با پیام دختر بنیانگذار انقلاب وبینار «خانواده در اندیشه امام(ره)» در لبنان برگزار میشود
@women92
وبینار «خانواده در اندیشه امام خمینی» از سوی رایزنی فرهنگی ایران در لبنان و با پیام دختر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و حضور بانوان مسلمانی از کویت، لبنان، ایران و الجزایر در بیروت برگزار میشود.
به گزارش ایکنا از لبنان، رایزنی فرهنگی ایران در لبنان به مناسبت سیویکمین سالگرد ارتحال امام خمینی، وبیناری را ویژه بانوان با عنوان «خانواده در اندیشه امام خمینی» با پیام زهرا مصطفوی، دختر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، برگزار میکند.
این نشست مجازی جمعه، ۱۶ خرداد (۵ ژوئن) و از ساعت ۱۶:۳۰ به وقت تهران به صورت مجازی و از نرمافزار زوم با کد ۲۷۵ ۰۸۵ ۸۹۴۹ قابل مشاهده است.
این برنامه با سخنرانی عباس خامهیار، رایزن فرهنگی ایران در لبنان، آغاز میشود و مديريت آن را نیز ندی بدران، استاد دانشگاه و روزنامهنگار لبنانى، برعهده خواهد داشت.
ایمان شمسالدین از کویت، پژوهشگر و نویسنده حوزه جامعهشناسی، در این وبینار با موضوع ديدگاه امام خمينی درباره نقش زن به عنوان یک انسان تأثيرگذار در جامعه و حيات سياسی سخن میگوید.
در ادامه بتول مشكينفام از ایران، استاد دانشگاه و مدیر مركز مطالعات بانوان دانشگاه الزهرا کشورمان، ديدگاه امام خمينی درباره زن و حقوق او را تبیین خواهد کرد.
«پرتويی از زندگی خانوادگی امام خمينی» موضوع سخنرانی امیره برغل از لبنان، پژوهشگر و مدير مركز مشاوره خانواده «سكن» این کشور و «ديدگاه امام خمينی درباره زن و نقشهای وی در جامعه» عنوان سخنرانی نوره بولحیه از الجزایر، فعال مسائل بانوان مسلمان، خواهد بود.
لینک مستقیم ورود برای مشاهده وبینار بیروت در نرمافزار زوم
@women92
https://us۰۴web.zoom.us/j/۲۷۵۰۸۵۸۹۴۹?pwd=VmE۰dXBMUXlnZTBVVFNFT۰lwUXZNQT
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به نظر شما این نامه عاطفی را چه کسی برای همسرش نوشته است؟!
✅ @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش امروز رهبر انقلاب به قتل جورج فلوید سیاه پوست
رهبرانقلاب:
🔹وقتی انسان به خدا اعتماد کند سرنوشت دشمنان همین میشود که امروز در آمریکا میبینید.
🔸وضع امروز آمریکا چیز جدیدی نیست و بروز واقعیتهایی است که تاکنون مخفی نگه داشته میشد.
🔺 اینکه یک پلیس آمریکایی پای خود را روی گردن یک سیاه پوست فشار دهد تا جان دهد چیز جدیدی نیست تاکنون با همه مردم دنیا این کار را میکردند.
🔸شعار «نمیتوانم نفس بکشم» حرف دل همه ملتهایی است که آمریکا به آنها ظلم کرده است.
@women92
تحول در خانواده:
@women92
📍رهبر انقلاب در سخنرانی مراسم سالگرد امام(ره):
🔹امام خمینی هم انسان تحولخواه بود و هم تحول آفرین/ایشان بزرگترین تحولات را در زمان خودشان ایجاد کردند.
🔸در حل قطعی مسائلی مثل اعتیاد، یا مسائل خانواده احتیاج به تحول داریم. خبرها و گزارش های متقن به ما می گوید که کشور ما به سمت پیری می رود که خبر بسیار دهشتناکی است و از جمله مواردی است که بعدا آثار آن مشخص می شود.
نیازمند حرکتهای تحولی هستیم ....
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
میناگران رومینا
(پدران دختردار بخوانند!)
🖋دکترمحمدعلی فیاضبخش
📚روزنامه اطلاعات
شماره 27570
یکشنبه ۱۱ خردادماه
در این مکتوب بنا ندارم فیلسوفی کنم -که هیچگاه نکردهام- نیز قصد جامعهشناسی ندارم -که بلدش نیستم- و ژست روشنفکری نمیگیرم -که هیچگاه نبودهام- نیز وارد مباحث روانشناختی نمیشوم -که جایش این مکتوب نیست- ایضاً به فقه کاری ندارم -که اگر هم سوادش را میداشتم، جرئتش را ندارم- تنهای هم بر سیاست نمیزنم -که تنِ ما را با ازمابهترانِ این وادی طنطنهای نیست- حتی نمیخواهم بر روال ادبیات حاکم بر این ستون بنویسم تا شاکیان همیشگی، مجبور به کناردستداشتن کتاب لغت نشوند. فقط میخواهم با پدران دختردار، در هر سطح و سیاق دانش و گرایش، احساس پدریام را به مشارکت بگذارم و به ایشان بگویم:
پدری، مالکیت نیست؛ رابطهی ارباب و رعیتی و تخت سلطنت نیست؛ نمایش هیمنه و هیبت نیست؛ حتی مسئولیت نیست.
خواهید گفت: پس چیست؟ آری، پدری، محبت است؛ نوازش است؛ پذیرش است؛ گذشت است؛ یک کلام، پدری، زندگی است و زندگی با داس و داغ و درفش کاملاً بیگانه است.
از سال ۸۵ تا ۹۷، بیش از یک دهه یکسره در کلاسهای آموزش خانواده در مدارس تهران و شهرستانها با پدرها و مادرها چهرهبهچهره سخن گفتم و پیش از این تاریخ نیز؛ لیک در این دهه، فشردهتر و سیستماتیکتر. در اینکلاسها چندین برابر توصیههای تعاملات زوجینی، به رفتارهای والد-فرزندی توجه و دقت دادهام و بیتالغزل همهی این آموزشها را (بعد از نیمعمری مطالعه و پژوهش و کسب تجربه) در این جملهی امیرالمؤمنین علیهالسلام به فرزندش یافتم که:
«تو را پارهای از وجودم؛ نه، نه، همهی وجودم یافتم». (نامهی شمارهی ۳۱ نهجالبلاغه)
@women92
کسانی که فرزندشان را «همهی وجودشان» یافتهاند، نه بر او تحکم میکنند و نه بداخلاقی؛ نه به او دستور میدهند و نه حکم سربهراهی؛ نه انتظار اطاعت میبرند و نه تکلیف ارادت؛ نه تنبیهش میکنند و نه حتی تشویق؛ خواهید گفت: پس چه میکنند؟! میگویم: آدم با خودش چه میکند؟ یک کلام: زندگی! پس با بچههاتان زندگی کنید! شعار میدهم و کلیگویی میکنم؟ نه؛ صبر کنید:
🔸 زندگی یعنی اگر خلافی کردی، دلت میخواهد کسی متوجه نشود؛ پس خلاف و گناه فرزندت، یعنی «خودت»، را چماق مکن!
🔸 زندگی یعنی دوست داری گاهی برای خودت باشی و آنگونه -که خوشحالت میکند- بگذرانی؛ پس برای «همهی وجودت»، یعنی فرزندت نیز روا بدار!
🔸 زندگی یعنی هزار آزمون و خطایی که تو را به اینجا رسانده و شانس آوردی و تذکر و راهنمایی شنیدی و به خودت آمدی؛ پس به فرزندت زیر نگاه راهنماییات (و نه پاسبانی و ژاندارمیات) فرصت آزمون و خطا بده!
🔸 زندگی یعنی مهر ورزیدن و بهرهگیری از مهرورزی دیگری؛ حالا اگر آن نیمهی وجودت، نه، نه، همهی وجودت، یعنی «فرزندت»، خواست مهر بورزد یا مهری بر او بوزد، باید علفهرزهاش ببینی و داس بر گردنش نهی؟
رومینا البته بدشانسترین نیمهی وجود یک پدر بود که با داس در خواب، از کشتزار زندگی سبزش درو شد؛ اما چه بسیار رامینها و رومیناها که در طول رشد نوجوانی وجوانیشان روزی صدبار در بیداری داسی میشوند؛ اما زجرکُش.
از این که اگر در خانه ژاندارمی نکنید، سرِ رشته از دستتان میرود، نترسید. تو پدر، ژاندارم نشو تا دخترت ژاندارکی شود؛ همچو دوشیزهی اورلئان، پاک و قدیس.
پدر جان!
🔹 دختر بالغشدهات را در آغوش بگیر -گناه فقهی اندک لمس لباس به گردن من!- تا او بچشد مزهی محبتی را که در ابتدای بیداری غریزهاش طبیعی است
.https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔹دستی بر موهایش بکش تا بر این زیباترین بافتهی خلقتش باور آورَد، تا نه خرج رنگش کند و نه به هر هرزهی بَنگیاش وانهد.
🔹او را ببوس تا با مزهی محبتِ اصل پدری، تشنهی کاذبِ بدلیها نمانَد.
🔹با او حرف بزن؛ اما نصیحتش نکن؛ اگر قرار بود نصیحتها کاری کنند، الان قطعهای از بهشت در این گوشهی خاورمیانه بنا شدهبود!
🔹با او بگو و بخند؛
🔹دست در دستش در پارک قدم بزن تا او به دوستانش بگوید بهترین دوستْپسرش، پدرش است.
🔹با او در خیابان بستنی بلیس و بلال گاز بزن؛ نگران ساقط شدنت از عدالت(!) نباش؛ گیرم دونفر کمتر پشت سرت نماز بخوانند!
هیولاهای تاتاری با آرایش چهرههای تیموری و چنگیزی و لجنباریهای کلامی و هنجارشکنیهای حیوانی، فقط فالورهایی را به دنبال خود میکشند که مانده از خود و رانده از خانهاند؛ وگرنه هر آدم طبیعی، بوی تعفن فحش و فضیحت و روی تهوعآور فحاشان مفتضح را درک میکند؛ ولیکن چرا برایشان دست میزنند و پای میکوبند و لایک میکنند؟ نه فقط بدان تحلیل(!) که ذائقهی زمانه عوض شده؛ بلکه بدان سبب که هاضمهها درگیر گَند شده و گَندزداها نایاب.
پدرجان!
برخلاف دشمنان و مخالفان فضاهای مجازی -که خود در همهی فضاهای قانونی و غیرقانو
نی، سجادهشان په
ن است- تو دشمنی بیمنطق مکن. اولاً فضاهای حقیقی را بر فرزندت زنده کن؛ از حضور و شادی و شنوایی و پذیراییِ دل و دیده؛ ثانیاً در کنار او و با حوصله در چند فضای مجازی دوردور کن تا اگر هم میخواهی بجنگی، عِدّه و عُدّهی حریفت را پیشتر بشناسی.
پدرجان!
گیرم از تاوان و قصاص گناه دخترکشیات (بر اساس فقه رایج) رَستی و به عنوان ولیّدم (همزمان با جرم قتل) گوشهی عافیت نشستی؛ رُستنگاه وجدانت را تا روز رستاخیز چگونه از هرزکاریات میروبی؟!
پدرجانها!
داسها را بر زمین بگذارید و دستها را بر گردن و شانهی دخترانتان حلقه کنید و به آنها بگویید: دوستشان دارید. دلتانکافی نیست که برایشان بتپد؛ زبانتان باید به اظهار مهر و عشق بچرخد.
@women92
واعظجانها!
اندکی زبان نصیحتتان را نرم کنید و دوران نوجوانی خودتان را یادآورید و خدایگانی در زمین فروگذارید و فروتنانه، عجالتاً دلمشغول پسران و دختران خودتان باشید و وظیفهی تربیت و محبت پدری به فرزندان را بر عهدهی خودِ پدران بگذارید. کاسهی داغتر از آش نشوید. دایهگونه ومهربانتر از مادر، با اشتلمهای خود، تیغ مرهمگذارِ زبان پدرها ومادرها را بر فرزندانشان کند نکنید.
اگر خود را رسالتمدار دین خدا میدانید، کتاب خدا میگوید: «علیکم أنفسکم...: به خویشتن برسید...(مائده: ۱۰۵)»؛ و نیز: «أتأمرون الناس بالبرّ و تنسون أنفسکم...: آیا در حالی که از خود غافلاید، مردم را به خوبی و نیکی فرا میخوانید؟...(بقره: ۴۴)». ...و اگر اهل حدیثاید، از خانوادهی خود شروع کنید: «خیرکم خیرکم لأهله و أنا خیرکم لأهلي: بهترین شما کسی است که نیکوترین رفتار را با خانوادهاش داشتهباشد و من بهترینِ شما در این امر هستم. (پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله: وسایلالشیعه،ج۱۴، ص۱۲۲)».
پدرجان!
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
پیش از آن که داس غیرت برکِشی، تاس همت بینداز و در قمار محبت، یکسره خودت را به او بباز تا ببینی که او چگونه دست طلب به آستانت مییازد و دل و دینش را یکجا به پایت میبازد. او را امشب دو بوسه بیش بر گونه نِه، یک دستْ پیش بر شانهاش گذار، لَختی بر سخن بیتابانهاش تاب آور، کنار بسترش پیش از خواب، به چشم عشقش بنگر و به گوش مهرش بشنو و به دست گرمش بنواز؛ رومینایت را تو با مینای مهر به کیمیای زندگیات تبدیل کن.
کیمیا داری که تبدیلش کنی
گرچه جوی خون بُوَد، نیلش کنی!
(مثنوی، دفتر دوم، بیت ۶۹۶
@women92
30.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 مستند «به نام عدالت به کام دشمن»
♨️ ناگفته هایی از ماجرای مهدی صدرالساداتی و هزینه سازی وی برای انقلاب...
زندگی فاصله آمدن ورفتن ماست.
شاید آن خنده که امروز،
دریغش کردیم،
آخرین فرصت خندیدن ماست
هرکجاخندیدیم،
زندگی هم آنجاست،
زندگی شوق رسیدن بخداست،
خنده کن بی پروا،
خنده هایت زیباست.
@women92
#فرزند_آوری
🔻خطری غیرقابل علاج در راه است...
استاد مرتضی آقا تهرانی در جلسه مبلغين گفتند:
با حضرت آقا ديدار داشتم از حضرت آقا پرسيدم، من در جلسات روي چه موضوعی تأكيد كنم؟ سياست؟ اقتصاد؟ سبك زندگی؟
ایشان فرمودند: بگویید مبلغين روى #افزايش_جمعيت كار كنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، به خاطر كشورشون اين كار رو بكنند، به خاطر اسلام!
#مقام_معظم_رهبری :
⛔️ پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهایی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.
۱۴/خرداد/۹۹
#نشر_حداکثری
@women92
لزوم تغییر نگرش فراکسیون زنان مجلس به مسائل زن وخانواده
مجلس دهم با همه فرازها و فرودهایش به پایان رسید و مجلس یازدهم با طیفی از نیروهای انقلابی روی کار آمده و انتظارات و مطالبات زنان و خانواده دوباره در صدر توجه فراکسیون زنان مجلس قرار گرفته است اما آنچه که اهمیت دارد توجه به اولویتهای مسائل زنان و خانواده است که بارها در صحبتهای مقام معظم رهبری تاکید میشود.
حوادث مهم اجتماعی که در جامعه رخ میدهند نمودی از وقایع و اتفاقات حال یا درپیش رو هستند که بسیاری از آنها به صورت نهفته ودر زیر خاکستر هستند اما هر از گاهی در گوشهای خود را نمایان میسازد و نشان از تحولات اجتماعی گستردهتری بصورت زنگ خطر دارند. حوادث و اتفاقاتی که مصادف با مجلس دهم رخ داد و موج رسانه داخلی و بین المللی عظیمی را راه انداخت، مساله خودسوزی دختری تحت عنوان دختر آبی و دغدغه سازی ورود زنان به ورزشگاه بود، آن گونه که به مطالبه اصلی جوانان و به تبع آن موج سواری نمایندگان برای رسیدن زنان به این حق شد و بقیه مطالبات زنان به حاشیه رفت.
مساله دیگر ازدواج دختر کم سن وسالی با پسر مورد علاقه اش که این هم تحت عنوان کودک همسری مطرح شد و مطالبات زنان پس از مدتها بحثهای حاشیهای به این سمت سوق داده شد و خوراک خوبی برای رسانههای بین المللی جهت سیاه نمایی وضعیت زنان درایران شد. اکنون با بازگشایی مجلس یازدهم انتظارات زیادی از نمایندگان مجلس مطرح میگردد اما مشکلی که در مساله اجتماعی هم زمان با این مجلس در مورد فوت خانم آسیه پناهی نمایان شد، دغدغه اصلی و مشکل اساسی جمعیت زحمتکش و دردمند جامعه است. مشکلات متعدد زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست مطالبه جدی و همه جانبه ای را می طلبد و خوشبختانه دیدیم که برخی نمایندگان مجلس کنونی هم بخوبی در این مساله واکنش نشان دادند. زنانه شدن آسیبهای اجتماعی و مشکلات اقتصادی اجتماعی زنان بیسرپرست یا بد سرپرست از جمله نگرانیهای روبه افزایش است که نیاز به مطالبه جدی همه دستگاههای فرهنگی اجرایی دارد.
رفع موانع عدالت جنسیتی و تبعیض اقتصادی و زمینه سازی برای تحقق عدالت اجتماعی در این مجلس باید نمود جدی یابد. مساله اجتماعی دیگری که با قتل رومینا عیان شد عدم مهارت حل مساله و ظهور بحرانهای اساسی در تحکیم خانواده است که این معضل هم نیاز به هماهنگی تمامی ارگانها از آموزش و پرورش و وزارت ارشاد گرفته تا پیگیری طرحهای تعویقی همچون لایحه تامین امنیت زنان و در نظر گرفتن راهکارهای تأدیبی برای حفظ بنیان این نهاد در جامعه . امیدواریم اولویتهای مسائل زنان از دیدگاه رهبری همچون جلوگیری جدی از تعدی به زنان و سیاستهای حمایتی در مساله جمعیت و پیشگیری از سالمندی جزو اولویتهای فراکسیون زنان قرار بگیرد
.https://www.hawzahnews.com/news/903603/%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D8%B2%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87
@women92
کرونا شبیه زن است! 🙄🙄🙄🙄🙄
🔹اظهارات عجیب "محمد مهفود" وزیر امنیت اندونزی که ویروس کرونا را با زنان مقایسه کرده بود، برایش دردسرساز شد.
🔹وزیر امنیت اندونزی در اظهارنظری گفته بود: کرونا مثل زن انسان است، ابتدا سعی میکنید که او را کنترل کنید اما پس از مدتی میفهمید که چنین کاری ممکن نیست و یاد می گیرید که با رفتارهای او کنار بیایید و به زندگی ادامه دهید.
@women92😁
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
ته ته دعای هممون: شهادت باشه:
تاکید مجدد #امام_خامنه_ای بر مسئله جمعیت
🔹رهبر معظم انقلاب در سخنرانی امروزشان نیز با اشاره به مسئله جمعیت بیان کردند: این خبر که کشورمان به سرعت به سمت پیری پیش میرود، خبر دهشتناک و بدی است.
🔸این درحالست که دولت بجای مشوق برای افزایش جمعیت، در مصوبهای درباره آییننامه اجرایی منافع و مصارف یارانهها، پرداخت یارانه نوزادان را مشروط اعلام کرد.
🔻این مصوبه این سوال را بهوجود آورد که آیا این بخش از آییننامه در شرایطی که مقام معظم رهبری و کارشناسان جمعیتپژوهی بارها هشدار پیری جمعیت را سر دادهاند، در راستای تسهیل و تشویق به فرزندآوری است؟/تسنیم
@women92