطلوب - مربی چه کسی نیست؟- استاد وافی
جایگاه رسانه در تربیت اسلامی و مقایسه آن با اندیشه های غربی- و....
💠شروع دوره از چهارشنبه 8 مرداد
لینک ثبت نام 👇
http://evnd.co/sr3Bq
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
و این دوره با این میزان هزینه و تخفیفی که در نظر گرفته شده، دیگر تکرار نخواهد شد.
🔺ورود اولین زائران حج به مکه
🔹مراسم #حج امسال ابا رعایت سختگیرانه آییننامه های بهداشتی برپا خواهد شد و تنها هزار نفر از داخل عربستان قادر خواهند بود در این مراسم شرکت کنند که از میان آنها ۷۰۰ نفر از اتباع خارجی ساکن عربستان خواهند بود.
💠 @ women92
🍃امام محمد باقر علیه السلام میفرمایند:
🍃خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد، و بدا و بسیار بدا به حال کسی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید.
📚بحارالانوار ج ٥٢
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لا معبود سواک،|♥️••
•یه کاری کن تا دستام نرفته زیر خاک
•یه کاری کن حساب من بشه پاکِ پاک
#استوری
🌴💎🌹💎🌴
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#منافقین-را_بهتر_بشناسیم (6)
@women92
انتشار باذکر لینک
@women92
خاطرات دردناک دختر یکی ار فرمانده های منافقین در عملیات مرصاد/دوست دارم مریم و مسعود را با مسلسل بکشم.
ساناز.میم فرزند امیر متولد ۱۳۵۸ در تهران او از روزهای تنهایی میگوید که تنها ۹ سال داشت او امروز جوان ۳۴ ساله ای است که معتقد است فرقه رجوی خانواده خیلی ها را نابود کرد و باید دادگاه جنایات مسعود و مریم رجوی تشکیل شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، ساناز.میم فرزند امیر متولد ۱۳۵۸ در تهران او از روزهای تنهایی میگوید که تنها ۹ سال داشت او امروز جوان ۳۴ ساله ای است که معتقد است فرقه رجوی خانواده خیلی ها را نابود کرد و باید دادگاه جنایات مسعود و مریم رجوی تشکیل شود. همچنین سران سازمان مجاهدین باید در یک دادگاه بین المللی محاکمه شوند تا به سزای اعمال خود برسند.برای رعایت مسائل حفاظتی و خوی حیوانی منافقین که ممکن است آسیبی به این جوان برسانند از نام بردن کامل ایشان معذوریم.
پدر ساناز بعد از اقدام مسلحانه ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰ به همراه خانواده از ایران خارج شد. ۴ ماه در ترکیه بود و بعد به کمک یکی از دوستانش به ایتالیا رفت و در این مدت در یک شرکت ساختمانی به کار مشغول شد.
ساناز از آبان ۱۳۶۰ تا کنون در ایتالیا سکونت دارد او به سال های ۱۳۶۶ اشاره میکند که پدرش توسط سازمان منافقین فراخوان شد. دو جلسه در ایتالیا ، سفر به عراق و حضور در اردوگاه اشرف ، مصاحبه کوتاه با ساناز و بیان خاطرات از طرف او گرچه برای هر انسانی ناراحت کننده است ولی بیان واقعیاتی است که ممکن است ده ها خانواده گرفتار آن شده باشند.
مرصاد: خانم ساناز شما فرزند چندم خانواده هستید؟
من خواهر و برادر ندارم و تک فرزند خانواده هستم.
مرصاد: زندگی خارج از ایران چگونه بود تجربه زندگی درایتالیا خوبه؟
من زمانی که در ایران بودم تنها ۲ سال داشتم و خاطره ای از آن روزها ندارم ، در اینجا ما حدود ۸ ماه در یک خانه کوچک زندگی میکردیم تا اینکه پدرم با کمک یکی از دوستانش توانست در یک شرکت ساختمانی کار پیدا کند.کلا من ایتالیا را دوست ندارم چون در اینجا خانواده ام را از دست دادم و زندانی شدم.
خیلی مفصل است، به دلیل فروش مواد مخدر …
من دقیقا یادم هست خرداد ۱۳۶۷ بود پدرم به خانه آمد و با مادرم در خصوص یک اتفاق بزرگ صحبت می کرد. آن روزها بعضی وقت ها تلویزیون ایتالیا صحنه هایی از جنگ را نشان می داد من آن موقع ۹ سال داشتم ولی هنوز مدرسه نمیرفتم و مادرم در خانه با من خواندن و نوشتن کار می کرد در همسایگی ما پیرزنی بود که تنها هم بازی من بود و چون ما در یک محله پایین دور از شهر زندگی می کردیم و هیچ همبازی و دوستی نداشتم. یادم هست که پدرم میگفت کار رژیم (جمهوری اسلامی) تمام شده است و سازمان در یک عملیات گسترده می خواهد تهران را فتح کند و به من اطمینان داد که خیلی زود برخواهند گشت و من را با خودشان به ایران خواهند برد.
مادرم اول موافق نبود پدرم را همراهی کند ولی پدرم مدام تکرار می کرد که بعد از آزادی ایران! من استاندار یا شهردار خواهم شد.همیشه یادم هست و از خاطرم نمی رود که پدرم با خوشحالی می گفت: استاندار یا شهردار خواهم شد… مادرم به اصرار پدرم آماده شد که به عراق بروند به من می گفت که زود برخواهد گشت و از من قول گرفت در مدتی که نیستند فقط خانه پیرزن باشم و به او در کارهای خونه کمک کنم.روزها از نبود پدر و مادرم گذشت و هیچ خبری از آنها نشد ، بدترین سال های عمرم سال های تنهایی و بغضم بود که زندگی ام را نابود کرد بعد از یک سال متوجه شدیم پدر و مادرم در آن عملیات کشته شدند.
خیلی حس تنهایی داشتم بی کسی رنجم می داد دنبال یک سر پناه بودم همیشه دنبال این هستم از مریم و مسعود انتقام بگیرم.دوست دارم با مسلسل هر دو تای آنها را بکشم آنها زندگی مرا نابود کردند ، همسایه ما پیر زنی بود که من ۷ سال پیش او بعد از مرگ پدر و مادرم زندگی کردم .نوجوان ۱۶ ساله ای بودم که در این شرایط پیر زن به دلیل کهولت سن و بیماری فوت کرد از آن روز به بعد هیچ پناهی نداشتم به دنبال کار در رستوران ها بودم اما هیچ کس به یک دختر ضعیف کار نمیداد برای همین رفتم سراغ خرده فروشی مواد مخدر…
https://eitaa.com/women92
خیلی دنبال کار می گشتم و کار مناسبی پیدا نکردم وقتی پدر و مادرم را از دست دادم به دلیل اینکه حامی مالی نداشتم به اجبار تن به خرده فروشی مواد مخدر دادم چون زحمت کم و سود خوبی داشت. در میلان بعد از یک سال دستگیر شدم و ۳ سال در زندان بودم و بعد از آزادی از زندان تازه به دنبال کار گشتم تا اینکه در یک رستوران بزرگ مشغول به کار شدم و الان با آینده ای مبهم زندگی می کنم.
هیچ حسی ندارم و فقط زندگی می کنم چون زنده هستم و اوضاع خوبی ندارم تنها امیدم برای زنده بودن این است که روزی بتوانم با مسلسل مریم و مسعود بکشم.
@women92
آمریکا رکورددار زنان زندانی در جهان
موضوع زندان و شرایط نامطلوب آن یکی از موضوعات جنجالی در آمریکا است که با وجود رسانهای شدن همواره از سوی مقامهای این کشور مورد بی توجهی قرار میگیرد.
زندان و شرایط زندانها به ویژه زندانهای خصوصی در آمریکا همواره از موضوعات بحث برانگیز و جنجالی در این کشور بوده است؛ اما این موضوع زمانی اهمیت بیشتری مییابد که با نگاهی به آمار در مییابیم آمریکا رکورددار شمار زنان زندانی در سطح جهانی است.
براساس آمارها و ارقام رسمی، زندانهای آمریکا در سال ۲۰۱۸، ۲۱۹ هزار زن آمریکایی را در خود جای داده بودند. نکته قابل تامل رکورددار بودن آمریکا در آمار زنان زندانی در جهان است. به ازای هر ۱۰۰ هزار زن آمریکایی، ۱۳۳ زن در زندان به سر میبرند که بسیار بالاتر از میزان میانگین جهانی است.
شرایط غیر بهداشتی و غیر انسانی در زندانهای زنان آمریکا در ماههای اخیر سبب شکایات گسترده علیه مقامهای زندانها به ویژه در «میشیگان» و «فیلادلفیا» به عنوان بزرگترین و قدیمیترین زندان زنان در آمریکا شده است.
از عمدهترین مسائل زندانهای زنان در آمریکا که موج گستردهای از انتقادات را به دنبال داشت، عبارتند از؛
۱. شرایط غیر بهداشتی زندانها که ابتلای زندانیان به بیماریهای عفونی و تنفسی را در پی داشته است و عدم دسترسی مناسب به امکانات پزشکی و درمانی و دارو.
۲. جلوگیری از ملاقات زنان زندانی با فرزندان خود. دو سوم مادران زندانی قادر به ملاقات فرزندان خود در دوران حبس نیستند. ضمن اینکه کمتر از یک سوم زنان زندانی در آمریکا موفق به داشتن ملاقاتهای ماهانه منظم میشوند.
۳. سلیقهای بودن قوانین زندانها. این امر سبب میشود تا حقوق زندانیان در موارد مختلفی دستخوش سلیقه مقامهای زندانها باشد.
۴. زندانی کردن زنان در زندانهایی با مسافت طولانی از فرزندانشان. بیش از ۶۰ درصد زنان زندانی آمریکا بیش از ۱۰۰ مایل (۱۶۰ کیلومتر) از فرزندان خود فاصله دارند. طی چنین مسیری برای خانواده زندانیان در کنار هزینه تماس تلفنی به معنای صرف یک سوم درآمد ماهیانه است. از این رو خانواده زنان زندانی بین دو گزینه هزینه نگهداری از فرزند فرد زندانی و هزینه دیدار وی، اولی را انتخاب میکنند.
@women92
افراد موفق اشتباهات خود را قبول و اصلاح میکنند، در حالی که افراد ناموفق فقط سعی میکنند تا تقصیر را به گردن دیگران بیندازند!🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
☀️ امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: «فِی كُلِ قَضاءِ اللهِ خَيْرٌ لِلْمُؤْمِنِ»(۱)
💫در هر چیزی که قضای الهی به آن تعلّق میگیرد و به مشیّت الهی در زندگی مؤمن اتّفاق میافتد، خیری برای مؤمن وجود دارد.
📌اینها درسهای عرفان است؛امیدوارم به این حرفها عمیقاً توجّه کنیم. هرچه خدا در زندگی مؤمن پیش بیاورد، اعم از راحتی و سختی، اعم از فقر و غنا، اعم از بیماری و سلامتی، هرچه خدای متعال در زندگی مؤمن پیش میآورد، خیری در آن قرار دارد. اگر این به یک باور قطعی در ما تبدیل شود، خواهیم دید که گله کردن ها، نارضایتیها و یأسها تمام میشود؛ زندگی انسان یکپارچه شادی و خشنودی و امید و سرشار از نشاط میشود. این از مقامات بلند اهل معرفت و اهل سلوک است که به این باور قطعی برسند که هرچه خدا پیش میآورد خیر مؤمن است. به قول شاعر:
💫 به دُرد و صاف تو را کار نیست دَم دَرکِش
💫 که هر چه ساقی ما ریخت عِینِ الطاف است ----
📘 1. ابنشعبه ی حرانی، تحف العقول، ص 293 و مجلسی، بحار، ج 75، ص 173.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه ات که اجاره ای باشد ،
دائم به کودکت می گویی :
میخ نکـوب ؛
روی دیوارها نقاشی نکش ؛
و مراقب خـانه باش ...
اما اینهمه مراقبت برای چیست !
چون خانه مال تو نیست مال صاحبخانه ست ؛
چون این خانه دست تو امــانت است ...
خانه دلــت چطور؟؟!!!!
خانه ی دل تمامش مال خــداست ؛
در خانه خدا نقش " گناه " کشیدن و
میخ " گناه " کوبیدن
مــمنوع ....🚫
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
📷 *Let’s bring our heads out from their cages for a few moments…*
Worshiping is different from all other daily actions, which we do to earn money or meet our worldly needs. Worshiping is not of the substance of this material world, in the same way that we do not belong to this material world either. Our bodies are like cages, and worshiping is like bringing our heads out from these cages for a few moments.
*AlirezaPanahian*
-------
*@women92https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
غافلان در خواب غفلتند و هوشياران بر سجاده راز و نيازhttps://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب و روز عرغه را قدر بدانیم...
سخنان زیبای آقا مجتبی تهرانی رحمت الله علیهhttps://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
♥️
💔
♥️
ای توفروغ کوکبم،
تیره مخواه چون شبم،،
دلبههوایآتشتاینهمهدودمیکند ...
#اللهمارزقنیڪربلاء♥️https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔷🔷🔷 📚معرفی کتاب:
📒📔📓کتابهای در حوزه تربیت فرزند
1. احمدوند، محمدعلی. (1381). روانشناسی بازی. تهران: انتشارات دانشگاه پیام نور.
2. استنهاوس، گلن. (1390). كليدهاي پرورش اعتماد به نفس در كودكان و نوجوانان. ترجمه ناهيد آزاد منش. تهران: انتشارات صابرين.
3. اسلامی نسب، علی. (1379). تربیت جنسی کودك از دیدگاه علم و اسلام. تهران: انتشارات نسل نواندیش.
4. اسلامي نسب، علي. (1373). روانشناسي اعتماد به نفس. تهران: انتشارات رشد.
5. امین زاده، مجتبی. (!389). مسائل جنسی کودکان. تهران: انتشارات قطره.
6. بالنر، لارنس. (382). جلوی بچه ها نه؟. ترجمه محسن نظران و سمیه قهرمانیان. تهران. انتشارات ورجاوند.
7. براندن، ناتانيل. (1382). روانشناسي عزت نفس. ترجمه مهدي قراچه داغي. تهران: انتشارات نخستين.
8. براتون، سوسی؛ لندرث، گری ال؛ کلام، ترزا؛ بلاکارد، سندرا آر. (1391). بهبود رابطه ی والد و کودک از طریق بازی. ترجمه جواد محمودی قرائی، سعیده سادات مصطفوی، نرگس علیرضایی . تهران. انتشارات قطره.
9. بيابانگرد (سعدی پور)، اسماعيل. (1372). روشهاي افزايش عزت نفس دركودكان و نوجوانان. تهران: انتشارات انجمن اوليا و مربيان.
10. پنتلی، الیزابت. (1385). فرهنگ تربیت کودکان. ترجمۀ بهزاد رحمتی. تهران. انتشارات ماهرنگ.
11. پوپ، اليس؛ سوزان، مك هال؛ ادوارد، كريه. (1383). افزايش احترام به خود در كودكان و نوجوانان. ترجمه پريسا متجلي. تهران. انتشارات رشد.
12. تقوی، اعظم؛ فاتحی زاده، مریم. (1387). کودک آزاری. تهران: انتشارات دانژه.
13. حسینی، شهلا؛ کریمیان پور، غفار. (1390). تربیت جنسی کودکان پیش دبستانی. یزد: انتشارات دانشگاه آزاد یزد.
14. خوشابی، کتایون. (1388). کودک آزاری: انواع آزار جسمی، جنسی، عاطفی و بی توجهی به کودکان. تهران: انتشارات قطره.
15. چاپمن، گری؛ کمپل، راس. (1384). پنج زبان عشق کودکان. ترجمۀ سیمین موحد. تهران. انتشارات ويدا.
16. درایکورس، رودلف. (1388). روشهای نوین رفتار با کودکان. ترجمه محمود توتونچیان: تهران: انتشارات ثامن الئمه.
17. دفریتاس، کریستال. (1386). کلیدهای آموزش و مراقبت از سلامت جنسی کودکان و نوجوانان. ترجمه سارا رئیسی طوسیی. تهران: انتشارت صابرین.
18. دینک مایر، دان؛ دی مکی، گری. (1386). راهنمای تربیت اثربخش. ترجمه مهرداد فیروزبخت. تهران: انتشارات دانژه.
19. ساندرز، متیو. (1389). برای همه پدر و مادرها. ترجمه نوشین شمس. تهران: انتشارات آسیم.
20. سیرز، ویلیام. (1386). نقش پدر در تربیت و مراقبت از کودک. ترجمه شرف الدین شرفی. تهران: انتشارات صابرین.
21. سیگل، دانیل جی؛ هارتسل، مری. (1390). رویکردهای نوین در فرزندپروری. ترجمه مهرناز شهرآرای و مریم اسفاری. تهران: انتشارات آسیم.
22. شرایدن، مری دی. (1386). بازي و رشد كودك: از تولد تا شش سالگي. ترجمه حمید شبانی حصار. مشهد: انتشارات به نشر آستان قدس.
23. شیری، زهره. (1387). مقدمات پرورش کودک. تهران: انتشارات سازمان بهزیستی.
24. صرامی، حمید. (1390). آموزش سبک های فرزندپروری، مهارت زندگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه والدین. تهران: انتشارات تندیس.
25. کاوه، کبری. (1390). کتاب راهنمای پدرها و مادرها. تهران: انتشارات سازمان بهزیستی.
26. کوشا، مریم. (1391). اختلال بیش فعالی کمبود توجه (راهنمای عملی برای خانواده ها و درمانگران). تهران. انتشارات قطره.
27. گاتمن، جان؛ دکلر، جون. (1391). کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانان. ترجمه فرناز فرود. تهران: انتشارات صابرین.
28. گاربر ماریان، استفن؛ گاربر، دانیلز؛ فریدمن اسپیزمن، روبین. (1387). چگونه با کودکم رفتار کنم. مترجمان شاهین خزعلی هومن حسینی نیک و احمد شریف تبریزی . تهران: انتشارات مروارید.
29. فابر، آدل؛ مازلیش، الین. (1375). به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن. ترجمه فاطمه عباسی فر. تهران: انتشارات اوحدی.
30. قندچی تهرانی، داوود. (1371). عوارض منفی تنبیه. تهران: نشر مولف.
31. علیزاده، حمید؛ سجادی، حبیبه السادات. (1388). رودولف درایکورس، روابط مسئولانه و احترام متقابل. تهران: انتشارات دانژه.
32. مجوزی، یدالله. (1376). چرا تنبیه. تهران: انتشارات انجمن اولیا و مربیان.
33. مشتاق، نهاله. (1390). مادر خوب مادر بد. تهران: انتشارات مهر و ماه نو.
34. معرفاي، ابراهیم. (1379). تربیت جنسی، تربیت فراموش شده. تهران: انتشارات پیوند.
35. مک نامارا، باری ای؛ مک نامارا، فرانسین جی. (1388). کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه. ترجمه فریبا مقدم. تهران. انتشارت صابرین.
36. موسوی، شکوفه. (1387). پول توجیبی. تهران: انتشارات قطره.
37. مولوانی، آلیسون. (1383). آزاد و صمیمی با فرزندان. ترجمۀ مهدی جاجی اسماعیلی. تهران. انتشارات دانژه.
38. هاک، پل. (1386). موفقیت در تربیت فرزندان. ترجمه حسین صیفوری
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ غربالگری؛ جنایت یا لطف؟
🔺 کارشناسان معتقدند سقط جنین به بهانه «عدم تشکیل قلب» در اغلب موارد اشتباه است و این جنینها از دو هفته تا چهار هفته بعد قلبشان تشکیل میشود و اتفاقا به دلیل تغذیه بیشتر مغز در آن دوره، این کودکان بهرهی هوشی بیشتری دارند
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🎥 #مهم تا انتها ببینید
مریم روحانی دختر رئیس جمهور عضو هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی شد!
وقتی از مسئول گزینش دانشگاه پرسیدن داستان چیه جواب داده؛ ایشون فقط طرح میگذرونه اگه اسمش تو سایته ممکنه آنها که سایت دستشونه از این موضوع اطلاعی نداشتن!
نکتهی جالب ماجرا اینجاست که اسم بقیه افرادی که طرح میگذرونن تو این لیست نیست و رزومهی همهی اون افراد تو سایت هست غیر از ایشون!؟
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس مسائل خانواده: رهبر انقلاب فرمودند در بحث جمعیت بروید سراغ همه مردم، نه فقط نخبگان
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
اعمال روز وشب عرفه
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73