🔴 فقط #ایران نیست که در بزنگاه های سیاسی، #سلبریتی ها وسط میفتن و #بوقچی دشمن میشن.. در #عراق هم #خردجال ها برای این موقع ها کاشته و پروریده شدن😐👆
#بازیگران #بازیگر #عراقی #العراق #فتنه_عراق #لشکر_هوچیها #هوچی #بوق #رقص #کربلا #نوازنده #رقاص #الحسین_یوحدنا #اربعین #الحسین_یجمعنا #العراق #العراق_وإیران_إخوة #ایران #الأربعین #تفرقه #سواد_رسانه #جنگ_رسانه #توئیتر #فضای_مجازی
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
هدایت شده از فرهنگیان، مادران دلسوز انقلاب
صلی الله علیک یا مظلوم، یا اباعبد الله
در روزهایی که عده ای از عاشقان کوله بار سفر عشق میبندند و عده ای دلباختگان، «دلشان» را با اشک و آه همراه «قافلهی اربعین» میکنند،
در جمع بی ریا و با صفای هیئت حبیبة الحسین*سلام الله عیلهما* میزبان دلهای شیدای محبین اهل بیتیم.
در قرار هفتگی هیئت حبیبة الحسین« سلام الله علیهما»
شنبه۷/۱۳ از ساعت ۴ تا ۴:۴۵ نماز قضا و احکام
۴:۴۵ تا ۵:۴۵ سواد رسانه ای توسط استاد خرم نژاد
۵:۴۵ تا اذان ذکر مصیبت و وداع با زوار کربلا
خ سمیه، ک۱۱، پ۵ حسینیه شهید مصطفی آقاطهرانی
در نشر پیام به ما کمک کنید.
هدایت شده از عارفین
#شریفترین_شغل_چیه_به_نظرتون❓
🍃امام خمینی (ره) : شریفترین شغل در عالم ، بزرگ کردن یک بچه است ، و تحویل دادن یک انسان است به جامعه .
#کانال_عارفین
🆔 @Arefin
دنیا به زنهای مقاوم نیاز دارد؛ زنهایی که بیتوجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زنهایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند؛ سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند؛ خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسانها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جستوجوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.
📕 زنایدهآل
✍🏻 #ماری_فرلئو
@women92
یک توصیه:
#بایدها ونبایدهای _حضور زنان در اربعین حسینی
بانزدیک شدن به ایام اربعین حسینی تب وتاب حضور یا عدم حضور زنان در خیل عظیم مشتاقان مطرح می گردد، اما اكنون دیگر پياده روي اربعين حسيني تبديل به رويدادي بين المللي گرديده و فرصتي نيك جهت تسریع تحقق اهداف بلند شيعي و حرکت جهانی بسمت تمدن مهدوی می باشد.
@women92
زنان تلاشگر ایرانی نیز چون همیشه از این قافله عظیم پرشور عقب نمانده و به همراه خانواده های خود و یا در گروه های زنانه در این سفر معنوی شرکت کرده و تجربه ها و اندوخته های مختلفی از این سفر پربرکت کسب می کنند؛ سختیهای مسیر، تجربه های معنوی ویژه، تعاملاتی که با سایر زنان از کشورهای مختلف دارند، تجربه تعامل با زنان عراقی ، تجربه همراهی در محیطی معنوی و عرفانی، هم ذات پنداری و همراهی با حضرت زینب و دیگر زنان بزرگ حادثه کربلا، همه و همه برایشان زیبا و خاطره انگیز می باشد اما دراین بین باید توجه داشت که این فرصتهای ناب تبدیل به تهدید نگردیده و رسالت خاص زنان در ابعاد دینی و اجتماعی به فراموشی سپرده نشود، الگو بودن زن مسلمان شیعی درتمامی جوانب حفظ گردد، حجاب، متانت، صبر واخلاق زن مسلمان شیعی در وهله اول در رفتار و سکنات او نمایان باشد. به هرحال پیاده روی اربعین سفر راحت و بدون رنج و تعبی نیست، قبل از چنین سفری حتما باید زنان از خطرات احتمالی آگاهی یافته و مسائل امنیتی به آنان گوشزد گردد.
نبود وسايل نقليه مناسب درعراق و اطراف مرزها، امكان گم شدن درميان جمعيت پرشور دهها میليوني، نبود مكان استراحت و اسكان کافی، مناسب نبودن بهداشت سرويسهاي بهداشتي مخصوصا برای بانوان و اختلاط زن ومرد در مبادي مرزي و اطراف حرمين شريفین مخصوصا در ايام نزديك به اربعين از مهمترين مسائل و مشكلات زنان در اين پياده روي مي باشد و برنامه ریزی برای فراهم کردن زيرساختهاي توسعه اي لازم براي حل اين مشكلات ضروري مي باشد اما درعين حال شایسته است که بانوان محترم با پیش بینی این مشکلات و اندیشیدن تدابیری برای آن در این راه مقدس گام نهند.
@women92
همراه داشتن مرد محرم مثل همسر، برادر يا پدر در طول اين مسير از بارعمده اين مشكلات مي كاهد. بانوان عزيز توجه داشته باشند كه حفظ شان زنان شيعه و مسلمان و وجهه عزاداري از مسائل مهم ديگري است كه بانوان ايراني دراین مسیر بايد به آن بیشتر اهتمام ورزند، سال گذشته بعضا شاهد برخی پوشش ها و آرايش هاي نامناسب و اختلاط ناصحیح معدود زنان ايراني در طول مسير بودیم كه براي عراقي ها اصلا وجهه خوبي نداشت، تلاش برای حفظ وحدت جامعه بین المللی و پرهیز از تفرقه افکنی عرب وعجم از جمله موارد مهم قابل توجه دراین مسیر است. بجاست که بانوان در طول مسیر و با تماشای این فرهنگ زیبای عشق، ایثار و میزبانی شایسته عراقی ها از زحمات بانوان عراقی که اکثر طبخ غذاها به عهده آنهاست تشکر نموده و هدایایی کوچکی به فرزندان آنها بدهند. التماس دعا
لینک خبر؛
http://iqna.ir/fa/news/3847190/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C
http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
Imam Hussain (as).mp3
1.63M
#Hadith
🔹 Imam al_Sadiq (as): Imam al_Hussain (as) looks [with mercy] at those who shed tears over his tragedy, seeks forgiveness on their behalf, and asks his father to do the same.
🔹 به درستی که حسین به کسانی که برای او اشک میریزند نظر کرده و برایشان طلب آمرزش میکند و از پدرش در خواست استغفار برای آنها میکند.
__
shed ریختن
tear اشک
seek طلب کردن، درخواست کردن
forgiveness بخشش، عفو، گذشت
on behalf of someone/ on someone's behalf برای کسی، از سوی کسی، به نیابت از کسی
same همان، همان چیز، همان
معرفی کتاب
هنرمند بمانم یا مادر شوم؟ 🔻
🤰🏽راوی رمان «مادر بودن» به ظرافت دریافته است که مادر بودن بر تمامی زوایای زندگی زنانه تاثیر میکند. از لحظهای که جنین در رحم مادر جاگیر میشود و لحظه به لحظه رشد میکند و دست و پاهایش شکل میگیرند، تا وقتی که گردنش را به سمت راه خروج کج میکند و درد در وجود مادر میپیچد، در تمامی این دقایق جسم مادر همزمان با رشد کودک در حال تغییر و تحول است. تغییرات اما نه به جسم مادر محدود میشود و نه با تولد کودک توقف میکند. هر مادری این جمله را دست کم یکبار در عمرش گفته است: من دیگر آن انسان سابق نیستم.
🤰🏽ازدیاد جمعیت زمین نشان میدهد تردید در دوراهی مادر شدن و نشدن، پرسش بیشتر زنان نیست. بسیاری مادر میشوند چون باید مادر شوند. بسیاری هم انتخاب میکنند مادر شوند. قدر مسلم اینکه این پرسش از آن زنانی است که برای پیشرفتهای فردیِ خود ارزشی بیش از دیگر زنان قائلند. راوی رمان شیلا هتی میپرسد با آمدن بچه دیگر چطور خواهم توانست باز هم بنویسم؟ بچه تمام زمان مادر را «میخورد». یک مادر باید مدام در دسترس باشد در حالی که نویسنده و هنرمند ناگزیر است گاهی در را ببندد و کار کند. ناگزیر است در اتاقش در آرامش به کار فکری بپردازد. باید خلوتی از آن خود داشته باشد.
🤰🏽راوی رمان شیلا هتی به تعبیری خود اوست. او در زمان نوشتن رمان در رابطهای خوشایند با شریک زندگیاش بود که از همسر قبلیاش یک فرزند داشت و هرچند مرد تمایلی به داشتن فرزند دوم در خود نمیدید اما بارها به هتی گفته بود اگر دلایل کافی برای بچهدار شدن دارد، میتواند او را هم متقاعد کند. اما همین حرف دقیقا مسالهی اصلی شیلا هتی و نیز شخصیت اول رمان اوست: او حتا خودش را هم نمیتواند متقاعد کند. شیلا هتی بعدها گفت در تمام مدتی که رمان را مینوشته، بخاطر تردید خود در بچهدار شدن، دچار حس توامان اضطراب و خجالت بوده است. قرنهاست که بشر بچهدار شدن را جزیی تفکیکناپذیر از زنانگی میداند. زن بودن و مادر بودن به هم گره خوردهاند و بیهم برای بسیاری قابل درک نیستند.نه فقط برای شیلا هتی، که برای خیلی از زنها تردید درباب بچهدار شدن، بار سنگینی از هراس و اضطراب است. اما سوال مهم این است: «اگر احساس اشتیاق زیاد به بچهدار شدن در زنها بیولوژیک است، آیا نداشتن آن احساس ممکن نیست بیولوژیک باشد؟»
🤰🏽میسن کری در فصلی از کتاب، به عادات روزانهی سیلویا پلات، شاعر و نویسندهی نامآور آمریکایی پرداخته است، که در یادداشتهای روزانهاش نوشته بود: « زنگ ساعت را بگذار روی ۷:۳۰ بامداد. چه خسته چه سرحال، بلند شو. کلک صبحانه و نظافت خانه (تختخواب و ظرفها، شستوشو و این قبیل چیزها) را تا ساعت ۸:۳۰ تمام کن. پیش از نُه شروع به نوشتن کن. این کار زجر و مصیبت را از بین میبرد.» میسن کری در پایان کتاب خود مینویسد: «و دست آخر میرسم به برنامهی روزانهی خودم که بیحضور همسرم ربکا هیچ لطف و حالی نمیداشت، همسری که همواره سرچشمهی فیاضِ الهام و مایهی شوق من بوده است.»
⏱ زمان مطالعه: ۵ دقیقه
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73