#یادداشت
🔰ازگوگوشیسم تلویزیونی تا سکسیسم تبلیغاتی
🔸تاکنون به زعم اشاعه فحشا رویه ام بر نادیده گرفتن برخی تبلیغات جنسی وجنسیت زده شرکت های پر آوازه بود تا خدای ناکرده قلمم آتش بیار این معرکه لجام گسیخته نباشد!
اما از دیشب که تبلیغات بیشرمانه و جنسیت زده یک کارخانه معتبر مواد غذایی که سالهاست از انتساب اسمی و نه رسمی به آستان مقدس رضوی ارتزاق میکند را دیدم.
خواب از سرم پرید و دست به قلم شدم تا فریاد بزنم، پس مسئولان و مجریان فرهنگی این کشور چه میکنند؟
🔹چطور میشود این حجم از خشونت وجنسیت زدگی را دید و تاب آورد؟!
و درِ آن شرکت تبلیغاتی و دهان سفارش دهنده و سازمان مجوزدهنده این تبلیغ خاک بر سری را گِل نگرفت!
قدیم ترها اگر میخواستند غلطهایی ازین جنس بکنند با کنایه ونماد سازی و متلک پرانی و خلاصه در پرده انگاره سازی میکردند!
🔸اما این روزها شاهدیم رسانه ملی با بازسازی صحنه های مبتذل فیلم های قدیمی درسریال ها یک جور دریده گویی و پرده دری میکند و رسانه های غیر رسمی کار را از دریدگی گذرانده و رسماً سکسیسم تبلیغاتی راه انداخته اند!
فقط چند صحنه از کلیشه های جنسی وجنسیتی این ضد تبلیغ آنتی تبرک برای تنزل شخصیت زن ایرانی به یک سوژه جنسیِ منفعت طلبِ مرد ستیز و بی اعتبار کردن مرد ایرانی تا حد یک حیوانِ شهوت رانِ دست آموز کافیست!
🔸شاید بپرسید کلیشه جنسیتی یعنی چه!
کلیشه جنسیتی یکی از انواع کلیشه سازی است که عبارت است از تنزل انسانها به مجموعهای از ویژگیهای شخصیتی مبالغهآمیز و «معمولاً» منفی که نتیجه این کلیشه سازی شخصیتها عبارت است از تقلیل دادن، ذاتی کردن، آشنا کردن و تثبیت «تفاوت» و مشخص کردن، مرزهای میان «بهنجار» و «نکبتبار»، «ما» و «آنها» از طریق کارکرد قدرت. (مهدیزاده، 1389: 19)
🔹حالا این کلیشه ها قرار است چه بر سر ما بیاورد؟
کوتاه وسر بسته بگویم در این نوع کلیشه سازی، جای حب و بغض و حلال وحرام عوض شده و بسیاری از ناهنجاری ها تبدیل به هنجار میشوند آنگونه که رفتارهای متناسب با یک عقیده خاص تا حدی تعمیم و تکرارمیشود که به مرور زمان پیروی ازین رفتارها منجر به نقش زدایی ذاتی از زن و مرد و به دنبال آن مخالفان این رفتارها طرد وتمسخر شوند.
🔸ساده تر بگویم مسخ فرهنگی وترویج جاهلیت مدرن بزرگترین آفت تمدن سازی و عامل تسلط غرب بر جوامع اسلامی است که در بیانیه گام دوم به شدت بر پیشگیری از آن تاکید شده است، اما میگویند سالی که نکوست از بهارش پیداست!
وقتی در ابتدای سالی که مزین به نام جهش تولید است رسانه ملی و غیررسمی شمشیر از رو بسته اند و به جای جهش تولیدات فرهنگی، کمر به سقط فرهنگ بسته اند وظیفه خطیر ما روشنگری و مطالبه گری از متولیان فرهنگ بی فرهنگی است تا شاهد ذبح اسلام و عوض شدن جای ارزشها با عوضی های بیارزش نباشیم.
❌مخلص کلام این مملکت اگر قانونی برای پیشگیری ازین دست تبلیغات مستهجن آنتی تبرک ها ندارد قطعا سرباز آتش به اختیار دست به تیغ قلم زیاد دارد.
✍ملیحه طوسی
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713
@women92
در حال مسافرت بودیم که پلیس راهنمائی و رانندگی جلوی ما را گرفت و گفت :
از کجا میائید و به کجا میروید؟؟
گفتیم از کنعان میائیم و به مصر میرویم😜😜
به همکارش گفت این شتران را به کنعان برگردان و قبض ۵۰۰ هزار تومان را در توشه آنها قرار بده😅😅
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713
🌷🕊🌷
🕊🌷
🌷سالگرد شهادت آیت الله محمد باقر صدر و خواهر فداکارشون شهیده بنت الهدی صدر بدست رژیم بعث عراق
@women92
*سبک زندگی کرونایی*
*محمدصادق ناطقی*
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۳
کد مطلب: 723486
*جهان نيوز *- محمدصادق ناطقی: انسان از دیرباز با تهدیدهای بیشمار طبیعی و غیرطبیعی دستوپنجه نرم میکرده است. سیل، زلزله، طوفان، آتشسوزی، رانش زمین، ریزش کوه، بیماریهای مسری و غیرمسری، آفتهای کشاورزی، جنگ، تصادفات جادهای، برقگرفتگی، خطرهای گوناگون صنعت و تکنولوژیهای مدرن و مانند اینها در طول تاریخ، همواره تهدیدی برای حیات بشر بوده است.
حقیقت این است که این تهدیدها هرگز پایان نیافته؛ بلکه این بشر بوده که زندگی خود را با تهدیدهای گوناگون وفق داده است، تا جایی که برای مقابله با این مشکلات روشهای مختلفی را آزموده، و علاوهبر سازگاری با برخی از تهدیدها، دست به خلاقیت و نوآوری نیز زده است. میتوان گفت که پیشرفتهای چشمگیر در صنایعی همچون سدسازی، خودروسازی، داروسازی، و نیز رونق گرفتن صنایع دانشبنیان و کشاورزی مدرن و صنعتی مدیون همین تهدیدهاست. همچنین وضع قوانین و فرهنگسازی در زمینههای مختلف همچون زندگی در مناطق حادثهخیز، مقابله با بلایای طبیعی، بهداشت فردی و اجتماعی، راهنمایی و رانندگی، و نیز آموزشهای فراوان برای استفادۀ بهتر از تکنولوژی، کموبیش نتیجۀ همین خطرها و مشکلات بوده است.
شاید حوادث طبیعی و غیرطبیعی، زندگی بشر را با مشکلاتی روبهرو کرده باشد، اما هیچ تهدیدی نتوانسته زندگی در کرۀ زمین را متوقف کند؛ بلکه تنها تغییراتی را در سبک زندگی انسانها بهوجود آورده است؛ چنانکه هرگاه مشکل یا تهدیدی جدید روی داده، تفکر خلّاق و پویای انسان موجب شده است که او برای بقا و ادامۀ حیات در این کرۀ خاکی، خود را بهسرعت با وضعیت تازه هماهنگ کند و بر مشکلات بهوجودآمده چیره شود.
بیماریهای مسری، در طول تاریخ میلیونها نفر از انسانها را به کام مرگ کشانده؛ اما آدمی با نبوغ خود بر همۀ آنها فائق آمده و هر بار وضعیت را به نفع خود و در جهت ادامۀ حیاتش بهسرعت تغییر داده است. درست است که بشر هنوز نتوانسته بیماریهای فراگیر را ریشهکن کند، اما توانسته است با تکیه بر دانش و توانایی خود بر آنها غلبه کند، تا زندگی در جوامع گوناگون همچنان جریان داشته باشد.
طبق نظر کارشناسان، کرونا نیز مثل آنفلوآنزا، سل و طاعون یک بیماری واگیردار است که تهدیدی برای حیات بشر بهشمار میآید؛ اما نکته اینجاست که نباید اجازه داد زندگی انسانها را مختل کند.
همه میپرسیم: کرونا کی نابود میشود؟
واقعیت این است که یک بیماری فراگیر شاید هیچگاه نابود نشود، و این ما هستیم که باید با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی یا تولید واکسن، راههای پیشگیری را بیاموزیم، یا با تولید دارو ـ که دانشمندان ایرانی توفیقاتی دراینزمینه داشتهاند ـ به درمان خود بپردازیم.
*ما نمیتوانیم مدعی شویم که مثلاً از شنبه همهچیز به روال عادی خود برخواهد گشت؛ اما بهنظر میرسد که باید تلاش کنیم تا "سبک زندگی کرونایی" را هرچه زودتر بیاموزیم و با این موجود ناشناخته و ترسناک زندگی مسالمتآمیزی داشته باشیم.*
همگان باید بپذیرند که این مهمان ناخوانده قرار نیست به این زودی برود، و ما نیز بیشازاین نمیتوانیم بهبهانۀ مبارزه با کرونا صنعت، آموزش، تولید، اقتصاد و امور جاری کشور را معطل نگه داریم.
اگر تا به امروز برای مقابله با شیوع کرونا، تعطیلاتی را به کشورمان تحمیل کردهایم و کوشیدهایم که با شعار "در خانه بمانیم"، جلوی پیشرفت این بیماری را بگیریم ـ که البته کاری درست و بجا بود ـ دیگر کافی است و زینپس ادامۀ این روند، اصلاً منطقی بهنظر نمیرسد. ایجاد اختلالات فراوان در کشور، بهویژه در کسب و کار مردم، ممکن است در آینده به بحرانی بهمراتب بدتر از کرونا منجر شود.
اگر تاکنون بر قرنطینه تأکید میکردیم و توان دستگاههای مختلف دولتی و غیردولتی صرف مقابله با شیوع این بیماری میشد، باید از اکنون آموزش و فرهنگسازی زندگی در کنار کرونا را در اولویت قرار دهیم. بیشک مقدمۀ این کار بازگشایی مراکز آموزشی، مذهبی و فرهنگی است که میتوانند کمکی شایان و نقشی مؤثر در آموزش و فرهنگسازی جامعه داشته باشند.
ضروری بهنظر میرسد که در کنار رعایت نکات گوناگون بهداشتی و تلاش برای تولید واکسن و داروی قطعی این بیماری، باید روند طبیعی ادارۀ کشور را نیز از سر بگیریم.
@women92
#مهارت_ارتباطی
مهارت حل مساله؛
تلفن همراه در خانواده
یکی از مشکلاتی که احتمالاً توی این روزهای کرونایی شیوع پیدا کرده، چک کردن گوشی افراد توسط همسرانشونه! ممکنه بعضیها بگن وقتی دو نفر اینقدر بهم نزدیکن ، بحث در مورد دسترسی به گوشی همدیگه یه چیز بیمعنیه یا بگن اگه کسی ریگی به کفشش نیست، نباید نگران چک شدن گوشیش باشه؛ اما به نظر من این مقایسه و استدلال غلطه.
فرض کنین خواهرتون بهتون پیام میده و میگه جدیداً متوجه شده داداش کوچیکهتون مواد مصرف میکنه. این یه مساله خونوادگی و خصوصیه. فکر نکنم دوست داشته باشین همسرتون در این مورد چیزی بدونه؛ حداقل تا وقتی که خودتون مساله رو بهش بگین.
علاوه بر این گوشی شما مال شماست. این یعنی وقتی دوستتون یا همکارتون بهتون پیام میده، پیشفرضش اینه که پیام یا عکس رو فقط و فقط شما میبینین؛ نه شما و همسرتون. هیچکس دوست نداره پیام خصوصیش به غیر از گیرنده پیام، توسط یه نفر دیگه هم خونده بشه. در واقع اینجا بحث حریم خصوصی دوستتون در میونه که اگه نقض بشه، اعتمادی که بینتون هست، از بین میره و بعد از اون توی دایره دوستانتون همه میگن به فلانی پیام ندین چون همسرش هم پیامها رو میبینه.
از طرفی گوشی واقعاً یه وسیله شخصیه. اگه نبود، هر کدوممون یه دونه ازش نمیداشتیم. هیچکس دوست نداره وقتی خودش نیست، کسی به وسایل شخصیش دست بزنه.
جدای از اینا، مساله فقط پیام و عکس نیست. ممکنه تو چند روز گذشته چیزی رو تو گوگل سرچ کرده باشین یا از سایتهایی دیدن کرده باشین که دوست نداشته باشین همسرتون چیزی در موردشون بدونه؛ پس تاریخچه سرچهای گوگل و بازدید از سایتها هم جزو حریم خصوصیه که باید بهش احترام گذاشته بشه.
چک کردن بدون اجازه گوشی نشون میده که یه مشکلی توی رابطه وجود داره؛ اعتمادی که توی رابطه هست رو از بین میبره و حس ناامنی در طرف مقابل ایجاد میکنه. در عوض رابطهای که بر پایه اعتماد باشه، به هر دو نفر اجازه میده که ارتباطشون رو با افراد خارج از رابطه مثل دوستان، همکارها و اعضای خونواده حفظ کنن.
به جای چک کردن گوشی فکر کنین چرا به همسرتون مشکوکین یا در مورد رابطهتون احساس ناامنی میکنین؟ آیا سابقه دروغگویی و پنهونکاری وجود داره؟ آیا رفتاری داره که باعث شده فکر کنین داره چیزی رو مخفی میکنه؟ چرا به جای چک کردن، مثل ۲ تا آدم بالغ در موردش حرف نمی زنین؟ چرا اعتماد همدیگر رو جلب نمی کنید؟بهتر نیست گاه گاهی باهم گوشی هم دیگر رو نگاه کنین تا کنجکاوی نکنید. بعضی وقتا کنجکاوی خانمها صرفا بخاطر کسب اطلاعات از آقایونی است که در خونه حضور کمتر یا صحبت کمتری دارن
در هرحال چک کردن گوشی عادتی پذیرفتنی نیست؛ ولی باید نگرانی طرف مقابل رو رفع کرد. این مساله یه مهارته که خود زوجین باید راه حلی صحیح برای آن تدبیر کنن .
#میرجعفری
نظرتون درباره این نوشته چی هست؟✨
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سنگ_نوشته_ای_در_مدینه_که
#نوشته_بود_مهدی_زنده_است...
اسامی مقدس دوازده امام معصوم علیهم السلام در اطراف مسجدالنبی درمدینه ی منوره🌸🍃
#لعن_آل_سعود
@women92
🧕🏻🧔🏻زوج ها در دوران قرنطینه
دڪتر فردوسی روانشناس و استادیار گروه روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی :
⭕️ ویروس ڪرونا😷 در واقع به همه ما یادآور شد ڪه زندگی ڪوتاه است و باید قدر یڪدیگر را بیشتر بدانیم.❤ با یڪدیگر مهربان تر باشیم و بیشتر از قبل با خانواده خود وقت بگذرانیم و لذت ببریم.😊
⭕️اڪنون ڪه شرایط بسیار خوبی ایجاد شده تا زن و شوهرها اوقات بیشتری را با هم سپری ڪنند🕙 باید سعی ڪنند با یڪدیگر مهربان تر رفتار ڪنند و به هم نزدیڪ تر شوند.
⭕️زن و شوهرها نباید رفتار همدیگر را زیر ذره بین ببرند🔍، آنها نباید دائما در حال رصد ڪردن رفتار طرف مقابل باشند و با یادآوری مسائل گذشته اعصاب یڪدیگر را به هم بریزند.
⭕️در این شرایط ڪه همه افراد ممڪن است ڪمی دچار استرس بوده و ناخوش احوال باشند😩، به هیج وجه فرصت مناسبی برای بازگشت به گذشته ها و مورد انتقاد قرار دادن یڪدیگر نیستن💧
@women92
سلام دوستان؛ شماهم مثل من دلتون برای زیارت بی بی تنگ شده پس
روی نوشته زیر انگشت بزنید:
vtour.amfm.ir
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713
وارد حرم حضرت شدید التماس دعا فراوان
روی هر فلشی که کلیک کنید یک مقدار صبر کنید تصویر شفاف میشه و در هر صحن با چرخش و عقب جلو کردن میتوانید کاملا زیارت کرد هرجای حرم مطهر خانم حضرت معصومه سلام الله علیها که دوست دارید زیارت کنید.
زیارتتون قبول باشه..
"التماس دعای فرج"
@women92
شست باران همه ی کوچه خیابان ها را
پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من؟!
@women92
#صبحتون_امام_زمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باران آمد
شُما نِمی آیید
حضرت باران
اللهم عجل لولیڪ الفرج
.@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬
🌞 روح مشترک همهی انسانها، در انتظار یک منجی از نسلِ انسان است.
مهدی، مسیح، سوشیانت و... فقط سهمی از کلماتند!
مهم این است که دنیا به تشنگی برای منجی موعود، رسیده است.
💢 با اینهمه تشنگی،
تاریکی، تا کی ادامه خواهد داشت؟
با هشتگ بینالمللی زیر، در صفحاتِ خویش، منتشر کنید.
👇@women92
#ThePromisedSaviour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 ترانهٔ Morning
ترانهٔ انگلیسی «صبح»
🌷اثر جدیدی از وِتر با موضوع ظهور منجی انسانها
@women92
«سلسله نشستهای تخصصی زن؛ خانواده و مطالعات فقه»
استاد: حجت الاسلام والمسلمین باصری
موضوع: مقایسه تطبیقی مسائل زنان در شریعت اسلام و یهود
زمان: چهارشنبه 20 فروردین ماه، ساعت 13:30موسسه مفتاح
برای ورود به کلاس بر روی یکی از لینکهای زیر کلیک کنید و سپس با کلیک روی ورود به عنوان مهمان وارد کلاس شوید:
https://split.to/x0idrEj
https://bit.ly/39Jq0Zm
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهاد اهدای خون به همت زنان بسیجی
@women92
#مهارتهای_ارتباطی 🥰
#با_هم_بخندیم
🔸️یکی از بهترین فرمولهای شاد زندگی کردن، کمک به دیگران برای شاد بودن است.
🔸️زمانی که ما تنها به خودمان فکر کنیم و دیگران را فراموش کنیم، #شادی واقعی را #تجربه نکردهایم. همچنین زمانی که #خنده ما با غم و یا اشک شخص دیگری رقم بخورد، باز نمیتوانیم خودمان را فریب دهیم. در این صورت هم ما شاد نیستیم و تنها نمایش آدمهای شاد را بازی میکنیم. با هم #خندیدن ......
💠 برخی افکار و #توهّمات در زندگی مشترک میتواند روابط زن و شوهر را به مرور زمان سرد کند و یا مانع بیشتر شدن رابطه صمیمی بین همسران شود. مثل اینکه آیا واقعاً همسرم مرا دوست دارد یا نه؟ یا #حس میکنم من برای همسرم مهم نیستم!
💠 یکی از تکنیکهایی که میتواند نابود کنندهی این توهّمات و افکار #مخرّب باشد این است که بدونِ درخواست و اعلام همسرتان، خدمات و محبّتهای مخفیانه و بجا برای همسرتان انجام دهید.
💠 لازمه اینکار این است که با دقت کارهای #شخصی همسرتان را زیر نظر بگیرید تا به موقع و در غیبت او، کارش را انجام داده یا تمام کنید.
💠 این تکنیک، برکات زیادی دارد. از جمله زمینهی ایجاد حسّ رقابت بین همسران برای انجام خدمتِ پنهانی به یکدیگر شده و عامل مهمی برای #درک و توجه به همسر در محیط خانه خواهد شد.
💠 این مخفیکاری #شیرین را در خانه مرسوم کنید تا در غیاب یکدیگر، کارهای شیرین شما، ذهن همسرتان را از تفکّرات #منفی و مخرّب پاک کند.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹👆👆وقتی نیویورک هم از سبک زندگی غربی یه ستوه می آید⁉️
🔹جهان یکپارچه منجی را می طلبد‼️
❗️بيچاره غربگدایانی که غرب را منجی می پندارند! ⭕️
@women92