🔴هنرمندان به ظاهر مردمی که دارای حقوق میلیاردی هستند ولی مالیات نمی دهند، از نقد صدا و سیما ناراحت شدند و به فکر تحریم صدا وسیمایی افتادن که در آن بزرگ و معروف شدند⁉️
🔶 طنز منت نهادن بر صدا و سیما
اظهارنظرهای غیرحرفهای و دور از تخصص برخی از چهرههای مشهور هنری و ورزشی طی سالهای اخیر آنها را آماج انتقادات فراوانی قرار داده است. تأثیرگذاری منفی بسیاری از به اصطلاح سلبریتیها در منحرفسازی افکار عمومی در بزنگاههای سیاسی، باعث شده تا بسیاری از کارشناسان سیاسی و رسانهای، این جماعت اغلب شکمسیر و پرادعا را خطری برای افکار عمومی قلمداد کنند.
به همین دلیل هم اخیرا در برنامههای صداوسیما انتقاداتی به این افراد وارد شده است. اما بعضی از بازیگران درجه سه سینما که کمتر در تلویزیون نیز دیده شدهاند، اخیرا با انتشار مطالبی در صفحات شخصی خودشان ابراز داشتهاند که به خاطر توهین رسانه ملی به هنرمندان، دیگر در هیچ یک از سریالهای تلویزیونی حاضر به همکاری نخواهند شد.
به طور مثال، نیوشا ضیغمی، یکی از این بازیگران است که حدود ۱۰ سال است در تلویزیون دیده نشده و طی چند سال اخیر نیز حضورش در سینما به چند فیلم بیمایه و سخیف محدود بوده است. شیلا خداداد هم دیگر بازیگری است که مدتهاست حضوری در تلویزیون نداشته و در تمام طول دوران بازیگریاش فقط در سه مجموعه سیما حضور داشته است. این وضعیت درباره دیگر بازیگر «غیرتلویزیونی» یعنی پولاد کیمیایی نیز صادق است.
اما رفتار احسان کرمی، نیز بسیار قابل توجه است. کرمی که همکاریاش با صداوسیما طی سالهای گذشته به بازی در یک سریال آبکی و بدون بیننده محدوده بوده نیز اعلام کرده که همکاری خود با صداوسیما را قطع کرده است! وی با اعلام یک تبصره، بر سر تلویزیون منت نهاده و گفته که فقط حاضر است در مجموعه «کلاه قرمزی» حضور پیدا کند!
ماجرای تحریم صداوسیما توسط این بازیگران، یادآور یک حکایت قدیمی است: حاکم شهر در جستوجوی شوهری مناسب دخترش میگشت و در فراخوانی از جوانان شایسته خواسته بود که برای این امر، خودشان را معرفی کنند. ناگهان پیرمردی که هیچ یک از ویژگیهای ذکر شده در فراخوان را نداشت، به قصر حاکم آمد و خودش را معرفی کرد! وقتی به او گفتند که چرا علیرغم نداشتن هیچ یک از ویژگیهای اعلامشده، مزاحم اوقات حاکم شده، او جواب داد؛ من هم برای این آمدهام که بگویم، ویژگیهای همسر مطلوب دختر حاکم را ندارم تا یک وقت روی من حساب نکنید!
منبع: کیهان
📿 @women92
Zahere Mirjafari:
💕همیشه سخت ترین نقش
به بهترین بازیگر داده می شود
شاکی نباش
شاید تو بهترین بازیگری
زندگی زیباست
باهمه مهربان باش
گنج محبت را
درسینه ات دفن ڪنی
نه ارزشی دارد
نه خریداری
حراجش ڪن تا
همه یادت کنند به نیکی
❖
موفق ترین انسانها
آنهایی نیستند که
به ثروت یا قدرت
رسیده اند،
بلکه
کسانی اند که هیچگاه
دیگران را نرنجانده اند،
دل کسی را نشکسته اند
و باعث غم و اندوه
هیچکس نشده اند....
❖
آنان کہ 🍂🍁
به بیداری خـــدا اعتقاد دارند
شبها خواب آرامتری دارند
یک زندگی رویایی
یک شب پر از آرامش
و یک دعای خیر
نصیب لحظههاتون 🍂🍁
شبتون سرشار از رحمت الهی🌙
❖
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌷🌹
سلام به 🌺 یکشنبه🌺خوش آمدید.
🌺🍃امروزتون با نشاط
🌸🍃بخت وتقدیرتون قشنگ
🌼🍃عمرتون بلند
🌺🍃سرنوشتتون تابناک
🌸🍃دستاتون سرشارازنعمت وبرکت
🌼🍃روزتون مملو از عشق و مهربانی
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
https://eitaa.com/women92🌹
🍀🌺🌹☘🌷🍀🌺🌹☘🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ من پای خندههای این مرد، گریه کردم...
👤 حواس_پرت
💠 @women92
💠اضمحلال مفهوم دانشجو
🖋محمدرضا پویافر
🔹طی سالهای گذشته حجم تأثیر سیاستهای نادرست در مورد توسعه کمّی و مدیریت آموزش عالی آن قدر زیاد بوده که یکی از اثرات آن، فرو ریختن مرز دانشجو و غیر دانشجو- مانند فرو ریختن تدریجی مرز دانشگاه از حوزه های دیگری همچون بازار، سیاست، دین و مانند آن – بوده است.
🔹در حال حاضر ایران سومین جمعیت فارغ التحصیلان رشته های مهندسی، یکی از بالاترین نسبت های دانشجو به جمعیت دیپلمه و در عین حال یکی از بالاترین شاخص های تقلب علمی را بین کشورهای مختلف داراست.
🔹توسعه کمّی آموزش عالی در مقاطع مختلف تحصیلی، همراه با تأسیس دانشگاه های جدید و ظرفیت های خالی زیاد در مناطق مختلف موجب شده تا هر آنکس که تا دیروز قصد یا شایستگی دانشجو شدن نداشته، برای مزایای مختلف مالی، مدیریتی و حتی پرستیژ اجتماعی وارد دانشگاه شود.
🔹امروز ایران جمعیت زیادی دارد که نام دانشجو را حمل می کنند. آنها کاسبان، کارمندان، ورزشکاران، نظامیان، هنرمندانی هستند که با وجود داشتن پیشه و اشتغال خاص، دوست دارند دانشجو بشوند، مدرک دانشگاهی بگیرند، پستی به دست بیاورند، کمی به حقوقشان اضافه شود، یا این که فقط بتوانند با مدرک دانشگاهی برای خود جایگاه اجتماعی ظاهریِ بهتری دست و پا کنند. آنها شغل های ارزشمندی برای نیازهای اجتماعی گوناگون دارند، اما با این وجود در پی تصاحبِ نام «دانشجو» هستند. اشتباهی که با اصالت دادن به تحصیل دانشگاهی در همه رده های اجرایی، در نگاه مدیران و سیاسیون سطح اول کشور وجود دارد و در سطح جامعه هم رسوخ کرده است.
🔹بنابراین دیگر ما با یک گروه متمایز با یک فرهنگ خاص – فرهنگ دانشجویی- مواجه نیستیم؛ چرا که این روزها تقریباً همه دانشجو هستند یا می توانند دانشجو باشند. پس دانشجو بودن هیچ وجه تمایز بارزی در منشِ رفتاری، مشیِ فکری و تقیدات اخلاقی با دیگرانِ بیرون از دیوارهای دانشگاه ندارد.
🔹چنین انسانی به دست ساختارِ سیاستگذاریهای بیماری اجتماعی، از درون تهی شده و تنها پوستهای با برچسب دانشجو را بر تن خود حمل می کند. این پوستهی تهی تاب تحمل فشارها و نهیب های درون و بیرون دانشگاهی برای بیان و مطالبه حق را ندارد. اصلا نه حوصله و نه میل و نه توانِ این بیان و مطالبه را ندارد. او درگیر تمام شدن دوره تحصیلی و گرفتن مدرک دانشگاهیاش برای رسیدن به چند هزار تومان اضافه حقوق، ارتقای پست سازمانی یا ژشتی جلوِ دیگران است. هیچ کدام از اینها با عمیق شدن در رشته تخصصی، کنجکاوی و ماجراجویی برای دانش و فریاد زدن در راه آنچه درست می داند تطابق ندارد. پس منطقی است که دانشجوی امروز «یکی از دیگران» باشد. یکی از دیگران بودن، به خودیِ خود بد نیست، شاید در بسیاری از موارد نشانه همدلی و یکرنگی با جامعه ای است که فرد در آن زندگی می کند.
🔹اما در مسیرِ به ابتذال کشیده شدن و اضمحلال مفهوم «دانشجو»، آنچه رخ می دهد، تن دادن دانشگاه – یعنی نهادِ علم و پایگاهِ تفکرِ انتقادی در جامعه- به قواعدِ تعامل و بلکه معامله در بیرون از دانشگاه است.
🔹بنابراین همزمان با اضمحلال مفهوم دانشجو، مفهوم دانشگاه است که از درون تهی می شود. در این مسیر دانشگاه به هنجارها و ارزشهای بازار، سیاست یا سایر حوزه های دیگرِ غیر دانشگاهی آلوده شده و وجوه تمایز فرهنگ دانشگاهی در مسیر اضمحلال قرار می گیرد.
🔸 16 آذر روز دانشجو بود. روز دانشجویانی که وقایع محیط شان برایشان مهم بود. اما سیاستهای سالهای گذشته در مورد توسعه کمّی آموزش عالی موجب شده تا همزمان با تکثیرِ پوسته و عنوان دانشجو، دانش-جو بودن و فریادگری اون در نتیجه این دانش-جویی کمیاب و کمیابتر شود. آنها امروز یکی از دیگران هستند، همان دیگرانی که از فاجعه جوک می سازند و برای منافع خود به هر سرقت، زد و بند و دروغی رضایت می دهند.
#دانشگاه
#دانشجو
#روز_دانشجو
#آسیبهای_اجتماعی
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیای به خاطر نظارت استصوابی؟ مگه دوره قبل که باپرداخت پول وارد لیست شدی، نظارت نبود؟!
بگو نیومدم چون میدونستم مردم بهم رای نمیدن، چون فقط با نیومدن حیات سیاسیم حفظ میشه، چون با نیومدن پول بیشتر در میارم.
راستی الان که چادر رو برداشتی دیگه به گردنت فشار نمیاد؟!
"علیرضا گرائی"
@women92
کتاب مهارتهای زندگی
❇️ مباحثی چون مهارت های برنامه ریزی، مهارت استفاده از حافظه، مهارت تصمیم گیری، مهارت خودشناسی، مهارت های تغذیه ای، مهارت مقابله با افسردگی، مهارت کمک های اولیه، مهارت تعامل اجتماعی و…در این گنیجینه ارزشمند نهفته است.
۳۸۸ صفحه|۳۸۰۰۰ تومان
‼️ قیمت با ۳۰ درصد تخفیف: ۲۶.۶۰۰ تومان
♦️ خرید آنلاین:
http://hajarpub.ir/product/مهارتهای-زندگی
📜 #کلام_رهبرم1⃣
🔹امام خامنهای:
☝️خانواده ها، جوانها، باید تولید مثل را زیاد کنند.
👈اگر بتوانیم این نسل جوانی را که امروز داریم، در دوره های آیندهی این کشور حفظ کنیم، همهی مشکلات کشور را اینها حل میکنند؛
👌با آن آمادگی، نشاط، شوق و استعدادی که در نسل جوان ایرانی وجود دارد.
۹۱/۷/۱۹
سلبریتیهای بیدرد
آن سلبریتی که ماهانه سفرهای خارجیش و خوشگذرانیهاش عقب نمیوفته و این روزها دغدغه تزیینات درخت کریسمس رو داره، درد بنزین لیتری ۳۰۰۰تومن و گوجه کیلویی ۱۵۰۰۰تومن را نخواهد فهمید!
واقعا چه منطقی برای معافیت مالیاتی به اروپاگردان لاکچری وجود داره؟
@women92
🔸وضعیت سلامت شیخ رو به افول است.
سهیلا زکزاکی، دختر #شیخ_زکزاکی:
🔹وضعیت سلامتی شیخ و همسرش در حال افول است.
🔹مشکلات شیخ منجر شده تا ایشان چندین بار سکته کند و دچار مسمومیت سرب و کادمیم شود.
🔹وضعیت همسر او نیز به گونهای است که نمیتواند به درستی راه برود.
🔹حکومت مجبور به صدور مجوزی برای سفر درمانی شیخ به هند شد اما به دلیل خرابکاریهای مسئولین، شیخ بدون هیچ درمانی به نیجریه بازگشت.
🔹بیش از ۴ ماه از بازگشت آنها میگذرد و در این مدت هیچ گونه مجوز درمانی صادر نشده و حتی حق قانونی ویزیت پزشک و مشاورین ایشان نیز سلب شده است.
🔹نه تنها حکومت اجازه درمان نداد بلکه دادگاهی که حکم درمان فوری ایشان را صادر کرده بود، دستور داد شیخ را به زندان مرکزی «کادونا» منتقل کنند.
🔹اکنون ما از وضعیت ایشان در زندان بیاطّلاعیم.
🔹لازم است فشار بیشتری بر حکومت نیجریه وارد شود تا شیخ را بدون شرط آزاد کنند و این ظلم غیرانسانی را خاتمه دهند.
🔉https://eitaa.com/women92
نشست بررسی مسائل و اولویت حوزه زنان و خانواده کشور
با حضور
سرکار خانم دکتر آیتاللهی
ریاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور
به همراه:
•افتتاح نمایشگاه آثار پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشکده زن و خانواده
•معرفی وعرضه کتب تخصصی زن و خانواده
•رونمایی از فراخوان عضویت گروههای پژوهشی استادمحور
•تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده زن و خانواده
زمان: چهارشنبه 20 آذرماه، ساعت: 10-12
مکان: سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب
سر سلسله جنبان تجلی صفات
شد ختم رسل جمع جمیع ملکات
از عرش ملایک زشعف بانگ زدند
بر خاتم انبیا محمد(ص)صلوات
🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺
صبح دوشنبه تون بخیر و خوشی.......
🆔 @women92
🖤✨
✨
.
| #استاد_پناهیان |
.
.
تمام اروپایـے ها باید بدانند
کہ مادر امامـ زمانــ ما یڪ
اروپایـے است.
چرا تاکنونـ اینــ خبر را بہ آنہا نرساندهـاید؟!
.
.
.
.
✨
🖤✨
🔔تلنگر!
این برگهای طلایی وزردی که در زیر پایمان «آه و ناله» سرمی دهند؛
سالها،ماهها،روزها،ساعتها ولحظه هایی است که
«پشت سر»گذاشته ایم.
خوشا به سعادت آنانی که عمررا«هدر»ندادند!
🔰سوره مبارکه قیامت:
فَإِذا بَرِقَ الْبَصَرُ «7»
وَ خَسَفَ الْقَمَرُ «8»
وَ جُمِعَ الشَّمْسُ وَ الْقَمَرُ «9»
يَقُولُ الْإِنْسانُ يَوْمَئِذٍ أَيْنَ الْمَفَرُّ «10»
كَلَّا لا وَزَرَ «11»
إِلى رَبِّكَ يَوْمَئِذٍ الْمُسْتَقَرُّ «12»
يُنَبَّؤُا الْإِنْسانُ يَوْمَئِذٍ بِما قَدَّمَ وَ أَخَّرَ «13»
بَلِ الْإِنْسانُ عَلى نَفْسِهِ بَصِيرَةٌ «14»
وَ لَوْ أَلْقى مَعاذِيرَهُ «15»
👁👁 پس آنگاه كه (در آستانه قيامت)
چشمها خيره گردد.
🌗 و ماه تاريك شود و خورشيد و ماه #جمع شوند.
🔺در آن روز انسان خواهد گفت:
❓گريزگاه كجاست؟
‼️هرگز، ملجأ و پناهگاهى نيست.
🕋 آن روز قرارگاه فقط نزد پروردگار توست.
⬅️ آن روز انسان به آنچه
«پيش فرستاده»
و آنچه «به جا گذاشته» است
📣#خبر داده مىشود.
با آن كه انسان بر (نيك و بد) نفس خويش #بينا است
(كه #چه كرده❓ و چه مىكند❓).
اگر #عذرهايى بتراشد.
تفسیرنور،محسن قرایتی ،جلد 10
✡ زنی که با خودفروشی برای صهیونیستها پول جمع میکرد! (١)
1⃣ #گلدا_مایر نخستوزیر سابق رژیم اشغالگر قدس بیش از ۵٠ سال از عمر خود را وقف خدمت به آرمانهای سیاسی، ارضی و اقتصادی رژیم صهیونیستی کرد.
2⃣ «گلدا مایویچ مایر» در سوم مه ١٨٩٨ در شهر کیف (اوکراین) بهدنیا آمد و در ١٩٠۶ همراه با خانوادهاش به آمریکا مراجعه کرد. پدرش نجاری بود که ۵ پسرش در کودکی مُرده بودند. خانم مایر در مدرسهای دولتی در شهر «میلواکی» در آمریکا مشغول تحصیل شد. والدینش مایل بودند او منشی بشود اما وی معلم شد و از همان آغاز به نهضت صهیونیستی در آمریکا پیوست.
3⃣ او بعداً با یک #صهیونیست از همکاران خود بهنام «موریس میرسون» ازدواج کرد. این دو تن در ١٩٢١ عازم #اورشلیم (بیتالمقدس) شدند و این زمانی بود که بهتازگی فلسطین تحت قیمومت انگلستان درآمده بود.
4⃣ گلدا مایر تا قبل از ظهور #اسرائیل در ١٩۴٨ همچون هزاران یهودی مهاجر که در دوران قیمومیت انگلستان بر فلسطین به این سرزمین انتقال داده شدند، زندگی میکرد اما همکاریهای فراوانی با گروههای زیرزمینی یهود از قبیل #ایرگون، #اشترن، #هاگانا و سایر تشکیلات پنهان صهیونیستی که به کار انتقال یهودیان اروپا به فلسطین اشتغال داشتند، به عمل آورد.
5⃣ این همکاریها باعث شده بود وی غالب اوقات بیرون از خانه باشد. این امر به زندگی زناشوئی گلدا مایر لطمه بزرگی زد. بهطوری که در سال ١٩۴۵ شوهرش وی را طلاق داد و خانم گلدا مایر تا پایان عمر بیوه ماند.
📚 منبع: مشاهیر سیاسی قرن بیستم، احمد ساجدی، نشر محراب قلم، ١٣٧۴، ص۴٠٣
👉@women92
⭕️ اینکه ۶ جوانت را پرپر کرده باشند
خانهات را به آتش کشیده باشند
همسر وخودت را مجروح کرده باشند و ۴سال تو را در حبس قرار داده باشند
اما ذرهای از آثار شکست و عقبنشینی در چهره تو نبینند
دلیل واضحیست که چرا اینهمه از تو و آرمانهایت میترسند؛
بانو زینت ابراهیم💛
#FreeZakzakyAndZeenah
👤 پَرنیـــ سا
http://eitaa.com/joinchat/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️باشگاه ورزشی مختلط در حوالی خیابان فرشته تهران پس از ارسال گزارشات مردمی به #دادسرای_ارشاد، به دستور مرجع قضایی پلمپ و متصدیان آن بازداشت شدند.☝️
💬 داخل یکی از اتاقا صندلی مخصوص تزریق ژل و بوتاکس و سرنگ و اینجور اقلام پیدا شده!! 😳 اینا مگه برای ورزش نمیرفتن اونجا؟؟