منحسینیشدهٔدستامامحسنم:
✅ آنچه رهبری درباره حاج قاسم نگفت‼️
🔹 #زمانهl رهبر معظم انقلاب در فرمایشات اخیر خود به یک خصوصیت بارز و شاخص شهید سلیمانی که یکی از اصلی ترین و مهم ترین ویژگی های ایشان هم در حوزه گفتار وهم در عرصه عمل بود اشاره ای نکردند، نه از این جهت که معظم له اطلاعی از این مشخصه بارز شهید نداشتند بلکه بهتر از هرکسی رهبر معظم انقلاب به این ویژگی شهید واقف بودند اما از آنجا که این موضوع به شخص و جایگاه والای ایشان برمی گشت از اشاره مستقیم به آن خودداری فرمودند. آن موضوع اعتقاد قلبی و راسخ حاج قاسم به "ولایت فقیه" و مسئله ولایتمداری بالای ایشان بود.
🔻آنچه در ذیل می آید تنها بخش کوچکی از جملات ارزشمند شهید سلیمانی راجع به جایگاه رفیع ولی فقیه است:
🔹 مردم! از من قبول کنید، من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت میکند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید؛ والله! علمای شیعه را تماماً و از نزدیک میشناسم. الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را میشناسم، علمای پاکستان را میشناسم، علمای حوزه خلیج فارس را میشناسم. چه شیعه و چه سنی، والله! اشهد بالله! سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی «آیتالله العظمی خامنهای» است.
🔹 من با خیلی از علمای شیعه مکاتبه و از نزدیک مراوده دارم و میشناسم آنها را، ارادت داریم. دنبال تبعیت مردم از آنها هستیم. اما اینجا کجا، آنجا کجا؟ بین ارض و سماء فاصله داریم. در حکمت این مرد، در اخلاق این مرد، در دین این مرد، در سیاستشناسی این مرد، در اداره حکومت این مرد، دقت کنیم و در بازیهای سیاسی، مرزهای خودمان را تفکیک کنیم. آدمها میآیند و میروند. آن چیزی که مهم است اتصال ما به ولایت است. آنچه که مهم است، حمایت ما از این نظام است. (کنگره شهدای کرمان- ۱۳۸۹)
🖌 #احد_کریمخانی ( کارشناس زمانه )
@women92
#روزتونمهدوی
ڪاش دل مستحق گوشہ نگاهے بشود
قسمتم رؤیٺ آن ماهِ الهـے بشود
#فاطمیہ سٺ بہ داغ دل زهراے بتول
فرج #مهدے_موعود الهی بشود
#بنماے_رخ_ڪہ🌼
#باغ_وگلستانم_آرزوسٺ🍃
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#صبحتبخیرمولایمن
🖤✵🌷 @women92🌷✵🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیممممممممممممممممم
به
شمااااااااااااااااااااااااااااا
التماس
دعاااااااااااااااااااااااااااا
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
🔺یکی از نوجوانها ازم پرسید پروپاگاندا یعنی چی؟
🔹بهش گفتم یعنی نخست وزیر کانادا؛ 11میلیارد دلار سلاح برای کشتن مردم یمن به رژیم جنایتکار سعودی میفروشه، و رسانهها اینقدر جنتلمن به جهان نشونش میدن
کاری که باید در جنگ فرهنگی یاد بگیریم
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 لحظاتی زیبا از نوازش یک نوزاد در آغوش سپهبد سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ «Manoto»
📌 «بنی امیّه فقط شیعیان نادانی فریب خورده و بی اختیار می خواهد» .
🎤 با صدای #مجتبی_الله_وردی
🎬 کارگردان: #مهران_علوی
💠 تولید شده در ماوا
🆔 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت مادر شهید آتشنشان از روزی که پلاسکو آوار شد
مادر آتشنشان شهید «رضا نظری» یکی از شهدای حادثه پلاسکو: همیشه معراج شهدا که میرفتم روی تابوت شهدا مینوشتم «شهدا شفاعتم را کنید» باورم نمیشد یکروز در همانجا روی تابوت رضا بنویسم «شفاعتم کن مادر»!
سالگرد حادثه پلاسکو
@women92
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
#هدیه_همراه_اول
دوشنبه سوری ثبت نام کنید و اینترنت یک روزه رایگان بگیرید
کد هدیه
*100*64#
💞 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 گلایههای یک متخصص زنان از بیعملی مسئولان کشور برای ترویج فرزندآوری از پیامهای بازرگانی تا سیاستهای کلان علیرغم تاکیدات #رهبرانقلاب
🔺مقایسه با سیاستهای فرزندآوری در #آمریکا و دیگر کشورهای غربی
#تصویری
#اجتماعی
🌸 @women92
✅ داستان ماهی و نهنگ
🔻 آیت الله حائری شیرازی فرمودند
🔹پدر وقتی خوشاخلاق و با تحمل و با حوصله باشد، بچه باشخصیت میشود. حوصلۀ پدر، حوضی است که بچه در آن رشد میکند. بچه، مثل «ماهی» است و «حوصلۀ پدر» مثل حوض.
🔻 آن پدری که حوصلهاش زیاد است، مثل دریاچه است و بچه تا حدّ ماهیهای دریاچه رشد میکند و بزرگ میشود. پدری که از این هم باحوصلهتر است، مثل یک دریاست، بچه مثل ماهی در دریا، به اندازۀ نهنگ قدرت و جرأت پیدا میکند.
🔻شما ببینید حسین بن علی (علیهالسلام) فرزند دریاست، در دریای حوصله پدرش و جدّش رشد کرده است، از این جهت است که یک شخصیت زنده و بزرگ است.
@women92
🔴 کارمندان ارتش آمریکا
🔻در نقش ایرانیان مظلوم!
🔻ساغر کسرایی کیست؟
۱.ویدیو این خانم در آمریکا غوغا کرده. وایرال شده. با ۱۰میلیون پربازدیدترین و موثرترین ویدیو شبکههای اجتماعی در شکلدهی افکار عمومی آمریکا در وقایع اخیر بوده. «به عنوان یک ایرانی» میگوید مردم ایران سلیمانی را تروریست میدانند و از کار ترامپ عمیقا خوشحالند
۲.حالا سایت Buzzfeed ثابت کرده ساغر کسرایی یک ایرانی-آمریکایی معمولی که از اتاق نشیمنش با موبایلی ساده برای آگاهی آشنایان فیلم گرفته نیست. او کارمند شرکت تگزاسی Linden Government Solutions لابی رسمی ارتش آزاد لیبی بوده. گروه مسلحی که لیبی را جهنم کرده
۳- متن ویدیو روان و حرفهای است و احساسات مخاطب را هدف میگیرد. اما ویدیو آماتور ساخته شده تا اعتماد مخاطب را جلب کند. حنجرهای ایرانی اجاره شده تا به نمایندگی از کل ایرانیان حرف بزند. و البته زن تا ایجاد صمیمیت کند. جنگ رسانهای اینگونه از سد شکاکیت و نگاه انتقادی ما عبور میکند
۴- مراقب باشید. به ویژه در شبکههای اجتماعی. طبیعیترین چیزهایی که میبینید احتمالا ساخته حرفهای ترین گروههای متخصص جنگ روانی و جنگ رسانهای هستند. مراقب باشید. پروژهشان همان پروژه لیبی کردن ایران است. لعنتی ها حتی بازیگران و کارمندان پروژهشان را عوض نکردهاند.
✍علی علیزاده
#تربیت_مدرس_طرح_ولایت
#ویژه_طلاب_خواهر_و_برادر
#سراسر_کشور
🔻شرایط پذیرش:
1️⃣ یکی از مدارج علمی زیر را دارا باشد:
▫️اتمام پایه 10 حوزه علمیه
▪️ کارشناسی ارشد جامعه المصطفی العالمیه
▫️ کارشناسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (قدس سره)
▪️سطح 3 حوزه علمیه خواهران
2️⃣ با مباحث کلامی و فلسفی آشنا باشد.
3️⃣ حداکثر سن برای شرکت در دوره 45 سال می باشد.
4️⃣ پرداخت فیش واریزی به مبلغ 200000 ریال به شماره 0108689592005 – به نام مرکز آموزش اندیشه های بنیادین نزد بانک ملی ایران
5️⃣ قبولی در آزمون ورودی و مصاحبه علمی
⏰ زمان ثبت نام: از 20 دی تا 30 بهمن 1398
📅 تاریخ آزمون: 15 اسفند 98 ساعت 8 صبح
📚مواد آزمون:
🔸 آموزش فلسفه و آموزش عقاید حضرت آیت الله مصباح یزدی (دامت برکاته)
🔹محاضرات فی الالهیات حضرت آیت الله سبحانی (دامت برکاته)
🔸تلخیص حجت الاسلام ربانی گلپایگانی
⏳طول دوره: سه و نیم سال تحصیلی
📆 زمان برگزاری : آخر هفته ها
⏳شروع دوره: شهریور 1399
📍آدرس: بلوار جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، واحد تربیت مدرس مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب)
جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 📞02532113693 تماس حاصل فرمائید.
🌐 maab.iki.ac.ir
☎️ 02532113639
#عصرتونمهدوی
دعا پشتِ دعا برای آمدنت
گناه پشتِ گناه برای نیامدنت
دل درگیر ، میان این دو انتخاب...
کدام آخر؟ آمدنت💚 یا نیامدنت؟؟!
#یاایهاالعزیز
عصر زیباتون
بخیر و شادی
لحظه هاتون قشنگ
فنجون عشقتون پر مهر
دلاتون گرم از محبت
زندگیتون زیبا
🦋عصرتون شاد و دلپذیر🦋
🖤✵🌷 @women92🌷✵🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیر بهائی توانا صریحا به انجام پروژه برای دولت امریکا اعتراف کردن
🔻جالبه بدونید که بخش رسانه ای پروژه #کودک_همسری توسط توانا استارت زده شد
🔻اعضای فراکسیون زنان، معاون زنان وخانواده رییس جمهور و وزارت ورزش و جوانان باید درمورد پروژه مشترکشون بامجموعه توانا و دولت امریکا توضیح بدن
حامد جلالی
@women92
4_5821086596379706716.pdf
609K
نقد کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر
@women92
📝حجاب قانونی یا حجاب اجباری
🖌حسین سوزنچی
🔷حجت الاسلام سوزنچی از جمله محققانی است که با قانونی شدن حجاب موافق است و از آن دفاع میکند. وی در یادداشتی پیرامون این مساله، ابتدائا در مقام طرح مساله حجاب میگوید: "حقیقت این است که اصل مساله، چندان دشوار نیست؛ اما طرح غلط مساله و فضای تبلیغاتیای که پیرامون آن پدید آمده، باعث شده ابهامات فراوانی پدید آید و به عنوان یک سوال مشکل جلوه کند. در اینجا تلاش میشود با واضح ساختن صورت مساله، پاسخی منطقی و موجه برای آن ارائه، و نشان داده شود که چگونه طرح غلط آن میتواند کاری کند که برخی با مقدمات کاملا صحیح، به نتیجه کاملا غلط برسند".
🔶سوزنچی با طرح مقدماتی درباره اصل ثبوت حکم حجاب در شریعت اسلام میگوید: "این مساله بقدری آشکار است که نه تنها بین شیعه و سنی در آن اختلافی نیست، بلکه امروز حتی دشمنان اسلام هم، نوع حجاب زنان را مهمترین علامت مسلمانی زنان میدانند". و سپس به دلیل آنکه زنان در حریم خصوصی خود ملزم به رعایت حجاب نیستند، این حکم را حکمی اجتماعی میداند و مساله پوشش شرعی را در زمره حقوق مدنی و مشمول قواعد الزام آور میداند. وی برای این نکته به قانونی بودن حداقلی از پوشش در تمام کشورهای دنیا استشهاد میکند. سپس سوزنچی در جواب به این سوال که در یک نظام اسلامی، آیا حقوق و قوانین مدنی باید تابع احکام اجتماعی اسلام باشد یا نه؟ میگوید: "برای اساسا اسلامی بودن یک نظام و حکومت، معنایی جز این نمی تواند داشته باشد که آن حکومت درصدد پیاده کردن احکام اسلام باشد".
🔷سوزنچی بعد از ذکر این مقدمات، به ریشه مشکلات و ابهامها پیرامون قانون حجاب میپردازد و میگوید:
"در حوزه حقوق تفاوتی هست بین حقوق مدنی و حقوق جزایی و کیفری. حقوق مدنی به بررسی و تنظیم روابط افراد جامعه با یکدیگر میپردازد؛ اما مشخصه بارز حقوق جزا (کیفری)، ضمانت اجرای شدید آن است. مثلا حقوق مربوط به روابط مالک و مستاجر یا قوانین رانندگی نمونهای از حقوق و قوانین مدنی است؛ و قوانین مربوط به مجازاتهای دزد و قاتل، نمونهای از حقوق کیفری". وی معتقد است که گرچه قانون همواره توام با الزم است اما قانون حجاب را باید از حقوق مدنی دانست و مجازات تخلف از این قانون باید با تخلف از قوانین کیفری، متفاوت باشد.
🔶سوزنچی معتقد است دو عامل منجر به وضعیت کنونی مساله حجاب شده است؛ یک عامل کسانی هستند که نه به عنوان ضابط قانونی بلکه تحت عناوینی مانند نهی از منکر تندروی کردند و برخوردهای بدی با افراد بد حجاب کردند. و عامل دوم تبلیغات بیگانگان برای ترویج بی بند و باری است. سپس وی به استفاده واژگان جهت دار از سوی مخالفان حجاب اشاره میکند و با انتقاد از واژه "حجاب اجباری" میگوید:
💬اکنون ترفندی که مخالفان حجاب در این زمینه در پیش گرفتهاند، این است که با به کار بردن کلمه «اجبار»، مساله را به نحو خاصی طراحی میکنند که مخاطب، گرفتار نوعی بازیِ باخت-باخت شود. وقتی مساله به این صورت مطرح میشود که «آیا اسلام طرفدار حجاب اجباری است؟» هرپاسخی، باخت موضع شما در قبال حکم اسلام را قطعی کرده است: اگر گفتید «نیست»، یکی از واجبات اسلام را که مورد اتفاق شیعه و سنی است انکار کردهاید؛ و اگر هم گفتید «هست»، بار منفی کلمه «اجبار» در دورهای که شعار آزادی مهمترین محور ارزشگذاریها شده، چنان بر دوش شما سنگینی میکند که از اسلام چهرهای خشن ارائه میگردد و موجب میشود فضاهای عاطفی بر تحلیل منطقی غلبه کند.
متن کامل یادداشت را در اینستنت ویو مطالعه کنید.
——————
✅برای ثبت نام در درس-گفتگوی "مساله حجاب" به آدرس زیر مراجعه کنید:
🌐 http://yon.ir/SaM7u
🆔 @women92